phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
bb

Cees van Gent

-
Samen plezier, samen op reis,
samen een eenheid, samen eigenwijs.
Samen kwaad en samen goed,
samen verdriet en samen weer moed,
Nu verder zonder hem dat doet pijn,
te weten nooit meer samen te zijn.

Uitvaartinformatie

Cees verblijft tot de dag van de uitvaart in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, alwaar geen bezoek.

Voorafgaand aan de crematie staan wij stil bij zijn leven in de aula van crematorium Iepenhof,
Hoflaan 18 te Delft, op dinsdag 9 november om 13.00 uur. 

Aansluitend is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Cees van Gent

Deel deze pagina

De tijd gaat voort alleen in gedachten kun je terug. Ik zal je nooit vergeten.Tot ziens mijn vriend

Theo
Herinneringen

Het mooie van herinneringen is, dat niemand deze van je af kunt nemen, want ze blijven voor altijd in je gedachten en in je hart

René en Elma de Jong
Herinnering aan Cees

Herinnering aan Cees.

Wat kan ik daar allemaal over vertellen. Ik ken Cees 75 jaar. Onze herinneringen kunnen in een schoenendoos en die is dan vol. Als 4 jarig buurjongentje kwam Keesje (toen nog met een K) mij een reep chocolade brengen. hij durfde niet binnen te komen omdat hij zo verlegen was. De volgende jaren speelde wij als buurkinderen buiten en veel in het geliefde Laantje op de Kanaalweg. Tijdens de lagere- en middelbare schooltijd hadden wij weinig contact. Dat veranderde toen hij Heidi ontmoette. Wij werden toen echte vrienden. Wij hebben zo veel met elkaar mee gemaakt. Veel mooie dingen maar helaas ook de verdrietige dingen.

Toen mijn man Ton overleed heeft Cees mij door mijn verdriet heen geholpen. Hij gaf mij de kracht om weer door te gaan.

Toen Bert in mijn leven kwam was hij zo blij voor mij. Wat konden zij het goed vinden met elkaar. Als 2 ondeugende kinderen heel veel slagroom spuiten op hun ijsje was vaste prik.

Ik kan zo nog heel lang door praten. Cees en ik hadden ook dikwijls heel veel lol als wij herinneringen ophaalden over onze Kanaalweg. Alle buren werden dan besproken. Mijn oom Anton hun huisbaas en Paula van de sigarenwinkel. Je kon daar de sigaretten per stuk kopen. Zo gingen heel veel jongens al jong aan het roken. Wij hadden ook veel telefooncontact. Wij hadden er geen moeite mee om 1 uurtje vol te kletsen. De hele wereldpolitiek en andere actualiteiten passeerden dan. Zijn gezondheid was helaas ook vaak een onderwerp. Wat heeft hij veel mee gemaakt. Maar hij hield altijd de moed erin en was positief. Omdat hij zo goed om bleef gaan met wat hij mee maakte heb ik mij niet gerealiseerd dat  hij op zo'n korte termijn zou overlijden. Toen Heidi mij belde dat hij was overleden kon ik dit bijna niet geloven en schrok ik heel erg.

Lieve Cees ik gun je nu je verdiende rust, maar wat zal ik je missen.

Els

Els Rijntjes

Mooie herinneringen blijven.

Heidi en Aico sterkte met dit verlies.

Jeen, Carla en Jarno

Fam. J.A. Kootstra
Wordfeud

Beste Heidi,

Zolang ik Henk ken (1971) heb ik over Van Gent gehoord. Maar contact was er wat mij betreft pas na de pensionering. Eindelijk werden 'meneer Van Gent' en 'meneer Van der Hee' Cees en Henk.

Op een gegeven moment zijn we gaan wokken. Samen met Jan en Metty Gijsbertse: eerst koffie met gebak bij ons thuis, en dan tot slot wokken in Wateringen. Altijd gezellig en prettig.

Op een gegeven moment kwam ter sprake dat Cees aan Wordfeud deed. Nu ik ook! Sinds die tijd liepen er altijd 2 spelletjes en hebben we er vele gespeeld. En wat WF zo leuk maakt is het chatten dat je erbij kunt doen. Dat deden Cees en ik regelmatig. Zo was ik ook altijd op de hoogte hoe het met hem/jullie ging. Door Corona is vorig jaar het wokken niet doorgegaan, en nu zou hij aangeven wanneer hij weer kon, hij wilde niet dat ik er nog naar vroeg. Maar helaas, het heeft niet meer zo mogen zijn.

Als wij na de winter, bv in april, weer willen gaan wokken, nodigen wij jou ook uit. Henk haalt je en Jan brengt je thuis.

Sterkte voor jou en Aico en zeker tot ziens, mede namens Henk,

Annelies

Annelies van der Hee-Lammers