phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Patricia Kunz

Patricia Kunz

-
Herinner mij,
maar niet
in sombere dagen.
Herinner mij,
in stralende zon.
Hoe ik was
toen ik alles nog kon.

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats. Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven. In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Patricia Kunz

Deel deze pagina
Dag lieverd

Lieve Patrica,

De keren dat ik je zag en met je heb gekletst viel mij jouw enorm stralende lach op, die zal ik nooit vergeten.  Rust zacht mooi mens.

Githa Harinck
Patricia

Ik wil jullie condoleren met het enorme verlies van Patricia. Ik heb Patricia maar kort gekend omdat ik haar oefentherapeut was bij Pieter van foreest in het Reinier de Graaf ziekenhuis. De laatste dag dat we elkaar zagen heb ik haar gezegd, dat het mooi was om een stukje op haar pad mee te hebben gelopen en dat ik blij was haar ontmoet te hebben. Dat zei ik oprecht omdat Patricia zo'n mooi gevoel voor humor had en haar vrolijke en directe manier van vertellen mij aansprak.

Ik wil jullie allemaal, maar in het bijzonder Joey en de beste vriendin van Patricia (omdat zij zo liefdevol over jullie sprak) heel veel sterkte wensen. Een mooi mens is veel te vroeg vertrokken..

 

 

 

Irene Cornel

Lieve lieve Tries , wat gaan wij je ontzettend missen ! Je lach , je humor , je vriendschap , alles aan jou gaan we missen .

Love you tot aan de maan en sterren .... dikke kus van ons 

Patries Nikki Sem 

Lieve Patrica

Ik schrik heel erg van jouw te jonge overlijden. Bedankt voor alle jaren dat je mij en Jasper hebt geholpen in de kapsalon, en de gesprekken die we daar hebben gehad. Ik wens jouw dierbaren heel veel sterkte met dit grote verlies.  
Rust zacht.

Inge
Condoleren

Gecondoleerd met het verlies van Patricia, heel veel sterkte.

Agaath van Driel

Agaath van Driel
Patricia

Gecondoleerd met het verlies van Patricia. 
Heel veel sterkte voor iedereen.

Patrick en Monique Koene

Monique Koene
lieve Vriendin, en maatje

toen ik je voor het eerst zag  op je werk (kapster)  vond ik je al een mooie vrouw en lieve vrouw, en nadien heb ik je beter leren kennen als lieve moeder .en een vrouw die zeker niet gauw uit het veld liet slaan, toen hoorde ik van je dat je die vreselijke ziekte had ,dat deed niet alleen mij heel veel verdriet, maart je knokte  en knokte tegen deze ziekte ,maar helaas heb je de strijd verloren, zal je nooit vergeten  lieve Patricia

ac Roodenburg
lieve Vriendin, en maatje

toen ik je voor het eerst zag  op je werk (kapster)  vond ik je al een mooie vrouw en lieve vrouw, en nadien heb ik je beter leren kennen als lieve moeder .en een vrouw die zeker niet gauw uit het veld liet slaan, toen hoorde ik van je dat je die vreselijke ziekte had ,dat deed niet alleen mij heel veel verdriet, maart je knokte  en knokte tegen deze ziekte ,maar helaas heb je de strijd verloren, zal je nooit vergeten  lieve Patricia

ac Roodenburg
Vaarwel

Lieve allemaal,

Ik ben heel erg geschrokken van het overlijden van Patricia. Alhoewel ons laatste één op één contact al weer even geleden is, wist ik natuurlijk wel dat het niet goed met haar ging. Maar dat het zo snel zou gaan, heeft mij overvallen.

Jullie geven aan veel waarde te hechten aan herinneringen aan Patricia. Nou, die heb ik wel! Patries en ik hebben immers vanaf de kleuterschool bij elkaar in de klas gezeten. In de kerstvakantie heb ik een fotoboek gemaakt van mijn jeugd en daarom zijn net alle klassenfoto's van kleuterschool De Bijenkorf en de Christiaan Huygensschool bij mij voorbij gekomen. Wat een broekies waren we toen! Maar niet alleen op schoolfoto's kwam ik Patricia tegen, blijkbaar heeft mijn vader bij het kampioenschap van Ring Pass MD1 een hele fotosessie gemaakt. Het was dan natuurlijk ook wel een hele prestatie!

Als ik aan Patricia denk, denk ik daarnaast vooral aan de bezoeken die ik (meestal met mijn moeder) aan jullie gezin op de Menno ter Braaklaan bracht. 11 hoog. Voor mij een nachtmerrie, want ik durfde niet echt met de lift. Maar mijn angst werd altijd ruim gecompenseerd door de gezelligheid die we van jullie kregen. Het werd altijd later dan mijn moeder vooraf bedacht had. Vonden wij als kinderen natuurlijk helemaal niet erg. Konden we lekker lang met elkaar spelen. Over dat spelen herinner ik me vooral het poppenhuis dat Patricia op haar kamer had staan. Ik was (en ben) helemaal geen poppenmens, maar het feit dat ze een huisje had met een lichtknopje waarmee je in alle kamers het licht kon aandoen en waarmee je in alle kamers werkende stopcontacten had, vond ik fascinerend. Misschien kwam daar mijn beta kant al wel naar boven...

Na de lagere school zijn Patricia en ik elkaar een beetje uit het oog verloren. Niet zo gek, want wij zaten op andere scholen en wij verhuisden op mijn 16de ook nog eens naar Brabant. Maar omdat Marjan nog wel contact had met mijn moeder en zij nog wel eens met elkaar afspraken, bleef ik toch een beetje op de hoogte van het wel en wee van de familie Kunz. Van mijn moeder hoorde ik ook van de ziekte van Patricia.

Ik heb enorm veel bewondering voor de positiviteit waarmee ze haar ziekte te lijf is gegaan. Helaas heeft ze de strijd verloren. Zo oneerlijk! Ik wens jullie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies! Ik zal altijd met een glimlach op mijn gezicht aan Patricia terugdenken!

Liefs,

Constance

Constance Heijnen
0628466232

Lieve tries, we gaan je missen, altijd positief en lachen. Wat hebben we veel gelachen op feestjes enz. Je zal altijd in me gedachte zijn ❤️

Rust zacht topper

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Thieu en Ria
Lieve tries

Ik wil je appen, je een snap sturen, samen online een spelletje spelen, lachen omdat we gek doen tijdens het kijken naar de streamers. Maar dit kan allemaal niet meer. Ik ga je zo missen tries! Jou lach! Jou enorme vechtlust! Jou als oud collega waar ik als jong meisje jou collega mocht zijn. Onze grapjes samen. Hoop dat je t mooi hebt daar boven en dat je mag waken over je lieve Joey! Ga je missen tries! Doe je ze allemaal de groetjes daar boven. Dikke knuffel voor jou en voor ieder die hem nodig heeft. Kus! 

Maaike
Gone too soon..

Lieve naasten,

13 jaar geleden leerde ik Patricia kennen in de kapperszaak. Altijd lief en opgewekt. Wat heeft ze lang gestreden tegen deze rotziekte. Ik wist niet hoe slecht het nu met haar ging, je houdt toch altijd hoop dat het goedkomt..

Ik zal haar nooit vergeten. Heel veel sterkte voor Joey en al haar familie en vrienden.

Carolien
Sterkte

Lieve familie en vrienden, 

Heel veel sterkte met dit enorme verlies, wat zal zij gemist gaan worden.

 

Merle
Veel te jong

Jeetje wat is dat opeens snel gegaan.

Ik ken Patricia van de Antonius mavo in Delft. We hebben echt heel veel gelachen in die tijd. Vooral toen we als 3 verlegen meisjes een dansje moesten doen voor de brugklassers. Eerst moesten we oefenen bij ons thuis, maar ik durfde absoluut niet naar haar huis. 11 hoog, was iets te hoog voor mij. Uiteindelijk hebben we op How wil I know van Whitney Houston ons uiterste best gedaan op het podium, maar wat waren we blij dat we er weer vanaf waren. 

Ik ben haar blijven volgen op fb en zag dat het niet goed met haar ging, maar wat was ze sterk! Rond kerst heb ik uiteindelijk contact met haar gezocht en toen hoorde ik dat ze in het ziekenhuis lag. We hebben via Messenger met elkaar gepraat en dat was eigenlijk weer vertrouwd. De afgelopen feestdagen heb ik veel aan haar gedacht en vorige week dacht ik nog...ik moet haar weer een berichtje sturen. Helaas kan dit nu niet meer. Ik wens Joey, haar ouders en zus en haar allerbeste vriendin alle sterkte met dit verlies. 

Veel liefs van Jacqueline

Jacqueline Westerman(van Rossum)
Voor mijn lieve oud schoolvriendinnetje

We hadden soms contact via messenger en je bloeide weer beetje op want het was uit je hoofd gaf je aan en je zag het helemaal zitten. En nu ik dit lees ben heel erg geschrokken en verdrietig.😪 Gelijk zie ik jou met een lach voor me. Ik zal je missen. En wil dan ook familie en vrienden en vriendinnen en jou mooiste prins Joey  heel sterkte wensen met dit grote verlies 🙏❤

Jolanda van der Iinde
Stil

Zo heftig en zo verdrietig is het overlijden van Patricia. Wat heeft ze gevochten. We wensen Joey, familie en vrienden alle kracht toe om met dit vreselijke verlies door te gaan. 

Ron en Iris
Bijzondere dame!

Dank je wel voor de vele lach tranen op het schoolplein! Je zal een groot gemis zijn voor je knappe zoon! ❤️🥺

Didi Mulder
Lieve Patricia en Joey

Nog niet heel lang geleden heb ik nog uitgebreid met je gekletst en was je net met de nieuwe manier van medicatie begonnen. Nu dit bericht😢 

Ik zal je voor altijd herinneren als de sterke vrouw die je was. 
Lieve Joey, ik hoop dat je kracht en steun haalt uit de lieve mensen om je heen. 

Astrid Schoonheidsspecialist
Pret

De keren dat Patricia bij de aqua zumba was met én zonder kinderen heb ik vreselijk gelachen!  Heerlijk mens, je zult gemist worden!

Desiree
Dag Stralende Vrouw

Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Haar stralende lach en positiviteit zullen altijd in gedachten blijven. Ik wens Joey en andere naasten heel veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit verlies. 

Mariska de Haan
Houd jullie taai Luitjes

....Pfff.......wat een klote ziekte is het ook.....

Bij deze heel veel sterkte gewenst aan alle nabestaanden en uiteraard ook aan jou Marie en je dochters, houd jullie taai!!

Erik

Erik Scheffelaar
Power vrouw

Ik ken Patricia van vroeger. Onder andere van de Antonius mavo. We waren vriendinnen. Zoveel meegemaakt (epilepsie) gelachen, gehuild enz. 

We kwamen bij elkaar over de vloer. Als ik bij Patricia en haar ouders langs kwam..11 hoog. Ging op mooi met de trap, zo bang was op voor de lift. Maar ik bleef komen. 

Thuis bij Patries was het altijd gezellig. Net zoals Patricia zelf. Altijd welkom.

Altijd een grote lach op haar gezicht.

We zijn elkaar helaas uit het oog verloren. Maar nooit vergeten. Gelukkig kwam ik je weer tegen op Facebook en ook daar bleef je positief ondanks alles wat je voor je kiezen kreeg. Wat een power vrouw was je toch. Een voorbeeld voor velen.

Ik wens Joey, familie en vrienden en natuurlijk haar beste vriendin Marie Louise het allerbeste toe met dit grote verlies. Ik denk aan jullie 🍀

Bianca knot
Dag lieverd💕

Jeetje, we kennen elkaar al zo lang en nu ben je er niet meer. Als leerlingen (een jaar of 18/19) van de NKA elke dag samen in de trein, toen elkaar heel lang niet gesproken en de afgelopen 10 jaar weer heel regelmatig. De afgelopen jaren stuurden we elke dag wel een appje of gek snapje, meestal wel iets mafs. Ik ga je gekkigheid missen. Want hoe slecht het ook met je ging, je humor hield je overeind. Ik ben zo trots op wie je was! Maak ze gek daarboven en zing keihard en zo vals mogelijk het Ave Maria😇 Dikke knuffel Jel♥️♥️♥️

Mariëlle
Lieve Patricia

Lieve Patricia,ondanks dat we elkaar bijna uit het oog waren verloren,via fb hadden we nog weleens contact,schrok ik heel erg van het bericht. Bij deze wens ik je grote kanjer Joey en de rest van jou familie/vrienden heel veel sterkte. Je hebt gestreden als een tijger. Rust zacht meis ❤. 

Liefs Bri

Brigitte Kort.
De allerliefste ❤️

Rust zacht lieverdje.

Je hebt zo hard gevochten als je kon, ik ben meer dan trots op je.

Till we meet again.

Love You ❤️

Rosa
Dag tante tries

Rust zacht allerliefste tante die ik mij ooit heb kunnen voorstellen! 

Hadden we maar meer tijd met je kunnen door brengen en nog veel meer vakanties kunnen doen voor nieuwe herinneringen!

I love you so so so much to the moon and the further! ❤️

Fay
Lieve Patricia

Lieve Patricia 

Veel te jong en zo gestreden ik ga je missen

Rust zacht lieve patricia 

 

Marrie Boot
Lief positief mens

Lieve Tries, wij kennen jou en Joey van verjaardagen en feestjes bij mijn zus Patricia. Ook toen het met haar niet zo goed ging hebben we heel veel contact gehad. Jullie waren dikke vriendinnen die ook nog eens dezelfde naam hadden. 

Je positiviteit heeft je heel lang op de been gehouden tot het echt niet meer ging. 
Blij dat we jou gekend hebben. 
Wij wensen Joey, je moeder, zus en iedereen die jou liefhad heel veel sterkte. 
 

Sylvia en Remko Corpeleijn
Trots op jou!

Lieve Tries,

we gaan je missen!!

maar zo trots over hoe je hebt gevochten tot het einde!

Sterkte voor alle familie en vrienden

liefs van ons

Marc Schartz
🌹🌹

Lieve Tries 💗

Wat heb je gevochten en wat was je sterk. 

Niet zolang geleden heb ik nog lekker met je zitten kletsen bij de kapper terwijl onze haren werden gedaan door onze Jennifer .je was zo optimistisch en je voelde je zo goed. Maar helaas heb je de strijd verloren .

Lieverd ik hoop dat er daar boven iets moois is .

Ik wens Joey en verdere familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. 🙏🙏 

Dikke kus💋 Irma.

Irma
Lieve Patries

Jeetje lieverd.

Wat heb jij een strijd geleverd zeg en wat heb ik een bewondering voor je hoe ongelooflijk sterk je was. Wat was je nieuwsgierig vorig jaar met al die verrassingen en je geen flauw idee had van wie het was en wij genoten daar weer van.

Ik zal onze appjes, gezellige kappersmeidendagen met Jell en Chan en jou gekke gezichten apps koesteren. 

Ik wil iedereen die jou dierbaar is heel veel sterkte wensen.

Lieverd ik hoop dat je je rust zult vinden, ik zal je enorm missen. 

Dikke kus van mij😘😘

 

 

 

Vivian van Verseveld van der Ham

Heel veel kracht en sterkte voor Joey, de familie en vrienden van Patricia. Wat een enorm gemis.

Liset, Nick en Isa
Dag lieve Patries

Sinds 1999 zat ik bij jou in de kapperstoel. Wat hebben we al die jaren veel besproken, elkaar zo nu en dan bemoedigd en natuurlijk gelachen. Op een dag adviseerde je mij mijn ‘bejaardenblond’, zoals jij dat noemde (de grijze haren die doorkwamen), te gaan verven. En natuurlijk vond je de perfecte kleur die niet van m’n natuurlijke kleur te onderscheiden was. Ik ging je meer als vriendin dan als kapster beschouwen. Ook nadat je noodgedwongen moest stoppen met werken hielden we contact. Je kracht, je doorzettingsvermogen, je gevoel voor humor en je positiviteit zullen mij altijd bijblijven en zijn een voorbeeld voor mij. Lieve Patries, je was zeer geliefd. Rust in vrede. 

Ineke
Lieve Patricia

We kennen elkaar sinds we buren werden in de Lausbergstraat. Uit die begintijd heb ik nog een leuke foto van ons op de toen bevroren Schie. Nadat jij uit huis bent gegaan hebben we altijd contact gehouden en dat was fijn.

Wat een kracht en positiviteit zat er in je! Heel veel respect voor jou zoals jij je ziekteproces hebt doorstaan. Een groot voorbeeld voor iedereen. 

Ik ben blij en bewaar goede herinneringen aan ons laatste gesprek vlak voordat je naar huis ging. Hierin vertelde je mij dat je je 'straks' vrij wilde voelen. Lieve lieve Patricia ik hoop dat waar je nu bent je je helemaal vrij voelt en jouw kracht en positiviteit kunt uitstralen naar allen van wie jij hield en die van jou hielden. Rust zacht en dikke hug ook van Hanneke.

Dick
Lachebekje

Lieve Patricia,

 

Wat een enorm verlies. Heel veel sterkte en kracht voor nabestaande. 

Ik ken Patricia van heel jongs af aan. Onze ouders waren bevriend en zodoende kwamen we regelmatig bij elkaar over de vloer. De gezelligheid en de warmte kan ik me nog goed herinneren, ook de tv programma's die ik thuis niet mocht kijken mocht wel bij Patries. Sesamstraat en de Muppetshow. Heerlijk. Haar lach werkte aanstekelijk, haar hele houding altijd blij en vrolijk. Na elkaar jaren uit het oog te zijn verloren hebben we via FB weer met elkaar in contact gekomen. We hebben een super leuke reunië gehad in Delft en wat hebben we gelachen. Het was weer zo vertrouwd en gezellig. Helaas was het allemaal te kort en hebben we nog dierbare herinneringen op mogen halen en gelachen. Je bent een engel die te korte tijd op aarde is geweest. Maar je lach heeft heel veel mensen verwarmt. Ook ik ga je missen. 

Monique Elmendorp

Gecondoleerd met het verlies van Patricia.

Vind het heel erg en zo vreselijk oneerlijk.

Joey , Marjan, Mascha, Marie , verdere famile en vrienden,ik wil jullie heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies.

Rust zacht Patries.

X

Marly

 

Marly Van der Brugge
Lieve Patricia

Je stralende glimlach en je positieve energie, dat zal ik nooit vergeten.

Heel veel sterkte voor Joey, familie en vrienden.

Nel Jansen
Lieve Tries

Je bent een kanjer.                                     Tot het laatste toe gestreden.                  We zullen je enorm missen met al je vrolijkheid.                                                              Rust zacht lieverd                           Voor altijd in ons ❤

Annemiek en Piet
Oneerlijke strijd

Gecondoleerd met het overlijden van Patricia, wat een oneerlijke strijd! 

Ik ken Patricia van lang geleden ..we hebben heel wat uurtjes rond gehobbeld bij destijds Theseus. Hoewel de meeste daar kwamen om tennis te spelen of te kijken ging onze voorkeur toch naar de speeltuin …we hebben daar heel wat uurtjes samen in de zandbak doorgebracht. 

Ik wens jullie veel sterkte met dit enorme verlies! 

Renate

Renate Ganpat- de Jong
Beste Joey,Marjan,Mascha,Marie Louise en nabestaande. las ik het overlijden van
Overlijden Patricia.

Beste Joey,Marjan,Mascha,Marie-Louise en nabestaanden. Geschokt las ik dat jullie Lieve Patricia haar strijd heeft verloren. Wens jullie allen heel veel kracht en sterkte voor nu en de komende tijd!!!!! Mijn innige deelneming.   Loes van der Hoeven.

Loes van der Hoeven.
Ouwe buurtjes

Lieve Patricia,

Zestien jaar woonden we naast elkaar. Menno ter Braaklaan, 11 hoog. Jullie gingen de lift uit links, wij naar rechts. Maar onze balkons grensden aan elkaar. Dus gezellig naar elkaar via de kortste weg. Achteraf gezien gekkenwerk natuurlijk, want we klommen via de balustrade naar elkaar om te spelen. Dat was immers sneller dan “helemaal omlopen”. 11 hoog! Maar we zagen geen gevaar. Barby, onze opmaak pop. Jouw pop met altijd mooi gestylde haren.. toen al! En die van mij? Tja, ik deed mijn best,  zullen we maar zeggen. 

We groeiden op, speelden buiten. Het indianendorp, belletje trekken bij dat meisje op de eerste etage. Hockeyen. Jij startte bij Ring-Pass, ik bij Hudito. Na een paar jaar maakte ik de overstap, want jouw verhalen over Ring-Pass waren eigenlijk toch wel veel leuker.

Ik herinner me onze eerste hockeyfeestje. Man wat waren we zenuwachtig. En wat baalde jij van die zonnebril die je op moest, omdat het discolicht anders jouw epilepsie triggerde. Maar het was de enige manier om te kunnen gaan. Dus dan maar. Onwennig op de dansvloer. We waren allebei geen danshelden (ik nog steeds niet) Stipt op de afgesproken tijd moesten we buiten staan. Altijd te vroeg, vonden we. Deden we dat niet, dan stond ineens jouw vader naast ons op de dansvloer. Martin was een schat, maar dat was natuurlijk tooo much. Zeer slecht voor ons imago... haha..dus we stonden voortaan op tijd buiten.

Wat mij ook is bijgebleven was de fantastische tijd in Spanje. Mocht ik zo maar mee ?!? Wat was dát een prachtige vakantie! In het huis in Moraira. Samen met jou op een kamer. Op ‘jongensjacht’ (alleen kijken, want praten durfden we niet) Super spannende tijd. Ook herinner ik me dat Mascha en ik ‘s morgens een keer stiekem de deur zijn uit geslopen. Samen naar het strand. Jouw vader was woest! Dat jullie het 3 weken met me hebben uitgehouden!

Helaas groeiden we uit elkaar. Ik stopte met hockey, ging naar een andere school dan jij.. en we verhuisden. Naar een wijk aan de Schie. En hoe toevallig was het dat jullie aan de overkant kwamen wonen. Die sloot tussen onze huizen bleek onoverbrugbaar. We kregen ons eigen leven. Via Marjan bleef ik op de hoogte over jouw wel en wee. Dat je moeder werd. Jouw werk. Hoe het ging. En toen werd je ziek. Via Marjan en de Social media volgde ik de hoogte- en dieptepunten op de voet.

Out of the blue kreeg ik afgelopen week een berichtje van Marscha. Je was overleden. Mijn buurmeisje. Mijn aller aller allereerste vriendinnetje was er niet meer. Wat een ongelofelijk kutbericht. Dat mag ik toch zo wel zeggen? Gewoon kut. Zo jong, zo dapper, zo gestreden. Maar jouw ziekte overwon.

Het doet mij zeer dat ik er maandag helaas niet bij kan zijn. Ik zit een poosje in het buitenland. In Spanje om precies te zijn. Op nog geen 2 uur van Moraira. Hoe bijzonder kan het leven lopen?
 

Je bent, zo begreep ik, altijd gek gebleven op Spanje. En daarom leek het me toepasselijk een boom te poten. In de  Spaanse grond. Zodat deze kan groeien. Omdat jij daar de kans niet (meer) voor kreeg. Een jonge kersenboom. Die ooit in het voorjaar een oogverblindende bloesemboom zal zijn. Ik zal de boom koesteren, net als mijn herinneringen aan jou!

Rust zacht, lief buurmeisje.

xx Karin 

 

Karin
Dag lieve patries

Dag lief mooi mens wat heb je keihard gevochten.

 

liefs Dieke 

 

Dieke
Lieve Patricia

Je positiviteit, je lach en gesprekken die we hebben gehad zal ik nooit vergeten.

Heel veel sterkte voor Joey, Familie en vrienden.

 

 

Martin Jansen
Lieve patrice, moest even verwerken..

Lieve Patricia,

Weer eentje minder maar wel eentje met goed karakter!

Direct en vol humor!

Wij hebben mooie dingen beleefd.

Heb veel respect gehad voor jouw en Joey in jullie strijd.

Ook je zussie,Ma en Marietje in een adem!

Zeker de laatste jaren...

Zal ik ook nooit meer vergeten enne ik kom voorlopig nog ff niet dansen boven....

Moet nog  even op de kinderen letten en zal Joey  ook beetje in de gaten houden ook al woon ik niet in de buurt.knuf!

Tot laterzzzz❤❤❤

 

 

 

 

 

Ruud
Gecondoleerd

Toch erg geschrokken van dit verdrietige nieuws… Ik vond het altijd fijn en gezellig om door Patricia geknipt te worden. 
Gecondoleerd en heel veel sterkte! 

Jolanda Appels
Het is zo stil

Hé Zus, 

Het is zo stil. 

Ik heb heel veel filmpjes, foto’s, appjes, je mooie muziek van je uitvaart en natuurlijk alles wat in mijn hoofd en hart zit aan vele herinneringen.

Toch blijft het stil.

Het zal voor altijd stil blijven.

Onder al mijn verdriet, zie ik je voor mij staan met een hele grote glimlach. 

❤️

Je zus
Lieve Patricia

Veel te vroeg ben je heengegaan, maar ik zal je altijd blijven herinneren als een stralende zon!

Dank je wel voor de vele jaren dat jij mijn haren geknipt hebt.

Rust zacht 

Liefs Ellen

Ellen Beekhuizen
Lieve Tries

Onze avondjes, uiteten met de meiden, onze vakanties, het lachen, het huilen, onze gesprekken. Er is geen dag voorbij gegaan dat we elkaar niet spraken. Lieve Tries voor Joey word gezorgd en we zullen er alles aan doen dat hij goed terecht komt. Mijn allerbeste din is er gewoon niet meer, wat is dit moeilijk en wat doet het pijn en wat missen wij jou, maar dankbaar dat jouw pijn weg is en jij nu je rust hebt gevonden. Jouw positiviteit zal ik nooit vergeten,maar vooral je lach die vergeet ik nooit meer. Nu leren om herinneringen zonder jou te maken, ik wacht nog even daar ben ik nog niet aan toe, hoop dat je af en toe nog een beetje bij ons bent.

Wat mis ik jou❤

Dikke knuf waren jou laatste woorden aan mij, dikke knuf lieverd ly altijd en overal. 

 

Marie
Patricia

Het bericht moest even bezinken. Het was een schok om dit te lezen.

We leerden elkaar kennen bij Beweeg je fit in 2015 waar we onder begeleiding van Emerens probeerden te herstellen en onze conditie weer op te bouwen. Met een lach en een traan; de vrolijkheid,optimisme en sterke wil zijn mij bijgebleven. Doorzetters waren en zijn we allemaal. 

Ik wens Joey en alle naasten heel veel sterkte met het verlies van een lieve, blije en sterke vrouw

 

Anthea 

 

 

Anthea van Riel
Zoveel liefs

Lieve Patricia,

We hebben elkaar door de jaren heen steeds bij de verjaardagen van Eppie gezien. Iedere keer was het alsof het gisteren was. En wat hebben we gelachen. Maar ook serieus  geweest. 
voor mij heeft onze dikke dames avond een speciaal plekje in mijn hart. 
Jij bent voor mij het voorbeeld van dapperheid. Als ik in een moeilijke situatie zit, vraag ik mezelf af: wat zou Tries nu doen? En dan weet ik het al: opgeheven hoofd en doorgaan!

Je hebt in je veel te korte leven de harten van heel veel mensen geraakt. Gewoon door jezelf te zijn.

Ik wens Joey en je familie, vrienden en bekenden, en Marie Louise en natuurlijk mijn zus Evelien heel veel sterkte in het wennen aan hoe het leven er uit ziet zonder jou. Wat moeilijk! 
XXX Karien

Karien