phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Paul Jansen

-
Treur niet dat ik dood ben,
maar vier dat ik heb geleefd.

Uitvaartinformatie

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus zal de crematieplechtigheid in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Paul Jansen

Deel deze pagina
Een groot verlies

Altijd en voor iedereen stond Paul klaar. Altijd positief. Een geweldige zwager, broer en oom voor jullie. Altijd uitkijkend naar zijn komst....maar nu voor altijd vertrokken, maar niet uit ons hart. 

Ton en Winnyfred Schoone
Een mooi mens is van ons heengegaan

Heel veel sterkte met de stilte die volgt. Een mooi mens met een groot hart is te vroeg heengegaan. Wij hopen dat de goede herinneringen het verdriet een beetje verzachten. 

Prijnie en John
laatste eer

We kennen Paul vanaf het moment dat we in Bleiswijk zijn komen wonen. Ons gemeenschappelijke interresse lag bij de voetbalvereniging Soccer Boys.  Hans had vanaf 1980 allerlei functies binnen de club. Ook Paul was er niet weg te slaan.

Zijn belangrijkste taak was wedstrijdsecretaris bij de zondagafdeling. Onder de vele leden van die afdeling genoot hij veel gezag. Elke zondagmorgen was hij vanaf 8.00 uur in de kantine aanwezig om de aanvoerders van de elftallen te ontvangen en te instrueren. Veel verhalen gingen dan van mond tot mond. Hij voelde zich hierbij als een vis in het water. Geen regels. geboden en verboden. Gewoon jezelf zijn en zeggen wat je ergens van vindt en vooral positief zijn waren de middelen waarvan hij zich bediende.

Ook tegenstanders en scheidsrechters ontving hij met plezier en warmte. Zo groeide hij in regio Gouda tot een bekend en bemind persoon.

Naast de functie van wedstrijdsecretaris was hij ook betrokken bij veel activiteiten van de kantine- en ontspanningscommissie. Menig feestje heeft hij met zijn aanwezigheid en vrolijkheid kunnen opfleuren.

Omdat Hans lang samen met Paul in het bestuur van Soccer Boys zat groeide met hen een band, die tot het einde heeft bestaan. Vooral het gezamenlijk bezoeken van uitwedstrijden van het 1e elftal waren gedenkwaardig.

Ook met veel andere mensen bouwde hij een bijzondere relatie op.  Te denken valt in de eerste plaats aan Jaap en El Schrader; zij waren als een vader en moeder voor Paul. Maar ook anderen hadden een bijzonder plaatsje in z'n hart.

Jammer dat Paul op een vervelende manier van Soccer Boys afscheid heeft moeten nemen. Hij voelde dat hij en met hem een groot aantal vrijwilligers door het toenmalige bestuur niet meer werden gerespecteerd.  Met een bezwaard hart nam hij daarom afscheid.  Een terugweg was voor hem niet mogelijk. Dit verdiende hij niet.

Een tweede belangrijke haven voor hem was Meerenbos. Hier ontfermden Corrie en Peter  zich over hem. Veel leuke dingen heeft hij ook hier  mee gemaakt. Na z'n voetballoopbaan kwam hij hier elke zondag om 11.00 uur om z'n bakkie thee te drinken, samen met Hetty en John vd Ploeg, Jacques en Yvonne Ammerlaan en met ons. Alle Bleiswijkse nieuwtjes en roddels passeerden dan de revue.

Ook de Leeuwerik was de laatste jaren een belangrijke steun voor hem. Hij vond hier ontspanning, ontmoette veel mensen en vond hier ook kracht om een moeilijke tijd door te komen, waarbij hij geweldig werd bijgestaan door o.a. Leo van de Wilk, Rietje en Wim Bugter.

Paul is altijd alleen gebleven. Het kan niet anders dan dat hij ook eenzame momenten heeft gehad. Maar hiervan liet hij weinig merken. Bij bleef optimistisch. Ook al waren er wel tijden dat het wat minder ging dan groeide hij hier weer overheen en kwam weer in het goede spoor terecht.

Ook de laatste zware jaren bleef hij goedgemutst. Zijn gevleugelde woorden waren "KOMT GOED....."  Uiteindelijk kon hij niet meer. Het is een troost dat zijn lijden niet te lang heeft geduurd.

Wij zullen Paul blijven herinneren als  een trouw, optimistisch, warm mens die anderen vaak verraste met zijn snedige en adremme opmerkingen.

 

Wij willen ook namens Jacques en Yvonne Ammerlaan de familie

 van harte onze deelneming betuigen met het overlijden van een goede vriend.

Hans en Truus van Dijk

 

 

hans en truus van dijk en jacques en yvonne ammerlaan
Een laatste groet

Wij herinneren ons Paul als een lieverd, álle feestdagen kwam hij in Lisse bij Peter en Martine graag vieren, en gezellig was het met hem, in voor een praatje, geïnteresseerd en met Dick aardig wat babbels over de voetbal.

Jaren terug samen met Martine en Peter naar Heereveen, schaatsen kijken.

Als oom konden we zien dat je een bijzondere band had met Laura en Iris en was je onderdeel van hun gezin, lief en leed delen met elkaar.

Jammer dat je gezondheid het af liet weten en dat je veel concessies moest doen in het leven, je positieve houding hierin is een voorbeeld voor menigeen.
Omringd door je lieve vrienden en familie was je de laatste levensfase ingegaan,  Rust zacht Paul.

 veel sterkte voor allen die hem gaan missen!
 

 

 

Dick en Lieke de Jong-schoone
Vaste Pion op de zondagochtend.

"Met de kantine van Soccer Boys", dat was altijd een vast antwoord naar bellers, die graag wilden weten of de voetbal doorging. Paul was er altijd al voor dag en douw en ook bij regen, zorgde altijd voor een bakkie om de zondag mee te beginnen.

Ja, een markant persoon is van ons heen gegaan, ook al vertel ik iets vanuit het verleden. Inmiddels al een aantal jaren geleden, dat dit de zondagse gewoonte was. Stond in de rust altijd klaar met de thee en voor de wedstrijd uit met het regelen van de alle paperassen. De kantine van Soccer Boys was eigenlijk een soort stamkroeg voor de zondag, iedereen was er ruim voor de wedstrijd omdat het een soort samenkomst was waarbij iedereen zijn ei kwijt kon. Paul nam daarin vaak het voortouw en genoot er van om terug te blikken op ludieke voorvallen.

Het was toen der tijd jammer dat de Zondag wegviel, een gegeven in de tijd wat niet omkeerbaar was. Daarbij kunnen we wel vaststellen dat menigeen zondags met zijn ziel onder zijn armen liep en deze gezelligheid als verleden moest beschouwen.

Paul, we kunnen terug kijken op een mooie tijd waarbij jij een hoofdrol hebt gespeeld. Bedankt namens velen en natuurlijk ook van mij.

Ed.

Ed van der Knaap
Herinnering

Een bijzonder mens zal in onze herinnering blijven.

Veel sterkte voor zijn nabestaanden.

Familie van der Putten
Herinnering

Een bijzonder mens zal in onze herinnering blijven.

Veel sterkte voor de nabestaanden.

Familie van der Putten
Paul Jansen

Ik ken Paul mijn hele leven. We zijn samen in dezelfde straat opgegroeid.

Paul, wat hij allemaal voor Soccer Boys heeft gedaan is groots.

Veel sterkte voor je broers en verdere familie.

We zien misschien elkaar later weer.

Aad in 't Veen
Condoleren

Gecondoleerd met het verlies van Paul.wensjullie heel veel sterkte

Marleen van as
onze buurman

Mijn fijne buurman Paul is hier al een tijdje weg. Nu definitief, het was goed jou al die jaren als mens en als buur te mogen kennen.

Spetter mist je kroeltjes en snuffelt nog af en toe bij je schuurdeur.

Je bent een mooi en uniek mens.....

Petra en je vriendje Spetter
Laatste groet

Paul ik heb je leren kennen als een geweldige collega. Heb 7 jaar met je samengewerkt.  Als we zaterdag moesten werken,  haalde ik je bij Slinge op. Je had dan altijd wat lekkers bij  je..

We gaan het gezellig maken  zei je. 

22 augustus heb ik nog contact met je gehad. Het ging wel  zei je. Even afwachten maar. 

Een dikke knuffel daar boven van mij.😘🙏

Bea van Blitterswijk
Lieve Paul

Ik ken Paul al heel wat jaren via het werk, wij hebben toch altijd nog contact gehouden en hij heeft zelfs een schilderij van mij gekocht, Paul was een lieve man met een goed hart, hij zal zeker gemist worden. 

Wij wensen alle familie, vrienden en bekenden van Paul, heel veel kracht en hopen dat bij alle mooie herinneringen zijn naam nog vaak genoemd gaat worden.

 

lieve groet,

Lyda en Hennie.

Lyda en Hennie Geeratz
sterkte wens

Gecondoleerd met het overlijden van Jullie broer en zwager Paul.

Ik zag Paul regelmatig met de auto langs rijden en op zondagochtend bij 

Meerenbos voor een bakje koffie drinken met zijn vrienden, ze hadden bijna

Altijd dezelfde  stamtafel, even goedemorgen zeggen en een praatje maakte ik met hem.

Ook namens mijn moeder Annie sterkte gewenst.

vr.gr. Ida Gijsenbergh.

 

 

Mevr.A Dahles-Spruit en Ida Gijsenbergh-Dahles

Ik heb 9 jaar met Paul gewerkt bij (toen nog) Madsen.

Ik herinner mij Paul als een fijne, opgewekte en zeer betrokken collega.

Jammer dat wij elkaar uit het oog verloren zijn na de reisorganisatie 

Veel sterkte met dit grote verlies 

 

Jolanda Bal-van Vliet
Lieve Paul

Ik ken Paul van het Karrewiel in Bleiswijk.  Ik ben met Conny Monster en Paul naar Schmidt Vis in de Spaanse polder geweest.  Wij hebben toen een rondleiding gehad.  Geregeld door Paul,  en dat was geweldig.  Iedere keer als ik daar langs rijdt denk ik aan die bijzondere dag. Je was een bijzonder mens. 

Jeannette Smit- Benning

Lieve Paul,

In al die jaren die ik bij Meerenbos heb gewerkt, was er één zekerheid en dat was dat jij en de rest van de vaste prik een bakkie kwamen doen op de zondagochtend. De heraut hoefde ik niet te lezen, die werd dan uitvoerig besproken aan de bar. Even de planning van de dag doornemen welke wedstrijden er gekeken werden en dan het tot ziens en tot volgende week! 
Toen ik daar was gestopt met werken, werd ons praatje verplaatst naar de supermarkt. Altijd even vragen hoe het met mij en de kinders ging en een kort mondeling rondje langs de sportvelden.

Rust zacht, lieve Paul ⭐️! Je zal gemist worden.
 

Marianne van Beek