phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Elly Cieremans - van der Velden

-
You are always on my mind

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats..
Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven.
In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Elly Cieremans - van der Velden

Deel deze pagina
Tennismaatje

Elly kende ik als tennismaatje bij de tv de Delftse Hout. Daar was ze altijd enthousiast en gezellig. Ik zal haar missen.

Bij deze wil ik de familie condoleren en sterkte te wensen in het gemis.

Charl de Winter
YOU are always im my Heart

Zij was ook zo trots op haar broer die als arts vrijwilligers werk doet in Indonesia. Omdat ik daar geboren  ben en nog jaren heb gewoond hadden wij voor en tijdens het Tossen altijd een fijn contact. Elly was altijd blijmoedig gestemd. Ze bracht altijd een glimlach mee naar binnen. Goh wat zal ik haar missen.

Heel veel Veerkracht wens ik u allen toe!❤

Hans lLeidelmeijer
Gluren bij de buren

lieve Elly,

wat genoot je van de Afrikaanse dansen in ons huis. Kreeg een mooie kaars met giraffes uit Kaapstad van je. Je hield zo van Zuid -Afrika . We denken aan je als ik hem brand.

Loda Stikkelman
Gecondoleerd met dit verlies

Tot onze grote ontsteltenis ontvingen wij het bericht van het overlijden van Elly, wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Dick en Anna Visser, Marco en Michiel
Groot verlies, warme herinneringen

Gecondoleerd. Dit verlies hadden we ons een jaar geleden niet kunnen voorstellen – en zeker niet bijna 11 jaar geleden toen we naar dit Château liepen vanuit ons huis in Sauve Clare. Sterkte in deze moeilijke tijd. Een periode moeten we afsluiten, maar de warme herinneringen blijven.

Frits en Marietje Schoute
Diep Geschokt en Bedroefd

Beste familie Cieremans/Beste Jan,

 

Zojuist heb ik jullie kaart ontvangen en ben diep geschokt en bedroefd. Wat is dit snel gegaan, ik kan er met mijn verstand niet bij. Mijn medeleven voor jou Jan en voor je kinderen, kleinkinderen en de andere familieleden. Ik wens jullie voor de komende tijd heel veel sterkte en zal ook nog een papieren kaart naar het correspondentie adres sturen. 

Kracht, heel veel kracht wens ik jullie toe,

Gerard van Leusden, Utrecht.

 

 

 

Gerard van Leusden
Gecondoleerd met het verlies van elly

Elly was een bijzondere lieve vrouw

Ik zal haar nooit vergeten 

Heel veel sterkte voor de familie

Susette meijer
Gecondoleerd, onvoorstelbaar

Lieve Jan, Aard-Jan en PIeter en familie .

Onvoorstelbaar het verlies van Elly. Het Is niet te bevatten dat zij er niet meer is. onze warme condoleance.

Wij kennen haar sinds onze jeugd. Wij woonden in Groenekan en daar was Elly onze vriendin .Wij troffen elkaar op de instuif, ijsbaan en later met Jan, Wij hebben altijd fijne kontakten gehad en ook zijn wij met beide gezinnen fietsen op Schiermonnikoog geweest. en wij zijn ook er blij van jullie bezoek bij ons in Zweden 

 ja, Elly was altjd een blije sportieve vrouw. Wij zullen haar missen!,,,, Er komen nu woorden tekort. Heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

Liefs van ons Birgitta, Jenneke , Aris en Erik

Birgitta en Erik Siebrands + Jenneke en Aris Wateler
Lieve vrouw

Door de alweer 55 jarige vriendschap met mijn ouders heb ik je van kleins af aan leren kennen als een soort tante. Toen we klein waren was ik voornamelijk met Ard-jan en Pieter aan het spelen en was je opdat moment als moeder die on verzorgde tijdens het spelen. naar mate we ouder werden, waren er memorable momenten, vooral tijdens de wintersport, waarbij de verbazing groot was toen de "kinderen" de vloer aanveegde met de ouders tijdens een potje Triviant. Wat jullie toen niet wisten was dat de kinderen alle vragen uit hun hoofd hadden geleerd.

Als lieve vrouw, toonde je interesse in het wel en wee van Ynske en hoe het op haar school ging. Dit maakte indruk op zowel Ynske en op mij. Die kleine interesse vragen betekenen veel voor mensen.

naar mate ik ouder werd verwaterde het contact en zagen we elkaar alleen tijdens verjaardagen, maar de herinneringen blijven....

Sylvain van Hemert
Leuke herinneringen

Beste Jan, geschokt bij het lezen van de rouwadvertentie van Elly. Wil ik je condoleren met dit grote verlies. De leuke herinneringen aan onze uitjes met de “aannemers” staan mij nog altijd bij. Elly was altijd vrolijk en enthousiast, ook haar betrokkenheid bij de mensen om haar heen,zal ik nooit vergeten. Heel,heel veel sterkte in de komende tijd. Wil.

Wil Kunz- v.d.Berg
medeleven bij het overlijden van Elly

Lieve Jan, Ard-Jan, Pieter en familie,

Wat moet het moeilijk voor jullie zijn om haar te moeten missen. Nu terugdenkend aan vroeger komen er fijne herinneringen boven. Logeren in de Bilt bij opa en oma op Larenstein. Picknicken in het bos. Het familiegevoel, de vertrouwdheid met de kinderen van der Velden. De sprankelende persoonlijkheid van El, haar gulle lach. Dierbare herinneringen.

 Sterkte voor nu en later,

 

Hans en Yvonne Blom
Gecondoleerd met het heengaan van Elly.

Lieve Familie. Verdrietig, dat Elly er niet meer is. De laatste maanden meegeleefd. Werd geinformeerd door Adri en Tiny. Niet te bevatten hoe snel het gegaan is. Ze blijft in mijn herinnering als de blije opgewekte  Elly.  Wat een gemis. Veel sterkte en veel liefs.

 

 

Nell Arissen.
Dag El

Dag sportieve, geinteresseerde, hartelijke ex rietvelder

Al jong als gastvrouw voor voetbalminnende rietveldburen, sportieve tennisster en buitenlanders wegwijs makend in het delftse. Ik zal je verschijning in Delft missen.

Jan, Ard-Jan en Pieter en familieleden; Sterkte bij dit verlies.

Hans van Haeren
Herrinneringen aan Elly

herinneringen aan Elly zijn herinneringen aan mijn jeugd

aan onze jeugd in Groenekan,ons Dorp

jij op de Vijverlaan, ik op de Lindenlaan

Zwembad de Kikker,de Ijsbaan

koninginnedag,zingen op het grasveld van de burgemeester 

organiseren van de Instuif

Samen voor het eerst verliefd

die van jou bleef, die van mij niet

de hit van die dagen Hello Mary-Lou

het veel te vroeg overlijden van je lieve moeder

jullie grote hond

op een warme zomeravond het hooi van het land halen voor het onweer,bij je oma

mijn reis naar Amerika

jullie groenekanseafscheid op het oude Schiphol

Lotje Hannetje Jan Adje Erik Henneke Rinus........

Ons contact verwaterd, jij in Delft ik in Bilthoven

tot je vijftigste verjaardag, een uitnodiging

wat leuk was dat, alle jaren vielen weg

de nieuwjaarsnacht januari 2020 waarcje vertelde over de gezellige

kerst met allemaal bij Tiny in Groenekan

en dan nu je laatste kaart

lieve vriendin rust in vrede

 

 

 

Heleen Welschen
Waarom?

Vanaf 1973 heb ik als bewoner van het Rietveld veel steun gehad van onze buurvrouw Elly Cieremans. Jan, haar man, was bezig bij ons bij de eerste verbouwing. Vaak kwam Jan in de avonduren bij ons verder klussen. Elly had dan de taak om haar twee zoons fatsoenlijk in de bed te krijgen. Ze had geduld en takt. Af en toe mocht ik oppassen als Elly en Jan samen uit gingen, dat kwam niet vaak voor. Maar het was wel leuk om aan Arjan en Pieter  sprookjes te vertellen.

Na de verhuizing naar de Oostsingel konden we vele jaren genieten van de intocht van Sinterklaas in Delft. Gelovige kinderen die een beetje bang waren werden door Elly gerustgesteld.

Nadat haar zoons bijna helemaal zelfstandig waren. (Nu worden zoons in de ogen van moeders noot helemaal zelfstandig)  Begon Elly aan een nieuwe uitdaging namelijk het helpen van buitenlandse studenten en medewerkers van TUDelft.

Begin van deze eeuw vroeg Elly aan mij of ik Sinterklaas wilde zijn voor de buitenlandse kinderen. Zij vond dat ik er geschikt voor was. Al die jaren werd ik door Elly ontvangen in een zaal met buitenlandse kinderen.

Afgelopen najaar (2020) ging het Sinterklaas feest wegens Corona maatregelen niet door. Elly vond dat wel jammer. Maar ze voelde zich toen ook al niet fit. Ik dacht dat komt doordat ze door Corona een aantal activiteiten niet meer kon doen.

In december 2020 belde Jan op dat Elly voor onderzoek naar Leiden moest. Ik heb haar daarna eigenlijk niet meer gesproken, Waarom is het zo snel gegaan. Waarom in de lockdown. Waarom zo jong.

 Joop Gravesteijn

 

 

Joop Gravesteijn
Sterkte

Lieve familie Cieremans,

Afgelopen vrijdag hadden we het met Jos en Roos nog over Elly. Wat een schok. Net geen 75 jaar mogen worden. Veel te jong heen gegaan. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht met het grote verlies van je vrouw, jullie moeder en schoonmoeder en jullie oma.

 

Ynske
Iemand missen

Lieve Jan, Ard-Jan en Susanne en Pieter en Aniek, alle kleinkinderen,

Wat een oneerlijke strijd heeft El moeten strijden.
Nog niet zolang geleden heb ik nog contact gehad met Elly. Ze was echt niet van plan zich erbij neer te leggen. Ze wilde nog maar al te graag genieten van haar kleinkinderen. Ze vertelde ook altijd met heel veel trots over haar kleinkinderen. Ze stond altijd klaar voor ze.

Iemand missen...

Iemand missen hoort erbij
het doet alleen zo'n pijn
dat alles met die iemand,
zo anders en zo mooi zou zijn.

Iemand missen hoort erbij,
het hoort bij ieders leven.
Je denkt terug aan hoe het was
en huilt of lacht dan even...

 

Lieve Jan, kinderen en kleinkinderen wij wensen jullie heel veel sterkte toe in de komende tijd.

Voor vandaag zijn wij er via de livestream bij om deel te nemen aan de plechtigheid en om Elly de laatste eer te bewijzen.

 

Liefs

Jessica en Dieneke Hollmann
Gecondoleerd voor de hele familie

Lieve familie, wij wensen jullie enorm veel sterkte en kracht toe de komende tijd. Wij zijn in gedachte bij jullie.

Enorm veel sterkte toegewenst.

Bastiaan en Marije van Os
Onvoorstelbaar

Beste Jan en verdere familie,

Geschokt , door het nieuws van Elly's overlijden.

Wel, verwacht misschien, maar niet zo snel.

Het laatste contact van mij met haar via de mail op 12 januari,

eindigde met: "maar wij houden moed".

Het is onwerkelijk; de laatste keer, dat Elly en ik elkaar

spraken, was vorig jaar maart bij laatste vergadering van de

International Neighbours.

Haar enthousiasme en vrolijkheid zal ik niet snel vergeten.

Sinterklaas viering, kadootjes inpakken bij Patty,"Elly zorg jij

voor de stoel"?

Het Kerstdiner, de boodschappen werden samen met Janet, door haar gedaan.

Tijdens het diner, waar ook de mannen bij waren, dus ook Jan

achter de "bar".

Trots sprak zij over haar kleinkinderen.

Wat zal zij ook door hen gemist worden.

Jan, heel veel sterkte, ook zonen en gezinnen.

Elly was een bijzonder mens, waar ik met veel bewondering 

aan zal blijven denken.

Corry en Klaas Smit

corry en klaas smit
Droevig

Het was een droevig bericht te horen dat Elly overleden is.

Beste Jan en verdere familie, wij condoleren jullie met dit grote verlies en wensen jullie voor de komende tijd heel veel sterkte toe.

 

Roelof en Hannie Groeneveld
De liefsten gaan altijd het eerst

Lieve familie,

Via Elly vonden wij ons huisje op het Rietveld, en werden we vrienden. Wat hebben we samen veel meegemaakt, en hebben we jullie steun in moeilijke tijden dankbaar ontvangen. Wat een positieve en warme vrouw is Elly, en wat een onverdiend einde is nu haar lot. Maar ze blijft in onze gedachten met haar stralende lach!   Inge en Claude Laurent

Inge en Claude Laurent
Herinnering

wat overblijft zijn de herinneringen en dat zijn er gelukkig heel veel , de lange tennis historie met de center parcsweken als hoogtepunten, de vele etentjes die wij met elkaar hadden , het golfen , weekends weg het delen van lief en leed met onze kids en het plezier wanneer jullie in Pals waren ! Elly dank dat wij jullie vrienden waren !! 

Hennie en Truus
Rust zacht Elly, sterkte voor Jan en de familie

Beste Jan en familie,

Zojuist nam ik kennis van het overlijden van jouw lieve Elly, jullie moeder, schoonmoeder en oma. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit zware verlies te kunnen dragen. De mooie herinneringen aan Elly, de reizen die jullie hebben gemaakt en alle andere mooie dingen die jullie samen hebben beleefd zullen voor altijd in jullie harten bewaard worden, net zo lang tot je elkaar misschien na dit aardse leven weer zal zien.  Heel veel sterkte, door alle tranen heen. Ik steek hier voor haar en voor jullie een kaarsje op.

Ton van der Reijken
Gecondoleerd met het grote verlies van Elly.

Goh wat snel gegaan. 

Heeel veeeel sterkte Jan en familie.

Ik mocht haar van het najaar bij mij in de schoonheidssalon een heerlijke gezichtsbehandeling geven, ze vond het heerlijk, en zou snel weer terugkomen.

Helaas mocht het er niet meer van komen.

Ik hoop dat het verdriet plaats mag maken, voor mooie herinneringen aan deze mooie vrouw. Heeel veeel sterkte en liefs,

Hans en José Bentvelsen, zusje van Trudy Bots

José Bentvelsen
Dubbelmaatje

Met veel plezier heb ik altijd met Elly getennist op het CenterParcs dames dubbel toernooi. Ons hoogtepunt was wel het winaarsweekend waar we een keer aan mee mochten doen. Onvoorstelbaar dat ze er niet meer is. Heel veel sterkte.

Brigit
Elly Cieremans

Een sportvrouw, sportief en sympathiek die opviel door haar belangstelling voor anderen.

Een gemis voor allen die haar gekend hebben.

Een groot gemis voor haar naasten.

Joop van Ham
Goodbye Elly

We met Elly and Jan when we moved at Spoorsingel. Elly was always such an energetic person and a very good and responsible landlord. Always willing to help when it was needed and she had a good connection with people of different cultural or international background. We enjoyed some nice coffee and conversations together a couple of times. We were saddened by the news of her passing away and we would like to offer our sincere condoleances to her family.  

Ruxandra & Radu