phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Mary Jense

-
Leer van gisteren
Leef vandaag
En hoop voor morgen

Uitvaartinformatie

We nemen afscheid van Mary in besloten kring.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Mary Jense

Deel deze pagina
condoleance

Lieve Martine en Anouk,

Wij betuigen onze innige deelneming met dit verlies, een moeder verliezen is heftig, wij wensen jullie alle kracht en sterkte toe, ook voor de komende tijd.

Lief en leed delen in de laatste 8 maanden:

Nooit meer samenzijn, nooit meer samen lachen, nooit meer onze belevenissen samen delen en dat waren er heel veel.

Dán het telefoontje van Mary, ik moet je wat  vertellen......, ik ben ziek, ik heb kanker, dit was in augustus 2019.

En nú....? Kun je nog behandeld worden? Nee....., er komen nog wel onderzoeken, verder is er niets aan te doen.

Mag ik nu even naar je toe komen? Heel graag was het antwoord! Dit heb ik bijna iedere week gedaan, we raakten niet uitgepraat.

Heel waardevol waren deze bezoekjes, ondertussen zag je Mary zwakker worden, de pijn werd steeds heftiger en het medicijngebruik steeds meer.

Hoe moet het straks verder als het thuis niet meer gaat? Dochters namen het initiatief in overleg met de huisarts, het Hospice was een optie, daar werd een afspraak gemaakt voor de laatste fase.

23 April is Mary opgenomen, en werd daar liefdevol verpleegd, in de laatste 2 weken werd het steeds moeilijker voor haar, het niet meer goed kunnen bevatten van 'hoe of wat'.

De onrust nam steeds meer toe, in deze fase is Mary ingeslapen in aanwezigheid van Martine en Anouk, wat hebben jullie haar geweldig gesteund!

Daar wil ik jullie voor danken!.

 

 

 

 

 

Klaas en Mies Geevers
Mijn condoleances

Martine en Anouk,

Papa  en mama hielden mij via Whatsapp calls op de hoogte van hoe het met tante Mary ging en mailden mij vandaag de rouwkaart. Mijn condoleances met jullie verlies.

Ik wens jullie veel troost in deze moeilijke tijd van rouwen om je moeder, bij elkaar en troost door vrienden en familie. En ondanks het verlies, ook wens ik jullie een gevoel van dankbaarheid voor wie zij was in haar leven en hoe er voor haar gezorgd is in haar lijden.  En ik wens jullie ook hoop toe in de gedachte dat ze nu bij onze Heere God is, en Hem prijst en dankt in alles, daar waar geen pijn meer wordt geleden en geen verdriet is. Die hoop hield mij op de been toen ik mijn Lonnie verloor.

Ik ben blij dat ik tijdens mijn laatste bezoek aan Nederland op papa en mama's  60 jarig jubileum heel gezellig met tante Mary heb kunnen praten. Ik heb nog altijd hele mooie herinneringen aan onze zomervakanties samen.

Lieve groet,

Pauline

Pauline Borsboom
afscheid van Mary

Beste familie,

Als mede gemeentelid van Mary van de Evang. Luth. kerk wil ik jullie mijn oprechte deelneming betuigen bij het overlijden van jullie moeder. Ik ben de laatste weken op de hoogte gehouden door Mies Geevers en zij heeft mij vrijdagavond een mailtje gestuurd van haar overlijden. Zij is nu niet meer  in ons midden, maar ik hoop dat jullie de aanwezigheid van haar in jullie mogen blijven meedragen.

veel sterkte voor de komende tijd en een hartelijke groet van

Suus de Wilde.

mw. S. de Wilde
Herinnering aan Mary en condoleance.

Beste kinderen, kleinkinderen en familie van Mary,

Met ontroering ontvingen wij het bericht van het overlijden van Mar

Wij willen jullie oprecht onze deelneming betuigen met het verlies van jullie Moeder en Oma.

Heel veel jaren heb ik en later ook Aad, haar gekend.

Als 15-jarige meisjes gingen wij samen naar de Handelsavondschool en drie maal per week kwam Mary mij thuis ophalen om samen naar school te gaan v.v.

Daarna bleef er vriendschap, totdat wij, na ons trouwen, Delft hebben verlaten. Wij hebben elkaar toen nog maar een paar keer gezien, maar er bleef contact door het altijd sturen van een verjaardagskaart en zeker ook een kaart met Oud en Nieuw, tot eind vorig jaar, toen, naar wij nu begrijpen, Mary die vreselijke ziekte kreeg.

Het feit dat ik vorig jaar, met Mary haar verjaardag, telefonisch contact heb gehad is uiteraard een mooie herinnering.

Wij wensen jullie nu en ook voor de toekomst, waar het gemis van jullie Moeder en Oma zeker voelbaar zal worden, heel veel Kracht en sterkte toe.

Aad en Ineke van der Does.

 

 

Condoleance

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder.

Het was een lieve vrouw. Ik heb haar leren kennen via Vrouwennetwerk, waar zij heel veel voor gedaan heeft.

Ik wens jullie heel veel sterkte, je zult haar missen.

Irene Jutte

 

I.M. Jutte,
Rust zacht lieve Mary

Mary was 37 jaar lid van onze vrouwenvereniging en heeft zich al die jaren met hart en ziel voor ons ingezet. Wij zijn haar zeer dankbaar voor wat zij in al deze jaren voor ons heeft betekend. Het secretariaat en de reisclub hebben enorm geprofiteerd van haar kennis en kunde. Wij bewonderen de wijze waarop zij zich met haar ziekte heeft verzoend. Rust in vrede Mary.

Geerte Eekhof, secretaris NVVH-Vrouwennetwerk
Condoleance

Beste familie,

Namens Leen wil ik jullie allemaal condoleren met het overlijden van Mary.

Vandaag {vrijdag} heel veel sterkte en natuurlijk ook in de komende tijd.

Koesteren de herinneringen.

Met vriendelijke groet.

Mary Schoolenberg
Dag Anouk (en gezin en familie)

Gecondoleerd met het overlijden van moeder en oma.

Ik hoop dat jullie met de voorbereiding van het definitieve afscheid mooie momenten hebben kunnen delen. Er is ongetwijfeld teruggeblikt op het leven van moeder en op een leven met moeder en oma.

Heb natuurlijk gelezen dat het afscheid in besloten kring plaats vindt of al heeft plaats gevonden.

Hoop dat het een afscheid is geworden die je en jullie je hadden voorgesteld.

Bauke Houtsma
Er is een Engel bijgekomen.

Fam van Mary.

Heel veel sterkte met het verlies van jullie Moeder.

Corrie van vrouwennetwerk.

Vreemd he de wereld draait gewoon door en weet niet van 

jullie grote verdriet.

Hou elkaar goed vast dan kunnen jullie straks weer verder.

Rust zacht lieve Mary.

 

 

Corrie Nooijen
Herinnering

Beste familie van Mary,

Wij willen jullie, mede namens mijn vader, Oom Arie, condoleren met het overlijden van Mary.

We bewaren hele goeie, warme herinneringen aan haar. Weliswaar was het contact door de jaren heen wel wat verwaterd, zoals dat vaak gaat, maar bij de diverse familie-aangelegenheden waarbij we elkaar zagen, was het altijd vertrouwd en goed.

Vlak na mijn geboorte is Mary, als 18-jarige, een half jaartje bij ons in huis geweest. Mijn moeder, (tante Riet) kon heel goed met Mary opschieten. Dat schept een band. Zo zeiden mijn ouders soms (met enig ontzag) "dat weet Mary wel, die werkt in het ziekenhuis". Of later, toen ze regelmatig op reis ging, gaven ze mijn broer Arie Jan de tip om Mary te bellen als hij op vakantie wilde: "zij is daar ook geweest en weet daar alles van". En inderdaad, daar heeft hij wel een gebruik van gemaakt.

Toen we in december hoorden, dat Mary ernstig ziek was, kwam dat ook voor ons als een schok.  Sindsdien hebben we elkaar regelmatig gesproken en dat was fijn, voor ons, maar ook Mary zei dat herhaaldelijk. Ze vond het jammer dat we zoveel jaren verloren hadden laten gaan, en dat er nog maar zo weinig tijd was om die in te halen.

Wij wensen jullie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies!

 

 

 

Connie en Bert de Zeeuw
Condoleance

Beste familie,

Mary kennen we vanuit de Lutherse Kerk. Ze was een trouwe bezoekster van de koffieochtenden. We zullen haar missen. We wensen jullie heel veel sterkte voor de komende tijd. Koester de mooie herinneringen die jullie hebben.

Vriendelijke groet,

Hanny en Koos

Hanny en Koos van der Horst
Medeleven met Mary Jense

Beste familie van Mary.

Al kennen we jullie niet persoonlijk, Martine en Anouk en verdere familie, ons hartelijk meeleven bij het overlijden van Mary.

Wij kennen haar via de Lutherse kerk en hebben fijne herinneringen aan haar. Wij wensen jullie sterkte; ook ik de komende tijd.

Met hartelijke groet.

Joop en Lies Bakker
Tribute to Mary

A TRIBUTE TO MARY

Dear Martine, Anouk and your families,

We were extremely saddened when we received your bereavement card to tell us that your mother had passed away.

Our prayers and thoughts are with you at this very emotional time as you grieve for your precious mother and grandmother. Mary will have been a large part of your life, she will live on in all the lovely memories you have of her and we hope it will help to bring you comfort and peace at this difficult time.

Ron's work first brought him to Holland in 1969 where he worked with your father in The Hague for two years. Myself, Andrew & Michaela joined Ron and we lived in Scheveningen. We were invited to Delft to meet you all and became good friends.

Mary was welcoming, kind and friendly and we enjoyed all the times we spent together in Holland and when you visited us in England. Over the years our lives took separate paths but we never lost touch with each other. She will always be fondly remembered and will hold a special place in our hearts.

With much love to Mary and you all.

Ron & Kay (Hoad)

 

ronhoad@hotmail.com
Lieve familie,

ik wens jullie heel veel sterkte toe. Mary was voor ons heel belangrijk.

Ze heeft jaren de vakanties geregeld van het vrouwennetwerk.

Ze nam deel aan de wandelingen en wandelvakanties.

We zullen haar heel erg gaan missen. Ik wens jullie de kracht toe om dit verdriet te dragen

Rini van der Zalm