phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Gerda Francina Verwey-Wissing

Gerda Francina Verwey-Wissing

-
Ook al zat het de laatste jaren soms wat tegen,
toch stond je nog krachtig in het leven.

Met mooie vooruitzichten voor de boeg,
komt dit afscheid voor ons helaas veel te vroeg.

Hierdoor konden wij je voor de laatste keer niet meer laten weten,
dat wij jouw creativiteit, betrokkenheid en liefde
nooit zullen vergeten.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid om afscheid te nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Hoflaan 18 te Delft, op dinsdag 19 april van 20.00 tot 20.45 uur. 

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van crematorium lepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op woensdag 20 april om 13.00 uur. 

U kunt een persoonlijke herinnering aan Gerda achterlaten op www.de-laatste-eer.nl/condoleren

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Gerda Francina Verwey-Wissing

Deel deze pagina
Veel sterkte gewenst

Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte met het verlies van Gerda.

Ik heb haar leren kennen (tijdens verjaardagen van Eric, Elly,Tim of Rik) als een lieve en enthousiaste vrouw. Altijd heel erg geïnteresseerd!

Een hartelijke groet,

 

 

Cor Diemers en Karin Fiere
Herinnering

Slechts eenmaal hebben wij jullie (schoon)moeder ontmoet in jullie tuin Eric en Angela, waar we, onder het genot van een drankje en heerlijke maaltijd heel gezellig met elkaar hebben zitten kletsen aan de lange houten tafel in de tuin. Wij herinneren ons een opgewekte en gezellige dame, zeer bij de tijd en aller vriendelijks. Wij hopen dat jullie dit verlies een plekje kunnen geven en wensen jullie alle sterkte toe!

veel liefs Frits en Margriet 

Frits en Margriet Corvers
Sterkte

Beste familie en vrienden van Gerda .

Wij hebben goede herinneringen aan Gerda .

zij heeft onze kinderen op een hele goede manier 

zwemmen  geleerd.

Het was een zeer vriendelijke dame !

Sterkte met het verlies 

 

Fam v Koppen
gecondoleerd

gecondoleerd met het verlies van Gerda,

heel veel sterkte toegewenst.

ik ontmoette Gerda elke week bij de sport,

en daarna met een kopje koffie . 

Gerda was een gezellige, lieve  vrouw .

Ellen van Gerven
Sterkte

Ik wens de familie van Gerda heel veel sterkte met deze verlies. 

Ik leerde Gerda kennen als een mens die alles met heel veel liefde en betrokkenheid deed. Haar vrolijke lach, die ik vaak op onze avonden bij Carla  hoorde, zal ik nooit vergeten! 

De herinnering an Gerda zal ik koesteren!!

U.Christoph

Beste familie,

 

Bedankt voor de mooie overlijdenskaart van Gerda.

Ik ben sinds januari lid van de gym op woensdagochtend, dus ik kende Gerda nog niet zo lang. Maar ik vond ze een heel gezellige vrouw.

Ik wens jullie allen heel veel sterkte en kracht om dit plotselinge verlies en gemis te verwerken.

Hartelijke groet,

Anneke Kester

Anneke Kester
Condoleances

Beste kinderen en kleinkinderen,

Wij willen jullie van harte condoleren met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma en dat toch nog snel na het overlijden van jullie (schoon)vader en opa.

Wij hebben jullie ouders leren kennen in 2016 op onze onvergetelijke reis naar Wenen en bewaren daar zeer dierbare herinneringen aan.
Dick en Gerda waren daar absoluut een onderdeel van.

Wij wensen jullie heel veel sterkte met verwerken van dit verlies!

Petra Dries en Marcel van Hassel, Schiedam
Bijzonder lief mens

 

We hebben elkaar nog een paar dagen na je verjaardag aan de telefoon gehad. En spraken af elkaar na mijn vakantie een datum te prikken.
Om gezellig weer bij te kletsen.

Helaas kunnen we dat niet meer!

Ik zal je nooit vergeten lieve Gerda.

Lieve fam, ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder schoonmoeder en oma 

 

 

Jolanda Schouten
Lieve Gerda

Ondanks Gerda haar leeftijd was ze erg hip en handig met haar mobiele en hebben we heel wat over en weer geappt.
Ik had net een nieuw appartement gekocht en zaten in coronatijd dus kon ik niet mijn huis laten. Dus de hele verbouwing heeft ze week in en uit meegemaakt. Regelmatig stuurde ik een foto van de prachtige zonsondergang of een filmpje wanneer het weer eens behoorlijk had gestormd. Altijd kreeg je antwoordt terug of een foto of een artikel dat ik weer moest doorsturen naar mijn moeder. Of ik moest van mijn moeder weer iets doorsturen naar Gerda. Toen het kon is ze een dagje op bezoek geweest en hebben we gezellig gegeten samen met mijn ouders. Jammer genoeg was het niet zo’n zonnige dag en zouden we het nog een keertje overdoen. Ook heb ik regelmatig foto’s doorgestuurd van mijn neefjes en de camping. Jammer genoeg konden we je niet meer appen dat mijn moeder een challenge aanging om alle paardenbloemen uit te roeien op onze plek op de camping. Maar het is jammerlijk mislukt. Want elke dag kwamen die krengen weer terug dus ze heeft het maar opgegeven. Jij zou hier smakelijk om hebben gelachen. Vaak denk ik oh dit moet ik Gerda even appen maar dat kan jammer genoeg niet meer. Ik zal je erg missen! 
Dikke kus en knuffel Irene

Irene Laan
Gecondoleert

Geachte familie en vrienden.

Gecondoleert met Gerda,

Wij zullen haar zeker missen.

Het warme ontvangst en fijne gesprekken als we er waren om de tuin te doen.

Wij wensen u alle veel sterkte de komende tijd.

Thierry en Christiaan.

De tuinmannen van Engelsman hoveniers

Thierry en Christiaan
Veel sterkte gewenst

Lieve familie van Gerda, 

 

Gecondoleerd  met het verlies van jullie moeder en oma.

 

Ik heb veel met haar gewerkt in de Veur, ontzettend veel van haar geleerd. Zwemles geven is een passie en die had zij zeker. Lief voor iedereen! Ze sprak altijd vol liefde over haar familie. 
 

Bianca Peltenburg

Bianca Peltenburg

Lieve Gerda, kinderen en kleinkinderen,

Ik herinner mij jullie bezoekjes, jij en Dick, aan Voorthuizen op de motor. Dan mochten mijn zus Wil en ik, om beurten achter op de motor bij Dick. We gingen dan beide wel een uur mee op de motor, geweldig was dat! Gerda bleef dan bij mijn moeder om lekker bij te kletsen.

Ook weet ik mij te herinneren dat hun eerste “ huis” (wel uitspreken met 4 vingers in de lucht) erg bijzonder was.Ze woonde in een blauwe tram en daar is Arthur ook geboren. Zelfs Jan kan zich de tram herinneren wanneer hij op de fiets van Schiebroek naar Leidschendam fietste.

Ook zijn we regelmatig met zijn viertjes naar Marjo en Klaas gegaan. Dan kwamen jullie naar Noordwijk en gingen dan in Jan zijn auto verder naar Alkmaar, de mannen voorin en wij met zijn tweetjes gezellig kletsend achterin, altijd tijd te kort! Op een zeer zonnige dag kwamen we terug en toen stond er een auto voor de oprit. Je kon er niet op maar jullie konden ook niet vertrekken omdat jullie auto op de oprit stond. Dus er zat niks anders op dan toch gezellig te blijven eten en ze konden pas om 19 uur naar huis toen de mevrouw eindelijk van het strand kwam.Ze had wel een bon voor fout parkeren.

Toen Dick in het verzorgingshuis lag is het idee ontstaan om elke dag rond 17 uur “even” (weer 4 vingers in de lucht) met elkaar te bellen. Maar dat even was vaak 45 minuten tot 1 uur, soms was het kort een half uur omdat een van ons 2 moest gaan koken. 1 of 2 keer in die 2,5 jaar was een van ons het vergeten maar dan belde de ander alsnog even op! Ook nu waren we nooit uitgekletst en ineens is er vorige week dinsdag een einde gekomen. Jij nam niet meer op.

Jan en Marijke Laan
Medeleven van een (inval)krantenbezorger

Beste familie, 

Allereerst, uiteraard, gecondoleerd met het onverachte overlijden van jullie (schoon)moeder en oma. Ik werd door mijn collega Marijke op de advertentie in de Telstar geattandeerd. Zij was er ook even 'van de leg van'.

De keren dat ik de krant bezorgde bij Gerda was er altijd even tijd voor een gedag of een zwaai en als het even kon voor een praatje. Typeerde denk ik ook haar openheid en hartelijkheid. En dat ging ook in de trant van: "Geef niet hoe laat-tie komt, als-tie maar komt!

Fijn om haar even gekend te hebben. Veel sterkte voor de komende dagen, maanden en jaren! 

Met een meelevende groet,

Henk Kroeze