phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Jan Rotteveel

-
Als het leven niet meer gaat,
zoals je had gehoopt.
Als veel je is ontnomen,
en leven niet meer leven is.
Dan komt de tijd dat je erin berust,
dat het einde is gekomen.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, op woensdag 22 april van 18.30 tot 19.15 uur.

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden op donderdag 23 april om 16.45 uur in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft.

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus mogen maar 30 personen aanwezig zijn bij de uitvaart. Graag horen wij vooraf van u of u aanwezig bent.

U kunt u aanmelden via mml.rotteveel@outlook.com. Ook is het mogelijk om de uitvaart live te volgen via een link die wij u toe kunnen sturen. Daarvoor ontvangen wij graag uw e-mailadres.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Jan Rotteveel

Deel deze pagina

Lieve Monique, Marijse, Jan Willem, Edward, Bjorn en Mats,

Wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. Wij wensen jullie veel sterkte met het gemis van jullie vader en zeker ook sterkte met het verlies van jullie beiden ouders nu. Misschien een troost dat je ouders elkaar “ergens zullen ontmoeten en waarschijnlijk samen een mooie reis gaan maken”. Iets wat ze beiden graag deden.

Veel liefs Stephan, Joep, Femke en Danielle Peeters 

Stephan, Danielle, Joep en Femke Peeters
gecondoleerd met jullie vader jan rotteveel

ja nogmaals gecondoleerd mijn vrouw heeft jan al die tijd verzorgd in stefana

kees t mannetje en yolima cocoma gonzalez
gecondoleerd met jullie vader jan rotteveel

ja nogmaals gecondoleerd mijn vrouw heeft jan al die tijd verzorgd in stefana

kees t mannetje en yolima cocoma gonzalez

Gecondoleerd met het verlies van Jan en veel sterkte voor de familie

Ria van Leeuwen t Mannetje en Gerard van den Bergh
Een bijzonder mens

Ik was nog klein en we woonden in Amsterdam. Op zaterdagavond kwamen jullie ouders vaak bij mijn ouders, jullie vader had altijd een harde lach, dat vond ik gezellig. Maar hij was soms ook stil, bijvoorbeeld als hij bij oma op bezoek was, dan zat hij met zijn kaken bewegend naar buiten te kijken en zei niet veel. Met kerst waren jullie vaak bij ons, later in Eindhoven, gezellige dagen met boswandelingen en spelletjes. Mijn moeder was altijd een beetje zenuwachtig voor de combi van jullie vader en het eten. Hij trof altijd als enige dat stukje vlees dat niet gaat was.De mooiste herinnering heeft te maken met iets droevigs. Oma lag op sterven en er werd om beurten gewaakt. Jullie vader en ik waren samen aan het waken. Je vader met een laptop, het was al een hele tijd rustig tien er ineens een geluid uit het bed kwam. Wij stonden even later allebei aan haar bed toen ze haar laatste adem uitblies. Je zag het bloed letterlijk uit haar handen wegtrekken en jullie vader keek me aan en zei: “ toch mooi, ik ga de arts halen”. Jullie vader was op dat moment de beste schoonzoon die oma maar kon hebben.

Veel sterkte!!!

Marja

 

Marja
Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie vader. Wel vinden wij het voor Jan fijn dat een verder lijden hem nu bespaard is.
Aad en Annelies de Boer
Tennis

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. 

Vele jaren was Jan een tennismaat van mij. We speelden op de Kanaalweg 

tennis en later op de Delftse Hout. Met Leo vd Drift, Rich van Dam. 

Het waren leuke partijen die we speelden. Na afloop nog een biertje en een goed gesprek. 

Bedankt dat wij aanwezig mochten zijn bij dit afscheid. 

Martin en Mary Huisman

 

Martin Huisman
Uitvaart

Lieve allemaal,

Vanmiddag hebben wij de mooie uitvaart van jullie vader, schoonvader en opa gevolgd via de livestream. Het was heel fijn om er toch op deze manier bij te kunnen zijn in deze bizarre Coronacrisis.

Er is mooi gesproken en de foto's hebben een beeld gegeven hoe Jan zijn leven is verlopen met, een fijne familie, werken, sporten, spelletjes, vrienden, vakanties, al met al een leven met veel héél mooie herinneringen.

We hopen dat deze mooie herinneringen jullie zal helpen het verlies van Jan te verwerken.

Lieve groet,

 

Jan en Lenie Looij
In het bestuur van Molen de Roos.

Dag Monique en Jan-Willem, Marijse en Edward en Bjorn en Mats. 

Met schrik las het bericht in de krant dat Jan op 19 april is overleden. En daarbij dat Martha op 27 april vorig jaar is overleden!

Ik ken Jan en Martha uit de tijd dat hij, samen met mij, in het bestuur van de stichting Molen de Roos heeft gezeten. Jan vanaf begin 2007 als penningmeester, en met name ook betrokken bij de uitgave van de Molenkrant. Vele vergaderingen aan de ronde tafel in het huis aan de Koekamp 175, waar Martha ons verwende met altijd iets lekkers bij de koffie, en zij Jan zo nu en dan vriendelijk hielp iets te herinneren. Een goed en aimabel stel!

En na de vergadering, bij een glas wijn, nog even over kinderen en kleinkinderen. Ik heb daar heel goede herinneringen aan!

Door ons verblijf in Frankrijk, vanaf begin april, hebben wij het overlijden van Martha niet opgemerkt. Dat verlies zal Jan erg hebben aangegrepen! Nu, met de lockdown, worden we geconfronteerd met beider overlijden.

Ik wens allen sterkte toe bij het dragen van dit verlies in korte tijd. Ik hoop dat vooral mooie herinneringen aan Martha en Jan bij jullie de overhand kan krijgen.

 

Joop Kok

Joop Kok, Bastiaansplein 65, 2611 DC Delft.