phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Giovannino Garau

-
Als de draad wordt doorgeknipt,
voel je pas de diepte van verbondenheid.

Uitvaartinformatie

Wij nodigen u van harte uit om deze crematieplechtigheid bij te wonen via de livestream: htt ps://youtu.be/cSm-Fwofu4I
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Giovannino Garau

Deel deze pagina
Condoleance

Een kleine grote Sardijn is heengegaan.

Giovanni was heel geliefd. Niet alleen bij de Italiaanse gemeenschap maar ook daarbuiten.

Door zijn bescheiden  karaktereigenschappen rustig en beleefd was hij een echte Sardijn.

Wij zullen hem missen.

Heel veel sterkte voor Toos, kinderen en kleinkinderen om het grote verlies te verwerken.

Narciso ,Helena 

Anna en Sebastiano Pinna.

 

Familie Pinna
Toos van Oosterbosch
bedankt voor die mooie jaren

Bedankt Giovanni dat we mooie en lange jaren bevriend waren ,zal je missen .ook de verhalen over het dorp en de vakantie met onze gezinnen .Rust zacht je verdiend het !     

Maria Nurra den os [ Riet]
Dag lieve ome Giovanni

Dag lieve Ome Giovanni. 

Wat heb ik het altijd fijn gevonden om bij je te zijn. Vroeger kwam ik zo vaak logeren en dan was je altijd aan het werk, maar eten deden we met z'n allen in de prunusstraat. Dat was altijd een moment van gezelligheid. Vond je altijd zo lief ook voor tante To. Jullie hebben mij altijd met open armen ontvangen en ik voelde me echt thuis en geliefd. Heel erg bedankt voor de fijne tijd en de leuke herinneringen. Ik beloof je goed voor tante To te zorgen. Rust zacht lieverd 

Jeannet van Rij
Afscheid

Jantje Garau, zo noemden wij hem.

Ik ken hem uit de Bankastraat. Hij woonde in als kostganger bij mijn opa en oma Van Puffelen. Als kind kwam ik daar veel en kan me hem herinneren als een lieve, rustige man. Het zal in de jaren 60 geweest zijn.

Afgelopen jaren zag ik hem weleens in de stad. Dan dacht ik: zal ik hem aanspreken? Je kan spijt hebben van dingen die je niet gedaan hebt en hier heb ik dus echt spijt van! En nu kan het niet meer..

Ik heb nog een trouwfoto van hem, komt bij mijn opa en oma vandaan. Ik bewaar hem als herinnering aan de fijne tijd uit de Bankastraat.

Ik wens de familie veel sterkte met dit verlies.

Dag Jantje..

Lida van de Merwe, kleindochter van Piet en Johanna van Puffelen
Ciao zio Giovannino

Carissime zia Tania, Paoletta, Marisa e famiglia,

sono molto triste per la scomparsa di zio Giovannino. Ho tanti ricordi molto belli e piacevoli dei momenti passati insieme.

Anche Vittorio, che purtroppo non lo ha mai conosciuto di persona, è dispiaciuto per la sua dipartita.

Vi siamo vicini e vi abbracciamo tutti con tanto affetto,

Lina e Vittorio

Lina Fruianu e Vittorio Malanchino
Ciao zio Giovannino

Ci mancherai

ogni anno anno venivi nella tua amata Sardegna per abbracciarci tutti. Col tuo essere buono e affettuoso ci hai trasmesso tanto amore che non dimenticheremo mai 

Margherita, Giommaria, Davide e Luca
Lieverd

Lieve kleinerd, ik zag je niet vaak, maar ik vond je zo leuk als we eens samen waren. De laatste jaren af en toe een meeting in de bar in Codrongianos. Je was/bent/blijft in mijn hart. Ciao zio

Nina
Asta la próxima

TUVE EL PLACER DE CONOCERTE Y AUNQUE FUESE POCO TIEMPO ME ACUERDO DE UN GRAN DIA QUE HECHAMOS EN EL CAMPO Y DESAYUNAMOS JUNTOS QUE NUNCA SE ME OLVIDARA QUE ME HICISTE HUEVOS CON BEICON O PANCETA BUENA PERSONA QUE DESCANSES EN PAZ

JORGE LUCERO SEGURA
Asta la próxima

HASTA LA PRÓXIMA QUE DESCANSES EN PAZ GOVANI UN ABRAZO FUERTE

JORGE LUCERO SEGURA
Vaarwel Grote Vriend

Lieve Giovanni,

Marissa en ik zijn je dankbaar voor de ontelbare mooie herinneringen die je aan ons hebt gegeven. Jouw tuin betekende veel voor jou. Een plek waar jij je rust kon vinden. Wat voor weer het ook was, hoe je je ook voelde, de tuin was de plek waar jij je kon terugtrekken. Je gedachte kon laten gaan. Over jouw jeugd, komst naar Nederland en boeken. Als Wij langskwamen en zagen de fiets niet staan wisten we het “Geen fiets, geen Giovanni”

Je vertelde ons vaak over hoe het was als jeugd in Italië. Wat voor obstakels je hebt gehad en overwonnen, maar ook de leuke verhalen wat voor kattenkwaad hebt uitgehaald als kind. We hebben enorm gelachen. Je band met je moeder en je verdere familieleden was je dierbaar. Jouw reis naar Sardinië was een reis voor herinneringen. Jouw liefde voor de moeder aarde straalde je uit.

Je was een doe-persoon. Altijd bereid om te helpen en een luisterend oor te bieden. Wat voor ons altijd bij blijft is de warme groet gevolgd door de vraag “Heb je gegeten?”. Je gaf altijd iets te eten en in de zomer had je altijd lekkere tomaten, lente uien, sla en niet te vergeten je heerlijke vijgen. En als we vertrokken gaf je ons nog wat verse groenten mee.

Je hielp daar waar je kon en je liet ons altijd beseffen dat Nederland een fijne plek op aarde is om te leven. Je zei altijd “Waardeer het. Nergens op de wereld is de vrijheid zo groot. Regels hebben we overal, maar vrijheid is een groot goed. Wees er bewust van.” Jouw liefde voor de medemens en hulp zijn blijvende herinneringen in ons hart.

Dankbaar zijn wij dat wij je mochten kennen en je een vriend mogen noemen. Je was een vaderfiguur voor ons. Je gaf ons steun als we die nodig hadden en je prachtige smile. Giovanni, onze grote vriend, we gaan je missen. Je blijft voor altijd in ons hart en wensen je een goede reis naar het hiernamaals. Dat je ziel de rust mag vinden.

Vaarwel grote vriend, we houden van je.

Marissa en Sawietrie
Dag lieve Giovanni

Gecondoleerd namens ons aan de nabestaande en familie.

Voorgoed uit ons midden, maar nooit uit ons hart ♡

Dankjewel voor de mooie tijd samen. 

Dankjewel dat jij er altijd voor ons was.

Lieve groet aan jou, van ons,

 

Marissa, Mario en Rosa Maria  

 

Marissa, Mario en Rosa Maria

Descanse en Paz

Eric en Núria
Sterkte

Heel veel sterkte gewenst met het verlies van je man, jullie vader en opa. 
liefs, Luisa 

Luisa Palomba