phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Cas Lemmers

-
Er zijn mensen in je leven
van wie de aanwezigheid
zó vanzelfsprekend is
dat je je niet kunt voorstellen
dat het opeens afgelopen is.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 Delft, op donderdag 7 november van 20.00 tot 20.45 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 Rijswijk, op zaterdag 9 november om 13.00 uur.

Na de plechtigheid is er eveneens gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.

Cas hield van rozen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Cas Lemmers

Deel deze pagina
Feestbeesten

Lieve Carina, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden

Als jongmeisje leerde ik de vrienden, tante Annie en ome Jan Lemmers  hun zoon Cas later ook Jan(tje), van mijn ouders (Rinus en Janet van Galen)  kennen. Vooral verjaardagen waren een groot feest, eerst maakte ik dat mee onder de tafel waar ik in slaap viel. Later deed ik ook mee dan werd er getwist vooral (rode) Rinus een vriend van Cas kon twisten als geen ander, dansen op Dixieland muziek met ome Jan was iets wat niet te missen was op die avonden. Toen heb ik ook jou ontmoet Carina wat hadden we plezier met elkaar. Ik  leerde Bert kennen, voor hem waren deze feesten ook geweldig dit had hij nog nooit met een verjaardag mee gemaakt. Wij zijn elkaar nooit uit het oog verloren al was het alleen een Kerstkaart of een overlijdensbericht. Nu hebben wij het bericht ontvangen dat ook Cas ons heeft verlaten. Maar de herinneringen van die feesten komen regelmatig te spraken en zullen altijd in onze gedachten blijven.

Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

Bert en Jose Hake

Bert Hake en José Hake (Josie vanGalen)
Gecondoleerd

Wij wensen familie en kennissen heel veel sterkte toe, wij zelf zijn er ook heel erg van geschrokken.

Het was de laatste tijd heel erg leuk, want wij hadden toch regelmatig contact, de laatste keer dat wij bij Cas en Carina waren hebben wij ze nog heel erg blij gemaakt met een DVD van oud Den Hoorn, wat was Cas daar trots mee, het is een heel verlies, nogmaals heel veel sterkte.

 

Ed en Meta Nowee

Lieve Cas,

Bedankt voor de fijne en gezellige samenwerking bij STG, je was zeer betrokken, altijd met iedereen begaand en je had altijd een luisterend oor. In de December maand was jij met trots onze Sinterklaas, die jij vol liefde speelde. iedereen kwam aan bod!!          Ik vond het fijn je gekend te hebben.

Frank

Dikke kus van Jose, Deborah en Bianca

 

Frank Scholte
Laatste groet

Lieve Cas,

Ieder moment verwachten wij dat de deur opengaat en dat je binnenwandelt met een cappuccino in de hand. Maar de deur blijft dicht…Even langs iedereen op kantoor lopen om een praatje en een geintje te maken, om vervolgens aan de slag te gaan met de transportklussen voor de dag. Of het nu met de trein naar Groningen was of met de oprijwagen naar hartje Maastricht, niets was te veel gevraagd.

Als je terugkwam, vertelde je trots hoe je, je charmes gebruikte om een ritje naar het station te regelen, dat scheelde weer een heel eind lopen. Ook stapte je regelmatig, oververhit het kantoor binnen en begon je druk te vertellen wat je onderweg had meegemaakt. Heel het kantoor was ontregelt, want Cas was aanwezig. Uren in de file, een uur op een buurtbus wachten of kilometers naar de bushalte lopen in de regen. Om maar niet te spreken over het opzoeken van “onze” auto’s op afgelegen parkeerterreinen van autodealers.Jij zou dit nooit, maar dan ook NOOIT meer gaan doen.. Maar de volgende dag stond je gewoon weer voor ons klaar.

Op de donderdagmiddagen hoefden we niet op je te rekenen, want je deed één ding liever dan auto’s rijden en dat was op de kleinkinderen passen.Ook van een lekkere hotelvakantie met je vrouw bij Van der Valk kon je erg genieten, daar had je zo te horen altijd veel plezier van.

Wij zullen je enorm missen, als collega voor alle werkzaamheden, maar vooral ook de aanwezigheid met je gemopper, vrolijkheid en geintjes.

Wij wensen Carina, Mirella, Daan, Jeroen, Linda en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Laatste groet van,

Kevin, Kars, Joey en Nelly

collega's Superlease
Gecondoleerd

Ik hoorde vandaag van mijn moeder Cas is overleden. Hij was jaren bevriend met mijn vader Jan. Ik ging regelmatig met Cas naar de markt en altijd werd er vis en paling gehaald. Vaak gingen we naar zijn ouders. Wat een fijne herinneringen!

ik ging later nog bij jullie op visite samen met mijn ouders. De laatste keer was tijdens een markt in het dorp. Zal Cas zijn vriendelijkheid nooit vergeten.. Gecondoleerd en heel veel sterkte!

 

Aard Meeder