phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Heinz Vrolijk

-
Lieve Heer, wees mij genadig
Ontferm U over mij

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in de het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op woensdag 1 juli van 20.00 tot 20.45 uur.


De uitvaart vindt in besloten kring plaats
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Heinz Vrolijk

Deel deze pagina
Herinneringen

Als ik aan Hein denk, komen er verschillende herinneringen naar boven. Hein heeft genoten van het leven en zag in iedereen het goede. Hij kon van die gezellige verhalen vertellen, hij nam daar de tijd voor maar al luisterend merkte ik ook dat hij heel veel wist en een ontzettend goed geheugen had. Pretoogjes, een ondeugende lach maar ook voor mij klaarstaan en altijd gastvrij en belangstellend. Ik ga hem missen maar koester alle mooie dingen die we samen hebben meegemaakt. 

Liefs van Caroline

Caroline Olieman
LIEVE tINE EVEN PAAR WOORDJES VAN MEEDELEVEN VEEL STERKTE IK DENK AAN JE VEEL LIEFS lYD
lYD GOOS WALLET
Gecondoleerd

Beste Tine,

Een maand geleden spraken wij elkaar aan de telefoon en vertelde je mij dat het niet goed ging met Heinz. Nu hoorde ik van pa dat hij is overleden. Wat een verdrietig bericht. Ik wens je heel veel sterkte deze moeilijke tijd.

Elma Buitendijk

Beste Tini het is onmogelijk om iemand als Heinz te vergeten die zoveel meegaf om te herinneren
M vd Zwan.
Lieve Heinz

Van kleins af aan ben je samen met Tine in mijn leven geweest en wat ben ik daar trots op! De laatste jaren hebben we helaas samen wat bezoeken aan het ziekenhuis gebracht en was het lichaam nu echt op. Tot op het laatste moment heb ik genoten van je verhalen en je aanwezigheid. Afgelopen donderdag hebben we nog gekletst over m toekomstige dochter die nog veilig in mijn buik zit. Helaas kan je haar geboorte niet meer meemaken maar in gedachte ben je altijd bij ons. Zoals afgesproken zijn wij er altijd voor Tine! 
Ik ga je ontzettend missen! ❤️❤️❤️

Hele dikke kus en veel liefs

Mirjam
Aan Tine

Liewe Tine. Wy denken veel aan jou in deze hartzeer tyd. Wy onthouden de week dat jullie by ons in Z A waren als of het gisteren was. Wy hebben veel pret gehad en veel gelachen.  Heinz heeft vele  interessante verhalen verteld waarvan wy genoten hebben. Hy was een vriendelike mens en we zullen hem missen.  Ria en Gerhard

Gerhard en Ria Coetzer
Lieve Heinz

Begin maart dachten we al dat we je moesten laten gaan. Maar nee, deze sterke, vrolijke en geliefde man had andere plannen. Jouw wens was om nog naar huis te gaan in Berkel. Voor een paar uur, een dag, een week.... Niemand had kunnen bedenken dat jij nog zo sterk was. Maar op 25 juni moesten we je helaas echt laten gaan. 

Ik en vele met mij gaan je verschrikkelijk missen! Maar vergeten dat gaan we je nooit! En voor Tine zullen we zoals beloofd altijd blijven zorgen.

Proost Heinz, liefs San

Sandra

Lieve Tine,

Gecondoleerd met het verlies van je man Heinz. Als ik aan de deur kwam met de felicitatie van de N.H.Kerk was hij altijd in voor een praatje over sport, politiek of wat dan ook. Enkele weken geleden sprak ik hem nog bij jullie voor de deur, maar wist echter niet, dat het afscheid nabij was. Tine, wij wensen je sterkte bij het gemis van je man Heinz. 

Aad en Yvonne van Herk

Beste Hein

Ben even naar Hein maar je wist dat dit even de lading niet dekte. Het werd vaak een lang gesprek. We hebben wat afgekletst, samen klussend aan het huis, ik op de steiger en jij kletsend in de raamsponning. Samen met een biertje, samen, nog een paar keer voor dat je afscheid van al je dierbaren moest nemen. Onderwerpen waren er genoeg: de reizen naar Schotland en Finland, je varende bestaan, roeien, je eigen klusjes aan de boot en nog veel meer. Je was gezellig, tevreden, dankbaar. Dankbaar voor de vele jaren die je gegeven zijn. Ik dankbaar voor alles wat je mij gegeven hebt. Tine, veel sterkte de komende tijd. Je weet, we zijn vlakbij. Je kan altijd bij ons terecht.

Paul
Heinz Vrolijk

Op 25 juni 2020 is Hein(z) Vrolijk overleden. Hij is 83 jaar geworden. De oudere Hellenen kennen hem ongetwijfeld. Hij was o.a. lange tijd terreinknecht op de Laan van Poot. Elke zaterdag en/of zondag hadden we wel een barbecue bij Hellas (hij heeft voor Hellas de stenen barbecue gemaakt). Met een grote groep Hellenen gingen we vrijwel elk weekend ergens eten, o.a. met Maja van Kapel, Joke Ruisch, Sandra Reinders, Ingrid van Nieuwpoort, Aad van Aken, Kees Wittekoek, Niek Wissink enz. en uiteraard Hein. Hein was er altijd bij. Altijd veel plezier en een saamhorigheid die nooit meer terugkomt. Hein was altijd vrolijk en wat hebben we veel met elkaar gelachen. Hij heeft veel voor Hellas gedaan, o.a. velden kalken en een heleboel andere dingen. Nadat hij verhuisd was hadden we alleen via de post contact. Toen hij 75 jaar werd ben ik op zijn feest geweest en ook weer toen hij 80 jaar werd. Het leek of de tijd stil had gestaan, onvergetelijk en veel lachen en uiteraard veel eten en drinken! Enkele maanden geleden werd ik gebeld dat het slecht met hem ging. Ik ben ongeveer 4 uur bij hem gebleven en ondanks dat het einde in zicht was hebben we veel herinneringen opgehaald en hebben we verschrikkelijk gelachen. Hein klaagde nooit, een bijzondere man is heengegaan!

Niek Wissink
Beste Tine,

Zojuist zagen we het overlijdensbericht van Heinz in de Heraut. Daar schrokken we zeer van. Onze condoleances aan jou Tine en aan de familie. We hebben elkaar al een tijd niet meer gezien en hadden een dergelijk bericht helemaal niet verwacht.

We zullen ons de vele fijne momenten en verhalen zeker herinneren. Vaak doorspekt met humor. Heinz was altijd een vrolijke noot op de verjaardagen die we bij Lex en Cherie en de kinderen mochten vieren.

We wensen jouw en je dierbaren alle sterkte in deze zware tijd.

Astrid Kokee en Gert Bakker
Herinnering aan Hein

Goede herinneringen aan Hein als een aardige collega bij de afdeling Sport van de Gemeente Den Haag. Rust zacht Hein.

Leen Spaans