phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Afbeelding

Kees van Oosten

-
“De voorlaatste”

Uitvaartinformatie

Kees verblijft tot de dag van de uitvaart in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, alwaar geen bezoek.

Voorafgaand aan de crematie gedenken wij Kees in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft op 25 januari om 13.30 uur.
Aansluitend is er gelegenheid tot samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Kees van Oosten

Deel deze pagina
Fijne collega

Kees, ik ga je missen. Je was een hele fijne collega om mee samen te werken. 

Bijna elke week hadden wij wel een gesprek over de telefoon die soms wel tot een uur kon duren. Dan spraken wij niet alleen over het werk maar ook over ditjes en datjes.

Je had pas besloten om minder te gaan werken. Helaas was dat van korte duur. 

Rust zacht lieve Kees

Leida Efula-Bal
Ik ga je missen

Kees, ongelofelijk dat je er niet meer bent. Ruim 30 jaar geleden zijn we collega's geworden en heb je me nog ingewerkt. Altijd tijd voor een praatje en een lach. Ik ga je zeker missen.

Corien van der Reest
Fijne vriend

"De voorlaatste" zei je vaak, omdat het dan zo gezellig was en je niet wilde dat het ophield. Erg triest dat het nu toch plotseling is opgehouden. Maar we blijven aan je denken en zullen je herinneren als een toffe vriend, super kaartmaat en je humor. Doe de jongens de groeten boven.

 

Ton de Leede
Ode

 

Ik heb veel mooie verhalen van je mogen horen, je kon top vertellen.
Niet te vergeten de afkeurende blik als ik een hand kaarten verkeerd speelde en jij (blijkbaar) meegluurde bij de Oude Jan.

Laatst vertelde ik je dat ik een dochter heb gekregen.
Jouw antwoord was: "Ach joh, die kunnen tegenwoordig ook op voetbal!" met een hard gelach erachteraan.

Proost daarboven..

 

Tim Mostert
Kaartmaat

Nooit meer met jou Oudhollands Klaverjassen dat is bijna niet leuk meer,  ga je vreselijk missen , dag kaartmaat  , hou van je

Jan Dekker
Geen woorden maar daden

Cees, we zullen een voorlaatste nemen terwijl we verhalen ophalen. Bedankt voor de gezelligheid.

 

Martin Post
De groet

Cees wij zullen je missen man als buurman.als jij op je balkon zat en wij ook was er altijd de groet naar elkaar meestal waren wij de enige.jij zal er niet meer zitten wij zullen je missen.wij willen bij deze ook de familie condoleren met dit onverwachte heen gaan van Cees sterkte in deze moeilijke tijd.

Tot ziens buurman.

Carla en Aad Luyten

Aad luyten
Fijne collega

Kees, ongelooflijk dat je er niet meer bent. Jaren lang zaten we naast elkaar. Wat hebben we gelachen samen. Door mijn verhuizing is het contact verwaterd. Maar ik blijf je herinneren als een fijne collega.

Rust zacht Kees

Anita Krommenhoek
Vriend

Heel veel gezellige uurtjes met je meegemaakt. Altijd in voor een grapje en een drankje. Nooit chagrijnig. We gaan je missen vriend. Ik wens iedereen sterkte met het verlies van deze lieve man.

Bernard Kwant
Adieu!

We waren elkaar uit het oog verloren maar het nieuws van het overlijden doet mij veel verdriet. Gelukkig fijne herinneringen, vooral aan Terschelling. Wat hebben we daar gelachen. Sterkte familie en vrienden.

Bart de Wit
Lieve Kees jr.

Na het bericht van maandag was het heel erg confronterend toen ik dinsdag op kantoor kwam en het bureau naast mij was leeg. Normaal zat je er al als ik binnen kwam lopen.

Nooit meer jou horen zeggen rond de 25e van de maand "Is het al gestort?"

Ik werkte graag met jou samen. Je was een fijne collega met humor. Ik ga je missen.

Ik wens de familie en vrienden van Kees heel veel sterkte.

Claudia Verschoor
Vaarwel Kees

Op de 3e donderdag van de maand, was je altijd de eerste die wist dat de salarisstrook erop stond!

Vrij nemen om de olympische spelen te kijken, en altijd op de hoogte hoe de zaken er voor stonden. Ik hoop dat er een biertje voor je klaar stond toen je boven aan kwam.

Ik vond je een fijne collega om mee te werken. Helaas is het doek te vroeg en plotseling voor je gevallen.

Diana Boogaard
Geweldige kerel

Kees, ik herinner me jou als een man met humor, vol gekkigheid en nuchterheid. Verschrikkelijk dat je zo jong bent heengegaan. Zelfs nu ik dit bericht intik moet ik lachen als ik aan die leuke momenten denk.

Je was een geweldige kerel.

Leo Rontberg
Ik ga je missen

Lieve Kees,

Menige zaterdag bij de 9e troef aangezeten met jouw mysterieuze verhalen over de Spaanse opening. Ik weet nog niet of dat nu waar of verzonnen was. Regelmatig kwam je in die tijd een soeppie eten. Onvergetelijk was jouw opmerking gepaardgaand met die guitige blik van jou, "als je m'n laarzen uit kan trekken, dan blijf ik logeren". Ik ga je missen en ben ervan overtuigd dat het boven steeds gezelliger wordt.

Liefs Hanneke

Hanneke Verleg
Kees

“Kees de Bakker” was je voor ons, toen je nog bij Bierhuizen werkte, en wij, na het werken in de Mallemolen, brood kwamen halen en heel veel lol hadden.

Kwam je later nog wel eens tegen, jij altijd vrolijk en volop leuke verhalen,

rust zacht

Betty

Betty