phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Henk de Lange

-
We rijden nooit verkeerd,
hooguit anders.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid om thuis afscheid te nemen van Henk, Herfstpad 7 te Delft, op maandag 4 februari en dinsdag 5 februari van 17.00 tot 20.00 uur.

De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaats­vinden.

Liever geen bloemen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Henk de Lange

Deel deze pagina
Goeie rit

Na de pacemaker was de batterij weer opgeladen en kon Henk er weer tegenaan. Niet wetende dat er iets broeide in zijn hoofd. Plots zag de wereld er totaal anders uit. Met volle moed zou hij het gevecht aangaan. Maar al vroeg bleek de tegenstander te groot. Gelukkig was er soms nog tijd voor een bezoekje en was er een opleving. De laatste bezoekjes zal ik koesteren.

Je management en verpleging bestaande uit jouw drie meiden hebben al het mogelijke voor je gedaan om je thuis te verzorgen. Chapeau.

Maar nu is het zover. De straat is leeg.

Nooit meer het geluid van het sleutelen en starten van de motoren. Nooit meer de benzinelucht vanuit de schuur. Nooit meer het klussen op zolder. Nooit meer de verhalen. Het briefje “bel defect” is verdwenen. En alles draait maar weer door.

Henk goede reis op je laatste rit en de tatoeage zal je de weg wijzen.

Buurman Gerard
Prachtig mens

Onaangenaam verrast en verbijsterd kennis genomen van het onverwachte overlijden van Henk.De eerste reactie  van mijn kant was:Wat onrechtvaardig voor zijn vrouw en zijn dochters om zo jong afscheid van het leven te moeten nemen.En niet te vergeten zijn zus en zwager met kinderen. En Truus die nu ook afscheid moet nemen van haar zoon.Een moeder hoort niet aan het graf van haar kind te staan.

Henk met wie ik jaren samen de boten van de DWSV in en uit het water mocht transporteren.

Henk als  kopman van de "botenwagen"en ik aan de kraan.Waar we elkaar aanvulden en zo nodig corrigeerden om het e.e.a veilig en zorgvuldig uit te voeren.Met de nodige humor en plagerijen over en weer.Ik denk daar met genoegen aan terug.

Ik heb Henk leren kennen en mogen meemaken  als een warme persoonlijkheid, empathisch ,eerlijk en oprecht.Met het het nodige gevoel voor humor.Henk schroomde ook niet om stelling te nemen of zijn mening uit te spreken,waar dit noodzakelijk was. Hij deed dit altijd op respectvolle manier zonder iemand te kwetsen of te schofferen.Waar veel mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.Men zegt wel eens over de "doden niets dan goeds" feit is: ik kan over Henk niets negatiefs bedenken,vandaar de titel van mijn reactie "Prachtig mens"

Als er meer mensen  waren zoals  Henk zou het leven een stuk glansrijker en aangenamer zijn.Nu Henk er niet meer is dat wel enig zins beschadigd.

Ik zal hem missen

Veel sterkte wens ik zijn familie toe met dit onrechtvaardige verlies

Freek C.

 

 

 

 

Freek C. Brakel DWSV lid f.c.brakel@ziggo.nl
Afscheid

Hier scheiden onze wegen Henk.

Vergeten doen wij jouw niet missen wel.

Jose en Henri van Dam

Henkie......mijn oude buurjongetje is overleden.

Henkie, een stukje van mijn jeugd in de Schrobbelaerstraat. Altijd speelden wij samen.

Ik weet nog dat de foto werd gemaakt. Met se drieën na de "klaar voor de start ....af !!" op volle snelheid richting de fotograaf, mijn vader die op zijn hurken op ons zat te wachten. Ik durfde niet harder, bang om te vallen. Henkie wél. Keihard durfde hij. Die kapotte knieën daar had hij niks van. 

Toen we verhuisden scheiden onze wegen. Ik was en zal je nooit vergeten.

Stef Kalkhoven

 

stef kalkhoven
Dankbaar

Dankbaar en trots dat wij je als een respectvolle en gewaardeerde collega hebben mogen leren kennen. Wij gaan zeker die geweldige lach van je missen. Wens je gezin, familie en vrienden heel veel sterkte toe de komende tijd en dat al de mooie herinneringen hen kracht geven bij dit verlies.
Goede reis tijdens je laatste rit 

Guillaume Viergever

Lieve familie, gecondoleerd en veel sterkte gewenst met dit grote verlies.Te snel en te jong! Gr.Perry en Nienke Valstar

 

Perry en Nienke Valstar
medeleven

Heel erg geschrokken van dit bericht maar wens jullie allemaal veel sterkte toe met dit verlies heel veel liefs van mij

cobie berkhout-smit voordijkshoorn 69
Voor Henk

Lieve Henk,

Wij hebben je leren kennen als zwager van Ries en Myrna. Ook jouw motormaatjes. Op verjaardagen en feestjes bij Ries en Myrna kwamen we jullie tegen. Altijd gezellig. Een lieve, innemende en humoristische vent! Helaas veel te vroeg overleden. Je hebt gevochten voor wat het waard is, maar het mocht niet baten. Wij wensen Delies en de meiden heel veel kracht om dit enorme verlies te verwerken. Wij zullen je nooit vergeten,Henkie!

Jan en Monique

Jan en Monique
Altijd helpende hand

Henk, ik leerde je kennen als man van mijn collega Delies. Toen ik op mezelf ging wonen, hadden jullie nog wel wat spulletjes voor me. Terwijl ik ter plekke stond te bedenken hoe ik ze ging vervoeren, had jij ondertussen al een busje geregeld en stond het spul al bij mij boven.....altijd bereid te helpen en praktisch denkend.

Vandaag heb ik de kapotte lampjes van "jullie lamp" vervangen, zodat de lichtjes je zullen bijschijnen tijdens jouw laatste rit.......

Er hadden nog zoveel ritten moeten volgen.....

Fieke
Stil op het pad

Lieve Henk,

Meer dan 22 jaar buren maar het lijkt veel korter.

Zomers met watergevechten en met een biertje buiten zitten tot het echt te laat werd en we met tegenzin naar binnen gingen.

Naar de wk kijken met z'n allen desnoods met de tv buiten. Jij dan zo geconcentreerd in het spelletje dat alles om je heen niet leek te bestaan.

Altijd een helpende hand als er iets nodig was of je kijk op de zaak nodig was om de klus te klaren, de auto helpen leeghalen bij thuiskomst van een vakantie. Niets was te veel gevraagd.

Als het weer het even toe liet was je buiten altijd wel iets aan het maken of repareren en als dat er niet was kon er altijd aan de motoren gepoetst worden. Aangezien het altijd lekker is iemand aan het werk te zien werd er met koffie bijgezeten.

Lieve buum, het zal nooit meer hetzelfde zijn op ons pad. Je herinnering leeft voort.

We gaan goed voor je meisjes zorgen.

Ineke
Afscheid van een heerlijk mens

Beste Familie, We leven mee met jullie verlies van deze gave kerel. We zagen elkaar alleen op het werk maar de "Harley" band was er. Als we elkaar tegenkwamen namen we altijd tijd voor een bakkie, een lach en een babbel. Genieten deed hij van het leven en zijn thuis was alles voor hem. We zullen hem missen.... Paul 

Paul Staal

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies.

Hans Mesker
in memoriam

Een kordate man, standvastig en helder in zijn commando's aan de botenwagen op de werf. Henk had altijd de leiding op de hijsdagen en zorgde voor veiligheid en een efficiente werkwijze, dat bracht een goed gevoel met zich mee. Soms met humor en soms met een reprimande, want veiligheid stond hoog in het vaandel.

Het gaat je goed, Henk.

Ik wens familie en betrokkenen veel sterkte met het verlies van deze bijzondere man.

mede-lid DWSV

Harald Schout
Fijne herinneringen

Jouw beste vriend werd ook mijn beste vriend...

daardoor heb jou (jullie) leren kennen...

daarom zal ik je ook missen.

Marcel Vosmeer en Ingrid van 't Westeinde
Ongeloof

Ik heb Henk leren kennen via school en bij de DWSV, een prachtig mens met humor maar ook iemand die serieus kon zijn als dat nodig was.

Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

 

Helen Waser
afscheid van henk

Hallo Henk nooit gedacht dat jij zo gauw afscheid van deze wereld zou moeten nemen.Ik hou het kort. Ik ken j nog niet zo lang,maar ik heb je ervaren als een geweldige kerel .Ik mis je nu al. Goede Reis Man.

Je nabestaanden condoleer ik langs deze weg  met het wegvallen van een baken en heel veel sterkte met het verlies Daarvan.

Wim,

 

W.steentjes . DWSV
Condoluance Henk de Lange

Lieve Delicia, gecondoleerd met Henk. Wat een grote schrok en verlies moet dat zijn voor jou en je dochters. 

Wij hebben elkaar allang niet gesproken, maar las het bericht in de krant en moet er veel aan denken. 

Heel veel sterkte de komende tijd voor jullie, ook namens mijn moeder. 

 

Liefs, 

Jopie en Astrid Groeneweg

Astrid Zee-Groeneweg
Snap het niet

Wat ongelooflijk raar te vernemen dat een leeftijdsgenoot en voetbalvriend er gewoon ineens niet meer is. Voor ons al raar maar hoe moet dat voor jullie zijn. Snap het gewoon niet. Delies, lieve kinderen en verdere familie, ontzettend veel sterkte en trek je op aan elkaar. Jullie hebben elkaar nu zo nodig

Ik had je liever persoonlijk gecondoleerd Delies maar kon helaas niets regelen maar hoop dat nog wel ergens te kunnen doen. 

Rob en Wil

 

Rob en Wil de Vries

Heel veel sterkte met dit grote verlies !

Marcel en Monique van Broeckhuijsen