phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Peter Frank Pattynama

-
We flikkeren op een scherm
We worden open gevouwen voor het geestesoog.
Zo broos als vleugels, zo eeuwig als een hartslag.
En zelfs als het hart stilvalt, houden we niet op te bestaan.
Want uiteindelijk worden we allemaal herinneringen.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, op vrijdag 14 december van 15.45 tot 16.15 uur.

Hierna zal het verdere afscheid in besloten familiekring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Peter Frank Pattynama

Deel deze pagina
Heel veel sterkte aan de fam
Arina en Frits graphorn Bergwerff
Leraar

Peter,

Je was een bezielende leraar.

Ik heb met veel plezier jarenlang je lessen gevolgd bij de Goede Aarde en zoveel levenslessen van jou mogen leren.

Ik zal je nooit vergeten.

 

Cari Derichs

Heb je leren kennen in 1984 als een artistiek persoon. Waanzinnig mooie tekeningen en muziek wat je maakte. Moeilijk te benaderen, maar verloop van tijd konden we het goed vinden met elkaar op het spirituele vlak. 

Peter, ik zal je nooit vergeten

familie, heel veel sterkte met dit verlies.

Raymond
Healer tot in de eeuwigheid

Lieve Peter,

ik heb een aantal jaren lessen bij je gevolgd in de periode vanaf 2002, dat weet ik nog goed want toen was ik zwanger en mijn (inmiddels 16 jarige) dochter deed heerlijk mee aan de chakra schoonmaak 😁!

Ik ben nooit meer gegroeid als in die tijd, dus daarvoor mijn dank!

Ik ben zelf ook een tijdje actief healer geweest met een praktijk. Nu nog steeds actief op dat gebied, maar dan meer geïntegreerd in het reguliere circuit waar ik altijd al actief was, namelijk Jeugdbescherming.

ik zal de gezellige avonden bij jou aan de keukentafel nooit vergeten! En mede dankzij de healing en Reading avonden bij jou thuis kon ik mezelf worden, zijn en blijven!

Tot ziens en geniet van het licht en je welverdiende rust.. voor zolang je dat daar nodig hebt 😉

Liefs Ruth 

Ruth
Bedankt voor alle inspiratie

Bedankt voor alle mooie lessen. Ik heb een aantal jaar met veel plezier lessen bij je gevolgd. Dat blijven mooie hele herinneringen ter inspiratie.

Wens de familie van Peter alle sterkte toe.

Frank van Sloten
Voor Peter

VOOR PETER, in memoriam.
app1. Weer zien we dat de Dood het menselijk geslacht,/ zijn eigen wezen trouw, zo diep veracht,/dat hij wel aanklopt waar hij zwakheid ziet,/ maar daarbij nooit ook op het antwoord wacht./// Een mens, met geest en ziel, begrijpt die lompheid niet,/ al is niet per se díe de grond van zijn verdriet,/ maar hij schrikt wel terug van die perverse macht,/ die al te kort hem leven en dan sterven liet./// En plots is er een doodse stilte overal/ die allen, álles om hem heen bevangen zal:/ verslagenheid en pijn, zij dwingen ons te zwijgen.../// en wie hem beter kent in wat hij is geweest/ weet dat de Dood geen vat heeft op zijn geest/ en zal daarom steeds meer naar de terugblik neigen.///
Met oprecht medeleven, Herman Hennephof (in de geest van de jonge Peter.)

Herman Hennephof

Peter

Bedankt voor de 4 jaren lessen (2006 - 2010) die ik bij jou heb mogen volgen met succes.Het waren jaren vol inspirerende lessen en ik pluk nu de vruchten van, het heeft me bewust gemaakt van wie en wat ik in werkelijkheid ben. 

Rust zacht  Peter.

Laatste groet

Irene 

 

Irene
De Meester van de Liefde

Beste Peter,
Hartelijk dank voor je spirituele lessen, inspiratie en alle fijne herinneringen. Je opleiding heeft me rond het jaar 2000 door een moeilijke fase in mijn leven geholpen. Ik heb vaak aan je moeten denken en vooral de afgelopen weken moest ik bijna dagelijks aan je denken. Vanochtend besloot ik dat ik je maar eens moest mailen om te vragen hoe het met je gaat. Al snel kwam ik er achter dat je 4 weken geleden overleden bent. Het is een droevige dag. Je liefde, je inzicht, je vriendelijkheid. Ik zal het nooit vergeten en zal heel veel aan je terug denken. De Goede Aarde is een groot mens armer, maar je leeft door in de vele mensen die met je inspiratie achtergelaten hebt. Het gaat je goed daar waar je nu bent! Ik hoop je zeker nog te ontmoeten op spirituele energie niveaus.
Dankbare groeten, Richard

 

Richard Faasen