phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Demis Lloyd Busropan

-
Mag dat Licht jou groeten
en omarmen,
een schuilplaats
voor jou zijn.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, op vrijdag 25 oktober van 20.00 tot 20.45 uur.

De samenkomst voorafgaand aan de crematie vindt plaats in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op zaterdag 26 oktober om 15.00 uur.

Na de samenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Demis Lloyd Busropan

Deel deze pagina
NIET GENOEG WOORDEN

Beste Lloyd, Rita, Rodney, Janine+Kenneth + kinderen

WOORDEN SCHIETEN TEKORT OM JULLIE TE TROOSTEN OM DIT VERDRIET TE KUNNEN DRAGEN

 

Boetie en Rieboet Dompig uit Rotterdam
Dag

Dag Demis. Als collega hebben we een tijdje geleden samengewerkt. Ik was altijd weer blij door je enthousiasme en vrolijke inzet. Jong, fris en vernieuwend. Wat vreselijk dat je het licht niet meer kon zien. Veel sterkte voor je familie en vrienden in deze verdrietige tijd.

Marieke Schreuder
Mijn hart bloed

Gun jouw ziel de welverdiende rust Demis. Jouw taak op aarde zit erop, bent naar jouw Schepper teruggekeerd. Wat was jij een innemend mens, hebt zoveel mensen zoveel vreugde gebracht. Goede vaart jongen, je Schepper ontvangt jou met open armen. RIP 

Glenn Weisz sr
Good times

Uitwisseling, een jaartje of 19 terug, feestje in de koornbeurs. Ik kon niet stoppen met lachen, wat een lol hadden we... Ik heb het er moeilijk mee jonge...

Simon
Vrede & Rust

Toen jij net hier kwam werken 4 jaar geleden was je zo enthousiast. We filosofeerde over het leven, religies en dat er meer is tussen hemel en aarde. Het was duidelijk dat je veel nadacht over het leven.

Met veel liefde vertelde je over je  reizen naar Suriname. Dansen was iets wat je heel graag deed in het weekend. Oh ja, je zei ook ‘ ik moet meer gaan sporten en stoppen met roken zodra mijn schouder helemaal hersteld is’ met een verlegen glimlach.

Demis, je was alles behalve oppervlakkig.

De laatste weken zag ik je lopen over de wandelgangen maar je had geen praatjes meer, je keek voor je alsof je er niet was. Ik zag dat er iets was maar ik durfde je daar niet over aan te spreken……….

De dood in de ogen kijken en het doen pffff dat moet zo heel veel aan vooraf zijn gegaan, dingen die ik en anderen niet weten of zullen begrijpen.

Ik stuur je al mijn oprechte liefde daar waar je ook bent, hopelijk ben je bevrijd en heb je de rust kunnen vinden die je zocht.

Ik wens de familie, collega's, vrienden en alle andere dierbaren heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

Warme groet,

Aicha Alaouchiche

Aicha Alaouchiche
De lach van Demis

Demis, ouwe dibbes. Als ik aan je denk, denk ik aan je lach. Altijd die lach. Vou sentir a falta amigo. Abraço. 

Thijs
Demis, rust zacht

Beste Demis,

Al een aantal jaar heb ik jou niet gezien en we kenden elkaar niet zo goed, maar wat kwam dit bericht als een schok. Ik herinner je als een ontzettend aardige, leuke gozer met wie je heel erg kon lachen, wanneer we elkaar tegenkwamen, meestal op een feestje hier of daar.

Ik kan me niet voorstellen hoe je je moet hebben gevoeld de laatste tijd wat je heeft gebracht tot het niet meer verder willen. Ontzettend veel sterkte voor iedereen die van je hield.

Demis, ik gun je nu je rust. Een oprechte groet.

Willem

Willem op de Hoek
Condoleances

Lloyd , Rita en kinderen  hierbij wil ik jullie condoleren met het heengaan van jullie zoon, broer en oom  Demis Lloyd. Krakti in deze moeilijke dagen  

Emro R. Holder
Voor jou en je familie

Het was niet moeilijk om met je om te gaan. Je kwam mooi en enthousiast binnen bij de DCMR. We hebben veel gepraat over hoe we de wereld circulairder kunnen maken. Je had het vaak lastig met het feit dat de omgeving niet meewerkte aan een mooiere wereld. Ik herken dat goed, en ook dat het niet lukt als je het alleen doet. Dat voelt te eenzaam.

En uiteindelijk was dat gevoel blijkbaar toch te eenzaam alleen voor jou. Geen advies is nu meer zinvol, geen ondersteunende arm of goed gesprek met jou.

De herinnering aan jou blijft.

Koen de Kruif
Lieve Deem

Samen eindeloos vaak te laat komen omdat we te langzaam liepen van kluisje naar lokaal, kruipend naar huis fietsen om de boel te rekken. 

We hadden veel gemeen, bespraken het meestal niet. We lachten liever, veel en onzinnig. 

We zijn elkaar uit het oog verloren, hadden sporadisch nog wat contact. Eindeloos zonde.... Nu moet ik je missen.

Het spijt me zo, ons verwaterde contact, dat je blijkbaar zo in de knoop zat met jezelf en zo verdrietig bent geweest. Niet te bevatten zo triest. Hoe kan dit? 

X

Karin

Demis…. ik kende hem vroeger van de fitnessclub, later als collega…

Vol ongeloof hoorde ik het bericht…

Heel veel sterkte voor familie en vrienden……

Lonneke
Lieve Demis

Lieve Deem,

Jij kwam altijd binnenlopen met die mega brede glimlach van je, je ogen altijd stralend. En je groette altijd zo warm, dat straalde je ook uit; warmte en oprechtheid. Wat hebben we altijd gezellig gekletst en gelachen. 

En dan ineens krijg ik dit vreselijke nieuws afgelopen zondagochtend. Een die niemand had willen ontvangen. Ik kan het nog steeds niet geloven.. Je gaat ontzettend gemist worden lieve Demis! Hopelijk vind jij je rust nu en kan je weer mooi lachen zoals je altijd deed. 

Ik wil iedereen die van jou houdt enorm veel sterkte wensen. 
 

Heel veel liefs,
 

Amela
Oude voetbal vriend

Lieve en oude voetbal vriend.

Ik was in shock toen ik het hoorde

Samen groeiden we op bij onze club delfia

Tot we ouder werden en we onze eigen levenspad bewandelden.

Nooit gedacht dat je voor zo een einde koos om je rust te vinden.

Heel veel sterke voor familie en vrienden

Rust zacht demis.

 

Anmar zween

Anmar zween
Lieve Deem

Lieve Deem,

Wat gaan wij lang terug samen. We hebben elkaar voor de eerste keer ontmoet in 1991, in onze nieuwe straat oorlogje spelen. Sindsdien zagen we elkaar in onze jeugd bijna elke dag. Buiten spelen, vissen, voetballen, gamen, tae-kwondo, vuurwerk, en veel gelachen.Bijvoorbeeld toen jij je nieuwe schoen in de sloot schopte, kwamen we niet meer bij. We konden ook altijd zo goed praten, je had zoveel vragen over alles en nog wat. Ohh Deem, ik vind dit zo erg voor jou en iedereen die jou lief heeft. Ik heb er niet meer woorden voor.. ik kan alleen maar zeggen; rust zacht mijn lieve vriend.. Mike 

Mike
Heb dan nu maar rust

Demis. Ik zoek naar de juiste woorden, zijn die er wel? Met heel mijn hart hoop ik dat je rust hebt, daar waar je nu bent. Want daar was je naar op zoek. Het is intens verdrietig dat je die hier niet meer hebt kunnen vinden. Ik heb je al een hele tijd niet gezien maar dat weegt niet op tegen de tijd dat ik je wel vaak zag. Heen en weer over de Sadatweg voor verjaardagen, Oud & Nieuw of gewoon even langs. We konden altijd gezellig over van alles kletsen en lachen. Dat is ook wat er gebeurt als ik daaraan terugdenk; ik krijg een glimlach. En dat zullen nog veel meer mensen hebben, als ze aan jou terugdenken. Dat al die mensen, die al glimlachend herinneringen aan jou ophalen, je mogen verlichten. Heb dan nu maar rust.

Kiki

Ik wens de familie alle kracht toe, om dit verlies te kunnen dragen.

Kiki Koijmans-Marks
Voor jou en je naasten

Lieve Demis en nabestaanden,

Wat een verdrietig nieuws! 

Wij hebben samen in Leiden Science Based Business gestudeerd. Ik heb je leren kennen als een hardwerkende en vrolijke jongen, altijd aan het lachen en in voor een grapje. Wat verdrietig dat je ergens je vrolijkheid bent kwijt geraakt en geen andere uitweg meer zag... 

Jouw glimlach zal ik nooit vergeten. Lieve Demis rust zacht. Gecondoleerd en veel sterkte voor je familie en naasten.

Liefs van Nathalie

Nathalie Strookman
Sterkte

Ik wens jullie alle sterkte van boven met het gemis. 

Elrik
High school fun

Demis, een jaartje zaten we in dezelfde klas en ook veelvuldig naast elkaar. Eindeloos gepraat over voetbal en veel gelachen. Je ontwapende lach was aanstekelijk en je kijk op voetbal nodigde uit tot lange discussies.

Een paar jaar geleden op een schoolreünie nog eens ouderwets als stoute schooljongens gelachen toen we met in bijzijn van een docent een roemrucht toneelstukje weer eens ophaalde.

Moeilijk te bevatten dat zwaarmoedigheid en eenzaamheid hebben gewonnen van deze vrolijkheid en levenslust.

Marius
Beste familie,

Heel veel sterkte gewenst bij dit verlies.

In gedachten ben ik bij jullie.

 

Marijke Ramlal
Lieve Engel,

De hemel heeft er een engel bij. Je zachte ogen, bescheiden glimlach en de jongensachtige blik zullen mij altijd bijstaan. Je was altijd in voor een grapje, zingen na het uitgaan en goeie gesprekken. We leerde elkaar in 2011 kennen, beide nog in onze studententijd, je hielp me met mijn huiswerk en woonde aan de Da Costastraat. Toen je naar Den Haag verhuisde, hadden we minder contact maar soms gingen we weleens op feestjes dansen. We zaten immers op salsa. Hoop dat je nu in vrijheid mag dansen. Heel veel sterkte voor jou en je familie.

Liefs, je gup Anja
DEEM,OMARM HET LICHT VOOR ALTIJD!

DEEM,

JOU INNEMENDE,OPRECHTE ,LACH..MET TWINKELENDE OGEN....

DAT BLIJFT VOOR ALTIJD IN ONS HERINNERING,VOOR ALTIJD IN ONS HART!!

WAT GAAN WIJ JOU MISSEN!

HET GA JOU GOED LIEVERD!

Wiedja Ramlal
Voor altijd in ons harten

Nog steeds geschrokken zijn wij.. 

De jongen met altijd een lach op zijn gezicht en altijd zo rustig en beleefd.

We kunnen het nog steeds niet bevatten, hij is en blijft altijd in onze harten..

Heel erg veel sterkte in deze donkere dagen. Moge zijn licht voor altijd op jullie schijnen..

Fam. O. Ganner
Lieve Demis,

Een herinnering van lang geleden, dat lieve jongetje met die mooie ogen en krulletjes, een beetje verlegen maar altijd die mooie lach. Verdriet nu. Rust zacht lieve jongen. 

Nicoline
Onze laatste asso troef call..😥🙏

Beste neef,vriend en speelmakker....jou heengaan naar het licht heeft  een diepe wond bij ons achtergelaten..we zullen je erg missen, je correcte houding, jou vriendelijke smile, vooral bij het asso troef spel,  waarbij wij het systeem goed beheersten..het gaat je goed jongen...RIP.🙏

Leonard A Sleman

De gedachten aan jouw verdriet zijn zwaar; ik herinner me vooral dat pretgezicht, dat volledig veranderde bij een volle lach, met grote glinsters in je ogen. Dat daar zoveel zwaarmoedigheid achter schuil heeft kunnen gaan, is moeilijk te bevatten. 

Je hebt nu hopelijk de rust gevonden die nodig was. Een moedig besluit, maar zo heftig voor wie achter zijn gebleven. 

Familie en vrienden; veel sterkte, liefde en wijsheid. 

Jeroen
My Fellow KING - you will be missed.

My fellow KING!

Je charme, je oprechtheid en je humor. En natuurlijk die heerlijke pretoogjes van je. Ik mis je nu al. Ik hoor het je zeggen: "Je weet zelf toch, Jay, een man moet stralen, toch? Of niet?!?"

Dema, de beste jeugdmatie van mijn neefje Dyon. Een paar jaar jonger dan ik, maar vol trots bombardeerde ik je 15 jaar geleden ook tot mijn nefo! Een leger aan neefjes had ik, en jij was een van die generaals onder hen, manne.

Het nieuws kwam zondag dan ook als een schok. Die stralende Dema, die mooiboi waar ik altijd mee kon lachen en regelmatig op de zaterdagavonden mee borrelde op 't Plein in Den Haag, diezelfde Dema bleek al jaren lang een zware stijd van binnen te voeren. Een strijd die overging in een lijdensweg, een lijdensweg die maar leidde tot één uitweg, afgelopen zaterdag.

Broertje, geen strijd meer. Je bent verlost. Je hebt rust. Wat had ik je graag willen helpen op aarde. Nog in dit leven. Had ik maar geweten waar je allemaal doorheen ging...

Demis, wo tak baka in het hiernamaals. Met die borrel erbij. 
Until we meet again lobiwan. Until we meet again.

 

Glenn Weisz Jr
Dag krullenbol

Lieve Demis, 

Kon jij maar zien wat iedereen zag. Een mooie, intelligente, lieve en innemende jongen met de allermooiste lach van de hele wereld. 

En kon iedereen maar voelen wat alleen jij voelde. Grote wanhoop en diepe eenzaamheid. 

Zo onwerkelijk dat je er niet meer bent. 

Je bent en blijft voor mij altijd de broer van mijn allerliefste vriendinnetje. Je vertelde me vaak hoe trots je op haar was en hoe lief je de kinderen vond. 

Maar buiten dat was je ook een beetje mijn maatje. We zagen elkaar niet veel, maar als we elkaar zagen was het altijd goed. Op verjaardagen konden we uren kletsen over van alles en nog wat. Van swipen op Tinder tot het verkennen van Lexa (je vond dat ik me op de markt moest begeven😉) tot onze vakantie in Mallorca (ik mocht alleen mee van mijn vader op 18- jarige leeftijd, omdat jij ook mee ging. Zegt genoeg). We hebben wat afgelachen. In een deuk lag ik om jouw grappen en ik was nog niet bijgekomen van een grap of je ging eroverheen met de volgende. 

De afgelopen jaren dat ik je zag vroeg je steevast naar mijn persoonlijke situatie. Jouw woorden werkten altijd helend, je wist vaak een snaar te raken en me aan het denken te zetten. Dat stapje verder. Daar zorgde je dan voor. Je gaf me veel positieve energie. Had je graag om me heen. Je kon me soms zomaar even een berichtje sturen omdat je aan me moest denken. Ik vind het verschrikkelijk dat je datgene wat je gaf aan anderen, niet aan jezelf kon geven. 

3 augustus zag ik je voor het laatst tijdens het uitgaan in de Cloos op het plein in Den Haag. Je stuurde me nog een appje naderhand. Het bleek de laatste die ik van je zou krijgen. 

Lieve Deem, ik kan alleen maar hopen dat je nu de rust hebt gevonden die je zo verdient en dat het licht weer voor je schijnt. De meiden en ik zullen er altijd zijn voor je zusje, de kinderen, Kenneth, je broer en je ouders. No matter what. 

❤️to the moon and back ❤️

‘Jootje’ 

 

 

Jolanda van Blitterswijk
Herinnering

Als collega zag en hoorde ik dat jij gedurende vergaderingen en bijeenkomsten een zeer betrokken collega was. Regelmatig was jij de eerste die zijn mening gaf over de richting en mogelijkheden. Altijd constructief, behulpzaam, met humor en toch serieus. We zijn erg verdrietig, maar respecteren jouw keuze. Beste Demis, misschien tot ziens ...

Martin Schellingerhout

Dag oude vriend,

Lang geleden zaten we samen in de klas

Lang geleden haalden we samen kattenkwaad uit

Lang geleden hebben we elkaar voor het laatst gezien

Nu dit nieuws, ontzettend triest 

wat vreselijk dat je geen andere weg meer zag

 

Ik hoop dat je rust kan vinden

 

Martijn

Beste Rita en familie, gecondoleerd  en wens jullie heel veel sterkte en kracht toe! Geeta uit Dordrecht

Connected

Hello Deem,

I just lit a candle and read all the messages since we exchanged.

It was 2011. We spent some time together when I was in Leiden. Then I left and we said hi now and then about the following years, but never managed to meet again. And then the last messages, in 2017, when you wanted to come to Italy for a short trip, but in the end it didn't happen.

I have a lot of feelings inside myself now. I remember your eyes and your smile, your jokes, your tenderness, your light, your boldness, your stubborness, your busyness, your sleepiness, your hospitality, your caring, your irony. And I'm crying.

I wish I felt less busy and welcomed you here. This is painful and is teaching me a lot. I would have loved to connect with you again.

Somehow you have been a part of my life, and I'm very grateful for that. And you will always be.

Your face saying "bambino!" will be my favorite memory about you.

Feel you

f
I'll Be Missing You. (Sean Combs, Faith Evans)

It's kinda hard with you not around (yeah)
Know you in heaven smilin' down
Watchin' us while we pray for you
Every day we pray for you
Till the day we meet again
In my heart is where I'll keep you friend
Memories give me the strength I need (uh-huh) to proceed
Strength I need to believe
My thoughts big I just can't define (can't define)
Wish I could turn back the hands of time
Us in the six, shop for new clothes and kicks
You and me taking flicks
Makin' hits, stages they receive you on
Still can't believe you're gone (can't believe you're gone)
Give anything to hear half your breath (half your breath)
I know you still living you're life, after death

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I'll be missing you
Thinkin' of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you

Somebody tell me why

One black morning
When this life is over
I know
I'll see your face

Every day that passes
Is a day that I get closer
To seeing you again

We miss you big, and we won't stop
'Cause we can't stop, that's right

Ricky Schuijer
Mijn intense medeleven

lieve Demis

Ik heb je als baby zien opgroeien en een knappe man zien worden. Ik zal onze mooie gesprekken en samen zijn koesteren.

We zullen je missen maar nooit vergeten.Rust in vrede mijn schat de Heer is je Herder.            Tante Mieke.

Mieke Madari
You Never walk alone

Lieve Demis

Ik zal jou altijd herinneren aan je mooie lach dat je ziel nu mag rusten.

Je zal door velen worden gemis

Helen Smees Ian Tholel
Mooie herinneringen

Ouwe vriend, ik kan het nog niet bevatten maar ik had je ook al paar maanden niet meer gezien of gesproken en wist niet dat je met mentale problemen kampte.

Wij kennen elkaar sinds de brugklas. We zaten niet in dezelfde klas maar hadden elkaar snel gevonden op voetbalgebied en qua humor. Jij was altijd zo relaxed en grappig, dat trok mij aan in jou. In de 4e klas zaten we ook echt bij elkaar in de klas en hebben we gouden tijden meegemaakt met als hoogtepunt de uitwisseling waar ook nog beelden van zijn. Wanneer ik je weer tegenkwam op straat begon je over Freiberg. Een tijd zonder zorgen en waar we dan lachend over konden praten. 

Ik vond je altijd een super relaxte gozer waar ik mee kon lachen maar waar ik ook serieus mee kon praten. Iedereen vond je aardig en grappig en dat maakt het des te moeilijker om je keuze te begrijpen. Niemand kan ook weten hoe jij je hebt gevoeld de laatste tijd. Ik had je zo graag weer willen ontmoeten tijdens een volgende reünie. Ik hoop dat je nu wel de rust hebt gevonden waarnaar je zocht. Rust zacht en weet dat wij je ontzettend gaan missen in deze wereld.

Mijn steun gaat uit naar je familie die het enorm zwaar zullen hebben met dit extreem grote verlies. 

 

Erik Louisse
Lieve Demis

Jij had zoveel aandacht voor mij. Jij wilde weten hoe het met mij ging, hoe ik mij voelde. Die hemelbestormende betrokkenheid, onvervaard rechtvaardig. Jij stelde de juiste vragen, maakte rake opmerkingen die mij weer aan het denken zette... Zo, wat ben jij sterk. Dat draag ik voor altijd met mij mee.

Jij vertrouwde in mij, jij deelde gevoelens, frustraties. Ik ben dankbaar voor de momenten die je met mij deelde. Jij stelde je open en maakte je kwetsbaar. Ik bewonder jou om je kracht, om zoveel alleen te dragen. Dat draag ik voor altijd met mij mee.

Voor mij ben jij een bron van inspiratie. Daarvoor wil ik jou danken en jou rust gunnen, waar dat ook is. Jij bent een mooi mens...

Sander Knirim
Zo kort op aarde maar van onschatbare waarde

Dag lieve, ongelooflijk sterke, waardige, mooie, vriendelijke, toegewijde Demis. Het was een groot voorrecht jou te kennen. Goede reis naar het licht, de rust en de vrede. 

Vol verbijstering wens ik familie en vrienden heel veel kracht en troost toe na dit verlies. 

Lotte
Rust zacht Demis

Woorden schieten te kort.

Rust zacht Demis.

Familie, vrienden, kennissen en collega's allen gecondoleerd en veel sterkte.

Sandra Kouwenhoven
Wij leven met u mee

Dit trieste bericht ontvangen via onze dochter Leonie.wij wensen u en Janine en Rodney heel veel sterkte met dit verlies.

Loek en Loes Steenweg 

Fam. Loek en Loes Steenweg
Sterkte

Jeanine, ouders en broer van Demis,

Heel veel sterkte met het verlies van jullie broer en zoon. 

We hopen dat jullie veel steun krijgen bij de verwerking van dit grote verdriet.

Ouders van Natasja
Heb elkander lief. Johannes 15:12

April 2019 was je nog bij ons op Curacao. Wij waren gefascineerd door jou mooie lach. We hebben lekker zitten eten bij mijn moeder thuis. Daarna heb je heel spontaan gebabbeld.

We moesten afscheid nemen, want je zou de volgende dag al naar Holland vertrekken. Je beloofde nog dat je ons op de hoogte zou houden van je verdere plannen.

Maar vreemd genoeg was dit de laatste Afscheid. Want wij hebben nooit iets van elkaar gehoord.

De Les die ik hieruit heb geleerd is, dat Geen nieuws, niet altijd Goed nieuws is. En dat wij voor elkaar moeten waken in deze wereld. Ik zal dit zeker meenemen in mijn verdere leven.

Slaap zacht neef Demis.

Aan Lloyd, Rita, Rodney en Jeanine, dat God jullie kracht geeft met dit groot verlies.

Inid Ireen Busropan
Kort maar krachtig

Demis, ik heb je kort gekend maar dat had ook anders kunnen zijn. Je was een erg spontane vrolijke jongen die zomaar een hele goede vriend had kunnen zijn van mij. 

We kennen elkaar van de universiteit en hebben samen SBB gedaan. Dat was een leuke tijd waarin we hard moesten werken. Hoe dit ging was niet altijd zoals jij dat wilde en dat liet jij dan ook goed merken. Dat deed mij weer lachen en daar hadden wij het dan later over. Leuke tijd was dat met leuke mensen.

Helaas hoor ik nu het trieste bericht. Hopelijk rust je zacht en ik wens jouw vrienden en familie veel sterkte toe.

Peter
Een fijne, gevoelige collega

Beste familie van Demis,

Mijn welgemeende condoleance voor het wegvallen van Demis.

Ik ben er erg van geschrokken. Demis was een fijne collega, waar ik goed mee kon praten. Hij was net als mij gepassioneerd op het gebied van duurzaamheid. Ik noemde hem voor de grap weleens My Friend the Wind. Ik ben namelijk een groot Griekenland fan. Hij zag dat als een compliment.

De laatste tijd heb ik hem uit het oog verloren. Ik werk bij het andere vergunningen bureau. En nu is hij er niet meer.

Ik wens u het allerbeste toe bij het verwerken van uw verlies. Hij is nu in het Licht.

Vriendelijke groet,
Hans Gerritsen

Hans Gerritsen
Memories

Hey Demis, We hebben elkaar niet zo heel vaak gezien maar de momenten met Dy en Jeanine wanneer je er ook was vulde je de ruimte met een brede lach, positieve energie, diepzinnige en spontane gesprekken. Zo blijf je jaren later nog in mijn geheugen gegrift. Het is onwerkelijk om te vernemen dat het leven zo anders is verlopen. Hoop dat je de rust waar je naar op zoek was hebt gevonden.

Mijn medeleven gaat uit naar je familie en vrienden, ik wens heel veel kracht en liefde tijdens deze zware periode.

 

João
Lieve Demis

Lieve Demis,

Wat was je een fijne collega. Je glimlach uit duizenden zal ik niet snel vergeten. In de zomer van 2018 werkten we korte tijd samen aan een vergunning en het was een plezier en genoegen om met jou te werken, je was gemotiveerd, nieuwsgierig en stelde goede relaties met de mensen om je heen voorop. Daarna werkten we ieder aan andere projecten en zagen we elkaar wat meer in het voorbijgaan. In onze korte gesprekjes de laatste maanden zei je dat het niet zo goed met je ging en ik kon dat ook wel zien aan je. Dat deed mij pijn en ik hoopte zo dat je het licht weer zou vinden. Waar je nu ook bent Demis, die plek is mooier geworden. De naaste familie wens ik heel veel sterkte met dit grote gemis.

 

Frank Strijk

Lieve Demis,

Net als vele anderen zal ook ik jouw mooie glimlach nooit meer vergeten. De herinnering die ik aan jou heb, gaat terug naar onze tijd op het Grotius, met name de economie lessen kan ik mij goed voor de geest halen. Niet vanwege de lessen zelf, maar om onze gesprekken en lol die we tijdens de les hadden. 

Rust zacht, liefs,

Nanette
Lieve Demis

Lieve Demis, dankjewel voor jouw warmte en vriendschap. Zo jong als we waren op de middelbare school en vlak daarna, je was vriendelijk, attent, aandachtig, warm en stralend. In vanzelfsprekende verbinding met ons om je heen. Rust in liefde en in vrede.

Aan de familie van Demis, gecondoleerd, woorden schieten tekort. De tekst op de kaart is heel mooi, dat we elkaar lief mogen hebben en echt mogen zien. ik wens jullie alle sterkte en licht van de wereld toe om dit grote verlies samen te kunnen dragen. Soso lobi nanga krakti.

Lynn
Een laatste groet...

Lieve Demis, 

Rust zacht...

Lieve Familie,

Gecondoleerd...

Heel veel sterkte met dit grote verlies.. 

Shalini Ganner
Rust zacht Demis

Vol ongeloof heb ik het overlijdensbericht van Demis gelezen. Ook al is het een tijdje geleden dat ik zijn stagebegeleider was, Demis is mij altijd bijgebleven. Ik herinner me hem als een vriendelijke, goedlachse student met ups en downs en met een enorme drive om het beste uit zichzelf te halen. Wat zal het gat dat hij in zijn familie en vriendenkring achterlaat groot zijn. 

Rust zacht Demis.

 

Grada Degenaars (Science Based Business - Universiteit Leiden)

lieve Demis,

wat hebben we genoten van je gezelligheid en enthousiasme. De vrolijke maar ook de gezellige die altijd in was voor grapjes en lekker eten.

Bedankt Demis voor alle mooie herinneringen die we aan je hebben♡

rust zacht.

 

heel veel liefde en sterkte aan Oom Lloyd, Tante Rita, Rodney & Jeanine en gezin

 

Trees, Farley en Cheryl Ramdahin
Groot verlies

Beste Lloyd, Rita, Rodney, Janine, Kenneth & kinderen,

Gecondoleerd met het verlies van Demis.

Ik heb Demis alleen als kind gekend maar lang genoeg om te hebben gezien hoe ontzettend intelligent, lief, grappig en goed mens hij was. 

Veel kracht, liefde en ook tijd om dit een plekje te mogen geven. 

Love, Daisy

 

 

Daisy Berendes
Het Licht

Lieve Demis, 

Van alle nieuwe collega’s die de DCMR binnen kwamen, was jij Demis een van diegenen die ik regelmatig op de gang of bij de koffieautomaat sprak en dus kende. En inderdaad, je was altijd geïnteresseerd en blijmoedig. We hebben ook diepere gesprekken gevoerd en ik vond je een bijzondere man. Het laatste jaar heb ik jou helaas doordat ik zelf ziek werd niet meer gesproken. Het nieuws over jou sloeg dan ook in als een bom en ik voel mij er verdrietig over. Toch ervaar ik ook troost. De energie in de ruimte waarin ik jou vanavond de laatste eer mocht bewijzen zegt mij genoeg. De ruimte was gevuld met jouw liefde. Ik weet zeker dat voor jou het licht weer zal schijnen. 

Rosita 

Beste ouders en familie,

Demis was een meer dan geliefde collega, ook door mij persoonlijk. Het spijt me vreselijk dat hij er niet meer is. Jullie verdriet kan ik dan ook niet verzachten. Geweldig de kaart zoals jullie deze hebben opgesteld. Heel heel veel sterkte toegewenst.

Rosita Thé

Directeur DCMR

Rosita Thé
Goede reis lieve Deem.

Lieve Deem,

Heb je het gezien? Die enorme rij met mensen die net afscheid kwamen nemen. Mensen die helemaal geen afscheid van je wilden nemen. Je hebt zoveel mensen geraakt met je warmte, je vriendelijkheid, je lach. Je bent zo geliefd. En zult zo worden gemist. 

We zijn door de vriendschap van onze broers Rodney en Ro samen opgegroeid in Tanthof. Van mee mogen naar Delftse hout - waar je op wonderbaarlijke wijze op een wesp wist te gaan staan en vervolgens tot hinkend vroeg of iemand die angel eruit wilde zuigen, terwijl iedereen maar stond te lachen -, tot samen een dansje en een drankje doen op de feestjes van Tony. Het voelde altijd vertrouwd om je weer te zien. Dat kon ook niet anders als je keer op keer met de grootste glimlach, een knuffel en een “hey sis” wordt begroet. Dat dit nooit meer zal gebeuren breekt mijn hart.

Het is moeilijk voor te stellen hoe je al die tijd hebt geworsteld en hoe je uiteindelijk tot dit besluit bent gekomen. Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je verdient. Goede reis lieve Deem.. Keep shining up there in heaven. 

Liefs,

Sharon

 

Lieve Lloyd, Rita, Rodney, Jeanine, Kenneth, Liam, Justin en Quentin,

Nogmaals gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel kracht en sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Ik hoop dat jullie je gesterkt voelen door alle mooie herinneringen die iedereen aan Demis, jullie zoon, broer en oom, heeft. Hij heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten en zal worden gemist.

Liefs,

Sharon

 

Sharon Oe
Voetstappen in het zand

Ik droomde eens en zie ik liep aan het strand bij lage tij. Ik was daar niet alleen,want ook de Heer liep aan mij zij. We liepen samen het leven door en lieten in het zand een spoor van stappen twee aan twee de Heer liep aan mij hand.

Ik stopte en keek achter mij en zag mijn levensloop in tijden van geluk en vreugde van diepe smart en hoop.

Maar als ik het spoor bekeek,zag ik langs heel de baan, daar waar het juist het moeilijkst was maar een paar stappen staan. Ik zei Heer waarom dan toch. Juist toen ik U nodig, juist toen ik zelf geen uitkomst zag, op het zwaarste deel van mijn pad...." De Heer keek toen vol liefde mij aan en antwoorden op mijn vragen. Mijn lieve kind DEMIS toen het zo moeilijk was, toen heb ik jou gedragen.

Ik wens jullie veel kracht en liefde toe in deze moeilijke tijd

RITA LlOYD KINDEREN En KLEINKINDEREN

 

Helen Smees

Lieve Deem,

Toen ik in de zomer van 2016 bij de DCMR kwam werken was ik bezig uit mijn put te klimmen. We hebben qua werkzaamheden nooit met elkaar te maken gehad, maar sinds die eerste week hadden we een klik en zouden we goede vrienden worden. Mijn onzekerheid en ongeluk die ik verborg achter een lach en brutale praatjes had jij namelijk direct door. Je pestte mij er na 3 jaar nog steeds mee. Voor jou bleef ik altijd die puppy die maula kwam zetten.

We waren ook allebei zulke suffe kneusjes in ons eerste jaar bij de dienst. Dat verbond, ook in de frustratie hoe ‘ziek zijn’ gevolgen kan hebben voor je beoordeling van je werk, terwijl het niks zegt over je waarde. 

Veel goede gesprekken hebben we gevoerd, over daten en honden en reizen naar Suriname, maar ook over kwetsbaarheid, je verloren voelen.. Over hoe raar ik ben dat ik zoveel tegen je kan praten over mijn gevoel en gedachten, over hoe raar jij bent dat je zo snel dichtklapt en vragen zo natuurlijk terugkaatst. Zo wrang dat ik juist nu meer dan ooit zou willen dat ik nog even met je kon sparren over alle verdriet die nu door me heen jaagt. 

ik dacht altijd dat ik degene met de gekke drama was, en jij de wijze jongen die precies de goede vragen wist te stellen. Achteraf vraag ik me af of we niet teveel over triviale dingen heb gepraat, en meer aandacht voor jou hadden moeten hebben. Ach, je zou waarschijnlijk zeggen dat het rustig gaat, en vanzelf weer beter zal worden. 

Lieve familie en vrienden, ik wens jullie alle kracht en warmte toe in deze heftige periode. Ik hoop dat Deem de rust en het geluk heeft gevonden waarnaar hij op zoek was, en trots terug kan kijken naar de overweldigende hoeveelheid mensen die om hem geven. 

Nicole Hazelzet
Herinnering . . .

Een herinnering van je voormalige docent Economie/afdelingsleider, op het Grotius College, Delft, meer dan vijftien jaar gelden . . .

Een vrolijke leerling, met vrienden Ivan, Timen, Yannick, Arthur en veel andere leuke klasgenoten, veel praten over voetbal, veel lachen, maar ook het volgen van de lessen, opgaan voor een waardevol vwo-diploma, meedoen aan de scholieren-debatwedstrijd "Op weg naar het Lagerhuis", je middelbare schooltijd, mooie jaren, nu herinneringen . . .

Citaat van Demis, uit het Grotius-fotojaarboek 2003-2004, met twee prachtige foto's, met jouw mooie glimlach en flonkerende ogen:

"Ik ben van brugger tot zesde klasser erg veranderd. Als brugger en tweedeklasser was ik een lastig te bestrijden mannetje. Ik was altijd wel in voor kattenkwaad. Naarmate de jaren voorbij gingen werd ik rustiger. Ik hield er erg van om tijdens de les, bij de verwarming in de hoek te zitten, lekker rustig, maar altijd wel in voor een leuk gesprek.

Ik heb erg veel gelachen met mensen hier op school. Namen noemen is overbodig. De mensen weten het zelf wel. Ik had altijd respect voor mensen die hun ding deden op school, huiswerk maken etc. Daar kon ik namelijk een voorbeeld aan nemen . . . "

Waardevol, het herlezen van jouw opgeslagen woorden.

Demis, ook ik wens dat het Licht jouw mag begroeten en omarmen, en een schuilplaats voor jouw mag zijn.

Ouders en alle familieleden, mijn condoleances. Heel veel sterkte met dit verlies.

 

A.P.M. (Aad) Sosef
"..kan ik nog even wachten"

Ha Demis,Tijdens de middelbare school hebben wij veel samen in de klas gezeten. Wat kon jij ook genieten van het leven. Dit zat soms in de kleinste dingen, maar met de grootste passie en humor. Als de leraar jou sommeerde de kauwgom in de prullenbak te gooien, reageerde je met: “…maar meneer, hij is nog zoet, kan ik nog even wachten”
.

Je had je eigen stijl, en ging daar goed op. De grenzen zocht je op, en altijd met respect. Als een leraar 45 minuten zijn uiterste best had gedaan de lesstof beeldend uit te leggen, en jij achterin de klas met van alles bezig was zonder enige aandacht voor de les, was er altijd nog de laatste vraag van de les van Demis: “meester, dit staat toch ook allemaal in het boek?” Het leven leerde jij kennen op je eigen manier en op je eigen tempo. Niet te gehaast, het leven gaat al snel genoeg.


Een feestje was je altijd voor te vinden. Vroegtijdig het feestje verlaten paste niet bij jou, -“La Di Da Di, we likes to party. We don't cause trouble, we don't bother nobody”- . Het heeft ons dan ook verrast dat jij geen trek meer had in dit feestje? Jouw soms fysieke traagheid wist je ruimschoots te compenseren met je mentale scherpte, gevatheid, filosofie en bovenal interesse. Je was een graag genode en geziene gast op elke partij.

Maar het feestje was voor jou afgelopen. Alleen de ochtend tegemoet. De mensen en lasten achter je gelaten. Als we jouw emoties beter hadden kunnen voelen waren we het liefst allemaal bij je geweest.


Het zoete van de kauwgom was er jammer genoeg vanaf. Er was geen tijd meer om te rekken. En dat hoeft ook niet. We zullen je missen. Rust zacht Demis.

Sem

Sem Mekking
Lieve Deem

Lieve Deem,

Ik ben blij dat ik je jaren geleden heb mogen leren kennen toen ik bevriend raakte met jou lieve zusje. Ik heb je leren kennen als een lieve, sociale, grappige en oprechte jongen.  Je was altijd oprecht geïnteresseerd in de ander en met je mooie glimlach en de twinkeling in je ogen wist je altijd een warm gevoel los te maken. Je bleef niet alleen de broer van mijn lieve vriendin, maar werd ook een vriend.  We groeide uit tot één mooie vriendengroep waar  we over de jaren heen  heel wat afgelachen hebben en veel mooie onvergeetbare momenten hebben beleefd.  Wat zal ik je mooie glimlach, die leuke twinkeling in je ogen en warme persoonlijkheid gaan missen, maar altijd bij me dragen! Ik hoop dat je de rust waar je zo naar verlangde gevonden heb  en je mooie glimlach terug heb. Rust zacht lieve Demis.

Deem , de meiden en ik  zullen altijd klaar staan voor je lieve zusje, broer en ouders.

Jeanine, Rodney, Rita en Lloyd heel veel sterkte en kracht toegewenst met het verwerken van dit grote verlies.

 

Liefs,

Fleur

Fleur Bruinier
Deem

Deem, ik richt dit bericht maar gewoon aan jou kerel.

We hebben elkaar leren kennen tijdens onze tijd in Leiden en zijn toen best een tijdje met elkaar opgetrokken, en ik vond je meteen en altijd een bijzondere gozer. Vanwege je vrolijke energie en je eigen kijk op alles.

Er zijn inmiddels wat jaren verstreken sinds die tijd, en sinds we elkaar gezien hebben, maar ik ben je altijd blijven herinneren als die goedlachse denker en dat zal ik ook altijd blijven doen.

Het ga je goed man!

 

J
Innige deelneming

Het ergste wat je als ouder kan overkomen is een kind te verliezen. Er is weinig dat jullie leed kan verzachten. Wij leven intens met jullie mee.

Ludy en Yvonne Meijer
Laatste groet

Lieve familie, 

Als ik de woorden kende die jullie zouden troosten, zou ik ze jullie schrijven.

Maar ik weet ze niet, dit verdriet is té groot. 

De leegte die Demis achterlaat, is niet met woorden te vullen. 

Ik wens jullie veel kracht toe om dit grote verlies te verwerken.

Demis, een goedlachse jongen. Ken je van vroeger en lang niet meer gezien. Altijd even vriendelijk. Rust zacht. 

Bharti Ganner
Thuisvoelen

Lieve Demis, wat een grote schok dit bericht. Wij kenden elkaar van de studentenvereniging in Leiden. Het was altijd gezellig om een biertje met jou te drinken. Ik, en ik denk ook vele anderen, voelde me meteen op mijn gemak bij jou waardoor een gesprek snel diepgang kreeg. Je was zo’n open en warme persoon. Pas geleden ben ik naar Den Haag verhuisd, het voelde onwennig en nog niet als mijn thuis. En toen kwam ik jou tegen voor de supermarkt. Je was vrolijk en geïnteresseerd als altijd. Ontzettend lief naar mijn dochter aan het lachen. We woonden vlakbij elkaar in dezelfde buurt. En meteen voelde Den Haag een stuk meer vertrouwd en gezellig. ‘Ik ben nog steeds niet gestopt met roken,’ zei je nog. ‘Komt wel,’ zei ik. Ik had geen idee dat je zo in gevecht was met het leven. Ik hoop dat je je rust hebt gevonden.
Familie van Demis, dit is niet te bevatten. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe. 
Liefs, Parissima  

Parissima

Beste Demis,

Ik kon je niet persoonlijk, alleen via zakelijk contact en vanuit de wandelgangen. Maar dat was genoeg om te zien dat je een vriendelijke en leuke jongen was met een hele mooie, lieve en ietwat verlegen glimlach. Een jongen met een pretgezicht, zo zal ik je herinneren. Uit eigen ervaring weet ik ook dat de glimlach het perfecte masker is naar de buitenwereld. Dé manier om de waarheid te camoufleren. Dat je voor deze weg gekozen hebt is zeer verdrietig, maar ook moedig en te begrijpen. Ik hoop dat je nu de rust hebt waar je zo naar verlangde. Ik wens iedereen die jou lief heeft veel kracht toe om dit verlies te kunnen dragen.

Lieve groet..

Nadine
Salut

Lieve Demis aka Dimma,

Alles coolio? Ik hoop dat je je rust gevonden hebt.

Stiekem heb ik hier al veel mooie berichten over jou gelezen.

Ik wil het maar niet geloven. Woorden schieten dan ook tekort.

Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en heel verdrietig dat je hier niet meer onder ons bent.

Het gaat je goed. Wat zal ik je smile en je persoontje vreselijk missen.

Ik wil je bedanken voor de vele mooie momenten die we hebben gedeeld.

Denk aan je en zal je nooit vergeten. 

Verder wens ik de familie, vrienden en naasten heel veel sterkte met het grote verlies van onze Demis.

 

Dikke knuffel en veel liefs.

Domingos de Brito
Rust zacht

Altijd vriendelijk en een knuffel voor Lola. We hopen dat je nu de rust hebt, die je zoekt.

We wensen de familie en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Walter, Mirella, Kim en Swen van Doesburg
Demis

Demis,

 

Ik was erg geschokt door het bericht van je overlijden. Je bent iemand met zoveel hart voor je werk. Je dook er altijd helemaal in. Zo enthousiast. Je was altijd een hele fijne collega om mee samen te werken. En dan opeens ben je er niet meer. Ik kan er nog niet bij. Ik respecteer je keuze, maar missen ga ik je wel.

 

Foppe de Jong
Niet te bevatten..

Lieve Demis,

geschokt, sprakeloos en geraakt...

We hebben bij elkaar in de klas gezeten op het Grotius, ik denk dat ik op school in die tijd weinig mensen heb leren kennen die zó sympathiek en oprecht waren als jij.

Wát een enorm mooi mens, met de breedste glimlach en de meest innemende vriendelijkheid naar een ieder...

Helaas heb ik je na school niet vaak meer gezien, sporadisch kwamen we elkaar tegen en groetten we elkaar alsof al die jaren er niet tussen hadden gezeten.

Wat verschrikkelijk dat je jezelf zo hebt gevoeld, ik kan me alleen maar afvragen hoe dat moet zijn geweest...

Ik hoop dat je de rust hebt gevonden waar je naar op zoek was, deze rust gun ik je!

Heel veel sterkte voor jouw familie en naasten.

Het ga je goed...

Froukje
Wat een gemis...

Lieve Demis,

We zaten samen op het Grotius, weliswaar niet bij elkaar in de klas. Zo goed kenden wij elkaar dus eigenlijk niet, maar we woonden bij elkaar in de buurt en dat schepte toch een band.
 

Ik vond je een opvallende verschijning. Zo grappig en vrolijk, maar je kon ook heel serieus, rustig en lief zijn met oprechte aandacht voor de ander. Dat viel op tussen al die stoere puberjongens! Je was altijd vriendelijk en begroette iedereen met die brede glimlach van je. 
 

Had jij maar kunnen voelen hoe er door zo enorm veel mensen met heel veel liefde aan je wordt (terug)gedacht. Hoeveel mensen, op wat voor manier dan ook, jouw warme, hartelijke en liefdevolle kant hebben gezien. Ik vind het zo verdrietig voor je dat je het zo zwaar hebt gehad. Ik hoop dat je je rust nu gevonden hebt. 
 

Heel veel sterkte aan iedereen die Demis lief had. Het gemis zal enorm zijn. 

Lieve Demis, rust zacht

Sanne
Er wordt aan je gedacht

Beste Demis,

Ik kende je niet, maar ik ken je verdriet. En die van je familie en vrienden. 

Wat zal jij een strijd hebben gehad, en wat heb je dapper gestreden.

Hopelijk heb je rust gevonden.

Heel veel sterkte aan je familie en vrienden

Roos
MISSING ANGEL

 Aan: Lloyd, Rita en fam. Busropan-Mamadeus

Met Oprechte-en Innige Deelneming aan dit Smartelijk Verlies bij het heengaan van

jullie Dierbare

*******  DEMIS  *******

Your pain is Gone

Your stay was Short

We think of YOU as Living

In the Hearts of those YOU 

touched!!!

For nothing loved is EVER LOST

and YOU were LOVED so Much

A whisper of an Angel YOUR

LIGHT shall be🌅

Heaven has a NEW ANGEL!!!👼

 

Lygia, Joan, Oma Cheng-A-June en fam.