phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Arnoud van der Wijden

-

Uitvaartinformatie

Arnoud verblijft tot de dag van de uitvaart in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, alwaar geen bezoek.


Wij nemen afscheid van Arnoud in de aula van crematorium De Dijk, Hooge Zeedijk 100 te Maassluis, op donderdag 5 januari om 10.00 uur.Aansluitend is er gelegenheid tot samenzijn.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Arnoud van der Wijden

Deel deze pagina

In memoriam voor Arnoud v.d.Wijden

Enkele zaken die ons blijven herinneringen aan Arnoud:

- Af en toe kwam hij op de fiets met zijn kleindochter door de straat en ging hij naar de kinderboerderij om naar de dieren te kijken en te voederen.

- Arnoud was een vervend fietser , hij heeft enkele keren meegedaan met de ronde van de Lier, ook heeft hij als hobby veel lange fietstochten gemaakt, o.a even een ijsje halen in zeeland.

- Op de tv volgde hij alle sportwedstrijden o.a. Voetbal en Wielrennen.

-hij heeft ook een volkstuintje gehad waar hij fanatiek veel plezier aan beleefde en toen ging hij met zijn oogst naar Bep.

Joop en Corry Miltenburg (buren)

miltenburg
Oom Arnoud

Arnoud ken ik als mijn oom. De man van Bep. Vader van zijn 3 kinderen. En opa. Ik herinner hem als een rustige man die met glimmende ogen en met een schuin getrokken glimlach een opmerking kon maken of aanhaken bij hetgeen wat gezegd werd. Op de achtergrond aanwezig, aanschouwend kijkend naar het gebeuren om hem heen. 

Ik wens zijn gezin en dierbaren sterkte en een mooi afscheid.

Wietske
Wielrennen

Ik weet niet meer precies hoe oud ik was - ik zal tussen de 10 en 15 jaar zijn geweest - en in die tijd gingen we nog wel eens op zondagochtend op de koffie bij tante Bep en oom Arnoud in De Lier. Tijdens een van die bezoekjes vertelde hij die ochtend al gefietst te hebben. Even naar Zeeland en terug. Zo'n 150km! Deze drive en passie voor wielrennen - want die moet je toch hebben als je voor je plezier deze afstanden aflegt - had ik niet gezocht achter deze aardige, rustige oom! Het was de eerste keer dat ik hoorde van dit soort afstanden op de fiets en aan dit moment heb ik nog geregeld teruggedacht als ik iemand hoorde vertellen over het maken van lange dagtrips op de fiets (en tijdens diverse fietsvakanties was dat best vaak).

Ik wens Bep, Linda, Arnoud en Charlotte en hun kinderen veel sterkte komende tijd met het verwerken van het verlies van hun man, vader en opa.

Martijn de Kat
Arnoud

Arnoud ken ik als man van Bep, ik kwam hem tegen op verjaardagen van zijn zwager en schoonzus. Hij fietste veel en zat regelmatig een bak koffie te drinken in het dorp Schipluiden. Verder zag ik hem bij de Westland marathon. Altijd had hij een fles drinken en een banaan bij zich, die ik kon drinken en opeten tijdens het hardlopen.

Ik wens de familie heel veel sterkte.

Frans van den Bosch