phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Riet van Niel - Bregman

-
Samen plezier, samen op reis,
samen een eenheid, samen eigenwijs.
Nu verder zonder haar, dat doet pijn,
te weten nooit meer samen te zijn.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft, op zondag 30 oktober van 14.30 uur tot 15.30 uur.

De samenkomst voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft, op dinsdag 1 november om 13.30 uur.

Na afloop kunnen wij elkaar ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Riet van Niel - Bregman

Deel deze pagina
Dag Riet

Riet, ik kende je als de (schoon) moeder van Peter en Karin . In de beginjaren van de vriendschap met hen, sprak ik je geregeld. Een sterke, enthousiaste, onafhankelijke vrouw, moeder uit duizenden, later een fijne oma voor Thijs en Mirte.

De laatste jaren zagen we elkaar niet meer door mijn verhuizing naar Raalte. Toch blijf ik me jou herinneren als deze sterke vrouw. 

Rust zacht. 

Sterkte voor alle nabestaanden. 

 

Rina
Sterkte

Heel veel sterkte nu jullie afscheid moeten nemen van Riet. Ik wens jullie een goed afscheid en vooral mooie herinneringen toe.

Een luisterend oor, een arm om je schouder, mensen die met je meelopen, steun en zegen.

Sandra
lieve oma riet

Lieve oma riet! 
Ik heb u heel kort gekend maar dat maakt niet uit, we hebben wel gelachen en dat vind ik het belangrijkste. Heb super veel verhalen gehoord hoe een lieve oma je was, gelukkig mocht ik het nog meemaken. 
 

Hoop dat u ziet hoe trots we zijn op u. 
Rust zacht ✨

Yaela
Heel veel sterkte

Lieve familie van Riet. Wij wensen jullie enorm veel sterkte met het verlies van Riet, moeder, schoonmoeder en oma. Hou vast aan de mooie herinneringen en blijf deze koesteren zo zal Riet nooit vergeten worden 💫💖.

Rust zacht Riet

Angelique en Astrid
Dag lieve Riet

Allereerst allemaal gecondoleerd.

Riet je was 12 jaar lang mijn buurbrouw op de maria duystlaan.We hebben heel wat gelachen.op jouw verjaardag was ik altijd oliebollen aan het bakken die ik dan bij jouw af kwam geven.Een paar oliebollen voor de visite en de rest vetstopte je voor jezelf

Astrid van Leeuwen
De mooiste trouwjurk

Dag Riet,

ik heb veel aan je gedacht de laatste tijd. Over hoe lang ik je heb gekend en hoe, over hoe je was en over onze bijzondere herinneringen. Als buurvrouw hebben we samen veel beleefd als je erover nadenkt. Dat je luidkeels “Aaaaangelaaaaaaa!” over het balkon riep als we binnen moesten komen van buitenspelen. Of toen de brandweer kwam helpen toen je je enkel had gebroken en al die trappen op moest. De buren die je allemaal hebt geholpen. Of de jurkjes die je voor mij hebt gemaakt, omdat ik zo smal was dat ik in de winkel niets kon vinden. Dat heeft mij geïnspireerd om veel later zelf achter de naaimachine te kruipen.
 

De mooiste jurk die je voor mij hebt gemaakt was mijn trouwjurk. Ik realiseer me nu hoe enorm veel werk dat nu echt moet zijn geweest. Maar wat was hij prachtig en helemaal zoals ik het wilde. Ik had het niet anders gewild. We hebben toen zo’n bijzondere tijd meegemaakt met elkaar. Stof kopen, patronen uitzoeken, passen, overleggen enz. Een mooie herinnering die mij altijd met veel warmte bij zal blijven. Voor je huwelijk met Quirinus mocht ik iets kleins terugdoen en heb ik de gebakjes gemaakt. De cirkel is rond. Wij gaan je missen Riet!

Chantal, Arthur en Ian
Lieve Riet

Wij kennen elkaar al 42 jaar.Allereerst jaren als buren op de Maria Duystlaan en na onze verhuizingen hebben we altijd veel contact gehouden.We hebben lief en leed met elkaar gedeeld en vooral veel met elkaar gelachen.Als je op vakantie ging al was het maar een paar dagen kregen we altijd een volgeschreven kaart van je en ging je langer weg belde je altijd een keer op om te vragen of alles nog goed was en of er nog bijzondere post voor je klaar lag.Ook gingen we wel eens weg met elkaar en waar we ook waren we kwamen altijd iemand tegen die je kon.Jij stond altijd voor iedereen klaar niets was je teveel.Toen je zelf een tijdje slecht ter been was hebben we je verzorgd niet te veel want je kon best zelf wat doen vond je.Voor mijn dochter heb je een prachtige jurk gemaakt voor haar examenfeest en later een prachtige trouwjurk.Wat ben ik je daar dankbaar voor.Ik vond het een eer om je getuige te mogen zijn op je trouwdag.Ik heb zoveel herinneringen die ik zal blijven koesteren.Lieverd rust zacht.

Margreet ❤️✨

Margreet
Lieve, lieve Riet!

Wat een schok met het bericht van je overlijden!

als buurvrouw op de Maria Duystlaan, eerst naast ons en later schuin boven  ons, hebik je leren kennen als een zeer zorgzame vrouw voor iedereen in je omgeving, niets was je te veel.

toen je zelf in de lappen mand kwam door een ongeluk in Engeland, gestruikeld over een  drempel bij het uitkloppen van een kleedje hoe kon je het verzinnen! Hebben wij voor jouw gezorgd nadat  je thuis was.

Wat hebben we gelachen om  het feit dat je door de brandweer naar boven gebracht moest worden ( gelukkig hebben we de foto’s nog)

daarna begon  het verzorgen voor je, iedere ochtend heb ik de krant voor je gehaald en voor de deur gelegd, want  je kon dat best zelf zei je ten slotte.

later toen je al verhuisd was naar de oude ijsbaan en de platen uit je enkel waren verwijderd heb ik nog even voor thuiszorg gespeeld om je wond uit te spoelen en deze te verbinden.

ik mocht de foto reportage maken voor jullie trouwdag, wat een feest was dat!

lieve Riet ik zal je missen en de herinneringen koesteren aan alle feestjes die we gedeeld hebben.

 

 

 

Gecondoleerd

Wat een onverwacht en verdrietig bericht! Tante Riet was nog vol levenslust en dan zo plotseling overleden. Voor Quirinus, Peter, Karin, (achter)kleinkinderen en Angela heel veel sterkte!

Herman van Houten
Altijd positief - een lief zonnetje

Lieve Riet, lieve nabestaanden,

Zo 30 jaar geleden leerde ik jou Riet kennen, via Gerrit, mijn man. Je werd al snel een vaste en zeer betrouwbare baken in ons gezinnetje. Je passte op Maiko toen zijn broertje Milan geboren werd, we gingen meermaals samen in Nederland erop uit. Dan huurden we een boerderij en maakten er een mooie week van. Ook Bert kwam dan mee. Oh wat hebben we veel gelachen.

We zijn ook een keer in Berlijn geweest, en ook dat was erg fijn. 

Iedereen kon zichzelf zijn bij jouw, je was makkelijk als dingen moelijk leken, je bleef altijd positief. Je had altijd heel veel begrip. 

Dat je nu zo plotseling uit het leven stapte doet me verdriet. Ik had je graag nog willen bedanken. Jij was er altijd voor ons, waren wij er ook altijd voor jouw? 

Misschien niet - toch was en ben je altijd in ons hart, en dat blijft.

Lieve Riet, ik wens je een goede reis naar de andere kant. 

Veel sterkte voor de nabestaanden, jullie zijn altijd welkom bij on op de Kasteelsehof in Well (L).

Birgit.

 

 

Birgit Jürgenhake
Marietje, bij ons bekend via Quirinus bij de jazzavonden

Lieve Marietje, wat hebben we vaak lol gehad bij de jazzavonden. Als Quirinus niet op het schip zat kwamen jullie ook vaak bij de live muziekavonden, die waren altijd heel gezellig. Ook de jazzdagen eind augustus met een avond bij de Oude Jan zijn niet te vergeten. ook verwende jij ons als Quirinus jarig was met lekkere salades. Ons contact is wat verwatert doordat eerst de jazzavonden niet meer doorgingen na het overlijden van Robert Veen en later heeft de coronaperiode ook zijn sporen nagelaten. En nu is daar ineens een abrupt einde, we hebben je nooit gezegd hoe lief en fijn mens je was en hoe gelukkig jij Quirinus hebt gemaakt de laatste tijd. 

Rust zacht Marietje en lieve groeten voor Quirinus,

Will en Rens

Will Verweij en Rens Stok

Beste Quirinus,

Van Jacob van der Woude hoorde ik dat Rietje tijdens jullie vakantie in Duitsland is overleden, een bericht dat mij overviel.

Wat een enorm verlies moet dit voor jou zijn en waarschijnlijk ook voor vele anderen.

Ik herinner mij haar als een lieve, leuke en mooie vrouw. Bij de NZD zat ik vaak naast haar in het stoombad. Zij was jouw lieve vrouw, maar ik zag haar ook als een bijzonder lid van onze zwemclub. Wij kletsten vaak over van alles en noch wat. Het voelt vreemd dat zij er niet meer zal zijn.

Door medische redenen kan ik helaas niet bij haar uitvaartplechtigheid zijn.

Heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van jouw Rietje.

Frans Biegstraaten
Groot gemis

Wat een groot verlies, ' onze' Riet is er niet meer. Ik kan het nog niet goed bevatten.

Riet was als een tweede moeder voor mij. Rond mijn 4e jaar was mijn eerste kennismaking met haar dochter Angela (Riet kon dat altijd heel leuk en vol trots vertellen).

Zo heb ik Riet ook leren kennen, en al snel voelde het als een tweede thuis. Ik ging zelfs mee op vakantie en heb daar onwijs leuke en warme herinneringen aan. Riet was altijd erg creatief met het bedenken van leuke activiteiten / uitjes en daar heb ik onwijs veel van geleerd. Je leert de kleine dingen waarderen. 

Ook in mijn volwassen leven kon ik altijd bij Riet terecht. Toen ik in een moeilijke situatie zal, belde ik Riet en zij bood mij praktische oplossingen en een luisterend. 

Er zijn tijden geweest dat er weinig contact was, maar de deur stond altijd wagenwijd open. Dat gaf een gevoel van rust en veiligheid. Te weten dat ik altijd iemand had om op terug te vallen.

Wat ben ik ongelofelijk dankbaar dat ik deze heldin heb mogen kennen. Ze heeft veel voor mij betekend en ze heeft altijd een plekje in mijn hart.

Riet, ik hou van jou en ik ga je onwijs missen, maar ik troost mij met de gedachten dat je in mijn buurt zult zijn als ik je nodig heb, 

Ik wens alle nabestaande heel veel sterkte en kracht toe.

Liefs, Mirjam

Mirjam Muilman
Afscheid van Rietje Bregman

Hierbij wil ik jullie van harte condoleren met het verlies van Rietje. Ik wens jullie heel veel sterkte voor de komende tijd!

Met vriendelijke groet,

Ep Blakborn 

Ep Blakborn te Kwadijk (NH)
Herinnering

Lieve Riet,

Wij zullen je altijd blijven herinneren als de behulpzame vrouw die je was.

Rust zacht.

Elly van Ark en Fons Teuben
LIEVE MARIETJE

Beste Marietje

Ik type dit bericht 1 .1/2  uur voor jouw uitvaart dienst .

Het word een hele mooie dienst met een optreden van Kitty en Ronald snijder.

Ook gaat je zoon Peter en Angela -Liesbeth -Judith-en ik spreken.

Ik wil je EXTRA BEDANKEN voor wat jij heb gedaan de 13 jaar dat we samen waren .

We hadden het mega leuk en goed samen de vele vakantie's het kpffie met wat lekkers erbij.

De korte 3daags hotels sauna feesten en het samen zijn en zaterdag de ad  puzzels maken enz.

Bedankt voor de vrouw die  je was !

Dat je zei dat je verrijking heb gekregen door mij te ontmoeten en dat 2 jaar geleden besloot dat Angela ook mijn dochter is xxx

Tot slot een goede reis en ga voor altijd bij jouw leukste schoonzus Janny op bezoek

 

 

 

Quirinus
Van buuf naar schoonmoeder

Ik leerde je kennen als mijn buurvrouw Riet. Mijn zus paste op jou stiefdochter Angela en af en toe viel ik in als zij niet kon. 
Later werd je mijn schoonmoeder, je bleek namelijk ook de moeder van Peter te zijn, zodoende ben je al 35 jaar in mijn leven.
Een zelfstandige, standvastige, levenslustige, eigenwijze, spontane, graag zorgende, vrolijke vrouw. Altijd geïnteresseerd, altijd een luisterend oor, altijd klaarstaan wanneer je om hulp vroeg. De laatste weken op de achtergrond ook voor haar klaargestaan. Dat vond ze moeilijk maar we deden het graag.
Gelukkig hebben we je vaak gezegd blij te zijn met alle hulp., oppas en alle andere dingen die je voor ons hebt gedaan. 
Vandaag, hebben we  met veel mensen waar ze iets voor betekend heeft, afscheid genomen.
Met een lach en een traan.
Riet
We denken met mooie herinneringen aan je terug

Karin
Thuiszorg

Rust zacht Riet, 

ik heb haar leren kennen als cliënt van de thuiszorg. Zij zat met een open wond aan haar enkel Ik kwam elke week haar helpen   

later na mijn pensionering kwam ik haar nog tegen in de oude Jan tijdens een kerst concert. 
 

familie gecontroleerd met dit grote verlies. 

Henny van der Vaart