phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Dhr LLJM van Veen

Luc van Veen

-
There’s no greater love than this…

Uitvaartinformatie

De begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden in besloten kring.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Luc van Veen

Deel deze pagina
Lieve pa

Mijn allerliefste papa, 

wat laat je een grote leegte achter. Jouw humor, oprechtheid en voornamelijk liefde voor iedereen om je heen zullen we het meeste gaan missen. 

We houden van je kanjer! 

Dosja en Alex
Lieve Pa

Lieve Pa,

Wat we zullen missen: Je pure liefde, je huilbuien op de mooiste momenten, je stoere uitstraling, je sterke knuffelen, je humor, je wijze lessen, je gelach, je trotse blik als het gaat over je zaak, je trotse blik als het gaat over je diertjes, je trotse blik als het gaat over je werknemers, vrienden en familie, maar vooral je trotse blik als je ons zag. 

Ik ben mega trots jouw zoon te mogen zijn en Esther is mega trots dat ze jou in haar leven heeft gekregen. 

We houden van je kanjer.

Rust zacht.

Lenn en Ess. 

Lenn en Ess

Hey Luc, en eigenlijk natuurlijk aan allen die van hem hielden!
Wat was je een super goede vriend. Toen ik student was kon ik altijd bij je terecht. wat was dat waardevol. Je enthousiasme, je humor, je levenslust, je acceptatie van een ieder. 
Ik las je kaart, en het klinkt alsof je dat deel van jezelf nog steeds had. wat mooi. 

Ook jammer dat we de laatste 20 jaar geen contact hadden, ik heb vaak aan je gedacht, me afgevraagd hoe het met je ging. Ik ben blij dat we elkaar nog een keer getroffen hebben in Schiedam.

Wat was je een mooi mens!

Adriaan
Lieve Luc

 

Zo oprecht, zo lief, zo puur. 
Wat een goeie gozer ben jij!

Veel te vroeg uit het leven gestapt.

We gaan je missen Luc!

 

Nathalie, Jaco en Ilse
Stoere Mensenvriend.

Hey Lucas, 35 jaar hebben wij elkaar wekelijks twee keer gesproken. Het waren altijd diepgaande gesprekken over het leven, dit ging ook vaak gepaard met een lach en een traan. De lengte van het gesprek hing wel af of jij nog snel een biefstukje moest afsnijden voor een klant want één ding stond  vast, de klant ging voor. Je toewijding, vriendschap en warmte zal ik missen. Je was altijd bereid om iedereen met raad en daad terzijde te staan. Je had een eigen mening, maar je wist toch altijd je waardeoordeel uit te stellen.

Rust zacht mensenvriend.

Sterkte voor de nabestaanden.

Ron vd Berg Medaillon Topvlees
Lieve Luc

Lieve Luc, 

Dank je wel voor al die leuke avonden met elkaar.Lekker eten, drinken en vooral praten! Over het leven, de kinderen/kleinkinderen waar je zo trots op bent! Je luide stem, je humor ,je oprechte interesse en luisterend oor!  En Jake, je grote vriend! Zo mooi hoe gek je op hem was!(Blokjes kaas want dat vind Jake zo lekker, eigenlijk vond hij alles lekker)! En je mooie Manja, zoveel liefde tussen jullie❤

Ook al hebben we elkaar een tijdje niet gezien omdat het leven soms zo loopt! We gaan je NOOIT vergeten!

Heel veel liefs, sterkte en kracht voor jullie allemaal bij het afscheid en het gemis van Luc❤

Martin en Sandra

Heel veel sterkte de voor familie 

en Luc we zullen je missen  

Rita wolthuis
Sterkte

Lieve Tamarah, Lennart en Dosha,

veel sterkte met het verlies van jullie papa. Zo ineens, zonder afscheid, dat is best moeilijk. Hij heeft prachtige kinderen op de wereld gebracht! We herinneren Luc als enthousiast en behulpzaam.

veel troost en kracht van God en de mensen om jullie heen

liefs Rein en Ada

Rein en Ada Bres
Afscheid

Wat vreemd om afscheid van je te moeten nemen en je nog nooit gezien te hebben. Ruim 14 jaar hebben wij telefonisch contact gehad en zeker toen de zaken niet zo goed liepen hebben wij veel contact gehad. Kenmerkend was de strijd om door te knokken voor je zaak en jezelf weg te cijferen.

Het is je gelukt, je bent er weer bovenop gekomen en er was weer ruimte voor leuke dingen en iets meer vrije tijd. Wat had ik het je gegund om eindelijk weer lekker te kunnen gaan genieten van alles om je heen en met name je gezin. Ik blijf je herinneren als een strijdvaardig, betrokken en sociaal mens en zal de telefoongesprekjes gaan missen.

Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte bij de verwerking van dit enorm grote verlies.

 

Petra Bruggeling, Medaillon Topvlees, 's-Gravenzande

.

 

 

Rust zacht

Lieve Manja, lieve kinderen van Luc,

Heel veel sterkte met het voor altijd moeten missen van Luc/ jullie Pa. Hopelijk geeft het wat troost voor de warmte die hij jullie heeft gebracht. En dat gevoel voor altijd in jullie hart. Voor ons uit de buurt was Luc een vertrouwd gezicht altijd een hartelijk woord en oprecht belangstelling in de ander we zullen hem missen.

Valery 

 

Valery
Leegte...

Lieve Luc,

Zaterdagmiddag ontving ik het trieste bericht dat jij niet meer onder ons bent. Uit het leven gerukt, in de leeftijd van 56 jaar, ik kan het nog steeds niet bevatten. Bedankt voor je onvoorwaardelijke vriendschap, de mooie momenten die wij samen mochten delen, maar ook je steun in periodes dat ik de wind echt tegen had. Je was een echte (dieren)vriend door dik en dun. Samen met dikke tranen bij de toonbank toen ik Noa en Mara in moest laten slapen en toen jij Jake moest laten gaan. Je luisterend oor, je mooie lieve berichten, je gebeden, ik ga je zo missen! Je was zo puur en oprecht jezelf, zo betrokken bij iedereen. Altijd positief, opgewekt en sterk. Wat was je trots op je gezin, de slagerij en de poezels. Bedankt voor alles kanjer! Dag mooi mens! Voor altijd in mijn hart…❤

Laura
luc

Lieve Luc.

Je bent niet meer daar waar je was

maar overal waar wij zijn.

 

manja en familie sterkte met dit 

Grote verlies.

 

 

Jeanet Ridderhof.
Rust zacht

Lieve Luc,

Wat een schok en ongeloof toen het bericht van jouw overlijden mij bereikte.

Als zakelijke buren van elkaar, eerst op winkelcentrum Kethel en later op de Laan van Bol es hebben wij jou leren kennen als een fijne, hardwerkende, sociale, liefdevolle en betrokken man en hebben we altijd heel prettig  contact gehad. 
Cees en jij hebben gedurende die jaren veel lief en leed met elkaar gedeeld tussen de werkuren door. Door de vele gesprekken, zowel zakelijk als privé, is er een warme band ontstaan.
Na het overlijden van Cees in januari jl. had jij veel lieve troostende woorden en gaf je veel steun. Het is echt onwerkelijk dat je er nu niet meer bent.
Ik wens jouw Manja, kinderen en overige familie heel veel sterkte en kracht toe om dit enorme verlies te kunnen dragen.

Ik zal je missen.

Anneke Schaap-Vlugman

Rust zacht Luc.

Altijd vriendelijk, altijd opgewekt, altijd even tijd voor een leuk praatje en vooral altijd kwaliteit. Je was een mooi mens Luc.

Wij gaan jou en deze momenten missen.

Alle familie en vrienden heel veel sterkte met dit plotselinge verlies.

 

Joop & Marijke van Bergen (je vaste dinsdag klanten)
Lieve Luc

Lieve Luc,

Ik heb jou vroeger leren kennen als een man die vol overtuiging met mensen kon praten. Mensen echt kon overtuigen van de liefde die je zelf voelde van jouw Heer en Heiland. Jouw uitstraling en hoe je met mensen om gaat heeft mij altijd geraakt. Ook de liefde voor jouw kinderen, prachtig om te lezen hoe trots ze op jou zijn.

We zijn elkaar door allerlei omstandigheden uit het oog verloren, maar dankjewel dat ik jou mocht kennen.

Nu ben je op een veel mooiere plaats dan hier op deze aarde. Wellicht heb je al velen gezien die jou voor zijn gegaan. 

Jouw geliefden gaan jou en jouw liefde missen, maar ooit elkaar weer zien, hoe gaaf is dat, laat dat jullie vertroosten.

Tot ziens lieve vriend, we gaan elkaar weer zien.

Peter Sijpkes
Lieve Luc

Lieve Luc,

Wat een enorme schok is dit; zo maar plotseling ben je er niet meer...Ik kan het nog niet bevatten....

Ik heb je leren kennen als een enorm lieve, begrijpende vader van je kinderen. Maar niet alleen voor je eigen kinderen was je zo, je had echt voor iedereen tijd en aandacht, ook voor mijn kinderen nam je alle tijd en gaf je ze de gelegenheid om alles aan je te kunnen vertellen, niets was je teveel.

Op de verjaardagen van je kinderen heb ik ook altijd fijn met je kunnen praten, je was altijd vol belangstelling voor mij, en vroeg ook altijd hoe het met me ging. Je kon ook mooi vertellen over je zaak (altijd enthousiast) en over het geloof (nog enthousiaster!!!) 

Luc, ik ben blij dat ik je toch nog een flink aantal jaren heb mogen meemaken, het was een mooie en fijne tijd!

Bedankt daarvoor!

 

Bert van Willigen
Lieve luc

Lieve luc

Wat ben ik blij dat ik voor jou heb mogen werken ik kon mij geen betere werkgever wensen ,ondanks dat ik al ruim 10 jaar ergens anders werk kwam ik jou nog regelmatig helpen als dat nodig was.Ik zal jou gezellige harde lach en zang nooit vergeten lieve luc  

Rust zacht lieve luc 💔

Sandra en Martin
Ongeloof

Met ongeloof en heel geschokt willen we de fam. van Luc maar ook alle lieve winkel dames condoleren....honderden keren geweest, en altijd, zodra hij me zag : haa mevrouw Benning! Zo'n verschrikkelijk aardig lief mens en dierenvriend,wat oneerlijk om zo jong te sterven...wensen jullie allen veel sterkte met dit niet te bevatten gemis (ook lieve groet voor henny) nogmaals veel sterkte en mee levende groet van fam.Benning  (wonen inm. in Emmen Drenthe)

Fam Benning
Gecondoleerd

Wat een verdriet en gemis veel te vroeg uit het leven maar zeker niet uit het ♥ We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte en kracht voor het verwerken van dit grote verlies. 

 

 

René Leontine en de kinderen

Lieve Luc, 

wat een schok, wat een verdriet.. 

Tegen de kerst aan belde je bij ons aan en stond je met je mooie grijns voor de deur om een heerlijke gourmet schaal te brengen. Voor ons, gewoon zomaar, of omdat Vin en toe eens naar jullie auto keek. 
De dag dat je 50 werd, en een van onze mannen had gereageerd dat ze nog nooit zo’n oude buurman hadden gehad... Je kon er hard om lachen.

Lieve Luc, bedankt voor alles! 

Liefs, 
Vincent, Ilona, Lindo, Dylan, Joey en Loeka 

Vincent, Ilona en de mannen
Jeugdherinnering

Wat me nog bijstaat zijn de diensten die Luc leidde in de Morgenstond. Vol energie en vreugde, dansend met Wim Janssen en zijn tamboerijn. Ook al was ik toen nog een kleine jongen en heb ik hem waarschijnlijk al 25 jaar niet meer gezien, dat beeld is altijd blijven hangen. Voor mij hele mooie en blijvende herinneringen!

Wat enorm triest om te vernemen dat hij zo plots overleden is. 

Ik wens de kinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte en liefde toe in het dragen van dit verlies!

Micha van Dasler
Lieve Luc je was altijd een rots in de branding

Lieve Manja, alle kinderen en kleinkinderen en Michel en verdere familie en alle vrienden

 

Heel veel sterkte met jullie onverwachte enorme verlies

 

Hartelijke groeten van Jantine Kooij en Lars Vis 

Jantine Kooij en Lars Vis
Groot verlies

Woorden schieten tekort..

Veel te vroeg uit het leven..

Hadden je nog zoveel langer gegund met Manja, je kinderen en kleinkinderen.

We zullen je nooit vergeten lieve Luc. Je was een mooi mens en zullen je missen.

Voor Manja,  kinderen, kleinkinderen en alle dierbaren/naasten van Luc heel veel sterkte en kracht gewenst om dit grote verlies te dragen..

Rust zacht lieve Luc..

Sandra, Wilco, Ravi en Indy
Lieve Luc

Voor ons was je een grote lieve knuffelbeer, een goed hart voor alles en iedereen in je leven. Altijd aandacht en tijd voor een ander. De liefste en beste partner voor onze lieve Manja. We houden enorm veel van je. Je wordt gemist, maar nooit vergeten. 

Alle sterkte gewenst aan ieder die jou moet missen.

 

 

 

 

 

 

 

 

FJ, Wendy en Bruce
In gedachten bij jullie

 

Woorden schieten te kort..

Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte aan u en uw familie.

Jolanda van der Graaff