phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afbeelding

Kees Lamberts

-

Uitvaartinformatie

De uitvaart vindt in besloten kring plaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Kees Lamberts

Deel deze pagina
Een groot gemis

een of twee keer per jaar ging ik even bij Kees en Hannie langs, en zag ze verschillende keren per jaar in de concertzaal van de Doelen, waar we zo graag kwamen omdat er geen betere muziek gemaakt wordt dan daar.

En altijd was er die bijna uitgelaten sfeer, om weer te kunnen bijpraten, over muziek, of moderne snufjes. Of vakanties.

Ik zal Kees erg missen, hij was een anker, ook al sprak je elkaar maanden niet, je wist dat dat ingehaald zou worden.

Lieve Hannie, ik hoop dat je een weg vindt om het verlies van Kees een plaats te geven. En dat ik je over niet te lange tijd kan komen opzoeken. 

Jacques Schievink
sterkte

hannie , sterkte , weet niet zo goed wat ik moet schrijven / zeggen . Bel je binnenkort wel . Sterkte en warme groet van peter

peter van der velden
viool

Lieve Hannie,

Wij vonden je rouwkaart gisteren toen we terugkwamen van Frankrijk.

We rijden dan altijd vlak langs jouw huis (heb ik het gevoel), en moet dan altijd even aan je denken.

Ik kende Kees eigenljijk alleen van onmoetingen in de Doelen of op weg naar de Doelen in de trein. Voor mij was hij een vriendelijke man: jouw levensgezel.

Je zult hem wel verschrikkelijk gaan missen, ook al ben je nog zo zelfstandig en doe je veel alleen of met anderen. Hij was er toch maar altijd als je terug kwam.

Hannie ik hoop je spoedig weer eens te zien, desnoods op anderhalve meter afstand, en wens je ook namens Hans veel sterkte toe.

Ineke van der Sar

 

Ineke van der Sar
Kees en muziek

Kees is voor mij bovenal muziek. Hij was muzikaal, had hele goede oren en wist waanzinnig veel van muziek. Het was altijd leuk en leerzaam om daarover met hem te praten, al waren we het niet altijd eens. In de jaren zeventig hielp hij mij met het kiezen van muziekapparatuur, waarvan ik tot op de dag van vandaag plezier heb. Later toen hij zijn lp's ging vervangen door cd's mocht ik een aantal van die lp's meenemen en ook daar heb ik van kunnen genieten. En toen ik voor een operatie naar het ziekenhuis moest heeft Kees al mijn favoriete klassieke muziek op een mp3 speler gezet. Daarom zeg ik: Kees, bedankt dat ik mede door jou zo van muziek kan genieten.

Ineke Haag

Lieve Hannie,

Een droeve tijding!

Ik wens jou en je familie heel veel sterkte!

Wendelien Lans

Wendelien Lans
Sport bij MTC

Lieve Hannie,

Wat een ongelooflijk en vreselijk verdrietig bericht. Tot en met 2016 sportte ik 2x per week in de hele fijne groep waar jij en Kees ook altijd trouw in sportten. Zulke lieve mensen. Regelmatig informeerde ik sindsdien nog naar de groep tot ik vandaag vernam dat Kees volkomen onverwachts is overleden. Wat is dat schrikken lieve Hannie. Jullie vele mooie verhalen over de reizen naar jullie geliefde Zwitserland, jullie banen van weleer, het nieuws, musea, muziek, mijn kinderen, terwijl we startten op de fietsen spraken we altijd even bij met ieder. Ik wil jou mijn oprechte condoleances overbrengen en wens jou, de kinderen en kleinkinderen enorm veel sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen.

Daniela De Luca