phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Afbeelding

Cor Dieleman

-

Uitvaartinformatie

Cor is overgebracht naar crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft.
Hier is woensdag 1 juni van 20.00 tot 20.45 uur gelegenheid persoonlijk afscheid van hem te nemen.

De afscheidsplechtigheid, voorafgaande aan de crematie, zal plaatsvinden op donderdag 2 juni om 13.30 uur in de aula van crematorium Iepenhof.

Aansluitend is er gelegenheid de familie te condoleren en met elkaar herinneringen te delen.

 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Cor Dieleman

Deel deze pagina
Romeinen

Cor,

gedurende een week heb ik bijna alle romeinse en griekse bouwwerken (en restanten vooral) in Albanie bezocht. Alle vragen die ik had over: aquaducten, leefwijzen, bouwmethoden, beton, wegenbouw en noem maar op konden alleen door jou beantwoord worden. Zonder dat je te wist keek je over mn schouder mee en zag mijn verwondering en bewondering voor de Romeinen. 

Helaas kan ik t je niet meer vragen, maar sinds die vakantie loop je mee in mijn zoektocht naar kennis over de Romeinen.

Liefs en sterkte

Rob Schilthuis

Beste Marianne, Marloes, Maarten, Miranda en Sem.

Een rouwbrief….. van wie? Ik kon zo gauw niet bedenken wie dat zou kunnen zijn. Tot mijn verbazing zag ik dat Cor was overleden. Was hij al zó oud, vroeg ik mij af. Nee, niet echt. De gedachten aan Talinghof schoten door m’n hoofd. Het gezellige pleintje, met jouw etalage vol met pottenbakkers kunstwerken. De kinderen die samen zo ontzettend veel plezier met elkaar hebben gehad. En jullie bezoek in Wageningen, wat gezellig was dat.Wat een verlies, zonder man, vader en opa verder te moeten. Wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van jullie verdriet. Wat blijft zijn de mooie herinneringen. Hele mooie rouwkaart.

Lieve groet,

Paul ,Joost, Karin, Mineke Terpstra

Paul en Mineke Terpstra,

Cor

We leerden elkaar kennen via onze kinderen. In het begin vonden wij je een hele stille man, maar naarmate wij elkaar vaker zagen, tijdens familiefeestjes en vakanties, leerden wij elkaar beter kennen. Je was een hele vriendelijke, rustige man met heel veel kennis. Met de paasbrunch hebben wij elkaar voor het laatst gesproken. Het was reuze gezellig en wat waren wij het eens over Sem, die we een slim jongetje vonden. 

Helaas komen er geen gezamenlijke herinneringen meer en gaan we je heel erg missen.

Jos en Ragonda 

Medeleven voor Marjan Kinderen en Kleinkinderen van Cor

Wat een droevig bericht om te horen dat jullie Cor is heengegaan. De laatste keer hebben wij elkaar gezien bij Gertjan. En vele jaren toen de kinderen klein/jong waren bij de Oldemannetjes thuis het was altijd gezellig. Marjan, kinderen en kleinkinderen wij wensen jullie veel kracht en hoop toe.

namenens de Familie van Bokhoven - van Enst 
Herman en Betty

Betty en Familie