phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Riet Schenkels - Bakker

-
Het is onmogelijk
om iemand te vergeten
die zoveel gaf
om te herinneren

Uitvaartinformatie

Riet is overgebracht naar het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft. Wij nodigen u uit om hier afscheid te nemen van haar op dinsdag 19 maart van 18.30 tot 19.15 uur.

De gezongen uitvaartdienst zal worden gehouden in de Sacramentskerk, Nassaulaan 2 te Delft, op woensdag 20 maart om 13.00 uur.

Aansluitend zal de begrafenis plaatshebben op het r.-k. gedeelte van begraafplaats Iepenhof. Na de begrafenis is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Riet Schenkels - Bakker

Deel deze pagina
Allerliefste tante Riet

Lieve allemaal, gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, oma en omi.

Ik zal haar missen, ze was altijd zó betrokken bij ons gezin, altijd belde ze met onze verjaardagen, trouwdag, alles wist ze! 

“Je bent ook een beetje van mij” zei ze altijd...😊, zo voelde het ook...

Dag lieve tante Riet, bedankt voor alles!

Liefs, Gerda, Tom, Domingo, Guillermo en Thimo ❤️

Gerda van den Bosch

Lieve tante Riet

Of wij nu bij u op bezoek waren of u bij ons, u was altijd even vrolijk en gezellig.  Zo blijft u altijd in onze herinnering.

X RoseMarie 

RoseMarie Schenkels

Lieve tante Riet

Of wij nu bij u op bezoek waren of u bij ons, u was altijd even vrolijk en gezellig.  Zo blijft u altijd in onze herinnering.

X RoseMarie 

RoseMarie Schenkels
Rust zacht lieve mevrouw Schenkels

Lieve familie

Wij willen u allen van harte condoleren met het overlijden van jullie allerliefste Riet.                                                                                          Wat fijn dat jullie mij/ ons een bericht van haar overlijden gezonden hebben. Wat een treffende tekst in jullie mooie kaart. Zorgzaam, wilskrachtig en positief, dat was ze zeker. Ik zou daar aan toe willen voegen Lief, gezellig en zelfstandig, ze wist wat ze wilde. Ik denk met heel veel plezier aan haar terug, heb zeker goede herinneringen aan haar. Ik ging altijd met veel plezier naar haar toe om haar te helpen in haar huisje. Altijd gezellig en knus. Samen aan de gang in huis maar ook tijd voor een praatje en een lekker bakkie. Ik krijg nog altijd een fijn gevoel als ik langs haar huisje fiets en terugdenk aan de tijd bij haar.                                                                We wensen jullie heel veel kracht en sterkte bij dit verlies. Zij heeft bij mij een bijzonder plekje in mijn hart. Kan zeggen dat maar weinig zorg cliënten dat hebben. 

Groet Nora en Berry Glissenaar

Mevrouw Schenkels, rust zacht.

Nora en Berry Glissenaar
Mw Schenkels

Beste Wil en Jan, Cocky en Ad,

Ik wens jullie alle veel sterkte voor de komende tijd. Ik zal haar gaan missen, al haar goeie raad en haar leuke praatjes.

Groeten van Suzanne Borgstein.

 

Suzanne Borgstein