phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Jan Weeber

-
naar waarde genoten

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 in Delft, op maandag 5 november van 18.30 tot 19.15 uur.

 

De afscheidsbijeenkomst zal plaatsvinden in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft, op dinsdag 6 november om 14.00 uur.

 

Na afloop ontmoeten wij elkaar in de ontvangkamer van het crematorium.

 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Jan Weeber

Deel deze pagina
Herinnering aan Jan Weeber

Lieve familie Weeber,

In onze herinnering was jullie (groot)vader een man met humor. We wensen jullie goede dagen toe om samen te doen wat past bij zijn overlijden, ook om de goede herinneringen aan hem te bewaren. We hopen jullie dinsdag te zien.

 

Mieke en Cor Gootjes
Die Buitenweye

Beste familie ,

Namens team zorg 3 heel veel sterkte met jullie dierbare verlies.

Wij zullen hem enorm missen.

Santusha, Claudia,Sharda,Ton,Monique en Angela
afscheid van vader Jan

lieve vader Jan,

Naar waarde genoten: je hebt het regelmatig gezegd dat je zo herinnerd wilt worden. Een tevreden en gezellig mens met een groot gevoel voor humor. Je was eenvoudig, realistisch en wars van drama. Je hoorde bij ons allemaal. Als vader van Pieter en schoonvader van Esther, maar voor ons vooral als vader Jan of opa Weeber. Je kon genieten van lekker eten, je borreltje en gezelligheid. Meestal stilletjes, om dan onverwacht met enorm veel humor uit de hoek te komen.

We zullen nooit vergeten hoe je voor Plof koos. Je had al vaker kleine katjes bij ons gezien en geknuffeld. Maar Plof, met zijn lange benen en gekke, wilde haren, stal jouw hart.

"Ja, ik neem hem", zei je onverwacht en wat heeft hij het fijn bij jou gekregen. De laatste tijd heb je nog van hem kunnen genieten bij Esther en Pieter. Je bent ons dierbaar en we gaan je missen. Gelukkig heb je geen lange lijdensweg gehad en ben je heengegaan vanuit je eigen bed, omringd door je kinderen. Rust en vrede is je van harte gegund.

veel liefs uit Rotjeknor van Koos en Monique en de 'kattenbende. '

Koos en Monique van Leeuwen-Maat
Lieve meneer Weeber,

Lieve meneer Weeber,

Wat was het altijd fijn om bij u aan het werk te zijn, de lieve verhalen over uw kinderen en kleinkinderen, altijd een gezellig muziekje aan. daarnaast bezat u een flinke dosis humor en er was nooit een dag zonder lach!! 

Wij gaan u missen ♡

Wij wensen uw familie heel veel sterkte!! 

 

Liefs,

Sandra, Danique en Jeannette

 

Meiden van de huishouding.
Gecondoleerd

Heel veel sterkte gewenst 

Gerard van de schuur laan van Nootdorp 108 2632ed nootdorp