phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

rie wien - brussaard

-
may the winds of heaven blow softly
and whisper in your ear
how much we love and miss you
and wish that you were here

Uitvaartinformatie

wij nemen afscheid van rie in een dankdienst in de vierhovenkerk, obrechtstraat 50 te delft, op zaterdag 16 maart om 13.00 uur. voorafgaand aan de dienst is er van 11.30 tot 13.00 uur gelegenheid tot condoleren.

vervolgens zal de begrafenis plaatsvinden op de algemene begraafplaats iepenhof, hoflaan 18 te delft, omstreeks 14.45 uur.

aansluitend is er informeel samenzijn in de ontvangruimte van de begraafplaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor rie wien - brussaard

Deel deze pagina
Sterkte wens

Lieve Jeanette&Albert, Lieve Anneke&Frank en kinderen,

Heel veel sterkte met het overlijden van jullie moeder en oma. Ik wens jullie heel mooie herinneringen toe.

Dank u wel Juffrouw Wien voor de prettige lessen in klas 5. Dank u wel voor de gezellige tijd die ik als vriendin van Anneke bij u mocht ervaren.

Lieve groetjes van Arja

Arja de Lange-Huisman
Herinneringen aan Rie

Begin jaren '80 kreeg ik een baan als juf handvaardigheid op de Anne de Vriesschool. De toenmalige directeur leidde me rond en stelde me voor aan de collega's. Zo maakte ik kennis met Rie, die voor de klas (tijdens het lesgeven) gewoon een sigaartje zat te roken. Tegenwoordig ondenkbaar, destijds kennelijk heel normaal.

Nadat ik begin 1986 fulltime op de Anne de Vries ging werken, werd de samenwerking met Rie veel intensiever. We werden 2x een schooljaar duo-partners en later nam ik haar klas over als Rie ADV of BAPO had. Aan die periode heb ik alleen maar mooie en goede herinneringen.! We konden goed samenwerken en hadden veel dezelfde ideeën en meningen. Toen Kim en Rick werden geboren, was ze zó trots! Ze vertelde honderduit over haar kleinkinderen, die haar "mama Rie" noemden. Ook vond ze het heel fijn, dat Kim naar haar lieve Pim was vernoemd.  

Natuurlijk was Rie ook de leerkracht van zoon Robin en dochter Evelien. Ook zij denken met veel plezier terug aan de tijd, dat ze bij haar in de klas zaten.

In 2001 namen Rie en ik gelijktijdig afscheid van de Anne de Vries. Rie om met vervroegd pensioen te gaan en ik verkaste naar een andere basisschool. De laatste jaren zijn we nog een paar keer bij elkaar op bezoek geweest. Met de hulp van de vele fotoboeken van Rie haalden we herinneringen op aan onze "schooltijd".

Begin dit jaar kreeg ik voor het eerst geen nieuwjaarskaartje van haar. Het stond nog steeds op mijn lijstje, dat ik weer eens contact met haar moest opnemen.....

Lieve Rie, bedankt voor alle mooie herinneringen. Rust zacht.

 

Lieske van Geest
Een inspirerende dame

Een juf met een gouden hart, wij als klas hadden het geluk dat we 2 jaar achter elkaar les van haar kregen. Ik herinner me haar als een fijne juf en als de moeder van mijn klasgenootje Jeanette. 

Ik wil de familie dan ook condoleren met dit enorme verlies en heel veel sterkte en kracht wensen. 

Lydia Eradus
herinnering

Rie, ik heb je leren kennen als een vriendelijke, kordate vrouw. Je was een bevlogen gids en een accurate penningmeester van het Gilde. Je wist met je ongebreidelde kennis de geschiedenis tot leven te wekken. Rust in vrede. De familie veel sterkte toegewenst.

Riet van der Enden
Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder

Hallo Anneke, Jannette en gezinnen,

Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder en oma.

De tijden die geweest zijn komen nooit meer terug, wat we nog hebben zijn de mooie herinneringen in ons hart en het gevoel van liefde voor je ouders en gekregen van je ouders. Dat zit voor altijd in ons en in ons hart.

En dat maakt je een rijk mens. Het maakt het gemis niet minder, dat helaas niet, maar hopelijk geeft het jullie de kracht om door te gaan en om te gaan met het verlies.

Liefs, 

 

Annemieke Huisman-Cornet
Een lieve moeder en juf

Beste Jannette, Anneke en jullie gezinnen

Ik wens jullie heel veel sterkte met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma.

Wat ook maakt dat jullie beide ouders nu moeten missen. Wat een gemis.

Ik heb goede en mooie herinneringen aan jullie moeder, mijn juffrouw en moeder van mijn vriendinnetje. Het was een warme en lieve vrouw  

Die mooie herinneringen... Die zijn belangrijk en waardevol. 

Heel veel sterkte en kracht gewenst 

 

 

Marjolein Cornet
Rust Zacht

Rust zacht mevrouw Wien - Brussaard.

Wij wensen de nabestaande sterkte met dit verlies.

Familie Schackmann (De Keine Klusser)

Het eerste wat bij mij opkomt als herinnering,  is dat we soms tussen de middag mee mochten rijden in de auto naar school. Een hele belevenis.  We woonde in het " rode dorp" , met een heleboel klasgenootjes. Jullie moeder , onze juf Wien was een lieve juf.. Wens jullie veel sterkte en kracht met Gods zegen. 

Helge Besuijen