phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Koos Wiebolt

-

Uitvaartinformatie

In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus is het beperkt mogelijk om afscheid te komen nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

De uitvaartplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Koos Wiebolt

Deel deze pagina

Beste Familie.

Via de media vernomen dat Koos is overleden. Ik wil u daarmee van harte condoleren en u sterkte wensen voor de komende tijd. In het rouwbericht werd ik met name geraakt door 'mijn humorvolle broer'. Ik heb Koos jarenlang meegemaakt in het café van mijn vader en koester fijne herinneringen aan hem. Hij was een graag geziene gast, die qua humor en pesterijtjes kon uitdelen én incasseren. Ook bij de latere ontmoetingen bij DHC en in de stad (als stadsgids kwam ik hem vaak tegen), was er altijd even tijd voor bijpraten en herinneringen oproepen. Ik denk met respect en plezier terug aan Koos en vind het fijn hem gekend te hebben. Moge hij rusten in vrede.

Huub Langeweg(75), oud stadsgids

Huub Langeweg
Condoleren

Beste familie,

Via deze weg wil ik alle betrokkenen condoleren met het verlies van Koos.

Ik kende Koos als een hele lieve en  betrokken man en hij heeft heel veel voor mij betekend. Ik mis hem ook ontzettend veel en wilde aan jullie laten weten dat ik met jullie mee leef in deze treurige tijden. 

Met viendelijke groeten van

Stella Jautze

 

Stella Jautze
Dag lieve Oom Koos

Wij hebben u vele jaren mogen ontmoeten op de gezellige verjaardagsfeestjes bij Annet & Hugo. Daar genoot u zichtbaar en had altijd gezellige praatjes. Ondanks dat u geen familie bent, noemde wij u toch Oom Koos. Dat kenmerkt hoe vriendelijk en toegankelijk u was. Wij condoleren de familie en wensen hen veel sterkte toe.

 

Bernard & Carin ter Horst
Dag lieve dhr Wiebolt

Lieve dhr Wiebolt,

Wij willen u bedanken voor de tijd dat u bij ons op de 3e etage heeft gewoond. Wat was het altijd fijn om s'morgens uw deur open te zien staan en uw stralende glimlach te zien. Dan hielpen we u met wassen en deden we de Keykoord met Andre Hazes om. 
Tijdens het wassen hadden we het vaak over Delft. Dit vond u een mooie stad en wist u veel van omdat u daar had gewoond. 
Samen hebben wij nog afscheid genomen van Sybe omdat u wist dat hij overleden was. Dit vond u heel erg want u was gesteld op hem. Maar ik weet zeker hij ook op u want dat waren wij namelijk allemaal. 
Rust zacht lieve dhr Wiebolt. 

Beste familieleden. 

Wij willen u veel sterkte wensen de komende periode. Met vriendelijke groet, de medewerkers van Oostduin 3e etage.  

 

Medewerkers Oostduin