phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Rien Eijgenhuijsen

Rien Eijgenhuijsen

-
Als je in de harten van zovelen een plaatsje hebt gekregen,
dan is het leven rijk geweest.

Uitvaartinformatie

Door de huidige omstandigheden zal de afscheidsplechtigheid in besloten kring plaatsvinden op vrijdag 1 mei.
Zodra deze omstandigheden het weer toelaten zal er een herdenkingsdienst plaatsvinden in de Protestantse Kerk in Vaals.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Rien Eijgenhuijsen

Deel deze pagina
Dag lieve papa,

Dag lieve papa,

 

Ik hou van je en ga je heel erg missen

Je dochter Karin

Gecondoleerd  met het overlijden van Rien .iemand te moeten verliezen doet veel pijn. Rien en ook jullie moeder waren liefdevolle mensen die moeilijk gemist kunnen worden. Weet dat we in gedachten  en gebed bij jullie  zijn.   Heel veel  sterkte  en aanvaarding. Wij zien elkaar tzt  in de kerk in vaals. Liefs .

Alie en john goffin

Dag lieve schoonvader en opa.

Ik zal je missen.

Michel
In liefdevolle herinnering

Beste Familie,
Gecondoleerd met het overlijden van Rien. Ik ben dankbaar voor de vele contacten die ik met Rien en Nel, vooral op kerkelijk gebied, maar ook in de privé sfeer heb gehad Na zijn verhuizing naar Nootdorp hebben we elkaar nog diverse keren gesproken, waarin hij dankbaar was de keuze voor Nootdorp te hebben gemaakt, maar ook dat hij de mensen in Vaals miste.

Veel sterkte bij het verwerken van dit verlies, en ik hoor graag wanneer de herdenkingsdienst in Vaals zal plaatsvinden.

Reyk van Veen (tevens Ledenadministrateur PGMH)
Dag Rien

Beste familie,

Wat een droevig bericht, dat nu ook Rien is overleden.
Ik heb hem en Nel als lid van onze kerk leren kennen. Rien was altijd goed gemutst. Toen kwam het plotselinge verlies van Nel en dan het bericht dat hij richting Nootdorp naar zijn familie verhuist. Af en toe kwam nog een vrolijk berichtje van hem. En nu dit. Wat zielig.
Gecondoleerd met dit verlies!
Maar heel goed om te lezen dat hier in Vaals nog een herdenkingsdienst zal plaatsvinden.
Met oprechte deelneming de groeten van Babette Lemmer

Babette Lemmer, Vaals
Beste Karin

hoewel ik je vader niet persoonlijk gekend heb, hoorde ik uit je verhalen hoe lief je hem had. Ondanks de zorgen de laatste tijd, zal het toch een groot gemis zijn voor jullie. ik wens jullie sterkte en troost toe. 

 

 

Marijke
condoleance

I hope he has given you enough sunshine to carry you through the rain!

Mijn kinderen, de familie Broers en ik hebben het bijzonder gewaardeerd dat Rien op de begrafenis van mijn Lieve Friso aanwezig was.

Ik wens jullie alle sterkte om dit verlies te dragen

Connie Broers-Tanis
afscheid

Beste Ronald en Nairi

           Eric en Roz

           Karin en Michel

          en natuurlijk de kleinkinderen,

 

Het was een heel naar bericht dat Karin ons van de week vertelde.

Wij condoleren jullie dan ook met het heengaan van jullie Vader en Opa.

En wij moeten weer een vriend missen die we al meer dan 40 jaar kennen.

25 jaar als onze buurman en daarna als een fijne vriend waar we altijd terecht konden voor gezellig logeren of een spontaan bezoekje in Eupen. We houden hier fijne herinneringen aan.

Voor de komende tijd heel veel sterkte voor jullie alle

Carel en Miep Hessels
Dag Rien

Het ga je goed Rien. Je bent nu weer bij je Nelly, en waar je nu bent kun je onbekommerd orgel spelen, ook als duizenden luisteren :-) 

Niets dan goede herinneringen aan jouw/jullie tijd hier in Vaals en ook in Eupen, en heel veel dank voor je positieve inbreng op zoveel vlakken!

Paul Moraal
Condoleance

We condoleren U met het overlijden van Uw vader, schoonvader en grootvader.

Wij hebben Rien vooral leren kennen in de laatste jaren, dat hij in Eupen woonde.

De spontane bezoeken van Rien in deze periode hebben we zeer gewaardeerd. Wij hebben hem daarbij leren kennen als een open, warme man met een brede belangstelling. Hij kon boeiend vertellen over zijn vroegere engineering werk omtrent de bouw van de Metro in Amsterdam. Het oude handwerk van de bouwkundige was duidelijk zichtbaar in de tekeningen die Rien van de oude hervormde kerk in Vaals gemaakt heeft en die hij mij eens toevertrouwde.

Wij bewaren goede herinneringen aan hem.

Marianne Schilperoord en Geert Geertsema
Vaarwel vrolijke oom

Lieve (oom) Rien,

Wat een verdrietig nieuws was dat toen Karin mij vertelde dat u was overleden. Wat was het jammer dat we u al moesten  missen op onze trouwdag. Dat het daarna zo snel slechter ging kon niemand verwachten. Vaker zat het wel eens tegen met de gezondheid maar steeds kwam u er weer bovenop, helaas niet deze keer. Nu weer samen zijn met Nel. Wij gaan onze vrolijke oom missen! 
Heel veel sterkte familie

Lilita en Jan

Jan Ligthart
Lieve familie,

Droevig nieuws...Ik vond jullie vader een fijne mens.We hebben veel gelachen en leuke uren gehad samen  met de mensen van de  ned.avond...

Ik wens jullie veel sterkte en moed.

Liefs,Francine

Francine Dal-Piva
Goede herinneringen

De hartelijkheid, actieve levenshouding en bewogenheid van Rien bewaar ik in mijn gedachten.

Dick Knol, Simpelveld
Lieve Rien en familie

Als ik aan jou denk dan automatisch ook aan Nel,toen ik pas in Eupen kwam wonen waren jullie een plek waar ik op zijn nederlands smorgens een kop koffie kon halen dat was heel belangrijk en gezellig.

Met de Nederlandse club hebben we veel gelachen en gekletst,ik mis jullie als een vaste plek die jullie mij met liefde hebben gegeven

Liefs Elly en Walter

 

Elly Molenaar

Het was even schrikken om het bericht van het overleijden van Rien te ontvangen.  Op deze onpersoonlijke manier condoleer ik jullie met ontvallen van jullie (schoon)vader en opa.Mijn gedachten gaan naar jullie uit omdat gemis en verdriet toch een plaats te kunnen geven. Ik heb goede herinneringen aan jullie ouders en de bezoeken over en weer zowel in A.dam als in Lelystad en Eupen, er was altijd veel bij te praten. Ikzelf heb Rien meegemaakt in de Jeugdkerk in A-dam west .Er was altijd een vaste club van vrienden waaronder Gerda ook was en daarbij ben ik later ook in de club opgenomen. Hij werd altijd "vader " Rien genoemd .Hij regelde veel.Als wij in Vaals op de camping stonden dan zagen wij hen zondags in de kerk aldaar dat zij druk doende waren in hun kerkwerk..Er moest bij hen thuis niet vergeten naar het orgelspel te luisteren o.a. Piet van Egmond was zijn fan..Terwijl op dit moment voor jullie in deze rare tijd het leven er totaal anders uitziet,wens  ik jullie veel sterkte ook in die tijd die hierna volgt.

een warme groet Jan

Jan Esbeukman
Beste Rien,

Toen wij net in aanraking kwamen met de kerk in Vaals heb jij met jouw openheid en belangstelling ons steeds welkom laten voelen. Jouw humeur en jouw openheid voor nieuwe ideeën waren steeds inspirerend. Wij zullen je blijven herinneren en wensen jouw vrienden en familie veel sterkte toe.

 

Jens Giessing, Anna Vandieken
Au revoir cher voisin

Wir werden eure Eltern in bester Erinnerung behalten.

Sie waren freundliche und aufmerksame Nachbaren. Es war schön zu sehen wie Sie sich in neue Nachbarschaft integrierten.

Marinus Passion für das Orgelspiel war manchmal bis im Garten zu hören, was uns als musikalische Familie sehr gefiel.

Als Mutter war ich immer berührt das Marinus mich zum Geburtstag meiner Kinder gratulierte, was in Belgien nicht üblich ist.

Aufrichtige Anteilnahme

Colette Roger Sarah Tom

 

Familie Huppermans-Bonardeaux
Lieve familie,

We condoleren jullie welgemeend met het verlies van jullie vader,schoonvader en opa. We hopen dat Rien nog een paar goede jaren gehad heeft zonder Nel en in vrede gestorven is.

Vanuit Zwitserland wensen we jullie veel sterkte voor de komende tijd.

Lieve groeten 

Rita en Marien Douw

R en M Douw

Lieve familie,

Allereerst gecondoleerd, met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa .
Nadat een een oud buurman ons uit Vaals belde, dat er een overlijdensbericht op het oude adres was bezorgd en wij  vernamen wie er overledenen is, schrokken wij behoorlijk.

We praten samen nog regelmatig over Rien, hij had altijd een goed woord voor iemand over, altijd opgeruimd. Zijn verhalen over zijn orgelspel, hoe hij vroeger zwarte Piet speelde, zijn werk en nog vele anekdotes. Hij was zo trots en gelukkig met zijn Nelly, zijn kinderen en kleinkinderen .
Rien was in al zijn bescheidenheid aanwezig. Hij straalde altijd vrolijkheid en begrip  uit .

Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies.

Rienk en Julia Doetjes
Sittard
 

Rienk en Julia Doetjes, Cavaleriestraat 88, 6135 JM Sittard
Beste Ronald, beste Eric, beste Karin,

"Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dichtdoen en verpakken in de goede gedachten der herinnering."

In die zin zal onze voormalige buur Marinus als een heel vriendelijke, altijd opgewekte en hulpzame mens in onze herinnering voortleven, overigens op de zelde wijze als dit al het geval was voor zijn vrouw Cornelia.

Wij hopen dat de herinnering aan de talrijke mooie momenten, die jullie met Rien heeft doorgebracht, de pijn door het verlies van jullie geliefde vader een beetje verlicht.

We leven sterk mee met jullie en jullie gezinsleden.

Stephan Thomas met Dominik, Sophie en Marion

Zo mooi hoe Rien tot in zijn hoge leeftijd zijn jeugdig enthousiasme hield voor orgels en orgelspel! 

 

Foto: een bezoek bij Orgelbau Schumacher in Eupen, tijdens de restauratie van het kerkorgel van Riens Kerkgemeente  Vaals-Gulpen

Christine Moraal
Overlijden van je vader

Lieve Karin en familie, natuurlijk ook Ronald en Erik met familie, nogmaals van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie vader. Ik herinner me jouw ouders allebei als warme, belangstellende mensen. Altijd waren ze in voor een gezellig praatje en informeerden ze naar de kinderen.

Vooral de gezamelijke barbecue in Saas-Almagell zit nog vers in mijn geheugen. Ze genoten allebei altijd zo van de mooie natuur in het Saasdal. Hoop, dat ze nu daarboven fijn samen wandelen! Liefs, Carla Andenmatten

Carla