phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Riet van der Kooij - Boekestijn

-
Als je verdrietig bent, kijk dan diep in je hart
En je zult zien dat je huilt om wat je vreugde schonk

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen van onze moeder in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, op zaterdag 25 januari van 14.30 tot 15.15 uur.

De Dankdienst voor haar leven zal plaatsvinden in de aula van het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, op maandag 27 januari om 11.00 uur. Vanaf 12.00 uur heeft u de gelegenheid de familie te condoleren en herinneringen op te halen op dezelfde locatie.

Omstreeks 13.00 uur begeleiden wij onze moeder naar haar laatste rustplaats, begraafplaats Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, waar omstreeks 13.30 uur de teraardebestelling plaats zal vinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Riet van der Kooij - Boekestijn

Deel deze pagina
Lieve tante Riet

 

 

 

Heel veel sterkte met het afscheid van lieve tante Riet. Zo'n geweldige, positieve, hardwerkende , sterke en lieve vrouw.

We zullen haar missen

 

Louise Bremer en Koos Dam
Tante Riet

Lieve familie,

Wat ik me in het bijzonder herinner, zijn de gezellige momenten van vroeger. Ook de heerlijke, leuke boottocht in de stromende regen brengt altijd een lach op mijn gezicht! Veel sterkte allemaal!

Wim en Netty Bruijs-Boekestijn
Een laatste groet

Langs deze weg wil ik jullie condoleren met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma.

Helaas hebben jullie al eerder het contact met haar verloren, omdat zij geestelijk achteruit ging. En toen kwam ook de tijd, dat ze niet meer thuis kon zijn/wonen. Zo triest.

Door haar overlijden is er een lege plek ontstaan, maar de herinneringen zullen altijd blijven.

Ik wens jullie sterkte voor de komende tijd.

Hartelijke groeten,

Ingrid

 

 

Ingrid Hulsbos
Herinnering aan van der Kooij

Vanaf mijn geboorte lag ik al met Burg samen in de box. We waren buren. Ik was bevriend met Burg.

De fam Vonk en fam van der Kooij hadden uitjes op de fiets naar het Herten kamp en kijkduin . Wij gingen op zaterdagavond douchen bij van der Kooij, omdat wij er zelf geen hadden. Later met de brommer camperen in Ouddorp. Daar hebben we de bungalow tent van van der Kooij verplaatst van het ene veldje naar het andere veldje naast ons. Iedereen moest een tentstok vasthouden om hem om te lopen. Daar hadden we óók de super vroege wandelingen met pa van der Kooij. Trouwerij van Burg en Tineke en van Sjaan en Adrie, waar ik nog wat gefilmd heb. Ook wij hielpen soms pa van der Kooij met zijn melkwijk, zeker als het gesneeuwd had. Ma van der Kooij fietste nog tot op late leeftijd. In haar huis deed zij net zo makkelijk schilderen en behangen, Waar ma Vonk vaak jaloers op was. Samen koffiedrinken deden ze tot op de dag dat mijn moeder de vd Puttestraat verliet. Ik heb bij hun nog een schoorsteen gemaakt en een schuur in de tuin. 

Kortom ik heb mooie en leuke herinneringen aan de fam van der Kooij 

Aad en Karin Vonk 

 

 

Aad en Karin Vonk
Een levenslange vriendschap

Lieve familie Van der Kooij, de levens van onze families zijn al meer dan een halve eeuw met elkaar verbonden. Het belangrijkste contact liep via beide moeders, die elkaar wekelijks op de hoogte hielden van de familie-ontwikkelingen. Jullie moeder hielp de onze om het huishouden draaiende te houden (net zoals Riet en Sjaan die dat ook een poos hebben gedaan), maar op den duur werd ze eigenlijk veel meer een 'anker', een luisterend oor, met een vriendelijk woord voor elke 'Eijk' die kwam en ging. Onze ouders zijn zelfs met elkaar op vakantie geweest. Zelf heb ik vaak bij jullie gespeeld (met 'Sjaantje') en mogen mee-eten, als vader en moeder Van den Eijk in het buitenland waren. Zeg je 'pleintje' dan zeg je tegelijk 'Familie Van der Kooij', want die twee begrippen horen onverbrekelijk bij elkaar. Wij gaan jullie moeder missen, maar ook nooit meer vergeten. We zijn dankbaar voor alle mooie herinneringen, een levenslange vriendschap en natuurlijk voor alle goede zorgen. Heel veel sterkte met het verwerken van jullie verlies. Namens de familie Van den Eijk, Luuk en Nelleke.

Familie Van den Eijk
Ons medeleven met het overlijden van Mevrouw van der Kooij

Lieve Familie van der Kooy,

 

Kreeg van Marjan van den Eijk het bericht betreffende het overlijden van Mevrouw van der Kooy. Ik ben blij haar regelmatig te hebben ontmoet ook al is dat best lang geleden, toen zij nog werkte bij Familie van den Eijk. Een lieve vrouw, hardwerkend en altijd opgewekt. Ook al was zij aan het aftakelen, het is toch altijd een enorm gemis voor de kinderen en kleinkinderen en verdrietig om afscheid te moeten nemen, ook al is zo'n afscheid tijdelijk, het missen is vaak echt moeilijk. Ik wens jullie allemaal veel,sterkte toe en hoop dat de mooie herinneringen lang bewaard mogen blijven in jullie harten. Het is goed om zulke gebeurtenissenen met elkaar op te halen en op die manier jullie Moeder dichtbij te voelen.

 

De hartelijke groeten van Marike Keuning Muhi,

vriendin van Marjan van den Eijk

en 'ex-' van Luuk van den Eijk.

 

Mijn adres Bodträskvägen 366,

                  94592 Altersbruk,

                  Zweden.

Marike Keuning Muhi