phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Riet van Dam - Hooreman

-
Sterven doe je niet ineens
maar af en toe ’n beetje
en alle beetjes die je stierf
’t is vreemd maar die vergeet je
het is je dikwijls zelfs ontgaan
je zegt ik ben wat moe
maar op ’n keer dan ben je aan
je laatste beetje toe

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van onze moeder in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op zaterdag 6 juni en zondag 7 juni. Voor tijden en mogelijkheden graag contact opnemen met 06 10697588 (Carolina)


Voorafgaand aan de crematie gedenken wij onze moeder in besloten kring in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft op maandag 8 juni.


Indien u het afscheid op afstand via de geboden live-streammogelijkheid wenst mee te maken, ontvangen wij graag een bericht van u op: awesthof@kabelfoon.nl
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Riet van Dam - Hooreman

Deel deze pagina
Lieve Riet

Lieve Riet.
Het zal voortaan stil zijn op het handwerk atelier. Wat zullen we je leuke verhalen missen. Je was voor ons een fijne vriendin die met iedereen begaan was. Ik zal altijd aan je blijven denken als als we weer bijkletsen op de "mutsenklub"

laatse groet.

 

Janny en Jan Wittenberg
Vaarwel Riet

Ik ben zo blij dat ik Riet, mijn lieve vriendin, nog heb mogen bezoeken in het ziekenhuis. We hebben ouderwets gepraat, ondanks haar benauwdheid.

Ik heb Riet in 1994 ontmoet, tijdens het vroege vogel zwemuur. Na het zwemmem meestal koffie, die Cas klaar had.

Later hebben we veel gewandeld met de stokken in het mooie gebied midden Delfland. Riet kon goed luisteren, ik ben haar daar zo dankbaar voor. Ze was altijd geinteresseerd, wat een lieverd!

Riet heeft zoveel van haar kinderen, schoonkinderen en haar familie gehouden, altijd met evenveel aandacht.

Michel, Helene, Carolina en Andries, jullie waren er steeds voor jullie ouders, Riet heeft me dat vaak gezegd, en was er zo blij mee. Ze zei dan: “de jongens komen”

ik wens jullie veel sterkte, nu jullie allebei je ouders kwijt bent, maar weet: ze hebben het samen heel goed gehad en heel veel van jullie gehouden, bewaar dat in je hart.

veel liefs van Els 

Els Stuyts
Lieve Mevrouw van Dam rust zacht

Lieve Michel en Helene, Carolina en Andries gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder. Wij zijn dankbaar dat wij nog hele mooie momenten met jullie ouders mochten delen vooral op Vinkeveen hebben wij heel veel plezier met ze gehad en genoten met elkaar deze momenten zullen wij koesteren , toen ik vorig jaar bij het overlijden van jullie Pa was heb ik helaas weinig met haar kunnen spreken ik wist niet dat ze ziek was , Wij wensen jullie heel veel sterkte en hoop dat jullie de kracht zullen krijgen om dit verlies te kunnen dragen, ze blijft voor altijd in ons hart, we zullen jullie ouders nooit vergeten, rust zacht Riet  ik weet dat Cas op je wacht.Sophia

 

Sophia Tersmette
Lieve Mevrouw van Dam rust zacht

Lieve Michel en Helene, Carolina en Andries gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder. Wij zijn dankbaar dat wij nog hele mooie momenten met jullie ouders mochten delen vooral op Vinkeveen hebben wij heel veel plezier met ze gehad en genoten met elkaar deze momenten zullen wij koesteren , toen ik vorig jaar bij het overlijden van jullie Pa was heb ik helaas weinig met haar kunnen spreken ik wist niet dat ze ziek was , Wij wensen jullie heel veel sterkte en hoop dat jullie de kracht zullen krijgen om dit verlies te kunnen dragen, ze blijft voor altijd in ons hart, we zullen jullie ouders nooit vergeten, rust zacht Riet  ik weet dat Cas op je wacht.

 

Sophia Tersmette
vaarwel lieve Riet

Ik heb u leren kennen als moeder van mijn vriendin Carolina

jaren heb ik u haren geknipt en was het altijd gezellig 

altijd leuke verhalen over de vakanties en nog veel meer 

er was altijd wel iets om te kletsen . ik zal dat gaan missen 

vaarwel lieve Riet

Anita
Beste fam.

Hierbij wil ik jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie moeder. Zo snel achter jullie vader aangegaan. Lieve Riet, rust zacht, nicht. Nu bij Cas. ❤❤. Liefs Carla. 

Carla van Lingen-Zwart
Een laatste groet,

Lieve familie,

heel veel sterkte voor nu en in jullie toekomst.

Ik vind het heel fijn dat ik jullie moeder heb leren kennen en wat een positieve vrouw.

Ze heeft alle activiteiten van de Zonnebloem altijd bijgewoond en met veel plezier.

Blijf over haar praten en steun elkaar.

Lieve groeten,

Marijke v Dijke(vrijwilliger Zonnebloem)

M Van Dijke Patijn
Dag lieve tante Riet

Ik heb mooie en fijne herinneringen aan vroeger...

Wat ik zo lief vond van tante Riet is dat ze elk (!) jaar voor 5 december een kaartje stuurde aan de jongens namens 'sinterklaas en zwarte piet'; zo attent!

Het is fijn te weten dat ze nu weer samen is met oom Cas.

Heel veel sterkte!

Liefs van Pamela, Luka, Dylan en Roan

Pamela Schuurmans
Afscheid van Riet

Beste Carolina, Michel en familie,

Wat een mooi liefdevol afscheid.

Fijn dat ik op afstand toch een beetje bij was.

Sterkte voor de komende tijd.

Lieve groet van,

 

Corine Schavemaker🌹
Beste familie van Riet

Ik wens jullie veel sterkte met het verwerken van jullie verlies. Riet was altijd een gezellige kwebbel op de handwerkclub, zelfs toen haar zuurstofflesje mee moest. Als we een project moesten doen was dat van haar iets met duinen en schelpen. Wij zullen haar missen.

Simone Davis
Dag Tante Riet

Het is nooit leuk om van iemand afscheid te moeten nemen. Maar ik zal altijd met een glimlach aan Tante Riet terugdenken. We gaan haar missen.

Veel sterkte aan iedereen om het verlies te verwerken.

Rick en Jerome