phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
AFB

Nico Fakkel

-
Dichtbij is God
voor wie Hem roepe
en Hij geve mij u genade
en Hij geve mij u vrede

Uitvaartinformatie

Nico is in het uitvaartcentrum Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer. Indien u afscheid van Nico wilt nemen, dan graag in samenspraak met Els.

 

Wij komen, in verband met de huidige omstandigheden, dinsdag 12 mei in besloten kring samen in de aula van begraafplaats Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, waar wij Nico met Woord en Gebed zullen gedenken.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Nico Fakkel

Deel deze pagina
Condoleance

Dag Els,

wat erg voor je om zo plotseling je man te moeten missen. 
ik ken hem eigenlijk alleen van de kerk, dan zag ik jullie twee naast elkaar binnenkomen. Misschien heb ik hem ook gesproken bij de voorbereiding van de Ouderenviering, maar dat weet ik niet meer zeker.

jij zult heel veel meer herinneringen aan Nico hebben.. 

hopelijk kun je daar kracht uit putten.

veel sterkte in deze tijd, die extra moeilijk voor je moet zijn met alle coronamaatregelen. Ik moet het ook doen met dit berichtje.

ik hoop dat je goede herinneringen zult overhouden aan de onzichtbare warmte die wij met zijn allen met jou willen delen.

Marijke

 

Marijke Buiel van Eck
Dag lieve ‘buurman’

Dag lieve buurman,

wat een ongelofelijke schok voor iedereen. Nico plotseling overleden in een tijd waarin alles toch al anders is. 
 

Onze ouders Piet en Nel zijn dik 30 jaar jullie buren geweest tot vorig jaar en de situatie het niet langer toeliet om in hun woning te blijven. Maar wat hebben Nico en Els veel voor onze ouders gedaan. Ze stonden altijd klaar en hielden een oogje in het zeil omdat wij, de kinderen nou niet bepaald om de hoek wonen. Wij zijn jullie altijd dankbaar voor dit. Ook werd er af en toe een kaartje gelegd en ook dit werd zeer gewaardeerd. 
 

Helaas kunnen we geen persoonlijk afscheid nemen maar weet dat we Nico nooit vergeten. 
 

wij wensen Els, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht toe in deze donkere zware tijd. 

Fam. Van Burik, Fam. Wolter, Fam. Linders
Nico in herinnering

Nico zal altijd in onze herinnering blijven als een rustige man, zeer zorgzaam en liefdevol naar Els en de kinderen. Els kon altijd een beroep op hem doen. Hij was bereid haar met de auto op te halen, al was het midden in de nacht vanuit Groningen, bij wijze van spreken. Hij verwende haar met zijn legendarische tomatensoep, die minstens een keer in de week op het menu stond. Ook anderen konden een beroep op hem doen. Het leggen van een laminaat vloertje, het behangen van een wandje, zelfs als ambtenaar van de Burgerlijke Stand stond hij z'n mannetje.

Het zal nooit meer worden zoals het was. Er is door zijn overlijden een grote leegte achtergebleven. Heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Anneke en Berend Sibon
In dankbare herinnering

Lieve Els, kinderen en familie,

Groot is het verdriet voor jullie en nadien de schok voor allen om jullie heen, toen het nieuws bekend werd over het plotse overlijden van je lieve man en jullie vader. Zijn trouwe persoonlijkheid en originele verstilde humor zal ons altijd bijblijven. Ik herinner me Nico als een heel geordend en gelijkmatig, gedisciplineerd mens. In zijn werk punctueel en heel exact. Het is daarom ook geen toeval dat hij een aangeboren ritmisch gevoel had. Ons contact werd -naast collega's op het ONC- hechter door zijn grote muzikale kwaliteiten. Als drummer verleende hij medewerking aan diverse uitvoeringen op school (musicals en muziekavonden) en vele optredens en concerten met tal van koren en orkesten. Je kon altijd een beroep op hem doen en eigenlijk was hem niets te veel. Els steunde hem daarin en haar liefhebbende zorg voelde bij hem als een warme deken. Nico was een graag gezien persoon; puur, zonder pretenties en altijd betrouwbaar. Vele prachtige momenten heb ik met hem mogen beleven. Ik ben hem blijvend dankbaar voor zijn vriendschap. Ik ben blij hem gekend te hebben! Graag wens ik Els, Steven & Bianca, Peter & Patricia, Linda & Cyrus en familie alle kracht en sterkte in de komende periode. In verbondenheid en met warme groet, Jimco Zijlstra

 

Jimco Zijlstra
Vriend Nico

Zo ben je opeens weg Nico. Wat een vreselijk gemis voor ons allemaal en natuurlijk vooral voor jou Els en voor de kinderen.

Zijn interesse in mens en natuur en vermaak over bijzondere dingen geven, want dat werkt gewoon door, in zijn verhalen en gesprekken altijd veel humor en gezelligheid. Ernst hoort hier sowieso bij.

Lef dat ie had: zonder ervaring, dus voor het eerst, met een forse vrachtwagencombinatie in een nieuwe baan zomaar en-route te gaan....        daar moet ik nog steeds om lachen. Deze warme mens leeft voort in onze gedachten.We zijn blij dat we je kennen.

Els en aanhang veel sterkte.

Hellen en Casper Wijsbeek en Dercksen
Afscheid Nico

Lieve Els en familie, 

Namens het vicariaat van de Tabor en namens mijzelf wil ik jou en jouw dierbaren condoleren met dit intens grote verlies, het overlijden van Nico.

Heel veel kracht en sterkte toegewenst.                                                      

Ellie ten Hoopen, mede namens vicariaat de Tabor