phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Joop de Jong

-
Als ik de liefde niet had,
ware ik niets.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum van De Laatse Eer, Juniusstraat 4, te Delft, op donderdag 24 oktober van 20.00 tot 20.45 uur.

De afscheidsdienst zal plaatshebben in de aula van begraafplaats Jaffa, Jaffalaan 10, te Delft, op vrijdag 25 oktober om 11.30 uur, waarna de bijzetting in het familiegraf zal plaatsvinden.

Na de begrafenis is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Joop de Jong

Deel deze pagina
Lieve Maarten en familie

Gecondoleerd met dit grote verlies! Onwerkelijk en niet te bevatten dat hij er niet meer is. Joop was voor mij KC Delft en het is zo vreemd om hem daar, na de 29 jaar dat wij elkaar kennen, niet meer te zien! Hij heeft een speciaal plekje in mijn hart. Lieve Maarten en familie, ik wil jullie heel veel kracht en sterkte wensen met het grote missen van Joop in jullie leven.

 

Mariska Haring

Geschokt maar dankbaar dat hem verder lijden is bespaard, ontvingen we het trieste nieuws dat onze oud-secretaris, oud-voorzitter en erelid van onze vereniging, op 18 oktober op 73 jarige leeftijd is overleden. KC Delft heeft aan de grote inspanningen en inzet van Joop veel te danken. De vereniging heeft van Joop een geweldig mooie “erfenis” gekregen. Een bloeiende vereniging met een prachtig terrein. We zullen hem herinneren als een gedreven man met veel liefde voor zijn club, KC Delft e.o.

Lieve Joop, we zullen je missen!

Bestuur KC Delft e.o.

 

Heel veel sterkte met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. 

Patricia `Briede, KC Delft
Lieve Maarten en familie

Lieve Maarten en familie, heel veel sterkte met dit verlies. 

Ellie verbarendse, jagerstraat 2, delft
Beste

Mijn oprechte deelneming met het verlies.

sterkte nu en in de toekomst

joop was super

willem hollestein
Sterkte

Heel veel sterkte en kracht voor Maarten en de verdere familie. Joop was een gedreven man en KC Delft was zijn club. Ik heb hem 29 jaar mogen meemaken. We zullen zijn inzet en aanwezigheid missen.

Marco Haring
Lieve Joop

 

Wat ben ik geschrokken door jouw, voor mij zo plotselinge overlijden. Dierbare herinneringen heb ik aan onze gesprekken aan de bar en aan alles dat je voor Ruud hebt gedaan en betekent. Dank je wel! Ik hoop dat jullie samen boven proosten!

Voor de familie wens ik veel kracht en sterkte. Joop zal worden gemist.

Marjolein

Marjolein Strijbos - Steinebach
Wat een gemis

Lieve Maarten en fam. heel veel sterkte met het verlies van jullie Joop. Nooit meer een koffie cream voor hem inschenken en geen blauw k.c petje de hoek om komen 

Ellen en Ronald Vogels

sterkte iedereen met dit verlies.

Joop was  KC delft

Frans de Groot
Joop

Zo een 30 jaar geleden heb ik je voor het eerst ontmoet op de ijsbaan bij Kerkpolder. Joop je was zo verweven met de KC. Daar heb je zoveel voor gedaan! Het was je tweede huis. Ik wens de nabestaande sterkte met het verlies van deze bijzondere man.

Ellen van Rossum
Lieve Joop

Ondanks dat hij een labrador was, vond je mijn Kayo mooi en slim. Was super trots dat jij dat vond. Hoop dat jullie elkaar daar boven ontmoeten.

De familie wens ik heel veel sterkte

Corry     

Corry Boekee

Altijd even een praatje en altijd druk bezig op de KC....We gaan je missen, Joop!

Heel veel sterkte voor de nabestaanden komende tijd!

Jolande Posma KC-Delft

Ik heb Joop helaas niet persoonlijk gekend, maar wens familie, vrienden en verdere betrokkenen heel veel sterkte in de aankomende zware tijd.
Gecondoleerd.

Lous van Ruitenbeek, (KC) Delft
Dag lieve Joop

Jaren geleden kwam ik bij Kc Delft met Flip trainen. Wat was het gaaf om te zien hoe die lelijke Bullterriër kruising jou hart stal en je bromberen gezicht liet veranderen in een mooie glimlach met twinkeling in je ogen. Zo zullen Flip en ik je altijd herinneren.

Heel veel sterkte voor iedereen die jullie moet missen.

 

Liefs 

Sacha en Flip
In herinnering...

Joop en K.C. Delft, voor altijd met elkaar verbonden!  In 2014 kreeg je een Koninklijke Onderscheiding voor jouw enorme inzet als bestuurder en vrijwilliger voor de club. Dankbaar dat je op 14 september jl het 100 jarig jubileum van jouw K.C nog hebt mogen meemaken. Je was een man van weinig woorden maar wat moet je ongelofelijk trots zijn geweest! Als ik nu weer eens een bezoek breng aan de K.C,  loop ik met trots het Joop de Jongpad af richting jouw  "Kynodroom"...

Karin en Hink
Ome Joop

Bij onze eerste hond hadden we - 9 jaar geleden - Joop als instructeur van de puppycursus. Het was meteen duidelijk wat een natuurtalent die man was in het omgaan met honden. Als we het thuis over hem hadden of hem in de verte bezig zagen bij de KC, dan noemden we hem Ome Joop.

Wat een gemis dat hij er niet meer is, die ontzettend LIEVE Joop.

Veel sterkte gewenst aan zijn familie!

Anke Sijtsema
Joop, we gaan je missen!

Geschokt was ik toen ik de dag zelf hoorde dat Joop overleden was. Ik kan me nog herinneren dat ik hem heb mogen leren kennen toen ik op de KC kwam trainen met mijn Chihuahua pup. Simba veroverde Joop zijn hart hoe klein mijn manneke ook was met zijn stoere blaf die hem deed glimlachen. Iedere keer als ik de kantine in kwam werd ik hartelijk begroet en gaf hij altijd een aai en nam Simba weleens op schoot om te kroelen. Goeie en mooie herinneringen aan een bijzonder liefdevolle man met hart voor dieren en de KC hondenclub.

Ik wens alle nabestaanden ontzettend veel sterkte toe met dit verlies!

Sylvana & Simba 

Sylvana Adriaanse
Lieve Joop

Dag lieve Joop we gaan je missen op de club.

Heel veel sterkte voor de familie..

Karin Wolters
Lieve Joop

Mijn eerste puppyles op de KC was bij Joop. Daarna hebben we nog veel gesprekken gevoerd over het opvoeden van honden en Dogdance ....onze meningen kwamen niet altijd overeen maar wat hadden we een plezier met deze discussies! Dan liep hij met die twinkelende ogen weg als hij vond dat hij gelijk had! 😉 Vervolgens pakte hij brokjes van de bar en ging mijn hond voeren.... omdat ik had gezegd dat hij genoeg had gehad...! Heerlijke man, het ga je goed. Wij gaan ooit onze gesprekken voort zetten...en kijken wie er dan gelijk heeft! 

  

 

 

Melinda
Lieve oom Joop

Lieve oom Joop,

Hoewel we elkaar eigenlijk maar 1x per jaar zagen (op de nieuwjaarsreceptie) keek ik er altijd naar uit u weer even te zien en te spreken. Ik vergeet nooit dat u op 1 van deze recepties mij vertelde dat u hoopte dit jaar wat vrolijkere berichten langs te zien komen op mijn Facebook pagina. Dit na een voor mij vrij lastig jaar. Ineens wist ik dat het uitkijken naar ons contact ook wederzijds was, en ik werd er warm van.

Ik was er van uit gegaan u aankomende nieuwjaarsdag weer te zien. Dat u mijn prachtige dochter kon ontmoeten. 

Nieuwjaarsdag is niet meer hetzelfde zonder u. Bedankt voor uw lieve woorden, die ik blijkbaar zo nodig had die nieuwjaarsdag. 

Liefs, Lilian. 

Lilian Hoogendoorn-van Gein
Gecondoleerd

Hallo,

 

Mede namens alle SEPPERS gecondoleerd met uw verlies.

Veel sterkte toegewenst,

Met vriendelijke groet, het dagelijks bestuur:

Rien, Patrick, Arjen en Petra

vv SEP
Beste Joop

Ik heb u niet echt persoonlijk gekend al wist ik wel wie u was en toen ik een keer naast u zat bij een instructeurs vergadering viel me pas op hoeveel humor er achter dat serieuze uiterlijk zat. Ik vind het heel erg dat u er niet meer bent en wens alle nabestaanden heel veel sterkte met dit enorme verlies. R.I.P.

Mariëtte de Bruin
Sterkte

Joop is voor iedereen onlosmakelijk verbonden met de KC Delft. Nooit meer zwaaien terwijl hij het gras maait, nooit meer mopperen op alles en iedereen, nooit meer gedachten uitwisselen over de diverse opvattingen in de honden wereld, nooit meer Joop. Veel sterkte! 

Jolanda de Graaf
Gecondoleerd

Ik wens familie, vrienden en bekenden van Joop heel veel sterkte komende tijd. Ik vond Joop een hele aardige man.

Carla Manse
Lieve Joop

Wij zullen je missen 

De familie wensen wij alle kracht en sterkte toe.

Anja & Jacques
Vaarwel Joop

Lieve Romina en Maarten, heel veel sterkte met dit grote verlies. Denk terug aan de mooie tijd die jullie gegund was, en dat Joop het heeft mogen meemaken om opa te zijn.

Pieter van Rosse
Sterkte

Een groot verlies voor velen..

Joop, bedankt dat je ook voor ons klaar stond.

Veel sterkte!

 

Blaaskapel de Klinkers
Joop de Jong

Lieve familie , vrienden en hondenvriendjes ,

Sterkte met het verlies en ik zal hem missen op de KC.

Mirjam en Bo  

Mirjam Lammerse
Dag grote, kleine man. Dag Joop.

Joop hebben wij 16 jaar geleden leren kennen in de keet op het terrein aan de Jan de Oudeweg. Een rustige, vriendelijke, no-nonsens man, die van aanpakken wist. De KC heeft veel aan Joop te danken. We gaan hem missen.

Wij wensen Maarten, familie en een ieder die Joop liefhad heel veel sterkte met dit grote verlies. Houdt elkaar goed vast.

Leonie en Nicole

Nicole Verschuren
Beste Maarten

 

 

Heel veel sterkte voor jou en je gezin met dit grote verlies.

Jouw Pa was KC Delft en ik heb heel wat uurtjes met hem doorgebracht op de club, tijdens het dagelijkse onderhoud of tijdens een wedstrijd achter de bar.

We zullen hem missen .

 

 

Richard en Monique Bouhuizen.

Door de jaren heen heeft de KC Delft veel verschillende onderkomens gehad.

Toen ik met mijn eerste hond trainde was het in een zaaltje bij de Beestenmarkt.

Daarna volgden jaren bij de Dumguards.

 Er  gingen steeds meer stemmen op dat een eigen onderkomen toch eigenlijk noodzakelijk was.

Vanaf die tijd was Joop op allerlei terrein actief om dit te realiseren.

Veel teleurstellingen volgden, soms werd op het allerlaatste moment de toezegging ingetrokken.

Na nog een aantal jaren bij de Jan den Oudenweg ,was het eindelijk zover dat er een  clubhuis gebouwd kon worden.

Al die jaren heeft Joop gepassioneerd volgehouden en zo gezorgd dat de KC Delft een fantastisch onderkomen heeft gekregen.

Daar heeft hij gelukkig nog een aantal jaren van kunnen genieten.

Als ik hem door de jaren heen zo nu en dan ontmoette, ging het over het toekomstige clubhuis en later over “het wel en wee” van de club en de kynologie.

Het was een grote schok te lezen dat Joop overleden was.

Joop, dank je wel voor je grote inzet voor de KC Delft en de kynologie.

Ik wens de familie veel sterkte toe in de komende tijd.

Loes Borst-Borreman
Lieve Joop

De Jan van den Ouden weg was de eerste keer dat ik je zag en trainde met Micky van mijn dochter. In het nieuwe onderkomen leerde ik je goed kennen en heb 2 keer puppy les bij je gelopen. Molly werd je trouwe vriendin, binnen komen dan eerst Joop gedag zeggen. Ook wij werden vrienden en daar heb ik van genoten. Al de uurtjes, jaren lang werken achter de bar of in de keuken. Vergeten zullen wij je zeker niet maar missen des te meer. Afscheid genomen in het ziekenhuis want we wisten niet of je er de volgende keer nog zou zijn. Dat kwam sneller dan gedacht en kwam aan als een dreun. Nooit meer ……..

Maarten en verdere familie wij wensen jullie sterkte met dit verlies van dit bijzondere mens.

Laurens en Dini van Dommelen Molly en Lara
Dag lieve Joop

Lieve Joop,

Bijna 18 jaar gelden hebben wij elkaar ontmoet. Jij zei vaak: 'Ik heb jullie geboren zien worden'. Met jullie bedoelde je mijn tweelingzus Myrthe en mij. Jij voelde als een soort opa voor ons.

 

Het is vreemd om jou niet meer te zien op de club. Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart, lieve Joop! Ik ga je missen

 

Lieve familie,

Ik wens jullie ontzettend veel sterkte en kracht de komende tijd. 

 

Denise Haring
Voor allen die van Joop houden.

Hierbij willen we allen die van Joop houden, met name de familie, heel veel sterkte toe wensen met het gemis van Joop. We kennen Joop als een man met een duidelijke mening, net als het ras wat hij met zijn vrouw fokteTerriërs. Als Joop ergens een idee over had was hij net een Terriër en beet zich in het onderwerp vast. Liet zich niet van zijn stuk brengen en verdedigde zijn doel.                                          Iemand is pas echt dood als niemand meer herinneringen aan Joop ophaalt. Voor ons blijft hij altijd met de KC Delft verbonden. Zijn woorden op de  laatste puppy cursus zal ik nog vaak in gedachte horen: Nooit je pup altijd op dezelfde plaats aanlijnen. Als ik opweg naar huis ben en onze honden naast me komen lopen denk ik nog vaak( ook toen hij nog leefde) aan zijn wijze les. .........Houden van is ook loslaten als het voor die ander beter is, weet dat we aan jullie denken in deze moeilijke tijd. Liefs Maarten en Lya van den Ende

Maarten en Lya van den Ende
Herinneringen voor Maarten en familie.

Joop had een nuchtere kijk op de wereld, maar zag ook zeker de humor van dingen in. Hij hield de "spelregels" goed in de gaten en mede daardoor heeft hij veel mooie dingen voor elkaar gekregen en aan ons nagelaten. Maar ook had hij een warme belangstelling voor de mensen om hem heen, altijd bereid om de helpende hand toe te steken. Nooit meer de week doornemen met een "cafe creametje".....hij wordt zeer gemist.

Cora Brans-Boogmans
Dag Joop !

We hebben je leren kennen op de parkeerplaats bij de TU waar we onze eerste cursus bij KC Delft deden met onze Femke daarna naar Jan de Oudeweg waar ik samen met jou vaak aan de bar stond voor een kop koffie thee of tosti's. Het lijkt allemaal zo lang geleden, het verdriet van het verliezen van je vrouw Ans, je leuke zoon Maarten, je leuke Cairnterriërs. Ik wens jou een goede reis. Maarten en alle andere familieleden heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare vader, schoonvader, opa, broer en zwager. 

Cor en Lucienne de Gier
Beste Maarten en familie

We wensen jullie heel erg veel sterkte met dit grote verlies. Hij was voor jullie een fijne vader, schoonvader en zeker een trotse opa. Wij kennen hem als een gezellige en toegewijde man voor de Kc. Het gemis is voor een ieder heel erg groot. 

Maarten, Romina en Oliver hij is voor altijd in jullie hart.

Brie van der Vliet en Hans van Leeuwenkamp
Lieve Joop,

Ik dacht, dat ga ik doen. Een berichtje achterlaten voor de nabestaanden.  Nu zit ik te staren naar een wit scherm, niet wetend wat ik schrijven moet. Zoveel mooie woorden al....

Jarenlang heb ik met Otto en Margo op maandagochtend het clubgebouw schoon gemaakt. Jij kwam dan altijd de velden "doen" en de voorraad.  Met zijn viertjes koffie drinken, jij een koffie cream....je was zo gek op onze Terra. Ik heb zoveel van je geleerd. Lieve Joop, ik zal altijd met een glimlach aan je denken. We wensen allen die Joop gekend hebben heel veel sterkte. 

Kathinka Eekhout 

Kathinka en Leo Eekhout
Sterkte

Namens Vitesse Delft gecondoleerd met het verlies van Joop.
Wij wensen de familie en naasten veel sterkte toe in deze moeilijke tijd!

Het Bestuur van Vitesse Delft

Vitesse Delft
Gecondoleerd

Familie, vrienden en leden van Kynologenclub,

Mede namens alle Vitesse Delft leden gecondoleerd met het verlies.

Veel sterkte toegewenst,

Met vriendelijke groet, het bestuur:

c.s. Vitesse Delft

Een dierbaar iemand
Zo plotseling kwijt
Heel veel sterkte
In deze moeilijke tijd

Yvette Winkelman
Lieve familie

Helaas is het al weer een tijd geleden en hebben we elkaar al een aantal jaren uit het oog verloren, met uitzondering van de jaarlijkse gelukwensen... maar helaas heeft het dit jaar niet zo mogen zijn: Joop is van ons heen gegaan !

Maar we zullen altijd aan hem blijven terugdenken als een gedreven  voorzitter van de Autoclub “MAC Delfia”, waar we menige autorit samen hebben gereden, gewonnen en zelfs kampioen zijn geworden. Doorzettingsvermogen heeft hem altijd in het bloed gezeten.

Hij is dan wel uit ons oog, maar zeker niet uit ons hart !!

Wij wensen jullie allen veel sterkte met de verwerking van het onbeschrijfelijke verlies van jullie vader / schoonvader / opa.... Jullie kunnen trots op hem zijn !

Theo & Gerda Rijsdijk