phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Mary Elisabeth Schraven - Fieret

-
“Niet meer hier,
maar altijd bij ons”

Uitvaartinformatie

Mary is in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Eikelenburglaan 5 in Rijswijk, alwaar geen bezoek.


De plechtigheid voorafgaande aan de begrafenis zal vanwege de coronamaatregelen in besloten kring plaatsvinden op donderdag 4 februari om 09.30 uur.


De uitvaart is te volgen via een livestream, u kunt zich daarvoor aanmelden bij de familie.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Mary Elisabeth Schraven - Fieret

Deel deze pagina
Vriendschap

Lieve Mary ,

Nu jij de zwaarste hindernissen hebt ondergaan,ben je aan ben je aan jouw laatste mooie reis begonnen. Gelukkig hebben wij nog afscheid van je kunnen nemen.Hier zijn we ook heel dankbaar voor.Mary je was een geweldige vriendin al 45 jaar. Bedankt voor jouw vriendschap Jij bent voor altijd in ons hart. Goede reis! Lieve Mary van Bert en Helene

Helene Guillonard
06 55900689

Lieve Mary,

Helaas veel te vroeg van ons heengegaan. Gelukkig heb ik je nog onlangs gezien. Je was een lieve en zorgzame oma voor je kleinkinderen. Ik was altijd welkom bij jou en de koffie en thee stonden steeds klaar. Genoten hebben  wij vroeger tot in de late uurtjes genoten van de spannende video's. Ik zal altijd aan je blijven denken. Ik ga je missen. Rust zacht ook namens Reginald en Gerard. ❤️🌹

Jeff

 

Jeff de Vlugt
Afscheid nemen bestaat niet

Lieve Mary,

Je stond nog vol in het leven. Helaas heeft de nare ziekte daar te snel een einde aan gemaakt.

Gelukkig blijf je nog altijd in ons hart, ben je terug bij je grote liefde en waak je over je kinderen en kleinkinderen.

We gaan je missen, lieve tante.

Veel liefs, 

 

Charles, Nicole, Isa en Fenna
Afscheid nemen bestaat niet

Lieve Mary,

We gaan je missen! Bedankt voor al het lachen....en de steun aan m'n moeder. Geef ze een dikke knuffel daar boven

Liefs Laura (Tom en Wendy)

Laura Beckers
Rust zacht lieve Mary

Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve (schoon)moeder en oma. Veel kracht en sterkte voor de komende tijd.

Jan en Marianne Zuurmond
Dag lieve tante

Dank... voor de fijne herinneringen. 

Zoals aan de keren toen ik als jong meisje bij jullie mocht logeren en ik door de heimwee niet kon slapen en dan naast u op de bank mocht komen zitten met kopje warme thee. U vond het maar wat gezellig even een meisje in het mannen gezin, en dat voelde voor mij heel speciaal. 
Altijd was u belangstellend naar hoe het met mij ging, ook altijd vroeg u  naar Peet en Len. 
U kon zo gezellig kletsen en vertellen over van alles wat, bijvoorbeeld over de leuke uitstapjes/vakanties die u ondernam met ome Mart of later met uw vriendin. 
U leefde mee met anderen, en had bewondering voor degene die dapper aan het strijden waren. Toen nog niet wetend dat u ook deze strijd moest aangaan.
u wilde nog zo graag... er was nog zoveel om van te genieten.. tijdens het voor laatste bezoekje hebben we het daar nog over gehad. 
Helaas mocht dit niet meer zo zijn. 
Wat blijft zijn de fijne herinneringen.... bedankt 💕

 

 

Esther
Vriendin

Mary was ruim 40 jaar onze volleybalvriendin tesamen met haar man Martin.We herinneren ons goed de gezellige after-parties na de volleybal.Zij  was dan de goede gastvrouw.We wensen de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe voor de komende tijd.

 

Regina en Ton van Agthoven
Nooit meer samen zwemmen

Lieve Mary,

 

In maart 2020 hebben we voor het laatst samen gezwommen. Ik haalde je dinsdagochtend vroeg op, je stapte pratend in en na het zwemmen pratend weer uit. Wat hebben we veel gekletst onder het zwemmen. Je was altijd vrolijk en optimistisch en zat vol verhalen over je kinderen en kleinkinderen. Je paste met veel plezier op je drie kleindochters. In september wilde je het weer eens gaan proberen maar toen was je niet zo lekker. De diagnose kwam als een grote schok, maar je wilde strijden. Dat heb je ook vol overgave gedaan, helaas heeft het niet mogen baten. Ik zal je ontzettend missen maar vergeten doe ik je nooit.

 

Liefs, Nettie

Nettie Zalm
Herinnering aan Mary

Hoe snel, te snel, nu kunnen wij niet meer onbekommerd praat doen met elkaar, lachen met elkaar om de meest simpele zaken. Wij kenden elkaar al lang vanuit de periode dat ik samenwerkte met Martin. Dat jouw kinderen net aan gingen samenwonen, de tijd dat Martin er nog was. Hij mocht dan wel eerder met pensioen zijn gegaan, maar het contact is altijd gebleven zonder verplichtingen naar elkaar. Zelfs na het trieste moment dat Martin je ontviel. Zo kwam je nog bij ons op de tuin met je kleindochter. Heerlijk onder de parasol net uit de zon aan een kopje thee en limonade voor de kleindochter. En bijna altijd werd een kort bezoekje over en weer bijna automatisch weer langer dan de bedoeling was. Omdat de ontspannen bezoekjes tussen ons eigenlijk geen tijd kenden. De contacten gingen tot het laatst mogelijke moment door. Zo mochten wij je vrijdag 29 januari voor de laatste maal nog ontmoeten. Voor het definitieve afscheid op weg naar Martin om toch weer samen te zijn. Zelfs toen hebben wij nog kunnen lachen. Knap om zo in het leven te hebben kunnen staan. Een sterke rechtvaardige en nuchtere vrouw. Waarvan ik hoop dat je een beetje van deze kracht en energie aan je kinderen bij hun geboorte hebt kunnen meegeven. En bij ja, dan ben ik ervan overtuigd dat ook zij samen met hun partners en kinderen, jouw kleinkinderen er zeker wat van gaan maken in de toekomst.

Maar voor nu, jij bedankt voor de mooie momenten die wij met elkaar hebben mogen beleven. Vergeten zullen wij jullie zeker niet.

Louis en Angela van der Heijden
Lieve Familie

Lieve Familie,

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder schoonmoeder en lieve oma

Wij herinnerren ons Mary en zo ook jullie vader als schoonzus en broer/zwagervan Piet en Ank van verjaardagen. 

Ze was altijd een gezellige vrouw er was altijd wat te babbelen.

Ook zagen we haar regelmatig bij de bezoekjes aan Piet Verwoerd

Wij wensen jullie als familie heel veel sterkte

Constantijn en Helene

Constantijn Verwoerd en Helene Winterswijk

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder

 

Ze was van jongs af aan voor mij een leuke spontane tante 

Peter Verwoerd
Heel veel sterkte gewenst

Lieve Menno en Matthijs,

In januari ben ik met mijn moeder, Riet Kleijn, nog bij jullie moeder geweest. Het viel mij toen op hoe moedig jullie lieve moeder was. Ze keek heel realistisch naar haar nare situatie en hoopte maar dat ze de verjaardag van één van de kleinkinderen in januari nog mocht beleven. Gelukkig heeft ze die nog mee kunnen maken.

Helaas gaat ze nu de verjaardagen van jullie en jullie dierbaren niet meer meemaken, maar ik ben er van overtuigd dat ze er altijd bij zal zijn in jullie harten.

Sinds het overlijden van mijn lieve broer zes jaar geleden weet ik maar al te goed hoe het voelt dat je een dierbare moet missen. In dat zelfde jaar overleed ook jullie vader zo plotseling. Iemand zei mij een keer: De pijn blijft, maar de ruwe kanten gaan er langzaam van af.

Ik heb veel aan de volgende gedachte: 

Het verlies van een dierbare slaat een leegte in je ziel 

Die leegte wordt gevuld met dierbare herinneringen die je blijft koesteren

Wij wensen jullie veel dierbare gedachten toe.

Lieve groeten,

Marian Kleijn en Peter Berghuis

Marian Kleijn en Peter Berghuis