phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Gertie van Vliet - Knoester

-

Uitvaartinformatie

Gertie verblijft tot de dag van de uitvaart in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, alwaar geen bezoek.

Wij kijken terug op het leven van Gertie in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op woensdag 18 maart om 10.30 uur.

Aansluitend is er gelegenheid tot samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.

Geen bloemen

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Gertie van Vliet - Knoester

Deel deze pagina
Mooie herinneringen

Pijnlijk hoe de tijd vliegt en we het leven maar als 'gegeven' moeten (of is het mogen?) accepteren. De laatste keer dat ik Gertie sprak, leefde Joop nog. Dat moet dan dus ruim anderhalf jaar geleden zijn, niet te bevatten. Ze waren lieve, zorgzame en verstandige buren, waar ik (en Sonja ook) fijne herinneringen aan heb. Ik wens de familie alle sterkte toe!

Karl Flieger
Gertie

Ik heb mooie herinneringen aan Gertie. Voor mij altijd de moeder van Nick. Vanaf mijn 7e jaar trokken Nick en ik jarenlang dagelijks met elkaar op. 
Het betekende dat wij ook veel bij elkaar thuis kwamen. Wanneer ik daar aan terug denk dan realiseer je je later pas wat voor leuke tijd dit is geweest voor ons als kinderen. Er kon veel, er was veel aandacht voor ons en warmte. Het zijn ervaringen die je ongemerkt je hele leven met je meeneemt. Mooie herinneringen waar ik met veel plezier aan terug denk. 

 

John Molenaar
Herinneringen

Nick en Annemiek en verdere familie

Ik condoleer jullie met het verlies van Gertie.

Ik heb leuke en goede herinneringen aan haar vanuit de begin periode op de Mozartlaan. Wij brachten jullie dan naar school en zij reed auto in die renaud4 en dan zei ze "ga je mee An dan gaan we gezellig koffie drinken in de Bogaard. We moesten allebei wennen in Delft. Ik vond haar een leuk en aardig iemand. 

Ik wens jullie veel sterkte toe.

 

Vr. Groeten

An Molenaar-van Otterloo

An Molenaar-van Otterloo
Dag lieve tante

Lieve tante Ger,

dat mochten we niet tegen je zeggen .....”tante” maakt mij zo oud :-)

Ik vond het altijd heel gezellig als jullie op onze verjaardagen kwamen. Sigaretjes roken met mama en heel veel kletsen en lachen. Ome Joop hebben we nog wel eens kunnen strikken voor wat hulp bij mijn huiswerk. ‘Ach Joop, help dat kind toch even, ze moeten al zoveel op school’  
Ik vergeet nooit meer dat ik voor mijn verjaardag mooie zilveren paarden oorbelletjes kreeg van jullie, ik heb ze jaren gedragen, prachtig vond ik ze!

De bezoekjes naar jullie huis in Delft vond ik altijd een beetje spannend door de lift, die kon in mijn beleving nog wel eens haperen ....of waren dat misschien de flauwe grapjes van papa? Het mooie uitzicht vanuit jullie woonkamer en de zelfgemaakte monchou taart maakte mijn angst voor de rit met de lift weer naar beneden iets minder groot.

Lieve Ger, er zijn zoveel mooie herinneringen, heel hartelijk dank daarvoor. 
Lach maar lekker verder met alle lieve mensen die nu bij je zijn...

dag lieve “tante” Ger,

Forever Young 💫

 

 

Shelley Mulder-van Vliet 

Shelley

Waarde Nick en Annemiek,

Het plotse verscheiden van jullie moeder is hoe-dan-ook een voor jullie majeur verdrietig gegeven.

Echter, het leven is immer eindig. De waarde ervan ligt in de betekenis, meer dan in de duur ervan.

'Jullie moeder' geeft al impliciet de grote waarde van haar persoon aan.

Daarnaast herinner ik mij mw Van Vliet als een oprecht geïnteresseerde, vriendelijke en hartelijke vrouw. Ook haar beeltenis zal mij scherp bijblijven. 

Veel sterkte wens ik jullie ook dit verlies te dragen, en de herinnering aan haar een juiste plek te geven.

George ten Bosch
TOT ZIENS, GERTIE

Lieve Gertie,

De Goud van Oud Club van de gemeente Delft, we hebben regelmatig met elkaar gegeten en een wijntje gedronken. Je genoot van het leven, dat is zeker met af en toe een sigaretje erbij.
Dan verlies je Joop, toch je maatje. Daar hoorden we dan de verhalen over als we bij elkaar waren.

Ook bij de gemeente Delft was je iemand die overal belangstelling voor had. Echt een mensenmens......Je was een fantastisch mens en iedereen heeft fijne herinneringen aan je. Tot ziens, Gertie!

Leo Ninaber, Delft
Deel de liefde

Lieve Annemiek, Marjan, Else, Job en Nick, 

morgen nemen jullie afscheid van Gertie. Ik hoop dat jullie de liefde die ze gegeven heeft in je hart meenemen en kunnen uitdelen aan andere mensen om jullie heen.

Maak er samen een mooi afscheid van.

Lieve groet Mariette en Bart

Mariette en Bart
Dag Tante

Dag Tante Ger,

Ik heb niets dan lieve en zachte herinneringen aan u. 

Bedankt voor al die fijne tijden , ik herinner mij u als een hard werkende vrouw op de beurs bij mama, een gezellige tante op de vakanties in Frankrijk en uw gulle fijne lach in die jaren dat wij Sinterklaas samen vierden.

Dank u wel 

Annemiek en Nick , gecondoleerd met dit verlies. Veel sterkte vandaag en vind rust in de gedachte dat jullie een hele fijne moeder hadden die nooit vergeten zal worden

 

Bas

 

Bas Knoester
Dag Gertie

Annemiek, Nick en verder familie gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma.

Ik kreeg veel met je te maken door oa de Kredietbank van de gemeente Delft op de Koornmarkt.

Een leuke tijd. Na de verhuizing - Phoenixstraat, Torenhove -  dreigde de contacten te verwateren maar gezamenlijk met een aantal (oud-) collega’s werd een clubje opgericht “Goud van Oud” dat er voor zorgde dat we toch regelmatig elkaar bleven zien. Oude herinneringen werden opgehaald onder het genot van een hapje en een drankje. Hier werd altijd veel om gelachen. Helaas is dit nu ook voorbij.

 

René Vonk

René Vonk

Nick, Marjan, Else, Job 

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder, oma. 

Helaas heb ik haar niet leren kennen en dat vind ik nog extra jammer gezien de verhalen, die ik nu over haar lees in de berichten. 

Jammer ook dat het niet mogelijk is om naar haar afscheid te komen door de corona. Ik had graag meer willen horen over het leven van Gertie en had jullie ook graag ter plaatse gesproken.

Heel veel sterkte vandaag!

Lieve groet,

Andreas, mede namens Mieke.

Koester de herinnering

Lieve Nick en Annemiek, Marjan, Job en Else,

Nu jullie afscheid hebben moeten nemen van jullie (schoon)moeder en oma, resten de herinneringen. Haar kennende als een lieve, betrokken en krachtige vrouw, kan het niet anders dan dat het voor jullie ook mooie herinneringen zijn, die jullie hopelijk lang kunnen vasthouden. We wensen jullie samen veel kracht, steun en liefde toe de komende tijd.  

Liefs,
Martin en Arien

 

Martin en Arien
Gecondoleerd met het verlies van Ger

Lieve Familie,

Gecondoleerd met het verlies van Ger. Wat verdrietig dat we wegens de omstandigheden niet bij de crematie aanwezig konden zijn.

Heel veel sterkte de komende tijd!

Veel liefs Corneel, Suus, Keet en Saar

Corneel en Susan de Jong