phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Jack Vaes

-
Stilletjes
hebben wij je hand
los moeten laten
maar vergeten
doen wij je nooit

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hofl aan 18 te Delft, op vrijdag 30 april van 20.00 tot 20.45 uur en zondag 2 mei van 13.00 tot 13.45 uur.


De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden in crematorium Iepenhof, op dinsdag 4 mei om 15.00 uur.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Jack Vaes

Deel deze pagina
Mooie voetballer/ fijn persoon

Als speler van DHC kwam ik op 19 jarige leeftijd in het 1e elftal jij speelde in de spits. 

Een heerlijke voetballer , sierlijk,  balvast,  technisch .we werden kampioen in de 2e klasse thuis tegen LFC , kampioenschap zit nog vers in mijn geheugen, Jack was niet alleen een fantastische voetballer maar misschien nog wel belangrijker een heerlijke vent.

Yvonne ,familie, gecondoleerd heel veel sterkte. 

 

Wim v Zinnen
Sribi Switi

Rust nu maar zacht !

Soms met een traan maar meer met een lach.

Tot  wederziens Jacky

Meriam
Beste Familie Vaes

Gecondoleerd met het verlies van uw man, vader en opa.

Heel veel sterkte toegewenst de komende tijd.

Rob De Haan
Yvonne, Leroy en verdere familie

Heel veel sterkte met het verlies van Jack. 
Het is vaak allemaal zo oneerlijk. 
Koester de herinneringen. 
En het mooiste aan herinneringen is dat niemand ze van je af kan pakken.

Dikke knuffel 

Dik en Carolien Schreuders

In iedere traan schuilt een herinnering en in je hart draag je de mooiste momenten.

Gecondoleerd met dit grote verlies.
Heel veel sterkte en kracht voor jullie 💫

Familie de Bruijn
Mijn Lieve Jack

Ik heb je niet lang mogen mee maken, maar ik kwam elke keer met veel plezier bij jullie 

Rust zacht Mijn Lieve Jack

Vallery Sophia-Merenciana
Jack, gewoon een heel fijn persoon

Wij leerde Jack kennen via GDA waar Jack trainer van de A1 was. De club GDA was op zoek naar een leider voor dat team en omdat ik gestopt was als scheidsrechter en mede dat mijn zoon als F-je in de jeugd speelde ben ik dat gaan doen. Ik heb Jack in dat jaar als een heel fijn mens leren kennen, een moeilijke leeftijd voetballers maar Jack kon met iedereen overweg. Na de GDA periode hadden we nog weleens telefonisch contact gehad en als ik hem op Fc Zoetermeer tegenkwam waren de begroetingen en gesprekken erg warm. 
Wij wensen Yvonne, Leroy en verdere familie heel veel sterkte in dit verlies. Een fijn mens is veel te vroeg aan zijn laatste reis begonnen.
Rust zacht Jack.

Wil & Marianne aan de Wiel
Mooie tijd

Lieve Yvon ,Leroy en familie 

Heel veel sterkte met het verlies van Jack  

We hebben een mooie tijd met elkaar doorgebracht en koesteren de herinneringen.

Liefs Ton en Els

Ton en Els
Mooie tijd

Lieve Yvon ,Leroy en familie 

Heel veel sterkte met het verlies van Jack  

We hebben een mooie tijd met elkaar doorgebracht en koesteren de herinneringen.

Liefs Ton en Els

Ton en Els
Een bijzonder fijn mens

Zijn overlijden stemt me verdrietig.

Jack was de trainer van mijn kinderen, Martijn en Sander, bij DHC. Hij was in staat zijn voetbalkennis, zijn correcte voorkomen en zijn vriendelijkheid te combineren tot een warme persoonlijkheid. Het was een groot voorrecht je gekend te hebben. Veel sterkte aan Yvonne, Leroy en de overige naasten. 

Rust zacht Jack

Ger Overgaag
Jacky, voetballer en trainer, maar vooral een fijn mens

Jack - ook wel liefkozend Jacky genoemd - was een fantastische voetballer, een hele goede jeugdtrainer, maar vooral een fijn mens. Ik zag hem debuteren in DHC 1 en daarna nog vele wedstrijden daarin spelen en doelpunten scoren. Vele jaren later mocht ik een aantal seizoenen met hem samen spelen in wat vooral bekend stond  als 'het negende', een vriendenelftal. Ik vond het een hele eer om ook samen met Jacky te mogen spelen. Daarna was Jack diverse jaren een hele goede jeugdtrainer bij DHC. En weer later in een ondersteunende rol, als 'leermeester' voor Leroy. Een fijn mens, in alle opzichten. Mede namens mijn broer Dik en namens het Bestuur van DHC veel dank en waardering aan Jack voor alles, alsmede onze deelneming aan en heel veel sterkte voor Yvonne, Leroy en de overige familie. Jacky, we zullen je niet vergeten.

Wicher Schreuders
Een Laatste Groet

Namens D.S.V. Full Speed van harte gecondoleerd met dit smartelijke verlies en wij wensen u allen heel veel sterkte met het afscheid nemen en het verwerken van het verlies van uw dierbare echtgenoot, vader, schoonvader en opa.

Sjaak Lispet DSV Full Speed
Een gouden hart

Een mens met een gouden hart heeft ons verlaten. Jack, ik heb je leren kennen in de eerste helft van de jaren negentig bij DHC. Samen hebben we toen enkele jaren de C-selectie getraind. Jij was een grote liefhebber van de voetbalsport. Tijdens de trainingen kon ik ook zien hoe goed je zelf kon voetballen. Een zeer verfijnde techniek gecombineerd met een groot tactisch inzicht. De spelers wilde tijdens het partijspel altijd jou in hun ploegje, want dan was de kans vrij groot dat ze als winnaar de training afsloten. Ik heb goede herinneringen aan die tijd, waaronder de trainingskampen en buitenlandse trips.

Na wat omzwervingen hebben we samen in het seizoen 2005/2006 de B1 getraind en gecoacht. In dat seizoen pakten we de KNVB beker en jouw bijdrage was daarbij cruciaal. Jij had een haarfijne analyse gemaakt van onze tegenstander in de finale, die kwalitatief veel beter was. Met jouw analyse hebben we toen samen een plan gemaakt en dat resulteerde in de bekerwinst.

Weer een aantal jaren later, in 2012, benaderde ik jou om trainer te worden bij FC Zoetermeer. Jij zei: "Ik ben niet beschikbaar, maar ik ken wel een andere trainer die beschikbaar is." Dat was Leroy, je geweldige zoon. Jij hebt Leroy begeleid en samen waren jullie erg succesvol. Naast twee kampioenschappen op rij was het ook geweldig om te zien hoe de spelers met jullie wegliepen. Het zegt genoeg dat Leroy inmiddels de hoofdtrainer van FC Zoetermeer is en een betere opleider als jij kon hij zich natuurlijk niet wensen. 

En toen werd je ziek. Een strijd waarvan je wist dat je die uiteindelijk niet kon winnen. Ik heb je regelmatig mogen bezoeken en we genoten samen van de herinneringen. Het was ook pijnlijk om te zien dat je achteruit ging. Je geest was prima, maar je lichaam wilde niet meer. 

Jack, met jou verlies ik een goede vriend. Ik heb je altijd gewaardeerd en zeker niet alleen vanwege je grote voetbalkennis. Wat jou sierde is je bescheidenheid in combinatie met de warme persoonlijkheid die je was. Jij kon ook moeilijk tegen onrecht vanuit jouw sterke gevoel voor rechtvaardigheid. Dat zegt ook veel over jouw goede karakter. Ik vond het geweldig om te zien hoe je zichtbaar genoot van de ontwikkelingen en successen van Leroy als trainer en dat was natuurlijk zeer terecht.

Jack, als op de wereld alleen maar mensen zoals jij zouden leven, dan zag die wereld er een heel stuk beter uit.

Ik wens Yvonne, Leroy, Cynthia en de (klein)kinderen heel veel sterkte toe. 

Rust zacht Jack  

Peter Vlasveld
Toos van Oosterbosch
Met oprechte deelneming

Sterkte gewenst bij het dragen van dit verlies.

Wim Wansleven
Heel veel sterkte met het verlies van Jack.

Beste Yvonne, Leroy en verdere familie.

Heel veel sterkte met het verlies van Jack.

Ik heb hem ervaren als een fantastische man.

en onthoud de herinneringen als voetballer in het veld en daar buiten.

 

Theo en Diana Rietveld.

Theo en Diana Rietveld.
Laatste groet , lieve Jack

Yvonne, Leroy en gezin veel sterkte toegewenst met dit verlies.

Een prachtig  mens heeft ons verlaten

Those we love don t go away, the walk beside us every day, unsheen, unheard,  but there always near. So love, so missed, so very dear .

Jack, we will meet again don't know when don' t know wear. 

R.I.P

Ik heb je met alle liefde en plezier verzorgd. Wat hebben wij veel gelachen. Deze zorgmomenten zal ik blijven koesteren.

liefs Claire 

Claire

Jack is en was voor ons gewoon een fijn mens, sportief, gezellig en altijd benaderbaar. Balen dat we elkaar al lang niet meer hebben gezien en balen dat wij door corona niet normaal afscheid kunnen nemen.

Jack was een super spits, technisch, atletisch en een sierlijke voetballer. Trots op Yvon en Leroy. Ook heeft Jack mijn zoon Steven getraind en alleen maar positief! 

Yvon en Leroy, heel veel sterkte met het verlies van Jack in de komende periode.

Hans en ellen Suiker

Yvonn, Leroy en verdere familie,