phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Henk Bode

-
Onze rots in de branding
is niet meer

Uitvaartinformatie

Henk is thuis in zijn eigen vertrouwde omgeving. Mocht u behoefte hebben 
om afscheid van hem te nemen is dit mogelijk na overleg met de familie.
Neemt u even contact op met mevrouw Bode: 015-2617909.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden op zaterdag 6 juni te Delft.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Henk Bode

Deel deze pagina
Medeleven

Lieve Fanny, Ralph en Mary,

Wat een verdrietig nieuws. Wat een gemis. Een groot deel van mijn leven heb ik Henk mogen kennen als mijn familie. Een man met een groot hart en zorgzaam voor mens en dier, veel meegemaakt in zijn leven. Altijd op zijn praatstoel, je kon niet om hem heen. Nam geen blad voor zijn mond en sprak iedereen aan, dat maakte hem zo'n bijzondere man.

Ik zal nooit vergeten toen ik mijn rijbewijs net had gehaald en ome Henk zou wel even een stukje met me meerijden, nou dat heb ik geweten, wat ik allemaal nog niet goed deed met parkeren etc. hihi. Zodra het voorjaar was kwam hij altijd thuis met een zelf geplukt bosje seringen voor tante Fanny. Hoe lief hij (en jullie) Pasja hebben opgevangen en haar een heel goed hondenleven hebben gegeven.

Zo maar een paar mooie herinneringen die ik nooit zal vergeten.

Wij denken aan jullie in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte en kracht om met dit verlies om te gaan.

Dikke knuffel.

Silvia, Ferry en Rowin

 

 

Silvia, Ferry en Rowin van Maasdam
gecondoleerd

We hebben elkaar helaas veel te kort gekend en gezien. Hierbij willen wij ons medeleven betuigen. Ook voor de nabestaanden. Gecondoleerd en veel sterkte.

Arnold,Ilse,Larissa,Charlène Bosman
een vrolijke herinnering

Eén van onze herinnering aan jou gaat terug naar 10 september 1973 betreft het kraambezoek aan ons in het oh zo strenge Bethel ziekenhuis te Delft. Jij kwam met Fanny vrolijk lachend -we hoorde je al in de gang aankomen-  met een kartonnen steek op je hoofd ons als eerste feliciteren.                                                                                                    Wat hebben wij toen gelachen dit zijn we nooit vergeten

Lieve ome Henk bedankt voor alles wat jij voor ons hebt betekend.

Wij zullen met liefde aan jouw terug denken.  Rust Zacht.

 

Martin en Annemarijke Bode
Rust zacht mooie man

Lieve Fanny en familie, 

Heel veel sterkte met het verlies van Henk. Voor mij was Henk een levens genieter die altijd een mooi verhaal voor mij had. Wat ik ook vroeg, over vissen of de oorlog er kwam altijd onder het genot van een bakkie koffie een mooi verhaal. Rust zacht Henk. Voor mij ben je verhuisd uit het hier en nu naar mijn hart! Groet Rob

Rob Esseveld
Gecondoleerd

Lieve Fanny en familie, heel veel sterkte de komende tijd. Ik heb zoveel mooie en leuke herinneringen aan 'ome' Henk dat het er teveel zijn om hier op te noemen. Ze zijn me dierbaar en ik draag ze, en daarmee Henk zelf, voor altijd met me mee.

Lieve Henk, je wordt gemist. Rust zacht. 

Delano van den Ende
Dag lieve Henk

Dag lieve Henk  je was altijd bezig met je tuin en de hond wij konden altijd leuke grapjes  maken met elkaar rust zacht xx

Jolanda Haring
Mandje met peertjes uit de tuin

Beste Fanny, Ralph en Mary,

Gecondoleerd. Wat verdrietig om te lezen dat Henk er niet meer is. Ik heb hem maar kort gekend en heb altijd genoten van de wandelingetjes die we maakten. Het mandje door hem geraapte peertjes dat ik bij één van mijn bezoeken meekreeg zal ik nooit vergeten.

Lieve Fanny, ik wens u heel veel sterkte met het gemis van uw man. Ik hoop dat het een mooi afscheid mag worden precies zoals dat bij Henk gepast zou hebben.

Hartelijke groet,

Margot Ruber (psycholoog Pieter van Foreest)
Lieve tante Fanny, Ralph en mary

Heel veel sterkte met het verwerken met dit verlies 

Ronald bode
Ome Henk

Lieve tante Fanny, Ralph en Mary.

Jeetje ome Henk is er niet meer, dat is raar en onwerkelijk.

Wat zal het stil worden voor jullie, ome Henk was natuurlijk nooit stil !!!!

Ondanks dat het contact de laatste jaren minimaal was heb ik regelmatig aan jullie gedacht. Vooral in paastijd moest ik altijd terug denken aan een vakantie jaren geleden waarin de paaseieren verstopt  werden voor ons als kinderen, en dat ene ei wat we nooit meer gevonden hebben. Ergens loopt er nu een hele bonte kip rond. 

Veel herinneringen komen boven, teveel om nu op te schrijven. 

Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Lieve groetjes van Leen Elly

 Don,Tessa, Nancy en Ophelia

Elly van Straalen
rust zacht Henk

beste Fanny, Ralph, Mary, Petra, Giovanni en Charlene. Gecondoleerd met Henk, ik wens jullie sterkte toe.

Chris Hetharia
Met veel respect

Wij betuigen onze deelneming en wensen de familie heel veel sterkte toe in deze zware tijd.
Altijd als ik Henk op straat tegenkwam hadden we een klein babbeltje, dat zal ik missen.

 

Ton en Ella Smit

Lieve Fanny wat een schok toen je ons belde dat Henk was overleden en zo snel ben blij dat we nog afscheid konden nemen toen hij net thuis Was uit het ziekenhuis   zie nog zijn gezicht met een glimlach toen hij ons zag en ons een hand gaf we zullen je missen Henk met je mooie verhalen over de scheepvaart en je vis uitjes en de tuin en niet vergeten je stoofperen uit eigen tuin ...Fanny Ralph Mary sterkte 

Fred anneke
Rust Zacht

Lieve Fanny Ralph Mary

Wij Rob Monique Kevin hebben afscheid genomen van Henk

Henk altijd tijd voor een praatje voor de deur en altijd bezig in de tuin

en met de honden waar hij altijd mee buiten liep

dit is bij ons de herinnering aan Henk

Fanny heel veel sterkte in deze moeilijke tijd 

 

 

Rob Monique Kevin
Lieve familie

Gecondoleerd met dit verlies.  Ik herinner me hem als een lieve, vrolijke man als híj, samen met Fanny , naar de Makro kwam. 

Heel veel sterkte en koester de mooie herinneringen. 

Lieve groetjes 

Hanneke Soek
Meer dan herinneringen

Herinneringen zijn er te veel om uit te kiezen, of het nu de verjaardagen zijn in de familie, oudejaarsavonden, de kaartdagen met mn ouders, het logeren, op de boot, op de camping of in een huisje, als ome Henk er was viel er altijd wat te beleven of waren er verhalen om naar te luisteren. Omdat dit er zo veel zijn is het moeilijk om er één uit te kiezen en deze hier te benoemen.

Daarom zou ik graag iets anders willen delen dan een specifieke herinnering maar willen delen welke invloed ome Henk op mijn leven heeft gehad.

Zijn verhalen over verre landen als Japan, de VS, Rusland, en Zuid Amerika en Azië als continenten, zijn van grote invloed geweest op mijn drang de wereld te ontdekken en landen te bezoeken. Van mijn eerste verre reis op m'n 16e naar de VS, en dan toevallig ook nog precies naar de plek waar ome Henk heeft gewoond, tot de laatste reis afgelopen december naar Japan. Net als elke keer daarvoor als ik in Japan was heb ik ook de laatste keer nog aan zijn verhalen gedacht terwijl we daar rondreden, langs de havens van Yokohama waar hij ongetwijfeld geweest zou zijn, en dacht even aan zijn verhalen, keek om me heen en dacht "hoe zou dit alles er uit hebben gezien toen ome Henk hier was". Voor mij zijn die reizen niet per schip, en zowel ome Henk als mn vader moesten dan lachen als ik zei dat ik tegenwoordig al zeeziek word bij het zien van schepen, maar per vliegtuig en zodra we weer mogen en ik in het vliegtuig stap naar een ver land zal ik zeker weer denken aan al zijn verhalen.

Tegen ome Henk zou ik nu willen zeggen, behouden vaart en goede reis, en ook waar hij nu heen is zal ik ooit eens volgen.

Dennis

Beste Henk

Beste Henk

Beste Fanny, Mary en Ralph

Medeleven voor een groot gemis

Henk voor mij voelde je een lange periode als een vader! In je oude goede tijd! Een dieren vriend en stond voor iedereen klaar. Een goede man voor je gezin! Je noemde me Dirk me jongen; en zei dan ik heb een "speciaal" biertje wil je er 1 dan drinken we er 1 samen! Dat voelde voor mij als een bijzonder gebaar! 

 Je hebt me leren schilderen en BBQ'en  en zoveel meer! We zullen je missen en hopelijk drinken we een "speciaal"  biertje ooit nog een keer! 

' Hart van Goud'

 (Dirk)

Dieko Jongste

lieve Henk

Je bent altijd een fijne buurman geweest. Heerlijke stoofperen uit je mooie tuin. 

altijd in voor een praatje .

ik hoop dat je het fijn hebt waar je ook bent.

heel veel sterkte voor de familie.

dikke kus Linda toussain 

Linda toussain
Gecondoleerd

Lieve familie

Fanny, Mary en rest van de familie, ik wil jullie heel veel sterkte en kracht wensen in deze moeilijke tijd.  

Mooie, lieve en goede man onze onderbuurman Henk, altijd goeie verhalen als je jou tegenkwam. Wat zul je gemist worden door iedereen Henk, rust zacht

Debbie en Joy Toussain