phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Dhr van Meenen

Henk van Meenen

-
Het is onmogelijk
om iemand te vergeten
die zoveel gaf
om te herinneren

Uitvaartinformatie

In verband met de huidige omstandigheden vindt de crematieplechtigheid in besloten kring plaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Henk van Meenen

Deel deze pagina
Gecondoleerd

"Ome" Henk was een ontzettend gezellige man.

Wij genoten van zijn aanwezigheid op de verjaardagen.

Wij zellen nooit vergeten hoe leuk hij mee deed als wij gek aan het doen waren.

Kwam hem ook regelmatig tegen als hij aan de wandel was.

Wat een gemis en ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.

Rust zacht "Ome" Henk, dikke knuf.

Joyce Vermeer
Ome Henk,

Wat hebben wij respect voor uw levenskracht en vreugde. Uw positieve instelling en het maximale genot uit dit leven halen, zijn een groot voorbeeld voor ons.

Onze leukste herinneringen, zoals de feestjes bij uw favoriete restaurant en de gezellige verjaardagen, zullen altijd in ons hart bewaard blijven.

 

 

William en Cora Timp
Een lieve dappere man...

Beneden ons woonde een man, meestal zei hij netjes gedag en daar bleef het dan wel bij...hij had een prachtige grote, lange tuin. En een eeuwenoude heg...waar hij enorm trots op was. Hier en daar viel er weleens een knijpertje...of wat wasgoed. Kan gebeuren, tóch? Was nooit een punt, even aanbellen...buurman...sorry...geen punt zei hij dan en dat was dat...kreeg netjes onze spullen terug.

Totdat onze poes naar beneden kletterde...drie hoog...Oh nee!!! Zul je altijd zien, gebeurt nooit en nu......jawel hoor; middenin de heg...de mooie oude heg...de buurman z'n trots...een groot gat zat er in de heg...ja...hoe ga ik die poes terughalen??? Beetje bang toch maar naar beneden...oepsie...dát hoefde niet meer...de buurman smeet de poes naar binnen;"Hier hebbie je kat, ben d'r niet blij mee, m'n heg is naar de knoppen!" Ja...dat begrepen wij al...excuses aangeboden en gevraagd of we iets konden doen of wat dan ook...dat hoefde niet, "Maar laat het niet meer gebeuren!" Oepsie...sorry sorry...Poezenbeest mankeerde niets gelukkig...

Later in geuren en kleuren het verhaal verteld tijdens een verjaardag bij familie...iedereen lachen...komt daar visite binnen; ja hoor! De buurman! Ome Henk! Hij kon er smakelijk om lachen...en sinds die tijd...was hij 'gewoon onze Ome Henk'. Altijd kletspraatjes, met verjaardagen de grootste lol...

En toen zijn vrouw overleed...was er veel verdriet...Hij was altijd met en voor haar bezig, écht een verzorgend type en zó liefdevol...maar hij pakte de draad tóch weer op en heeft tóch nog genoten van wat op zijn pad kwam, of hij zocht het zélf wel op...fantastisch, respect!! 

Rust zacht lieve Ome Henk, wat zult u gemist worden door velen.....🌹

Desiree en Rob v.d.Blink-Vermeer
mooie man

ik ken Henk ( zeg nu maar geen meneer of U, want daar was hij niet van gediend ! ) als de man die jaren lang zijn vrouw verzorgde. Bij de carnaval was hij een genieter die kon rekenen op een hele schare vrouwen die even bij hem kwamen knuffelen. Een lekker biertje erbij en zijn avond kon niet meer stuk.

Rust zacht HENK.

 

jos
Levensgenieter

Wij herinneren Henk als een levensgenieter. Ondanks zijn leeftijd  wars van status en aanzien, doe maar gewoon dat is voldoende. Vanuit de super gezellige  wijnavonden in "de Pan" is bij ons het contact ontstaan. Samen met Henk veel gelachen, gegeten en geproost en gedanst, en niet te vergeten zijn verjaardag vieren met z'n allen. Triest dat de corona situatie hem zo isoleerde en de lol er wel af was. Grote bewondering voor zijn doorzettingsvermogen. Hij was een warm zachtaardig mens. Nu zijn er geen zorgen meer voor hem.

 

Astrid & Wim
Dag lieve Ome Henk

Lieve lieve Ome Henk,

Wat gaan wij u missen zeg! Wat was u een fantastische aardige lieve man. Altijd een praatje. Wij gaan u liefde,aardigheid,behulpzaamheid,praat   jes,bescheidenheid,aanwezigheid en de feestjes missen. Wat kon u daar van genieten was genot om u zo te zien.U niet meer ophalen of thuis brengen. Maar het meest gaan we toch de knuffels missen. Altijd een knuffel en een kus. 

Wij gaan u ontzettend missen maar u bent weer bij uw vrouw heb het mooi boven samen. 

Laatste knuffel en kus

Michael,Jitske,Myrthe en Yara 

Michael,Jitske,Myrthe en Yara
Een Toffe Peer!

Henk hebben we leren kennen in de "Pan"! Hij was een graag geziene gast daar. Zat er altijd heerlijk te genieten van zijn natje en zijn droogje. De laatste jaren dat de wijnavond in de "Pan" werd gehouden, zat Henk gezellig bij ons aan tafel. Hij was echt een gezelligheidsdier. Ook aan zijn verjaardag vieren in de Pan hebben we hele leuke warme herinneringen.  Deze zullen ons altijd bijblijven en zien we als een cadeautje van Henk. We vonden het zo naar voor hem dat de leuke dingen, waar Henk zo naar uitkeek, door de Corona, niet door konden gaan. Dat maakte het leven voor hem niet makkelijk. Henk, we zullen je nooit vergeten. Rust Zacht!

 

 

Vincent en Saskia, Jeroen, Frank en Miranda