phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Afbeelding

Jannie Bos - Jansen

-

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, op dinsdag 31 mei van 18.30 tot 19.15 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de bijzetting in het familiegraf zal plaatshebben in de aula van begraafplaats Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op zaterdag 4 juni om 12.30 uur.

Na de bijzetting is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.

U kunt een herinnering aan Jannie achterlaten op www.de-laatste-eer.nl/condoleren

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Jannie Bos - Jansen

Deel deze pagina
Mooie zomer

Vroeger gingen tante Jannie en ik samen naar het korft dan zaten we lekker op het gras vlakbij de zwembaden , tante Jannie las dan vaak een boek en ik ging dan zwemmen 🏊‍♀️, dit is een mooie herinnering aan een mooie zomer …..

Trudy
Staalmeesterstraat

Een traan voor het gemis, een glimlach voor alle mooie herinneringen. 

Leo en Joze Soonius
Staalmeesterstraat

Een traan voor het gemis, een glimlach voor alle mooie herinneringen. 

Leo en Joze Soonius
Surogaatoma

9 jaar geleden begon ik bij u me eerst klantje bij me vrijwilligerswerk die ik toen begon bij Stadsdiakonaat te Delft. Nadat de vorige bij uw weg ging. Om boodschappen voor uw te doen en natuurlijk uw sociaal te vermaken 50 jaar schelden we. En de meeste vrijwilligers die dit werk doen zijn niet meer werkzaam. Op de Burgwal iedere bijna zaterdag en dinsdag. En op buitenweide ieder woensdag. Sommige dachten dat ik je kind was maar kont niet schelen 50 jaar oma kon wel Ik zei wel eens om mensen te verbeteren me surgaatoma waar uw bij was vond uw niet erg want hoe langer ik bij je bent zo voelde het ook onze band. Soms wat claimerig waardoor ik het wilde opgeven bij je maar naar goed gesprek hield ik toch bij uit. En wat genoot je van op zaterdag over samen de markt over en samen een terras te pikken op verjaardagen trakerde ik dan dat kan komende 8 juni niet meer helaas. 2020 viel je in huis op een zaterdag toen ik buiten de markt over was je toen niet mee wat ook wel eens voor kwam. Corona was al maar toch nadat ik hulp waarschuw heb eerst met hulp van u zelf geprobeerd helpen overheid helpen lukte niet en toen hulp toen hij kwam uw geholpen zonder mondkap was verplicht als je als hulp iemand help en die 1,5 was toen ook een ding maar ik dacht schijt ik wil haar helpen en ook toen schok ik omdat ik je aantrof met buurman omdat ik geen sleutel had. Toen we constateerde dat je wel kon zitten maar niet staan bij je gebleven tot ambulance en zoon er was. In ziekenhuis je ook bezoeken natuurlijk. Toen kon je helaas niet meer naar Burgwal terug kon maar je ging naar buitenweide, wel wat verder weg van mij maar dat kon mij niet deren wel wilde ik nu 1 keer komen per week komen een op de woensdag  geen probleem vond je. Zelfde taak als dinsdagen boodschappen en sociaal vermaken. En nu  weer schrikken toen je te rustig aantrof in je rolstoel blij dat je geleden heb. Ik denk aan je met lach en traan en wat zal wennen zijn niet iedere woensdag bij u te zijn ik genoot ook van u. En morgen natuurlijk eerste woensdag zonder uw. Even wennen. Ik ga je missen Jannie/ Mevr Bos/ Surgaatoma. 

Corina Hoogendijk Strampel