phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Annie Simon - Mulder

-
In de meeste van haar jaren
was ze vrolijk en tevreden
en ook was ze altijd dankbaar
voor hetgeen we voor haar deden.
Later werd ze stap voor stapje
steeds wat minder ‘zelfbewust’…
Nu is het moment gekomen:
ze is voorgoed in slaap gesust.

Uitvaartinformatie

 

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op woensdag 30 oktober van 18.30 tot 19.15 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de begrafenis zal plaatshebben in de aula van begraafplaats Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft,op donderdag 31 oktober om 11.30 uur.

Na de begrafenis is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.

Ma hield van bloemen, maar niet van rozen en orchideeën.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Annie Simon - Mulder

Deel deze pagina
Onze herinnering.

Lieve Familie.

ook wij hebben onze herinneringen aan Oma Simon. Ook al was zij niet echt onze Oma, Maar zo voelde het wel. Tenslotte kende wij haar al meer dan vijftig jaar. En dat is beslist een lange tijd.Vroeger kwam Oma wel eens met Anneke en Rob mee, dan zaten wij fijn in de tuin en genoot Oma van de bloeiende planten. Ook als wij op vakantie waren was het heel normaal dat wij een kaartje naar Oma stuurde.en bij thuiskomst kregen wij een telefoontje van Oma en maakte gelijk een babbeltje. Ook als Anneke en Rob op vakantie waren belde ik haar iedere dag even op om te vragen hoe het met haar ging.De laatste tijd was dat niet meer nodig omdat Oma in de Oranje tuinen woonde, en daar goed werd verzorgd. Anneke wat fijn dat je zolang van je moeder mocht genieten. Ook zal het niet altijd rozengeur en maneschijn zijn geweest. Maar Anneke en Rob wat hebben jullie goed voor haar gezorgd, fantastisch. Petje af.  Wij wensen jullie, kinderen, klein en achterkleinkinderen heel veel kracht en sterkte toe, in de toekomst zonder lieve Oma.

Bert en Marianne Hoitzing..
Zoals wij haar herinneren.

Wij zagen "oma" alleen op een verjaardag bij kleinzoon Rob en zijn gezin. De laatste verjaardagen was ze er niet meer bij want dat was dat voor haar helaas niet meer mogelijk. Wij herinneren haar als een rustige, lieve en innemende oma die genoot van de verjaardagsbezoeken. Ook voor ons had ze altijd een vriendelijk woord. Wij wensen de familie alle sterkte toe. Met onze laatste groet aan "oma". 

 

Kees & Tineke Roskam