phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Ben van der Ende

-
Het is onmogelijk
om iemand te vergeten
die zoveel gaf
om te herinneren

Uitvaartinformatie

Ben is in het uitvaartcentrum De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft, waar wij in deze dagen samen met hem willen zijn.
Uw eventuele bloemen kunt u hier tot en met zaterdag 9 mei laten bezorgen.


Het afscheid van Ben zal i.v.m. het Coronavirus in besloten kring plaatsvinden.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Ben van der Ende

Deel deze pagina
Dag Ben

Afscheid nemen van iemand die je al zo lang kent. Ben was een jaar of 15 toen ik hem leerde kennen, hij was de broer van mijn vriendje. Jarenlang hebben we als familie met elkaar mee geleeft. Ik heb Ben ervaren als een lieve zorgzame man, die gek was met en op zijn gezin. Jarenlang genoot hij hiervan en toen sloeg het noodlot toe. In december heb ik Ben nog gezien. Ik ging mijn hond aan hem voorstellen omdat hij en Mieke op hem zouden passen als ik afwezig was. Hij was zo blij en emotioneel en wilde zo graag dat Boris kwam. Helaas ging hij snel achteruit en kon niet meer thuis wonen. De berichten die ik ontving gaven een somber beeld. Nu is hij overleden en dat doet me verdriet. Maar de herinneringen aan jou zullen blijven.

Rust zacht Ben .

Tonny
Dag ome Ben

Het is onwerkelijk om een oom te verliezen. Als ik nog veel te jong ben, dan was ome Ben ook veel te jong om overlijden. Ik wist dat het niet goed met hem ging, maar toch is dit nog steeds onverwacht allemaal. Ik hoop dat zijn vertrek op bevrijdingsdag voor hem als een bevrijding is gekomen. 

Ik kan helaas niets anders doen dan mijn tante Mieke en mijn neefjes Jeroen en Sebastiaan maar ook Yadira en Valeria heel veel sterkte toewensen bij het verdriet dat ze nu moeten voelen. Natuurlijk gaan mijn gedachten ook uit naar zijn broers en zus en alle anderen die hem gekend hebben en hem gaan missen.

Edwin vd Ende

Dag lieve Ben 

Ik ben dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen.

De herinnering dat jij een beetje verdrietig was en ik er voor heb gezorgd dat je Mieke kon bellen, dat deed je goed je straalde gewoon en je bedankte me en zei dit zal ik nooit vergeten dat je dit voor mij heb gedaan.

ook dat je de toetjes altijd zo lekker vond en dat je goed bent gaan eten en de paaseitjes die we voor je moesten verstoppen daar kon je geen genoeg van krijgen

Ik wens Mieke en kinderen en je mooie kleindochter heel veel sterkte de komende tijd 

Lieve Ben rust zacht

Jolanda van der Elst Waterhof Dorpswijk 5
Ome Ben

Wat een verdriet,

Ome Ben rust zacht.

Tante Mieke,kinderen en klein kinderen sterkte in deze moeilijke tijd.

Dick & Iet Huisman 

Dick Huisman

Mieke, Jeroen, Sebastiaan, Yadira en Valeria

Gecondoleerd met het verlies van je man, vader en opa.

Heel veel sterkte voor de komende tijd

Familie J.M Limme
Condoleance

 

Mieke,

 Jeroen, Sebastiaan, Yadira en Valeria

Gecondoleerd met het verlies van je man, vader en opa.

Heel veel sterkte voor de komende tijd

Willem en Addy Alberti

oud collega van Ben 

Nederlandse Rawlplug 

Fam Alberti
Dag ome Ben

Geschrokken, zo onwerkelijk en nog zo jong. Er zijn geen woorden voor. Oom Ben je was een lieve oom en het gemis en verdriet is groot. Tante Mieke, Jeroen, Sebastiaan, Yadira en Valeria gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen jullie kracht en sterkte de komende tijd. Liefs en een dikke knuffel van Ingrid ter Beek, Ronald Wijnands, Marcel en Patricia Beentjes. Hondjes Orkan en Stacey

Ingrid ter Beek
We wensen jullie heel veel sterkte

Lieve Mieke, kinderen en kleinkind,
We zijn geschokt door het onverwachte overlijden van Ben.

Hoewel we al weer 5 jaar uit Delft weg zijn, is uit het oog niet hetzelfde als uit het hart. Fijn dat we nog steeds contact hebben, Mieke.

We wensen jullie veel sterkte met dit enorme verlies van jullie lieve man, vader en opa. We hopen dat jullie troost vinden in de mooie herinneringen aan Ben.

Mieke, we nemen contact met je op om je over een tijdje in Delft te bezoeken.

Liefs, Pim en Anneke

Pim en Anneke Stuij
Lieve B.B. (Buurman Ben)

In een groot gebouw als het onze heb je natuurlijk heel veel buren, maar niet met iedereen is het contact even hecht. Volgens mij waren de onderste 7 verdiepingen van ons trappenhuis daarop een uitzondering. Ik denk nog met veel plezier terug aan onze gezamenlijke  etentjes, theemiddagen en kerstborrels. Jij kon altijd oprecht genieten van de gerechten die je voorgeschoteld kreeg en je was zeker geen  moeilijke eter.

Hoewel wij beiden hetzelfde beroep hadden, was er nooit sprake van concurrentie.

Het heeft mij altijd ontroerd dat je ook in de laatste maanden toen de wereld om je heen schemerig werd, steeds hebt geweten wie ik was en mij ook om hulp hebt gevraagd als dat nodig was. Veel meer dan je geruststellen en een grap vertellen heb ik niet voor je kunnen doen  en dat voelt heel verdrietig. Je hoorde er zo bij, je was een van ons. 

Voorbij is nu je pijn en je angst om wat er allemaal met je gebeurde. Ten gevolge van de kritieke omstandigheden  waarin we allemaal  leven op dit moment, kunnen we niet persoonlijk afscheid van je nemen, maar ook zonder dat zullen we je nooit vergeten.

Laurien.
Dag Ben

Tijd is iets en tijd is niets

't is een vliegtuig of een fiets

Tijd is net zoiets als 'weer

wie geen tijd heeft, leeft niet meer

Rust zacht Ben

Mijn herringering wat in mijn opkwam was het voetbalclubje bij de Nederlandse Rawlplug

 

Loes en Jean Charlier
Rust zacht Ome Ben

Eigenlijk  is een traan 

Een prachtig ding 

want in elk traan van verdriet, 

Glinstert een liefdevolle

Herinnering. 

Tante Mieke ,Jeroen , Sebastiaan & Yadira , Valeria  heel veel sterkte in deze moeilijke tijd , in gedachte zijn we bij jullie 

Heel veel liefs van ons

Gilda & Ronald en Kimberley
Lieve Ben

​​​​​​Rust zacht.

Lieve Mieke heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Ook Jeroen, Sebastiaan, Yadira en Valeria gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa.

​​​​​​Wij denken aan jullie.

Marja en Rolf Krijnen
Dag ome Ben

Wat een schrik en eigenlijk heel plotseling. Wens jullie zo veel sterkte toe, de scherpe randen van gemis zijn zo tastbaar dat je het bijna niet kan geloven dat die randen ooit nog glad worden. Is ook nu niet aan de orde en hoeft nog niet. Stuur jullie allemaal virtuele moed en kracht toe. 

Jack, Anja, Floor & Lotte
nooit vergeten

Lieve Mieke, Jeroen, Sebastiaan, Yadira en Valeria,

 

Wij zullen Ben altijd herinneren als een lieve, geduldige, rustige buurman. En elk jaar bij het belasting invullen, zal ik aan Ben denken en wat hij mij geleerd heeft.

 

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze hele moeilijke tijd. En Mieke, je kan me altijd bellen als je daar behoefte aan hebt. Of als er iets is dat wij voor jou kunnen doen.

 

Jan & Marjolein van der Laan
Dag Ben

Dag lieve Ben,

wij leefden zo dicht bij elkaar, wij zagen, hoorden elkaar wel dagelijks. Jij, altijd zo bescheiden, altijd samen met je lieve Mieke. Onafscheidelijk. Altijd stond je klaar voor mij, voor iedereen die je hulp nodig had. Altijd belangstellend, altijd was ik welkom. Tijdens de mooie, warme zomerse avonden heb ik zo genoten van jullie gezellig babbeltje boven mij, zat ik ook buiten. Dit zijn mijn herinneringen aan jou, die blijf ik koesteren.

Lieve Mieke, mijn gedachten zijn ook bij jou, bij je geliefden. Ik wens jullie heel veel sterkte ik komende tijd.

Liefs, Paula. 

Paula
Herinnering
Paula
Heel veel sterkte!

Lieve Mieke, Jeroen, Sebas, Yadira en Valeria,

Ook via deze weg willen wij jullie heel veel sterkte wensen met het verwerken van dit enorme verlies. We zijn heel erg trots hoe jullie in de laatste fase voor Ben hebben gezorgd en gevochten. Petje af! 

We weten nog goed dat we (lang geleden) ooit eens samen op vakantie waren in Gran Canaria. En hoe gek het ook klinkt mijn (Joris) grappigste herinnering stamt uit die tijd. Jullie vertrokken namelijk een paar dagen eerder dan wij, nl. in de nacht nadat Sebas bij ons kwam bbq-en. Die bbq liep ietwat uit de hand waardoor Sebas nog net op thuis kwam voor het vertrek naar de luchthaven. Toen ik per sms aan Sebas vroeg of hij op tijd thuis was, kreeg ik een legendarische sms terug: "Vati is zich al aan het scheren". Hier moet ik de laatste dagen vaak aan denken met een glimlach.

We kennen Ben als een enorm lieve en betrokken vader en opa. We hopen dat jullie snel met veel plezier kunnen terugdenken aan alle mooie herinneringen. Veel sterkte!

Veel liefs,
Joris, Simone, Julian en Bas

 

Joris, Simone, Julian en Bas

Dag Ben, rust zacht.

Mieke, Jeroen, Sebastiaan en Yarida en Valeria,

Gecondoleerd met het verlies met het verlies van je man, jullie vader, en opi.

Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst,

Kees en Marianne  Bouman

Condoleance

Mieke

Jeroen

Sebastiaan en Yadira, Valeria

Gecondoleerd met het verlies van Ben.

Heel veel sterkte toegewenst. 

Fer en Jeanette Monteiro 

Oud collega van Ben bij Rawlplug en Delftools. 

Fam F.Monteiro
Rust zacht

Gecondoleerd met het overlijden van je lieve man jullie (schoon)vader en opa,en heel veel sterkte de komende tijd.

 

Els van der laan en kinderen