phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Afbeelding
afbeelding

Henny Beekveld - Koopman

-
Als je in de Harten van zovelen
een plaatsje hebt gekregen,
dan is het leven rijk geweest.

Uitvaartinformatie

Henny is overgebracht naar uitvaartcentrum De Laatste Eer,
Juniusstraat 4 te Delft, alwaar geen bezoek.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal in besloten kring
plaatsvinden. U kunt de plechtigheid volgen via live-streaming.
Wilt u hiervan gebruik maken, laat dat dan uiterlijk maandag
25 mei vóór 18.00 uur weten aan Francis: francishaak@gmail.com.
U ontvangt dan een inlogcode en aanvangstijd.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Henny Beekveld - Koopman

Deel deze pagina

Rust zacht lieve mevr Beekveld. 

 

Oscar, Bianca en Davy
Condoleances

Beste allemaal, familie en kennissen van Henny Beekveld.

Voor ons sinds vroegste kinderleeftijd 'tante Henny', waar we met het gezin van vriendin Plona en Wim Abspoel een paar keer per jaar wederzijds op bezoek gingen. 

We hebben tante Henny leren kennen als een lieve zorgzame en belangstellende tante, die genoot van het samen optrekken van de kinderen uit beide gezinnen. Er mocht veel en er kon veel bij deze bezoeken, en er werd ook veel gelachen en plezier gemaakt.

Waardevolle herinneringen die zich niet laten uitwissen. Sterkte met het verlies. Een bezoekje en troostende omhelzing of knuffel zit er nu niet in, maar is jullie zeker gegund.

Met hartelijke groet, mede namens Marie-José Deckers, Roy en Irene

Marien Abspoel
lieve mevr Beekveld

Dag lieve mevrouw Beekveld,

Ik heb u maar kort mogen  kennen. 

Maar gelijk konden we goed met elkaar vinden. wat was u lief, zorgzaam en hartelijk. 

Graag kwam ik bij u en uw man.

Rust zacht.

 

Lieve dhr. Beekveld en alle familie heel veel sterkte met het verlies van een bijzonder mooi persoon 

 

 ( oud medewerker H.I)

Natasja Flipse
Dag lieve Henny

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht dat een zeer trouw en geliefd lid en vrijwilliger van onze vereniging op 89 jarige leeftijd is overleden. We kennen Henny als een enthousiast, vriendelijk en betrokken lid. Henny hield op de Jan de Oudeweg de groenstrook en de plantjes bij, was onderdeel van het demo-team en heeft heel lang in de organisatie van de wandelclub gezeten. Ook heeft ze nog tot op hoge leeftijd bardiensten gedraaid. Regelmatig kwam ze nog even langs om op de maandagavond koffie te drinken, maar dan natuurlijk wel uit een kopje! Zelf heb ik de eer gehad om Henny en Bibbit nog les te geven bij de recreanten agility. Wat genoten ze daarvan!

Henny wij gaan je missen. Wij wensen Jules, kinderen, klein- en achterkleinkinderen en iedereen die haar lief had heel veel kracht en sterkte met dit grote verlies.

namens het bestuur van de KC Delft e.o.

Mariska Haring - Landmeter

Voorzitter

Bestuur KC Delft e.o.

Ik heb Henny leren kennen op de KC. Als medecursist bij de gehoorzaamheid - en behendigheidcursussen. Daarna als vaste vrijwilligster voor van alles en nog wat. Later alleen nog als barmedewerkster. Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Wat zullen jullie haar missen. Heel veel sterkte 😘 

Jolanda de Graaf
Lieve tante Henny,

De dagjes uit, met de 2 gezinnen, wij met z'n vijven en jullie met z'n vijven, behoren tot de vrolijkste herinneringen uit mijn jeugd. We deden altijd van alles wat leuk was voor ons, de kinderen: Een dag naar Duinrell, het bos, de duinen of wij als kinderen gezellig met z'n allen rond de eettafel aan de v.d. Kamlaan met heel veel tekenspullen. Ook was er dan altijd veel heerlijk Indisch eten. Ik herinner mij dat we zelfs een keer met z'n vijven onverwacht voor het eten op de stoep stonden en dat we gezellig konden aanschuiven, bij de hele familie, waar toen ook tante Dee bij was. Het was echt een kinderwalhalla, waar nooit iets te veel was en in mijn beleving alles mocht. 

Als ik aan u denk, tante Henny, zie ik vrolijk gekleurde bloemen, in de tuin, op uw rok, en in mijn herinnering zie ik uw lach, waar ik altijd blij van werd. Zelfs nu nog, voel ik een glimlach van binnen als ik eraan denk. 

Een tastbare herinnering heb ik in de vorm van een prachtig geborduurd tafelkleed met vlinders wat u voor ons trouwen hebt gemaakt. Bij bijzondere gelegenheden komt het bij ons op tafel. 

U was de beste vriendin van mijn moeder. Bijna een leven lang zijn jullie samen opgetrokken. Ik zal dinsdag een kaarsje branden op de plek waar zij is uitgestrooid om de herinnering levend te houden aan een bijzondere, liefdevolle verbinding.

Lieve Francis, Monique en Sandra, ik wens jullie veel mooie herinneringen en een liefdevol afscheid, samen met jullie familie. Ik was er heel graag bij geweest om jullie te zien, te spreken en vast te houden. Ik hoop dat dat in een later stadium nog eens kan. Dinsdag ben ik erbij via live-streaming. 

Veel liefs en een digitale hug, ook van Kees,

Wilma

Wilma Abspoel
Gecondoleerd

Heel veel  sterkte  met het verlies 

Lenie
Lieve Henny Beekveld

We hebben elkaar leren kennen tijdens de gehoorzaamheid en samen de agility ook gelopen . 

Ik vond het altijd zo knap en vond haar zo 'n lieve vitale vrouw. 

We zullen je missen Henny 

Rust zacht 

Sterkte aan de familie !

Henny Beukers
Lieve Henny

Je was voor mij de stabiele factor achter de bar op maandagavond. Altijd vriendelijk, behulpzaam en zeer betrokken bij de vereniging. Toen ik op een andere avond les ben gaan geven zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. 

Ik wens de familie heel veel sterkte en kracht de komende periode. 

Rust zacht!

 

 

Esther Hoogendijk
Lieve Mevrouw Beekveld

24 jaar geleden hebben wij u leren kennen door Peter en Francis. Wij mochten regelmatig aanschuiven bij etentjes, en genoten dan van de verhalen van u en uw man. Vooral over vroeger. Als Peter en Francis op vakantie waren, kwam u altijd een dag voor thuiskomst een bloemetje neer zetten. Dan kreeg ik altijd een briefje in de bus met de tekst, buurvrouw Carola, ik ben even binnen geweest. Want ik verzorgde altijd hun post en plantjes. Zo lief van u. Het was voor ons een groot genoegen om u te hebben mogen leren kennen. Een lieve laatste groet van ons. Peter en Francis en familie, heel veel sterkte en liefs.

Hans en Carola van der Krogt.

Hans en Carola van der Krogt(buurtje van Peter en Francis).
Aan allen die van Henny houden.

Hierbij wil ik iedereen die van Henny hield veel sterkte toewensen in de komende tijd. Ik hoop dat de dierbare herinneringen U/jullie tot troost mogen zijn.  

Zelf zal ik haar herinneren met Bibit en achter de bar bij de KC. Altijd vrolijk en opgewekt.

 

Lya van den Ende
Dag lieve mw. Beekveld

Ik heb u pas echt leren kennen nadat u op mijn oproepje voor een examenhondje voor de trimopleiding had gereageerd.
U zei "Jij bent er toch 1 van de meisjes Rook van de Wilhelminalaan?" Klopt! "Ik heb jou zien opgroeien en daarom mag jij Bibit als examenhondje"

Superlief en zo kwam ik weer eens terug in ons oude buurtje, want u woonde daar nog steeds. Zo heb ik Bibit een paar keer opgehaald om haar te trimmen als oefening voor het examen en voor het examen zijn we dik geslaagd.

Zo goed en trouw als u was, ging u weer terug naar uw gebruikelijke trimster (uw naamgenoot Henny) totdat de autorit daar naar toe te veel werd. Toen mocht ik Bibit weer trimmen. Alleen het weggetje waaraan ik woon was geen fijn weggetje, dus spraken we af bij het tuincentrum.
U gezellig samen met de buurvrouw een bakkie doen en een bloemetje kopen, ik Bibit wassen en plukken. 2 vliegen in 1 klap! Zo hebben we het gedaan tot Bibit haar overlijden. Nu zijn jullie weer samen. 

Rust zacht en een dikke knuf voor Bibit.

Ik wens dhr. Beekveld en familie enorm veel sterkte toe.

Christine Rook
Het is leeg zonder jou

Lieve , lieve Henny, 

Je was er altijd . Vanaf het moment dat ik in Yogyakarta me bewust werd van m'n omgeving , zo'n 10 maanden oud ,was jij er . Met Jaap , Oudje ,tante Dee , , tante Liesmijn moeder en mijn siblings . Jij was het die me troostte toen iemand een zwart paasei voor me verstopt had . We zongen samen stichtelijke liedjes van tante Dee , Later ook kampliedjes . En nog afgelopen december hebben we wat kampliedjes opgehaald .

Later in Bandoeng klonk het "take care for the little one " weer heel bekend,  als ik iets niet mocht horen .Je was er , en het was allemaal weer heel vertrouwd.

Ook in Holland op de Constantijn Huyghens laan was jij het die me onder je hoede nam toen een geweldige steenpuist een gezellige kerst dreigde te vergallen. Je nam me mee naar je zondagsschool klasje , en vergeten de pijn. Ik mocht jullie bruidsmeisje zijn .Apetrots !  Later was jullie Francis de eerste familie baby die ik mocht vasthouden .

De jaren dat we in PNG waren zagen we elkaar niet zo vaak. Maar toen Pieter Teun en Aard Jan gingen studeren waren jij en Jules het die ze een warm thuis gaven. We konden ook altijd even langskomen,zonder al te veel soesah .

En nu ben je er niet meer. En is het zo leeg .Een hele lief, bijzonder ,warm,  zusje ( want zo vertrouwd voelden we het ) is er niet meer .Maar gelukkig is er in mijn hart een speciale plek waar ik je tegen kom .Maar het doet nu nog erg veel pijn .

Till we meet again , lieve Henny

 

 

 

Annelies van Musschenbroek

Gecondoleerd met Henny,

Herinneringen schieten gelijk door mijn hoofd, behendigheid, 

Henny met Bibet, en ik met jack russell Bella.

Mooie herinneringen die ik koester en ik denk er met veel plezier aan terug.

Francis en familie heel veel sterkte met het gemis.

 

 

 

Mirjam vd Velden
Selamat Jalan lieve Ma Beekveld.

Lieve Monique, Sandra en Francis,

 

Met het verliezen van je moeder verlies je ook iets van jezelf.

Wat mooi als je dat verloren stukje kunt vullen met mooie herinneringen. 

Voor mij zal ze altijd die lieve optimistische Indische moeder van Monique blijven.

Opgewekt, altijd belangstellend hoe het met ons leventje ging.

Een vlotte vrouw die er werk van maakte om er leuk uit te zien.

Blouses met leuke dessins en bijpassende oorbellen. 

Pa Beekveld als een rustige schaduw in de buurt.

 

Ook ik tut met bijpassende oorbellen, bij de grote

kunststof exemplaren zal ik haar die dag mee dragen.

 

Lieve groet Lily Swens

 

 

Lily Swens
Laatste groet voor Henny

Beste nabestaanden,

Heel veel sterkte met het verlies van Henny.

Zij was een van de liefste mensen die ik in de afgelopen decennia heb mogen begeleiden.

ik zal haar nooit vergeten..

Hilde Bannink

Hilde Bannink (oefentherapeut)
Oma Beekveld

Lieve oma Beekveld,

Jarenlang heb ik u mogen ontmoeten op de verjaardagen bij Sandra en Ronald en dan vooral die van Sabine en Floris.

Het doet me verdriet dat het Corona virus roet in het eten gooit bij de hereniging met uw man en zorgt voor zo'n abrupt levenseinde.

Tijdens de verjaardagsviering heeft het aansnijden van de taart in de loop der jaren een minder prominente plaats gekregen. Meer nog dan de taart echter, zal ik u missen. Uw vriendelijke, opgewekte, goedlachse aanwezigheid en de prettige gesprekjes.

Rust zacht!

Astrid Priester

mede namens man Hans en onze dochters Marjolein, Irma en Rebecca 

 

Astrid Priester

Lieve mevrouw Beekveld,

ik vond het heel fijn om bij u en uw man thuis te  mogen komen. Ik werd altijd hartelijk ontvangen en wat was u lief en zorgzaam. Ik denk met veel plezier terug aan de momenten dat we samen op de bank met een kopje thee gezellig zaten te kletsen.

U was een lieverd. Rust zacht.

Ik wens de familie heel veel sterkte toe.

Mirjam Keijzer (Home Instead)

Mirjam Keijzer
Schoon-schoonfamilie

Lieve Schoon-schoonmoeder,

Vele jaren heb ik u mogen kennen als een zachtaardige moeder van de familie. En gezien het feit dat Ronald mijn broer is, kan het niet anders dan dat u mijn schoon-schoonmoeder was. Want wij waren familie. 
 

Altijd aardig, belangstellend en iemand die humor kon waarderen. Mijn gezin en ik gaan u zeker missen.

Rust zacht

Astrid, Daphne, Caitlyn en Marcel
gecondoleerd

Gecondoleerd en sterkte,

Lia Rutgrink
Samen

 

“Samen” is het sleutelwoord

het onverstoord

zoeken naar verbinding

met een broer, nichten en neven,

een man

en de vruchten van

het huwelijk

drie pareltjes van geluk

kennissen en buren

vriendschappen die lang duren

Als dan in stille ouderdom

alles in het leven

ongemerkt weer samenkomt

ontluikt een blijvende herinnering

 

Veel liefs

Marja
Lieve Henny

sinds 1 september 1977 ben jij een gewaardeerd lid en bestuurslid van Gymnastiekvereniging IDUNA geweest. Jarenlang heb jij je ingezet voor IDUNA. In 2014 ben jij Ere-lid van IDUNA geworden. De laatste jaren ging je gezondheid je parten spelen maar je bleef naar IDUNA komen samen met Bep, je maatje en buurvrouw. Toen meedoen niet meer ging bleef je komen en zat je op de bank armoefeningen mee te doen.

We zullen je heel erg missen en wensen je man Jules, kinderen en (achter)kleinkinderen heel veel sterkte toe

 

 

 

 

José Kwakernaat IDUNA
Laatste groet

Decennia mocht ik u ontmoeten op verjaardagen van Francis en Peter. Altijd weer genoot ik van uw prachtig uitgesproken Nederlands en uw mooie stem. De fijne gesprekken, ook al waren ze kort, deden mij goed. Ik zal u nooit vergeten. Rust in vrede lieve Henny.

Nick.

Nick Roest
Henny, mijn makker

Lieve Henny,

Een maand en een week na mij arriveerde jij in deze wereld en in onze jeugd, vooral in de oorlogsjaren, liepen onze wegen vaak samen.  Wij waren speelmakkers voor elkaar en deelden de lessen van Tante Dee.

In later jaren, met familiefeesten zagen we elkaar van tijd tot tijd en we genoten beiden van zulk weerzien en deelden zoveel herinneringen. 

Lieve, vrolijke Henny, ik zal je missen.

Gerard
Lieve Mevr. Bleekveld

We hadden het genoegen Oma te leren kennen als oma van de buren,het was altijd heel gezellig om een praatje te maken over tuinieren of over de honden en Oma had altijd interesse in alles.We zullen Oma Henny missen.

 

Voor de Familie heel veel sterkte

met dit grote verlies Rene en Marja

marja en Rene snoek
Lieve Buurvrouw Henny

Voor een aantal jaren waren we buren in de van der Kamlaan. Jullie samen met Co en Henk en Gre en Ad waren de pioniers en wij de nieuwe groentjes in de straat. Jullie allemaal deelden de mooie verhalen van vroeger met ons, we hebben veel gelachen, lief en leed gedeeld, elkaar vaak geholpen met klusjes en je liefde voor onze kat Max en hond Senna was groot. 

We gingen ook vaak kletsen in de tuin en dan schoof er altijd wel weer een andere buur aan. Kletsen over de vogeltjes, je hond, verhalen over de kinderen, Indië en het wel en wee van de buurt.

Het was een plezier je gekend te hebben, altijd zorgzaam, behulpzaam en oprecht geïnteresseerd. Bedankt lieve Henny.

Rust zacht!

Veel sterkte wensen wij Jules, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, familie, en vrienden.

Liefs, Albert, Nathalie en Senna

 

 

Albert en Nathalie de Schepper

Lieve Francis, Monique en Sandra,

Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, onze tante Henny. Zij was altijd een beetje het kleine zusje van Lieke, onze moeder. Het moet voor jullie vader ook een vreselijke klap zijn. Als ik het goed heb uitgerekend waren zij wel 62 jaar samen. De twee-eenheid Henny en Jules! Ik hoop dat zij op een mooie en rustige manier is overleden zonder last of weet van de ingewikkelde medische situatie waar we in verkeren. Heel veel sterkte voor jullie en ook voor oom Jules! Met hartelijke groet!

Hannie van Leening
Tempo doeloe

Lieve familie Beekveld,

Veel herinneringen aan die goeie ouwe tijd, tempo doeloe, komen boven: Robertaland waar mijn moeder zich verheugde op Indisch buren, toen ze de Tong Tong zag liggen. Henny leerde haar met geld omgaan, vertelde ze; een zakje voor de huur, een zakje voor gas & licht etc. Jules reed haar hoogzwanger in een geel met bruine Skoda naar het ziekenhuis en hielp altijd met klussen in huis, de vakantie in Bollendorff, de soto ajam op verjaardagen enz. En altijd een vrolijke, vriendelijke en lieve Henny. Ze leeft zeker voort in talloze fijne herinneringen. Gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte.

 

Fam. van den Assem
Van moeder op dochter

Lieve familie,

Vooral bekend en bevriend met Sandra en Ronald, inclusief de kinderen, een warme familie, waar je je snel thuisvoelt.

San, ik zie dat je de lach van je moeder hebt en zie de liefde voor honden ook terug bij je moeder, maar wat ik vooral denk te zien dat ze een lieve vrouw is, waar je een liefdevolle relatie mee gehad moet hebben.

Heel veel sterkte en gaan we snel wandelen.

Dikke knuffel,

Miranda

Miranda Vijfvinkel

Vaarwel Tante Henny

Henny en mijn moeder raakten bevriend lang voordat ik geboren was, en waarschijnlijk ook voordat een van beiden getrouwd was. Als ik het me goed herinner, ontmoetten ze elkaar op de huishoudschool.

Henny en Jules zouden de beste vrienden worden van mijn ouders. Onder andere kennissen en collega’s was er niemand die ik, of mijn zus en broer, als ‘oom’ of ‘tante’ aanspraken. Maar het was ‘Tante Henny’ en ‘Oom Jules’ voor ons. Met de dochters raakten we ook meer vertrouwd dan met de meeste van onze neven en nichten.

Ik denk dat het niet overdreven is te zeggen de band tussen mijn ouders en Henry en Jules mij leerde wat vriendschap was.

De gezinnen kwamen doorgaans maar een paar keer per jaar bij elkaar. Maar de sfeer was altijd meteen vertrouwelijk – afgezien van de momenten waarop de hond, die het altijd op mij gemunt had, zich in mijn schoen vastbeet. Ik herinner me ook dat ik kwam logeren, in Den Haag denk ik dat het was.

Andere beelden die bovenkwamen, waren die van de duinen, waar we door het zand rolden, en van de woestenij rond de pas gebouwde wijk in Delft, vanwaar we onder de modder terugkwamen. Het zijn zonder uitzondering goede herinneringen.

Henny zorgde altijd voor een goede sfeer. Ze was geïnteresseerd, aanmoedigend, maar ze kon ook heel duidelijk haar mening overbrengen.

Henny was er ook, samen met Jules, op belangrijke momenten gedurende de laatste levensjaren van mijn moeder. Ik zal nooit vergeten hoe zij lange tijd sprak met mijn moeder – die toen vanwege de dementie zelfs voor ons moeilijk te bereiken was ­– op haar tachtigste verjaardag. Het leek of de mist even verdwenen was.

Zonder ‘Tante Henny’ was mijn leven een stuk armer geweest.

Ik zal morgen denken aan haar, en aan allen die haar nog veel meer zullen missen.

Peter Abspoel
Herinneringen

Regelmatig zagen wij u samen met uw man de honden uitlaten aan het einde van de Kruithuisweg nabij de A4 in aanbouw. Ook zagen we u bij de feestjes bij Francis en Peter in en om het huis. 

We hebben u leren kennen als een hele vriendelijke vrouw.

De familie wensen wij veel sterkte toe in de komende tijd.

Inge & Hans van Santen ( buren Dwarshaven 30 )

Met groot genoegen heeft u een plekje in ons hart gekregen. 

Arjan, Linda, Taco en Hidde
Dag Lieve Henny

Ik zal je missen, zo achterin de les naast Bep. De laatste keren op een stoel, Je sloeg je er kranig doorheen. Niet veel klagen, maar wel open en eerlijk over hoe het met je ging. 

Ik ben blij dat ik je heb gekend. Een super lieve, hartelijke, slimme en goedlachse vrouw. Als ik even niet wist hoe ik een beweging kracht moest bijzetten, kwam Henny vaak met een verhelderend beeld of oplossing. Een echte juf, praktisch en speels tegelijk. 

Heel veel sterkte toegewenst aan alle mensen die haar lief hebben

Mirjam Visser (Iduna)
Thuis in Delft

Lieve tante Henny,

Wat fijn dat ik bij jullie in Delft terecht kon toen ik in Rotterdam ging studeren. Het was een mooie, en gezellige tussenstap om naar op kamers te gaan; aan de ene kant het huis uit, maar dan toch bij familie. En gezellig was het inderdaad; in de keuken mee eten, en op de bank na praten. U heeft bij mij ook een plek in mijn hart gekregen, en u heeft mijn leven verrijkt met u lach en zorgzaamheid.

Oom Jules, Francis, Monique en Sandra, strekte met jullie verlies.

Rust zacht tante Henny.

 

 

Pieter van Musschenbroek

Ze blijft in onze herinnering zoals ze was 

Ton en Sonja Wiedijk
Rust zacht

Lieve mevrouw Beekveld,

Al zo'n 25 jaar geleden hebben wij u leren kennen als die vrolijke moeder van Sandra en schoonmoeder van mijn broer Ronald. Altijd opgewekt, eigenlijk best wat stoer, en gezellig aanwezig bij de feestjes en etentjes thuis bij Ronald en Sandra. U zult erg gemist worden. Wat triest zoals het moest lopen in deze coronatijd, voor u, uw man en de meiden met hun families.

Lieve familie, veel sterkte! We leven met jullie mee.

Hartelijke groet,

Michel, Monique, Basten, Justin en Tymen

Monique Briedé
Dag Henny

Samen naar de KC

Samen naar de Bieslandhof

Samen naar de Vermeertoren

Ik zal je zo missen.

 

Lynn

Lynn Breeuwer
Lieve Francis Monique en Sandra

Het was fijn om de plechtigheid te kunnen bijwonen. Ik voelde me zeer verbonden. Een hele bijzondere herinnering is het huwelijk van Henny en Jules. Dorien en ik mochten strooistertje zijn. We kregen een wit jurkje een wit mandje met bloemblaadjes  en zwarte lakschoentjes. Die mochten we houden!

Bijzonder want we hadden een taak. het was een heel mooi feest. Tot op het laatst zijn Henny en Jules nog bij onze moeder bij de Herbergier in Delft op bezoek geweest dat vond ik heel fijn. 

Wens Jules veel sterkte, ik hoop dat hij niet meteen hoeft te verhuizen.

Jammer om jullie niet even te zien. Dus dan maar zo.

Liefs, liesje 

 

Liesje van Leening
Selamat Jalan lieve mevr. Beekveld

Ik kwam als caregiver bij u en liep een paar maanden met u op. Het was gezellig, we spraken veel over o.a. Indonesie  en het leven.  Rust zacht lieve mevr. Beekveld.

Meneer Beekveld, Monique, Francis en Sandra en alle familieleden heel veel sterkte gewenst.

Josina Ririhena