phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Maarten Strooper

-
"Het is jammer dat het kwartje nu deze kant op is
gevallen, maar ik heb een mooi leven gehad. Klaar is klaar"

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats..
Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven.
In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Maarten Strooper

Deel deze pagina
Condoleances

Ik herinner me Maarten als iemand die altijd vrolijk en opbouwend was, nooit op de voorgrond trad ten koste van anderen en altijd behulpzaam. Wat verdrietig dat hij zo jong en zo snel afscheid heeft moeten nemen.
Mijn gedachten zijn bij jullie.

Bart van der Sloot

Bart van der Sloot (klasgenoot Christelijk Lyceum Apeldoorn)
Sterkte voor Eva, Fabian, Thijs en Daan

Lieve Eva, Fabian, Thijs en Daan,

Nog geen week geleden hoorden we van het overlijden van Maarten.

Dat het leven zo ineens ook kan ophouden is iets dat we niet begrijpen.

Wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe om dit gemis te verwerken!

Wij herinneren hem als een vriendelijke en aardige buurman, waarmee we graag een praatje maakten. We zullen hem niet vergeten!

En als wij iets voor jullie kunnen doen, dan horen we het graag!

Yvon van Velzen en Ernst Bovelander
Sterkte allemaal en koester de herinnering

6 weken geleden sprak ik Maarten nog in de buurt tijdens zijn en mijn Corona wandelingetje. Er leek nog niets aan de hand. Even later hoorde ik het vervelende bericht van zijn ziekte. En nu is hij er al niet meer. Onwerkelijk en voor jullie en Maarten zo oneerlijk. We waren niet alleen buurtgenoten, maar ook collega’s, die af en toe samen op fietsten naar het werk in Den Haag. Hij hield van zijn werk en bovenal van jullie. Sterkte en hou vol!

Rene Teule
Condoleance

Wat een enorm verlies.

Vóór Corona stonden we regelmatig met elkaar naar onze zonen op het hockeyveld te kijken. Vol trots! Niet te bevatten dat je er niet meer bent.

Eva, Daan, Thijs en Fabian... veel sterkte!

Menno Rubbens
Herinnering aan Maarten

Beste Eva en kinderen,

Jullie kennen me niet, maar ik wil jullie toch sterkte wensen bij het verlies van Maarten. Ik heb op de middelbare school, het Christelijk Lyceum Apeldoorn, vijf jaar in de klas gezeten bij Maarten. Twee jaar geleden zagen we elkaar weer op mij oratiefeest. 
Maarten was altijd gezellig, ongecompliceerd en constructief. Een fijne vriend. We deelden jaren het wel en wee van een schoolklas. Daarna gingen onze wegen uit elkaar, maar de herinnering aan Maarten blijft.

Ik wens jullie veel sterkte,

Dike van de Mheen

 

Dike van de Mheen
Een fijne buurman

Lieve Eva, Fabian, Thijs en Daan, 

We koesteren fijne herinneringen aan Maarten. Een goede buur: Maarten stond altijd voor me klaar als ik weer eens klusje in huis toch niet kon klaren. Eerst even aanhoren wat het probleem was en dan gelijk voortvarend aan de slag, totdat het gefixt was. Ook de zonnepanelen leidden tot lange gesprekken. Ik ga hem missen, maar wat zullen jullie hem op nog veel meer vlakken missen! Op bijgaande foto een herinnering aan gezellige tijden in de wijk. Sterkte in de komende tijd, en een mooi afscheid gewenst.

Lieve groet van Monica van Leeuwen (RP20) 

Monica van Leeuwen
Wat een lieve man

Beste Eva en kinderen,

Gecondoleerd met het zo plotselinge overlijden van Maarten. Wat moet dat een schok voor jullie zijn. Maarten was mijn klasgenoot op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn en ook daarna spraken we elkaar nog wel eens. Hij benadrukte altijd dat hij zijn gezin minstens even belangrijk vond als zijn baan. Pratend over vroeger kon hij smakelijke anekdotes opdissen met de voor hem zo karakteristieke warmte. Ik herinner mij Maarten als een zachtaardige, geïnteresseerde en bovenal lieve man. Heel veel sterkte met dit grote verlies. 

Jacqueline Oskamp
Condoleances

Beste familie van Maarten,

Heel veel sterkte met dit enorme verlies, ook door de snelheid waarmee dit is gegaan. Niet te bevatten nog dat hij er niet meer is.

Maarten was een van mijn contactpersonen bij de gemeente Den Haag voor het OV in Den Haag. Hij was altijd vriendelijk en bereid om te helpen binnen het doolhof van de gemeente. We gaan hem vanuit HTM erg missen.

 

Inge Dirkx (HTM)
Hockey supporter en coach

Lieve Eva, Fabian, Thijs en Daan,

Geschokt zijn wij door het heengaan van Maarten na zo'n enorm heftig en kort ziektebed. Wat een pakkende tekst staat vermeld op de rouwkaart. We horen het Maarten zo zeggen.

Lange tijd speelden Daan en Alexander in hetzelfde team. En ik vond het altijd heel prettig om samen met jullie twee, soms alleen met Maarten, langs de lijn te staan. Er was altijd stof genoeg voor gesprek; Maarten had aandacht voor alle teamleden. Als supporter voor team Daan, of coach voor team Thijs.

We blijven ons Maarten herinneren als de lieve, vrolijke man zoals wij hem gekend hebben. Alle liefs en kracht van ons gewenst voor jullie.

Berry, Judith, Alexander en Boris
Beste Eva, Fabian, Thijs en Daan

Gecondoleerd met dit ongelooflijke verlies.

Helaas hebben we Maarten niet gekend, maar uit het bericht maken we op dat hij een dappere en moedige strijd heeft geleverd.

We wensen jullie heel veel sterkte!

Birgitta & Albert Jan Padberg

Beste familie van Maarten,

Met verdriet heb ik kennisgenomen van het overlijden van Maarten. In de tijd dat Maarten bij de MRDH werkte, heb ik behoorlijk intensief met hem samengewerkt. En behalve over het werk praatten we ook over de dingen die ons daarbuiten bezighielden, over onze gezinnen bijvoorbeeld. Ik bewaar daar goede herinneringen aan! Een vriendelijke, bescheiden en betrouwbare collega, dat was hij. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte bij dit grote gemis.

 

 

Maarten Balk (MRDH en gemeente Rotterdam)
Beste familie

Het is een vreemd idee dat iemand met wie je regelmatig hebt samengewerkt plotseling ziek wordt en er dan zo snel niet meer is. Maarten was altijd opgewekt en altijd vriendelijk. Een fijne collega om mee samen te werken en een gezellige man met wie ik af en toe een kop koffie ging drinken om even bij te kletsen. Ik wens jullie allen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Carla Rothuizen
Denkend aan Maarten

Beste familie van Maarten,

Maarten heb ik gedurende ruim 15 jaar leren kennen door mijn werk bij NS en later de provincie Zuid-Holland, terwijl hij bij de gemeente Den Haag, de MRDH en vervolgens weer de gemeente werkte. Maarten was een aardige en prettige collega om mee samen te werken. Altijd goed op de inhoud, maar daarnaast vooral heel fijn in de omgang. Wederzijds vertrouwen speelde daarbij een belangrijke rol. Het doet mij dan ook veel verdriet dat hij ons allen zo snel en veel te vroeg is ontvallen.

Ik wens jullie veel sterkte bij dit grote verlies.

Groeten, Eddy le Couvreur (provincie Zuid-Holland)

Eddy le Couvreur
Lieve Eva en familie

Lieve Eva en familie,

 

Heel veel sterkte en kracht gewenst voor jou en je familie bij het afscheid morgen.  We zijn in gedachten bij je ook de komende tijd

 

Elly de Leeuw

Vertrouwensarts Veilig Thuis Haaglanden.

 

.

Elly de Leeuw, vertrouwensarts Veilig Thuis Haaglanden
Beste familie, wat een vreselijk bericht na zo'n kort ziekbed. Beroepsmatig heb ik Maarten leren kennen als een fijn persoon. ik wil u allen condoleren en u veel kracht toewensen bij het verwerken van dit zware verlies.
Dick Baak HTM
Condoleance

Beste Eva,  Fabian, Thijs en Daan

Gecondoleerd met het verlies van Maarten. Zo jong, nog bruisend in het leven staan. Een mooi mens .... en dan wordt het zo afgebroken....

Niet te bevatten. Heel veel sterkte .

Gerard , Antonet  ,  Rein-Michelle, Jolien en Annika Strooper

Een verschrikkelijk verlies

Beste familie van Maarten,

Niet te bevatten en zo oneerlijk. 

In mijn werkzame leven (Den Haag, DSO nu gepensioneerd) heb ik Maarten leren kennen als een fijn mens. Altijd oprecht, altijd geïnteresseerd en ook in voor een grap en een grol.

We spraken elkaar over onze kinderen en over onze gezamenlijke passie, hockey. Trots en met humor vertelde hij dat hij coach was van een elftal en daar veel plezier in vond.

Qua werk had het openbaar vervoer onze gezamenlijke aandacht. 

Ik wens jullie erg veel sterkte bij het verwerken van het verlies van jullie aimabele en empatische echtgenoot en vader. Moge de leuke herinneringen jullie helpen dit verlies te dragen.

Peter-Paul Oostveen

Peter-Paul Oostveen
Sterkte!!

Al zo'n 20 jaar waren we collega's bij de gemeente Den Haag, Als je iets over Openbaar vervoer wilde weten dan kon Maarten je helpen, rustig, met humor, hij liet zich niet gek maken. Een lieve, fijne, geïnteresseerde en kundige collega. Wat vreselijk oneerlijk en onbegrijpelijk dat hij er niet meer is! Ik wens jullie veel kracht dit verlies te dragen, wij zullen hem bij DSO erg missen.

Cornelie Marks
Een prachtige kerel!

Lieve Eva, Fabian, Thijs en Daan, 

Het leven maakt soms onverwachte wendingen. Maarten was altijd de belangstellende en goedlachse neef die ik zo nu en dan op de familiefeestjes mocht tegenkomen! Een prachtige kerel. En zo zal hij ook herinnerd blijven. Heel veel sterkte gewenst!

Ferdie de Jonge

Eva, Fabian, Thijs en Daan,

Heel veel sterkte met het verwerken van het overlijden van Maarten. Zoals jullie op de kaart al schrijven was hij een rots in de branding en zat hij nog vol plannen en ideeën.

Zo kennen wij hem ook als coach van het hockeyteam van Thijs en Ruard. Hij bleef altijd rustig en positief, motiverend en betrokken bij de goede sfeer binnen het team. Ook toen de kleine jongens inmiddels grote kerels waren geworden. Wij zullen hem gaan missen langs de lijn, maar zeker niet vergeten.

Ruard en Bert Dijkstra

Lieve Eva en familie,

Helaas heb ik Maarten nooit gekend maar door jullie mooie herinneringen en foto's heb ik toch nog met hem kennis kunnen maken. Wat een prachtige en fijne man was het! Wat een groot verlies voor jullie. 

Ik leef met jullie mee,

Liefs,

Irene

Irene Grondel
Afscheid

Lieve familie van Maarten 

we hebben net het afscheid mogen meebeleven

Eva en Fabian wat een kracht om dit te kunnen doen

en Ruth wat een mooie woorden en de manier waarop .....

we wensen jullie de komende tijd nog heel veel sterkte toe en weet dat je verdriet hebt om degene die je hebt liefgehad!
liefs Theo en Rita   

Theo en Rita Bus Schipper
veel sterkte

Heel veel sterkte Eva, kinderen en familie. Wat een mooie en sprekende uitvaart. Veel liefde gezien, gehoord en gevoeld.

Anouschka Wijnbelt
Dag Maarten

Lieve Maarten helaas ben je er niet meer maar wat ben ik onder de indruk van je uitvaart je had n mooi leven met n liefdevol gezin en familie collega s en vrienden  ik wens iedereen sterkte met t verlies en verwerken van dit verlies gelukkig zijn er  veel mooie momenten op op terug te kijken je zal gemist worden Maarten maar niet vergeten  liefs en groeten Craig van Hemert de kleinzoon van de zus van tante Jos 😀❤

Craig van Hemert
Heel veel sterkte

Lieve Eva en kinderen,

Wat een prachtig afscheid om op terug te kijken, een mooi authentiek, warm persoon, dat kwam zo duidelijk naar voren.

Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

Yvonne Kapteijns
Dikke knuffels

Lieve allemaal, wat een vreselijk naar bericht over Maarten, totaal onverwacht. Ik was heel blij dat het mogelijk was de lifestream bij te wonen van Maarten's afscheid. Een heel indrukwekkende plechtigheid met prachtige herinneringen aan jullie bijzondere man en vader. Ik weet zeker dat jullie die mooie herinneringen vast zullen houden en daar troost uit kunnen putten. 

Jullie zijn een aantal keren bij ons langsgekomen op weg naar Frankrijk, toen wij in Brussel woonden en zo kregen we een kleine "snapshot" van jullie famileleven. Dat was zo leuk na al die jaren dat we elkaar niet hadden gezien.

We wensen jullie heel veel sterkte om nu verder te gaan zonder Maarten, en een nieuwe balans te vinden, terwijl de herinneringen jullie kracht geven. 

Heel veel liefs en dikke knuffels voor jullie allemaal van Sabine en Yorck 

Sabine en Yorck
Mijn buurman

Lieve Maarten,

Kort geleden stonden we nog te praten over het vervangen van een gedeelte van onze schutting.

Ineens was er die verschrikkelijke ziekte. Tijd om afscheid te nemen was er nauwelijks. Het ging zo snel.

Ik herinner je als een opgewekte, vriendelijke en behulpzame buurman.

Ik zal je nooit vergeten.

Eva, Fabian, Thijs en Daan, ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies!

 

Max Evert Kiers
Nog n bijvoegsel

Vergat nog te zeggen dat ik iedereen zo sterk vond en moge Maarten zacht rusten groeten Craig  ps zag net de langste loopbrug ter wereld in Portugal en moest gelijk aan Maarten denken zou die vast mooi vinden om te zien 

Craig van Hemert
heel veel sterkte

Beste Eva, Fabian, Thijs en Daan

Lieve tante Jos, Marie-José en Patricia,

 

Wat een ongelooflijk verlies.

Samen met mam (tante Afra Mosch-Strooper) en mijn zussen hebben wij de uitvaart online mogen volgen. Wat indrukwekkend, en wat een mooie liefdevolle woorden. Wij hebben Maarten hierdoor een beetje leren kennen en realiseren ons hoe ongelooflijk het verlies voor jullie is. Woorden schieten te kort, herinneringen om te koesteren, stilte bij dit veel te vroege afscheid.

Heel veel sterkte,

Sandra
Lieve Eva en de jongens

Lieve Eva
 

Op maandag deden we lange tijd samen buro, voor dat we starten hadden we vaak nog even een gezellig gesprek waar Maarten ook wel eens voorbij kwam. Je sprak altijd met warme woorden over hem! Wat zal hij worden gemist!!!

lieve groet Greet

Greet Posthumus
Lieve Eva en de jongens

Lieve Eva
 

Op maandag deden we lange tijd samen buro, voor dat we starten hadden we vaak nog even een gesprek waar Maarten ook wel eens voorbij kwam. Je sprak altijd met warme woorden over hem! Wat zal hij worden gemist!!!

lieve groet Greet

Greet Posthumus
Condoleance

Gisteren hoorde ik van het abrupt heengaan van Maarten Strooper. Wat een onwerkelijk gegeven. Ik herinner hem in de samenwerking als een deskundig collega van onze zusterstad Den Haag en vooral als zachtmoedig, aimabel persoon en leeftijdgenoot. Ik wens familie, vrienden en collega's veel sterkte. 

Rob Tiemersma (gem. Utrecht)