phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Attie de Vries - Kok

-
“Beter dan je best kan je niet doen”
- Attie

Uitvaartinformatie

Attie is overgebracht naar het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, alwaar geen bezoek.

De afscheidsplechtigheid zal worden gehouden in ‘Op Hodenpijl’, Rijksstraatweg 20 te Schipluiden, op maandag 18 maart om 12.30 uur.

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in het restaurant aldaar.

Daarna zal de crematie in besloten kring plaatsvinden.

Attie hield van kleurrijke bloemen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Attie de Vries - Kok

Deel deze pagina
Even buurten

Meer dan 20 jaar is Attie onze buurvrouw geweest op de Maerten Trompstraat. Klimmen en kletsen over de schutting, ijs halen bij beaart, zwaaien door het raam, kleinigheidje als we op vakantie gingen. Veelzeggend dat Attie de energie en belangstelling had om recent Julia haar afstudeerpresentie bij te wonen. Iets dat veel voor mij betekende. Dit zijn voor ons zeer dierbare herinneringen. Attie zal ons bij blijven als onze geïntresseerde, enthousiaste, lieve buurvrouw!

Sterre & Julia
Laatste groet

Lieve Attie, ik kende je maar zo kort maar wat was ik weg van jou. Rust zacht lieve schat.

Adrie van Beekveld
Laatste groet

Lieve schat, jij was voor mij een bron van inspiratie .

Wat mis ik je vreselijk  bedankt voor alles. 

Dag lieverd. Marieke.

M.G.O de vries
Attie

Attie open vrolijk vriendelijk belangstellend sportief ondernemend .

Dat en nog veel meer.

Wat zullen jullie haar vreselijk missen.

Veel sterke en liefs.

❤️🧡💛

Jan Herman en Gerda van der Kaa
typisch Attie

Veel te vroeg gegaan Attie. Volleybal was onze passie. Daar had jij veel van immers. Pieter en kids, veel sterkte.

Yvonne Schutrups
Heel veel sterkte met dit verlies!

Via Bert & Yvonne en het volleyballen hebben wij elkaar leren kennen en gezellige avonden, toernooien en wedstrijden meegemaakt. Wat een verdriet om je vrolijke Attie zo jong al te moeten missen.

Heel veel sterkte Pieter (en jullie kinderen) in deze zware tijd!

Herbert Nieuwland & Marjo Korteling
Lieve Attie

Met wie moet ik nu achter die fanatieke ski-babes aan.

Ik mis je.

 

Monique
Dag lieve stoere At

Lieve Attie, Dank je wel dat ik je tegen kwam op de camping in Italie. De eerste avond met Ing vergeet ik nooit meer. Je humor pakte mij en de klik was daar. De vriendschap was geboren en de eetclub een feit. Vele fantastische momenten volgden, jij altijd vrolijk, optimistisch, wijs en blij. Een vrouw met ballen, zei ik menig maal. Dat je deze strijd verloren hebt doet pijn, ik had nog zoveel avonden met je willen dansen, lachen, eten, drinken en zingen. Het wordt stil zonder jou...... Sterkte lieve ‘Kees’, Koen en Anne....houdt elkaar goed vast en vindt samen de kracht om dit inmens grote verlies te dragen. Liefs, Cathy en uiteraard ook Wim en Tjark

Cathy Wim en Tjark

Ik ken Attie al vanaf de middelbare school. Toen ze naar Delft vertrok zagen wij elkaar niet meer zo vaak. Maar we zijn altijd contact blijven houden. Zo nu en dan spraken we af om weer even bij te kletsen. En dat liep al snel uit op:  "weet je nog toen.........."

Attie je leeft voort in mijn herinneringen en die blijven.

 

Conny
Attie

 

Wanneer we aan Attie denken dan denken we aan onze volleybalperiode bij Delta. Chris speelde met Attie in één team. Eten, uitgaan en toernooien. Mooie herinneringen. Later kwamen we Attie zo af en toe tegen in de straat. Pratend over haar kinderen, werk en Pieter. Zo haar foto zien en ons realiserend dat ze er niet meer is maakt ons verdrietig.

Pieter, Koen en Anne we wensen jullie veel sterkte.                                                                  

Christiën en John

Christiën en John
"Her-inner mij zoals ik was, toen ik alles nog kon."

Ik heb mooie herinneringen aan de jaren, dat ik samen met Attie heb gevolleybald bij AV'40 en ook aan onze gesprekjes langs de kant van het voetbalveld bij Concordia, als Attie naar Koen kwam kijken en ik naar mijn zoon en dochters. Ik ben blij, dat ik een poosje (voornamelijk volleyballend) met Attie op heb mogen lopen. Pieter, Koen en Anne, dat jullie mooie her-inneringen aan haar en de liefde van haar voor jullie en die van jullie voor haar, jullie mogen dragen door deze moeilijke tijd heen. De sporen van die herinneringen en liefde zullen levend blijven.

Wouke Lam
Mooi mens

Lieve Attie,

Altijd positief, altijd met aandacht voor anderen. Niet op de voorgrond, wel  voelbaar aanwezig. Je warmte, je humor we gaan het zo enorm missen. Het gat dat je achterlaat binnen de skibabes zal voelbaar blijven. We koesteren onze herinneringen aan jou. 

Daaag, mooi mens. 

Liefs Tinka 

In gedachte bij jullie

Lieve Piet Koen en Anne

Wij willen jullie veel sterkte en kracht toewensen en in gedachte bij jullie!

liefs 

Jack Raymond Jomi Jordy Laura en Rita ❤️

Rita Manuputty-Habibuw
Sterkte

Lieve Pieter, Koen en Anne,

Wat een droevig bericht dat Attie op zo’n jonge leeftijd is overleden.

Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze voor jullie zulke moeilijke dagen.

Fred en Jeannette 

Fred en Jeannette
Hadden, hadden...

Beste familie van Attie

Als neef van Attie hadden we nog een keer willen afspreken, samen met broer Piet. Helaas kan dat niet meer. Veel te jong is Attie overleden. Heel veel sterkte met dit grote verlie

Albert Kok
Lieve Attie

Attie,

Een sterke, levenslustige vrouw die midden in het leven stond. We krijgen een brok in onze keel bij de gedachte dat we nu verder moeten zonder jou!

Forever in our hearts!

Anne, Koen & Pieter heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies!

Annet, Berwich, Chantal & Duane
Wij denken aan jullie

Lieve Piet, Koen en Anne

Wij willen jullie veel sterkte en kracht toewensen.

Liefs 😘

 

Robert, Jolanda en Brad van Buuren
Warm, hartelijk en gastvrij

Lieve Attie,

We kennen je al 34 jaar. Het is ooit begonnen met volleybal en dan vooral de zesde set; het stappen erna. Er vloeiden vele perenlikeurtjes en we hadden altijd veel lol. Ik kan me ook nog goed herinneren dat ik ooit eens ben blijven slapen in dat piepkleine appartementje aan het Tanthof in Delft-Zuid. Uiteraard na een copieuze maaltijd - toen al - hebben we vervolgens geen oog dicht gedaan. Kletsen, kletsen en nog eens kletsen. Dat is eigenlijk door de jaren heen zo gebleven. Altijd lekker eten, wijntje, gezelligheid, veel bijpraten. Hartelijkheid en gastvrijheid waren je op het lijf geschreven. We hadden dit graag nog vele jaren voortgezet. Maar helaas is het allemaal anders gelopen; die vreselijke ziekte heeft je gesloopt. Het leven kan zo hard zijn. Tot het laatst toe maakte je je zorgen. Niet om jezelf. Nee hoor, "je was een beetje ziek" zoals je zelf zei. Maar vooral om Anne, Koen, en Pieter. Het is ongelooflijk jammer dat zo'n mooi mens als jij van ons heen is gegaan. We gaan je missen en hopen dat Pieter en de kinderen zich ook zonder jouw goede zorgen kunnen redden en uiteindelijk verder kunnen in het leven. Vaarwel Lieve Attie!!!

Liefs,

 

Kees en Thea

 

 

Thea van Setten en Kees Vuik
Sterkte

Lieve Pieter, Koen en Anne

Gecondoleerd en heel veel sterkte!!

Liefs 

Gerard en Trees Bavelaar
Mijn allerbeste vriendin Attie

Al 35 jaar mijn allerbeste vriendin. Samen begonnen, en afgemaakt, op de Lerarenopleiding in Delft. Samen de vakken economie en huishoudkunde gedaan. Het yoghurtpuddinkje hebben we er altijd ingehouden, samen onze stages gelopen als docent voor de klas.

Samen op vakantie geweest naar Joegoslavië, wintersport met de volleybal groep, je kwam langs op het kasteel onder Parijs waar ik werkte en gelukkig hebben we vorig jaar samen gekampeerd op het strand van Kijkduin. 

Attie is onze getuige, en ceremoniemeester, geweest tijdens ons trouwen. Elke verjaardag van onze gezinnen hebben we samen gevierd.

We hebben samen zoveel meegemaakt en het leven gevierd. Ik ben heel dankbaar dat ik Attie heb leren kennen en dat we dit samen hebben kunnen doen. 

Lieve Pieter, Koen en Anne heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies. 

Ellie Frank Sophie en Louise
Enthousiaste Attie

Lieve Pieter, Koen en Anne,

Zoals jullie zelf ook schreven boven aan de kaart: in liefdevolle herinnering. Attie en ik leerden elkaar in 1983 bij de start van onze opleiding kennen. Al die jaren na de opleiding spraken we af en toe af om bij te praten. Natuurlijk meestal ook in het gezelschap van Ellie. Want als ik aan de jaren tachtig denk, dan was het Attie èn Ellie.  

En wat was Attie altijd enthousiast over haar man en gezin. Trots ook. Over Koen en Anne, hoe jullie dingen deden en leerden die zo goed bij jullie passen, hoe fijn het was om thuis te zijn als jullie uit school kwamen en wat heerlijk het was om jullie moeder te zijn. En dan natuurlijk haar liefde voor en leven met Pieter. Attie straalde van oor tot oor als zij vertelde over haar leven met jullie. 

Ik wens jullie veel sterkte en mooie warme herinneringen. 

Heel veel liefs,

Astrid

 

 

Astrid
Te vroeg....

Heel veel samen meegemaakt. Getuige geweest van een prille relatie met Piet, stukje opgevoerd op jullie bruiloft, kinderen geboren en volwassen zien worden, onze eerste skivakantie met de grote groep.....en nu te vroeg, te snel afscheid van het leven moeten nemen. Heel triest, het had anders moeten zijn. 

Heel veel sterkte voor de komende tijd 

Marie Joze Verdonk en Hans Foekens
Mijn jongste tante en oudste nicht

Lieve Attie,

Ik ben altijd zo'n prater maar over jouw ziekte en het onvermijdelijk geworden afscheid kon ik amper praten.... ik denk graag terug aan een jaar geleden toen ik op je verjaardag was en we in de keuken over onze plannen spraken om als zzp-er te beginnen. Altijd zo geïnteresseerd in een ander en vol enthousiasme en goede raad......maar ook afgelopen zomer, met een zonnetje in de tuin van mijn ouders waar we allemaal dachten en hoopte dat het ergste achter de rug zou zijn....er gaat geen dag voorbij dat ik daar niet aan denk.

Je was eerder mijn oudste nicht dan mijn jongste tante, zo voelde dat voor mij...als een grote zus, we snapten elkaar altijd zo goed. Het was dan ook geen verrassing dat ondanks je pietenpak en schmink ik je als jong jochie herkende als piet tijdens één van die heerlijke sint avondjes bij oma in Lekkerkerk. "mam, die piet is Attie, hoe kan dat nou?"......

Hoe kan dat nou, dat je er zomaar opeens niet meer bent? Rust zacht en vredig lieve Attie. Lieve Pieter, Koen en Anne, we denken aan jullie en wensen jullie veel liefde en kracht. Er is niks wat voorgoed verdwijnt als je de herinnering bewaard. 

Steven, Chantal, Daan en Noah

 

Steven Vastenhoud

Lieve Attie,

Wat hebben we een mooie en onbezorgde jeugd gehad met dierbare herinneringen. Deze foto is er een schitterend voorbeeld van.

Je stond nog midden in het leven en hier kwam door een onrechtvaardige strijd op veel te jonge leeftijd een einde aan. De herinneringen blijven en worden alleen maar waardevoller.

Sterkte Pieter, Koen en Anne om dit grote verlies een plek te geven.

Dikke knuffel van Jeanet Xx

Lieve Attie

Lieve Attie

Wat een vrouw
Onmisbaar
Jij bent niet te missen
Als mama, vrouw, vriendin
Jij bent er voor ieder
Zoals niemand dat kan als jij
Lichtpuntje
Dat ben jij 
Liefste Attie
We houden van je
Altijd

Iris en Merle
Postzegels

Lieve Attie,

Als klein kind beleef je sommige dingen heel anders dan volwassenen. Onbenullige dingen voor volwassenen zijn vaak van grote waarde voor kinderen. 

Zo vergeet ik nooit dat je tijdens jullie vakantie in Amerika in '94 waarschijnlijk postkantoor na postkantoor bent afgegaan om een compleet setje WK-postzegels te bemachtigen. Speciaal als souvenir voor mij. Mijn verzameling was niet groot, en verdubbelde met deze aanwinst, waardoor ik letterlijk als een kind zo blij was.

Vaak keek ik naar mijn verzameling. Maar dit mooie setje, helemaal uit Amerika meegenomen door mijn tante, bekeek ik toch het meest. Dit was van onschatbare waarde en beter dan Lego. En jij had dat precies in de gaten...

Jij had zoveel over voor iedereen, zoveel inspanning en moeite is gedaan om te helpen. 

Ik ben erg blij dat jij mijn tante was. 

Een grote smakzoen van je neefje Jens

Jens Stokman
Een groot verlies

Lieve Pieter en kinderen. 

Hoorde via via dat je lieve vrouw en moeder is overleden.

Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Marie-Jose van der Aa

Marie-Jose van der Aa ,
Voor Pieter, Koen en Anne de Vries

Lieve Pieter, Koen en Anne, Vanochtend belde ik je moeder en oma voor een afspraak met haar op 14 mei met MarieJosé. Ik kreeg haar heel verdrietig aan de telefoon en hoorde dat Attie overleden was. Wat een vreselijk nieuws. Wij condoleren jullie met het verlies van jullie vrouw en mama. Pieter,wij hebben geen woorden om jullie verdriet minder te maken, maar wilden toch wat van ons laten horen. Wij hopen dat jullie steun en troost vinden in de kring van familie en vrienden. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Veel liefs van Rob en Yvonne Saleh

Rob en Yvonne Saleh-Wagenaar