phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Hennie van Velzen

-
Zijn handen hebben voor ons gewerkt
Zijn hart heeft voor ons geklopt
Zijn ogen hebben ons tot het laatst gezocht
Zijn humor heeft ons nooit verlaten

Uitvaartinformatie


Crematieplechtigheid zal plaatsvinden in besloten kring.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Hennie van Velzen

Deel deze pagina
Voor altijd in mijn hart❤️

Oh ik mis je zo. Je bent voor altijd in mijn hart.

Altijd klaar staan voor iedereen, je was lief en zorgzaam.

Je heb een mooi leven gehad. 

In december zei je nog tegen mij. Zal je goed voor haar zorgen.

Ik heb je beloofd dat ik dat zou doen.

Rust zacht. Ik weet dat je altijd bij me bent.

Carolien
Trots

Beste Hennie,

Op mijn 17e ben ik begonnen met training geven bij DHC. Op deze manier kwam ik in contact met jou en jouw Greet. Jarenlang hebben jullie DHC voorzien van een fundering waar de club op verder kon bouwen, ook in de tijd dat het iets minder met de club ging. Ik heb in die tijd enorme bewondering voor je gekregen op het vlak van clubliefde maar vooral op het vlak als mens. Hennie en Greet was voor mij een begrip en zal dat altijd blijven.

Rust zacht 

Joren Tromp
Lieve zwager Hennie

Bedroefd van het heengaan maar toch blij dat ik jouw al 60 jaar ken. Fijne zwager en een steun voor mijn zus Greet. Een schat voor je kinderen en kleinkinderen. De vele werkzaamheden voor je voetbalclub DHC zal ook geschiedenis schrijven. Je zal gemist worden dat is zeker. Rust zacht lieve vriend. 

Yvon en Jan Schultz.
Wilskracht

Lieve papa....
De laatste avond en nacht was ik bij je.
Je laatste adem blies je uit in mijn bijzijn.
Het klaarstaan voor andere heb ik van je geleerd.
Je had de wilskracht om door te gaan tot het bittere einde.
Ik reis graag langdurig te voet.
Donderdag gaat jou lange reis beginnen.
Ik ga je missen ❤pa❤, ga je echt missen.

Hennie jr
Op afstand

Bij DHC zijn we elkaar mis gelopen. Ik ken je vooral via de telefoon en de verhalen van Greet en de broers. 
 

Je vrolijke geluid aan de telefoon - je liefde voor je cluppie - onvoorwaardelijk. 
 

groot gemis voor alle Groen- Zwarten en nog meer voor Greetje, je kinderen en kleinkinderen. 
 

rust zacht na dit laatste fluitsignaal 

Patrick
We gaan je missen

Lieve Opa,

Je bent niet meer onder ons en dat voelt raar en niet te geloven. Ik heb fijne herinneringen aan je, altijd in je stoel, waar we nooit mochten zitten omdat het jou plekje was. Je bent heen gegaan op jou plekje, de beste plek die we voor je konden wensen. We gaan je missen en goed voor oma zorgen 🕊 

Succes met je reis opa.

Je kleindochter Hannah
Fijne herinneringen aan Hennie

Uit mijn tijd bij DHC bewaar ik vele mooie herinneringen aan de samenwerking met Hennie op de vele zaterdagen tijdens het voetbal van de jeugd. Hennie, maar ook zijn vrouw Greet,  zijn goud waard voor een vereniging zoals DHC dat is. Vrijwilligers zijn schaars en daar moeten we zuinig op zijn. Ik wil Greet en de kinderen condoleren met het verlies van haar man/hun vader. Ik zal mij Hennie herinneren als een rasechte clubman en voorbeeld voor menig vrijwilliger bij deze mooie voetbalclub. Niet voor niks scoort ook de jeugdopleiding hoog op de lijst. Heel veel sterkte met dit verlies van een echte voetbalman.

Jurriaan Cremers
DHC hart

Hennie,

Voor vele van ons ben je sinds jongs af aan een begrip geweest binnen DHC. Vanaf het moment dat wij als Fjes op het veld liepen tot moment dat wij dit deden als volwassen mannen was je altijd aanwezig. Samen met Greet heb je ongelooflijk veel betekend voor de club en daarmee voor ons. Bedankt voor dit alles en rust zacht.

DHC 4
DHC

Hennie leren kennen bij DHC zijn cluppie, rustige fijne man samen met Greet vrijwel altijd aanwezig op Zaterdag en Zondag. Heel veel sterkte voor Greet en de familie

Wim v Zinnen
Herinnering

Als pupil tot en met de selectie speelde ik bij DHC, Hennie en Greet waren er altijd, echte clubmensen, stonden altijd klaar voor iedereen en altijd met een lach.

Ik heb niet veel woorden maar louter positieve herinningen.

Greet veel sterkte toegewenst.

Hennie rust zacht.

Leroy Vaes
Sterkte

Gecondoleerd en heel veel sterkte. Ik zal de samenwerking met de vele toernooien bij DHC nooit vergeten. Veel sterkte voor zijn familie.

Marion Tebeest-Starrenburg
De vader van carolien. Wat ken ik hem al lang. Altijd lief en zorgzaam geweest

Gecondoleerd met het verlies van je lieve zorgzame vader carolien. Ook  is mijn hart bij greet. Heel veel sterkte Greet en gecondoleerd. Wat maken jullie veel mee. Liefs margret weet dat ik aan jullie allemaal denk speciaal  aan melissa die nu helemaal in engeland zit en aan Dik die in het bieslandhof revalideert. Carolien hou je hoofd omhoog en zorg goed voorjezelf pas dan kan je je lieve moedertje bijstaan. 

Margret Olsthoorn van Swieten
De commissiekamer

De commissiekamer was het domein van Greet en Hennie...niets was hen te veel...altijd een praatje, altijd koffie, altijd een vriendelijk woord! Ik heb jarenlang met hen, en dan vooral met Hennie, mogen samenwerken. Het was een bijzonder fijne, gezellige tijd. Bedankt Hennie voor die mooie tijd,het was een cadeau voor mij! Sterkte Greet en kinderen!!!​​​​

Bert van Willigen
Lieve broer.

Lieve Hennie 

Wat zal ik jou missen. 

Veel liefs Margriet. 

Margriet hun
Een man om nooit te vergeten

Beste Henny,

Jij was één van de eerste DHC-ers die ik tegenkwam toen ik op 11 jarige leeftijd in 1990 overstapte van HBS naar DHC. Een warme man, iemand waar je op kon bouwen, een verenigingsman pur sang en de stille (onmisbare) kracht achter de C1 lichting (waar ik deel van mocht uitmaken) die werkelijk alles won wat er te winnen viel. En wat genoot je van ons. Samen met Peter Vlasveld en Harry waren jullie een dream team wat ons in staat stelde om optimaal te presteren. In alle jaren daarna als ik je tegenkwam was het altijd weer als vanouds (humor voerde altijd de boventoon), ook toen we een aantal jaren geleden de reünie van de C1 bij DHC hadden. 

Henny bedankt voor alles wat je voor ons (en mij) betekend hebt. Ik wens Greet en verdere familie heel veel sterkte toe met dit enorme verlies. Rust zacht, Henny...

Joris Aerns
Rust zacht Hennie

lang geleden alweer...
als schoolvriend van Robert, in die tijd bijna dagelijks kind aan huis... 
vrijwel alles kon...
bijna niks was teveel...
natuurlijk waren er grenzen, maar wel in de verte...
zo vaak... wéér te laat thuis
zo vaak... dat bord patat voorgeschoven krijgen op vrijdag
en dan na dat bord naar huis bellen en zeggen: ik blijf bij Robert eten is dat goed?
of thuiskomen en dan zeggen: ik hoef niet zoveel eten hoor, heb niet zoveel trek!!

geweldig wat een tijd!!

maar het is mooi geweest...
Hennie, rust zacht!!

Familie... heel veel sterkte, koester de herinnering!!

Eric Staakman
Lieve Opa

Love knows no boundaries. While Opa is no longer physically with us, his spirit is always around us. My deepest condolences. He will always be missed and forever remembered.

Samit
Mooie Herinneringen

Mijn eerste kennismaking met Henny en automatisch Greet was toen ik leider werd van de E 8 waar mijn zoon Nick speelde. Op een leuke manier werd mij verteld hoe het werkte bij DHC. Meteen werd duidelijk dat dit echt zijn cluppie was. Later toen ik hoofdleider en jeugdvoorzitter was heb ik vaak bedoeld en onbedoeld adviezen meegekregen waar ik mijn voordeel mee heb gedaan. Dit geldt natuurlijk ook voor Greet. Door de steeds minder wordende gezondheid waren de contacten de laatste 2 jaar eigenlijk alleen telefonisch. Ook veel sterkte voor Greet en de overige familie.

Henny ik ben blij je gekend te hebben

Rust zacht.

 

Aad Eerhard
Mijn lieve opa

Lieve opa, 

Ik vind het zo erg dat ik de laatste maanden niet bij je kon zijn, je niet kon helpen. Je weet dat ik dat met zoveel liefde had gedaan, zoals ik altijd deed. Net zoals jij dat altijd deed voor iedereen, zelfs toen het eigenlijk niet meer ging. Zelfs 3 weken geleden nog. Maar ik weet dat jij blij was dat ik eindelijk in Engeland was, bij Sam.

Gelukkig heb ik je in december nog eventjes gezien. Ik heb je kunnen vertellen dat ik van je hou en je nog een knuffel gegeven. Ik wist dat het de laatste keer kon zijn, maar dat wilde ik jou niet laten merken. Daarna hebben we nog vaak kunnen videobellen. De afgelopen week zelfs elke dag, ook nog je laatste middag. Zondag had je nog een heel verhaal en moest je nog lachen, vertelde je dat je vond dat ik er goed uitzag. De dagen daarna probeerde je nog mijn naam te zeggen en ik zag dat je nog meer wilde zeggen, maar het ging niet, maar zwaaien ging wel. Ik weet dat je blij was om mij te zien en dat was het belangrijkste. 

Ik mis het koffie drinken op zondag met 192tv aan, je verhalen over vroeger die je al 100 keer had verteld maar nog steeds vertelde met hetzelfde enthousiasme, het trots laten zien van je film- en muziekcollectie en mij cd's willen meegeven met hele oude muziek.. 

Wanneer ik iets hoor of zie als koffie, spinazie, gebroken tenen, een verloren trouwring, tennis ("ik kan het wel hoor!"),  Elvis Presley, oude muziek, films, bananen, suiker op brood, stiekem twix eten in bed en nog veel meer momenten, zal ik altijd aan je denken. 

Ik beloof je dat ik goed op oma zal passen. Ik mis je en ik hou van je

Voor altijd jouw meisje

Jouw meisje, Melissa
Greet

Greet,

Ik ken je nog als mijn buurmeisje, je kreeg verkering met Hennie een vriend van Harry hoitzing, kan mij die jaren nog goed herinneren,  Ik was bevriend met je zus Yvon, ik las net dat je lieve man is overleden, ik wens jullie heel veel sterkte met dit verlies.

Bieneke van den Ende Hoitzing

bieneke van den ende
Beste Greet, kinderen en familie,.

Ik wens jullie samen met elkaar, veel sterkte bij de leegte die Henny bij jullie achterlaat.

Harry Hoitzing
Nooit meer vergeten

Lieve (Schoon) papa en Opa,

We wisten dat het niet goed ging, maar de laatste weken ging het heel hard , en Zaterdagochtend blies je je laatste adem uit.

Maar wel op je eigen plekje in het bijzijn van je lieve vrouw en zoon Hennie .

De kinderen Leon, Richard, Jamie en Nikki gaan jouw ontzettend missen.

Ze werden vaak verwend met snoepjes en je beschouwde Jamie en Nikki ook als je eigen kleinkinderen. 

Leon en Richard bleven geregeld het weekend slapen waar je ontzettend van genoot. 

Je zei altijd dat het een feestje was als ze er waren. 

Je was voor ons een lieve man, met vele verhalen over vroeger wat je regelmatig herhaalde.

Geweldig vond je dat, verhalen over vroeger vertellen.

Wij gaan je heel erg missen.

Robert, Lisa, Leon, Richard, Jamie en Nikki
Gecondoleerd

Beste familie 

Gecondoleerd met het verlies van Hennie 

Heel veel sterkte voor de komende tijd 

Peet en Yvonne van Ierschot
Lieve Hennie

Je leven lang hard gewerkt.

Nooit was je iets teveel.

Ondanks je gezondheid bleef je altijd positief.

De zorg voor Greet, kinderen en kleinkinderen stond altijd voorop.

We zullen je missen.
 

 

Frans en Lonni
Lieve broer.

Lieve Hennie.

 

Altijd was jij er voor ons.

Wij zullen jou ontzettend missen.

 

Liefs Trudie.en Janus.

 

Trudie en.Janus. Lieve He
Henny, Een icoon van DHC en een voorbeeld voor veel mensen

Pottiedosie, Weer een DHC icoon overleden! Een icoon was je, samen met Greet. Ik ken Hennie al heel lang, hebben heel veel gesprekken gehad over de kinders, DHC,

 

werk en andere zaken. Het was altijd supergaaf om zaken met je te bespreken, je was een eerlijke vent en super trots op Greet en de kinders, ook was je een echte DHC er, die altijd eerlijk in het leven was en super sociaal voor iedereen. Ik kan het weten want zelfs mijn zoon Steven liep echt met je weg! 

Hennie het ga je goed daar boven en zoek al die (oude) DHC ers gezellig op en klets lekker bij met iedereen! Ik zal je missen!!

Greet, Carolien Hennie en Robbert heel veel sterkte met het verlies van je man en jullie vader. Echt vervelend dat door de corona maatregelen ik geen afscheid van Hennie kan nemen, maar hij zit voor altijd in mijn hart!!!

Hans Suiker
Een fijn mens dat was Hennie rust zacht

Greet en fam gecondoleerd

heel veel sterkte in deze verdrietige tijd

Mieke en Thijs Kooymans
Lieve Hennie

Beste familie, 

 

Gecondoleerd met het verlies van Hennie.

Heel veel sterkte.

 

Kevin den Os 

Kevin den os
Dierbare herinneringen aan Hennie

In 1990 kwam ik als jonge trainer bij DHC, een club met een rijke historie. Jij was degene die zorgde dat ik in een warm bad terecht kwam. Op de achtergrond regelde jij als hoofdleider van de D-jeugd en later de C-jeugd alles voor de spelers en begeleiders. Wij hadden bijna dagelijks contact en jij was van onschatbare waarde. Samen met de spelers hebben we heel intens een aantal geweldige jaren meegemaakt met als hoogtepunt "de dubbel" in het seizoen 1992/1993. Jij kon zichtbaar genieten en de spelers liepen met je weg. Door jou kregen de spelers een groen/zwart hart. Veel van de spelers zijn DHC trouw gebleven en hebben het eerste elftal bereikt. Daar heb jij een belangrijke bijdrage aan geleverd. 

Als ik later met een andere club een uitwedstrijd tegen DHC moest spelen ging ik eerst altijd bij jou en Greet een "bakkie" doen om bij te kletsen en herinneringen op te halen. Een groot deel van je leven heb je je als vrijwilliger ingezet voor DHC. Een clubman in hart en nieren waar DHC trots op kan zijn.

Ik ben dankbaar voor de fijne tijd en dierbare herinneringen en wens Greet en de (klein)kinderen heel veel sterkte toe.

Rust zacht Hennie

 

Peter Vlasveld
Gecondoleerd

Lieve Greet en familie van Velzen

Heel veel sterkte met het verlies van Hennie. Hennie was een man met een Groenzwart hart die samen met Greet ontzettend veel voor de club D.H.C hebben betekend. Wij hebben mooie herinneringen aan hem. Hennie bedankt.

Greet en familie wij denken aan jullie.  
 

John en Wil Janszen

 

John en Wil Janszen
Een voorbeeld voor velen

Lieve Hennie,

Jij was en blijft een voorbeeld voor mij en voor velen. Je was er elke zaterdag en stond altijd voor iedereen klaar. Als zaterdagochtend de telefoon ging wist je dat het Hennie was en dat hij ging vragen of je kwam fluiten of dat je in moest vallen bij een ander team. En dat deed je, meestal dan. Want Hennie (en Greet) deed zo ontzettend veel voor je terug dat je eigenlijk geen nee kon zeggen.

Ik bleef altijd graag in het wedstrijdsecretariaat zitten om te kletsen, en mee te maken wat er daar zoal gebeurde. Hennie wilde altijd wel even vertellen wat er mis ging die ochtend, was ook altijd benieuwd naar hoe het met de ander ging, en hield van het maken van een geintje. Ik bleef graag hangen, eerst een AA'tje, daarna een bak koffie en op latere leeftijd een pilsje. Deze herinneringen zullen mij altijd bij blijven. 

Hennie, bedankt voor alles! We zullen je nooit vergeten.

 

Beste Greet en familie,

Heel veel sterkte met het gigantische verlies van Hennie. Ik hoop dat jullie in deze rare tijd op een mooie manier afscheid kunnen nemen. 

Met vriendelijke groet,

Jos de Groot
Altijd

Hennie en Greet, wie kent ze niet. Een begrip bij DHC. Ook voor mij, sinds mijn oudste de eerste voetbalschreden op het DHC-veld zette in 2000/2001 bij de F-nul. Ik heb zelfs nog kantinediensten met ze gedraaid.

Ze waren er altijd. Eerst samen, later Greet wat meer. Mensen waarvan je eigenlijk niet kon voorstellen dat ze er ooit niet meer zouden zijn. Ze waren er gewoon altijd.

Ik heb Hennie altijd een lieve man gevonden. Dat hij er nu niet meer is vind ik heel verdrietig. Hij zal door heel veel mensen gemist gaan worden. Het zal nog niet meevallen om met dit gemis om te gaan.

Ik wens zijn familie en vrienden heel veel sterkte.

Een DHC-moeder
Ter nagedachtenis aan Hennie van Velzen

Vele jaren heb ik met Hennie bij DHC samen mogen werken.  De herinneringen hieraan zullen bij mij altijd blijven bestaan. Hennie was een prachtmens  en stond altijd klaar om  je te helpen in slechte en goede tijden. De familie wens ik in deze trieste dagen veel sterkte.

 

Aad van der Knaap
Bedankt voor alles

Allen, ook langs deze weg gecondoleerd en veel sterkte. Ook ik heb vele goede herinneringen aan Hennie. In dankbaarheid voor alles wat hij heeft gedaan en heeft betekend, als (zo-goed-als) familielid en namens DHC, gedurende al die jaren.

Ik zal er, indien nodig, altijd zijn voor Greet, Carolien en Dik, Melissa en Sam, Michael en de overige familie, als steun en toeverlaat.

Hennie, bedankt voor alles. Rust zacht.

Wicher Schreuders