phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
s
s

Henny Mann - Spruijtenburg

-
Zoals een hinde smacht
naar stromend water,
zo smacht mijn ziel
naar u, o God

Psalm 42 vers 2

Uitvaartinformatie

Mijn vrouw, onze moeder, schoonmoeder en oma is thuis, waar we deze dagen als familie bij haar willen zijn.

Op vrijdag 7 december om 11.00 uur, zal de afscheidsdienst worden gehouden in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft.

Na afloop van de afscheidsdienst is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.

De familie heeft voor bloemen gezorgd.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Henny Mann - Spruijtenburg

Deel deze pagina
Een harde werker met een oog voor andere

Lieve familie Mann gecondoleerd met het verlies van tante Henny.

Tante Henny was iemand van het oude stempel: niet zeuren, schouders eronder, zuinig, vlijtig en ook tijd voor haar medemens. Dat deed ze door zieken bezoek of telefonisch of door interesse te tonen in anderen. 

Het was soms niet makkelijk denk ik want iedereen in de familie was 'koppig'. De vonken vlogen er wel eens af, maar zonder twijfel had ze het beste voor met iedereen.

Voor de mensen die het moeilijk hadden was tante Henny denk ik iemand die intens kon meeleven.

Vroeg op de fiets naar de markt voor boodschappen en een schoon huis. Na het huren van een boot moest de boot super schoon opgeleverd worden want je geeft het schoner terug dan je het ontvangt. Die eigenschappen gaven mij veel waardering voor wie ze was.

Ook de vriendschap met mijn ouders was heel bijzonder en ik denk dat tante Henny een echte vriendin was voor mijn moeder waarin een spontaan telefoontje van tante Henny heel erg werd gewaardeerd. Ook menige keren skieen in Oosterijk en het meeleven met elkaar.

Veel sterkte 

Joost Sonneveld

  

 

Joost Sonneveld
laatste groet

Hallo Ad,

Mijn herinneringen zijn allemaal hoe vriendelijk en lief zij was na de eerste gesprekken in Pijnacker durfde ik niet meer te bellen daar heb ik nu veel spijt van. Ik denk met veel plezier aan haar terug.Ik wens je veel stekte en het allerbeste toe ook namens Helmig

Marien,

 

Marien van der Vegt
Met oprechte deelneming

Familie Mann, 

Gecondoleerd met het verlies van uw vrouw, jullie moeder en oma. Ik heb haar een enkele keer ontmoet en zij heeft toen indruk gemaakt met haar lieve en positieve uitstraling. 

Sterkte met het gemis en veel kracht de komende tijd gewenst.

Donna Vollebregt

Donna Vollebregt
Dierbare herinneringen

Lieve Ad

Aan jullie vriendschap heb ik dierbare herinneringen. Ik  ontmoette jullie  toen ik met mijn 2 honden in de Franse Vogezen op  een camping in het dorpje Orbey kampeerde. Ik dronk met jullie samen een wit wijntje, toen ik ineens  door de camping eigenaar werd geroepen omdat er telefoontje van mijn moeder was, die vertelde dat mijn papagaai, die ik al 30 jaar had, door een hond was dood gebeten.  Jullie hebben toen mijn eerste tranen gedroogd.  Toen ik weer in mijn tent lag, is Hennie  nog even komen kijken of alles goed met me was.

Dat was op 18 juni 1988 nu ruim 30 jaar geleden.  Jullie woonden toen nog in Pijnacker en ik in Koog aan de Zaan. Ik heb nog bij jullie gelogeerd in dat intens gezellige huis, met mijn twee honden!!!!

Tenslotte ben ik verhuisd naar Diepenheim en jullie naar Epe, we waren dus goed bereikbaar, en daar heb ik fijn gebruik van gemaakt. Veel bezoekjes over en weer, een heel gezellige tijd. 5 Jaar geleden hebben we nog met een dinertje onze zilveren jubileum gevierd.

Maar toen kwam het bericht dat jullie hadden  besloten  weer naar Pijnacker te gaan. Een mooie flat en vlak bij de kinderen. Hoewel ik er alle begrip voor had en jullie groot gelijk gaf, was ik wel erg verdrietig. Na een hartinfarct zag ik er tegenop om die verre einden op een dag heen  en weer te  rijden . Maar gelukkig is er altijd nog de telefoon. En jullie beloofden om mij vanuit Pijnacker te zullen bezoeken. Bovendien zou ik, als alle dozen uitgepakt waren,  wel een nachtje kunnen logeren. 

En toen kwam, 1 ½ jaar geleden dat telefoontje van jou. Hennie was in de keuken, bij het voorbereiden van een maaltijd voor gezellig bezoek, gevallen en lag in het ziekenhuis met  een dwarslaesie . Onze zelfstandige Hennie, in een klap helemaal afhankelijk.

Na een ziekenhuis en revalidatie periode kwam Hennie weer thuis. Met behulp van een tablet en telefoon hadden we nog regelmatig contact. Afwisselend was ze soms moedeloos, en soms vol goede moed,  maar altijd strijdlustig.

Donderdag 29 oktober kwam voor mij heel onverwacht dat diep trieste bericht van jou Ad.  Een groot verlies voor jou , jullie kinderen en kleinkinderen, en ik heb, met velen met mij,  een dierbare vriendin verloren. 

Ik heb het enorm gewaardeerd lieve Ad, dat je zowel van Hennie’s ongeluk, als van haar sterven, mij persoonlijk op de hoogte heb gebracht.

Vrijdag zal ik in gedachten bij jullie zijn.

Ik wens jou en jullie allemaal kracht en moed om met dit verdriet verder te gaan.

Heel veel liefs  van

Janna

Janna Veeren
Goede moed, ook als er verdriet en gemis is !

Beste Ad en familie,

Als Goede Herderkerk zijn wij blij dat wij Henny, jullie samen, als liefdevolle en warme leden van onze gemeente hebben mogen leren kennen. Ook de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee Henny de leden deelgenoot maakte van haar liefde voor de Heer is velen bijgebleven !

Namens mijzelf en de Goede Herderkerk wens ik jou, jullie toe dat Gods kracht  en troost jou en jullie zal helpen om dit verdriet en gemis  te verwerken en een plaats te geven. 

Met een liefdevolle groet vanuit Epe,

Anton van de Burgt,

 

 

Anton van de Burgt, scriba Goede Herderkerk Epe
Beste familie

Gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, moeder, schoonmoeder en Oma.

Als buurvrouw van Angelique en Martin ontmoetten we elkaar op verjaardagen van de buurtjes.:Angelique, Martin, Wouter,Tobias,Roald.

Altijd positief en strijdlustig, en vol verhalen.

Ik wens U allen veel sterkte toe in de komende tijd.

"Sterker dan de dood , is de herinnering, die blijft.

Piety Vernooij-Kamp
Gecondoleerd

wij herinneren haar als een lieve vrouw, met een oprechte belangstelling.

Wij wensen u allen heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare vrouw, moeder, schoonmoeder en oma

Gerard en Karin van der Gaag

 

Gerard en Karin van der Gaag