phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Fina Metz-Jager

-
Uw goedheid, liefde en trouw
mag ik mijn hele leven ervaren
en daarna mag ik voor eeuwig bij U wonen
in Uw huis.

Psalm 23:6 Het Boek

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hofl aan 18 in Delft, op woensdag 16 september van 18.30  tot 19.15 uur.

De dankdienst voor het leven zal plaatsvinden op donderdag 17 september in de aula van begraafplaats Iepenhof, Hofl aan 18 in Delft, om 13.00 uur. 

Voorafgaand aan de dankdienst, van 12.15 tot 13.00 uur, bent u uitgenodigd voor een samenzijn met ko ffi e en een broodje in de ontvangstruimte van begraafplaats Iepenhof, op bovengenoemd adres. 

Na de dankdienst begeleiden wij onze moeder en oma naar haar laatste rustplaats op de begraafplaats Jaff a, Jaff alaan 10 in Delft. Aankomst aldaar om ca. 14.30 uur.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Fina Metz-Jager

Deel deze pagina
Onze deelneming

Lieve Sybrand, Henny en Letta,

Onze innige deelneming met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder. Zij blijft in onze herinnering als een lieve oudere zuster die altijd interesse toonde in ons leven. Haar betrokkenheid bij onze groep op het Rietveld was  bijzonder, met daarbij haar gastvrijheid die ze tot het laatst getoond heeft.

Ze is nu thuis in het Vaderhuis en ervaart Zijn goedheid, liefde en trouw in de volmaakte vorm. Wij weten dat deze zekerheid jullie troost geeft en daarom mogen we met jullie in dankbaarheid aan haar leven terugdenken.

Lieve groeten (voor dit moment uit Zwitserland) van:

Miel en Judith
Innige deelneming

Lieve Sybrand , Letta, Hennie, Heleen en kinderen en kleinkinderen, 

Wij leven erg mee in het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, moeder, oma en overgrootmoeder. Wij herinneren ons Fina als een lieve, belangstellende en zorgzame vrouw. Als we haar 's-zondags afhaalden voor de samenkomst, had ze altijd opgewekte en leuke verhalen over haar kinderen en kleinkinderen te vertellen. Het was altijd een genoegen haar in de auto te hebben. Ze was intens dankbaar als we haar ophaalden en liet dat ook blijken en informeerde ook altijd hoe het met onze  kinderen gaat. We zijn erg dankbaar dat we haar mochten kennen en zullen haar ons altijd blijven herinneren als een lieve en onbaatzuchtige zuster in de Heer. 

Hartelijke groeten van

Nico en Ineke Verhaar

 

Nico en Ineke Verhaar
Lieve Sybrand en Letta, Hennie, Heleen, kleinkinderen en achterkleinkinderen,
Zie: lieve....enz.

Ik heb het weer fout gedaan, had hier het bericht moeten doen. We wensen jullie van harte Gods zegen ook in de toekomst toe en ook wij zullen onze lieve, vrolijke, dappere zuster Metz enorm missen. Heel fijn waar Sybrand op het graf mee eindigde: we mogen weten: tot ziens!

Hartelijke groeten en liefs, Jan en Karla

Er ging iets mis met de I-pad , daarom op 2 plekken ons bericht. We zijn net terug en willen jullie nog vertellen dat we het zo'n mooie dankdienst vonden. Met liederen en woorden die Fina ook fijn zou vinden. En vooral jullie zorg en liefde voor elkaar,
Dat een ieder kracht en troost ontvangt,

Lieve Familie,

Wij wensen allen, dat wat Moeder, Oma, heeft achtergelaten, een ingang mag hebben in ieders hart,  zodat zij hen allen weder mag ontmoeten in  Gods Koninkrijk.

Inge en Gerrit

Lieve Heleen en overige familie.,

Wij wensen jullie veel kracht en sterkte toe bij dit toch wel onverwachte verlies van jullie moeder.

Liefs collega's Team b Duinhage

team b duinhage