phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Dr. Dr. Ilse Beckmann - Dimigen

-

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hofl aan 18 te Delft, op zondag 15 januari van 14.30 tot 15.15 uur.


De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Iepenhof, op bovengenoemd adres, op maandag 16 januari om 11.00 uur.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Dr. Dr. Ilse Beckmann - Dimigen

Deel deze pagina
Fritz en Maren Schröder condoleren

Beste Leo, Martin en Stefan, wij hebben het bericht van het overleiden van onze oude vriendin en mede muzikante met treurnis ontvangen en leven met jullie mee. We wensen jullie veel sterkte met verwerken van het verlies van Ilse. 

Wij denken terug aan jaren van vriendschap, samen musiceren en veel goede gesprekken bij onze ontmoetingen in de Doelen.

Met de beste wensen en hopend op toekomstige ontmoetingen blijven we jullie vrienden Fritz en Maren Schröder

Fritz H. Schröder
Deepest Sympathy

Our deepest sympathy for your loss. We are thinking of you in this difficult time.

If you need anything at all, we are there for you.

Love

Alick Thame and Family
Bijpraten

Lieve vriendin Ilse, 

We spraken geregeld af om bij te praten en toen kwam de pandemie en nu zijn het fijne herinneringen. 
Dankjewel dat je er was, voor de prettige gesprekken en de momenten zal ik koesteren. 
 

Jeunly
Herinneringen aan Ilse

Ik heb Ilse leren kennen op de 22e etage van de Erasmus Universiteit. Ik was internist op de verloskunde en had een extra kamer gekregen om mijn onderzoek af te ronden. Die kamer lag naast die van Ilse. Zij werkte daar aan haar tweede promotieonderzoek. Samen met Juliet was ik paranimf bij haar promotie. Met z’n drieën zijn we op een zaterdagavond bij het Schielandhuis proef gaan eten voor haar promotiefeest.

Ilse promoveerde cum laude. Na haar promotieonderzoek richtte ze zich meer op pre-eclampsie en de rol van immunologie bij de pathogenese. We hebben samen een aantal artikelen over dit onderwerp gepubliceerd. Ook zijn we naar de vergadering van de ISSHP in Oxford  en het Wereld congres van de ISSHP in Kobe geweest. Voorafgaande aan dit laatste congres brachten we een aantal dagen in Hongkong door.
Na het congres togen we naar Kyoto waar Ilse was uitgenodigd door twee Japanse dames die zij had ontmoet tijdens een congres waarbij ze Leo begeleidde. Dat was een hele belevenis. Eerst gingen we met de trein van Kobe naar Kyoto (over zitplaatsen hoefden we ons niet druk te maken; de dames hadden er twee voor ons gereserveerd). Dan het station van Kyoto: daar werden we opgewacht door de dames en buiten het station bleek een taxi met chauffeur met witte handschoenen gereed te staan. Volgens de dames was dit op zaterdag de beste manier om je voort te bewegen. Alle gezinnen trekken er op zaterdag op uit en dan kan het heel druk zijn.
Ilse en ik maakten ons zorgen hoe we een bijdrage aan deze dag konden leveren, maar ook daarover bleken de dames te hebben nagedacht. Ze stelden ons voor om de kosten te delen. We hebben die dag veel tempels en parken bezocht. ’s Middags genoten we van een lunch met o.a. soep met haring. Voor ons was het knap lastig om die met stokjes te eten. De dag werd afgesloten met een diner.

Tot enkele jaren geleden dacht Ilse actief mee over onderzoek naar de rol van immunologie bij de pathogenese van pre-eclampsie. Het was altijd leuk om daarover met haar van gedachten te wisselen.

 Ilse was zeer zorgzaam, in het bijzonder voor Leo, Martin en Stefan, maar ook voor anderen. Voor mij was ze eigenlijk een soort van tweede moeder. Het was altijd heel gezellig om bij de hele familie te fonduen. Ik zal Ilse ongelooflijk missen.

Leo, Martin en Stefan: heel veel sterkte bij dit verlies.

Willy Visser