phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb

Annemiek Lutz - Halve

-
“Alles komt goed” was de lijfspreuk
waarmee Annemiek de strijd steeds
opnieuw aanging.

“Alles komt goed” was het idee bij
iedere tegenslag het afgelopen jaar.

Aan “Alles komt goed” zullen we
vasthouden. Zonder Annemiek.

Uitvaartinformatie

Condoleance is op zondag 24 november van 14.30 uur tot 15.30 uur op uitvaartcentrum De Laatste Eer, Juniusstraat 4, 2625  XZ, Delft.

Op maandag 25 november om 14.00 uur nemen we afscheid van Annemiek op Iepenhof, Hoflaan 18, 2616 AA Delft. Aansluitend is er de mogelijkheid om het glas te heffen op Annemieks leven bij Scouting Marco Polo, Veulenkamp 41, 2623 XA Delft.

Annemiek was altijd begaan met anderen, we zamelen daarom geld in voor een goed doel.

In plaats van bloemen kun je een gift achterlaten.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Annemiek Lutz - Halve

Deel deze pagina
Lieve Annemiek

Wat een strijd heb je moeten doorstaan, heb veel respect voor de manier hoe je dit hebt gedaan. Powervrouw met veel humor altijd weer positief na een tegenslag. Rust zacht lieve Annemieke heel veel sterkte Dennis Stijn Floor en Cato met dit enorme verlies. Liefs Wim en Ellis en kids xx

Ellis Beek
Bijzonder mens

Lieve Annemiek, waar ik  al even bang voor was is helaas gebeurd. Je bent en blijft een bijzondere vrouw. Lief, trouw, gezellig, open, eerlijk, en zo kunnen er nog wel vele woorden bij. Lieverd ik zal je niet vergeten, sterker nog ik zie iedere dag de groene kinderstoel en denk dan aan je... Lieve Dennis, Stijn, Floor en Cato heel veel sterkte in deze vreselijk moeilijke tijd. ❤💋

Monique Berkhout
Rust zacht mooie vrouw

Lieve allemaal,

Het is alweer even geleden dat Annemiek in ons leven haar intrede maakte en er nooit meer uitging. Met haar positiviteit,  haar enorme humor, haar enthousiasme, haar uitstraling, haar gekkigheid maar ook haar enorme betrokkenheid en belangstelling voor andere, bleef zij in ons leven aanwezig. Zo lazen wij trouw haar bloggen, haar gekke spreuken op Facebook, haar mini-me verhalen en ga zo maar door. Die gekke Annemiek, zo zal ik haar mij herinneren op een positieve manier! Wie moet mij nu vertellen welke bijzondere dag het vandaag en morgen en overmorgen is? Meid wat heb jij gestreden, gevochten maar jouw positieve strijd heeft helaas niet geholpen. Mijn schoonouders bewonderde jou om jouw fysieke maar vooral geestelijke kracht. 

Lieve Annemiek, we gaan je missen! Dennis, Stijn, Floor en Cato 'stay strong together' alles komt goed

Patricia
Kanjer!

Lieve Annemiek, Kanjer!!!!

Wat ben jij positief dit gevecht aangegaan.

Af en toe in de appjes gaf je aan bang te zijn dood te gaan en geen oma te kunnen worden.  Maar je zei er dan gelijk achteraan het komt goed dat moet gewoon!!

Had het je zo gegund om 100 te worden en te genieten van elk moment met je gezinnetje.

Ik hoop dat je van boven elk moment mee kan kijken ! 

Lieverd wat een gemis!

Sterkte lieve Dennis, Stijn, Floor en Cato😘

Liefs Yvonne, Ed, Danique,Ryan en Yara de Gier

Yvonne
Annemiek

Lieve Annemiek,

Wat heb jij gevochten en gestreden. Zoveel respect voor hoe jij alles aanpakte met de wil om door te gaan. Dat snap ik, met die lieve toppers in jou gezin. Helaas is de strijd verloren en jeetje wat zal je gemist worden. 

Bedankt voor alle leuke ehbo lessen. Met jou erbij was het altijd lachen gieren en brullen.

Dikke knuffel voor jou toppers en voor jou!

Ilona
Those we love don't go away!

Woorden schieten nog steeds te kort.

Heel veel liefde en sterkte lieve Dennis, Stijn, Floor en Cato!

 

Alex, Deborah en Liam Ripken
Strijder

Lieve Annemiek,

wat een strijder ben jij, een voorbeeld voor velen.

wat een mooi gezin jouw legacy.

Je zal worden gemist maar nooit vergeten!

R.I.P. lieve Annemiek 

 

 

Frits
Bijzonder mens

Lieve Annemiek, 

Je komt niet vaak mensen tegen die zo'n indruk achter laten zoals jij.  Sommig hebben dat van nature in zich en zo'n mens was jij. Lief, grappig, meelevend,  zorgzaam,  delend,  spontaan en nog veel meer.  Ik ken je vooral uit de Makro tijd en we hadden daarna nog sporadisch contact, maar als ik al zo'n pijn in mijn hart heb van jouw verloren strijd... hoe moeten jouw lieffies en naasten zich dan wel niet voelen.

Dennis, Stijn, Floor en Cato..... en al jouw verdere geliefden... heel veel sterkte met dit enorme verlies.  Ze was een pracht vrouw en een lievere moeder hadden jullie niet kunnen hebben.

Dag lieve Annemiek, ik ga je missen 💕

Inge
Dag lieve mooie Topper ❤️

Dag lief mens, lieve dappere mooie vrouw..

Allebei die vreselijke ziekte, allebei sterk, allebei positief, allebei knokken alsof ons leven er vanaf hing voor ons prachtige gezin... en ons leven hing er vanaf.. Onze grootste angst werd jouw werkelijkheid..

En dat doet pijn, enorm veel pijn...

Ik zal jou nooit vergeten lieve Annemiek 💔

Dennis, Stijn, Floor en Cato, denk veel aan jullie, jullie Annemiek, lieve mama zal over jullie waken weet ik zeker. Wens jullie veel kracht, liefde en sterkte toe. ❤️

Liefs, 

Christina Basmaci

Lieve Anne-Malle-mieke.

Zo noenden we je vroeger vaak en dat beschrijft jou ook goed. Altijd in voor een grapje, je vrolijkheid en humor. Maar ook je betrokkenheid en eeuwige positiviteit. Zelfs in jouw zware strijd dacht jij aan anderen. Ik zag jou 6 oktober voor het laatst en toen troostte jij mij! Wat ben ik blij dat ik je toen zo fijn hebt kunnen knuffelen. Dat gevoel hou ik vast.

Ik hoop dat jij vanaf je wolkje naar ons kijkt samen met jouw papa en mama en voortaan denk ik bij elk zonnestraaltje....alles komt goed.

Lieve Dennis, Stijn, Floor, Cato, maar ook Gerard, heel veel sterkte met dit grote verlies.

Sonja en Rene
Powervrouw

Lieve, sterkte, grappige Annemiek,

Wat een klap, nooit gedacht, ik was al die tijd in de veronderstelling dat jij hier doorheen zou komen. Zo sterk, zo vol doorzettingsvermogen en wilskracht... Maar helaas, het mocht niet zo zijn.

We kennen elkaar van de Makro, we hebben een tijd op de zelfde afdeling gewerkt. En ook al is dat heel wat jaren geleden, ik herinner mij nog jou vrolijke lach, die was er altijd. Grapjes maken, positief ingesteld en altijd een luisterend oor.

Een paar maanden geleden kwam ik je tegen, en mocht je gelukkig 3 dikke zoenen geven. Je vertelde dat het zwaar was maar dat je genoot van de fietstochtje op je elektrische fiets, en je maakte daar nog grapjes over met je dochter die bij je was. Toen was er ook die mooie lach!

Helaas heb je deze oneerlijke strijd verloren, en ik heb daar geen woorden voor. Annemiek, ik heb zoveel bewondering gehad voor jou! Er zijn vele mensen die aan jou een voorbeeld kunnen nemen. 

Rust zacht mooie vrouw.

Iedereen die je lief is en die jou nu moeten missen wens ik alle kracht en sterkte toe.

Met liefs

Krista Dijkhuizen
Sterkte

Ik heb er geen woorden voor maar lieve Annemiek wat heb jij gestreden en alles doorstaan. Steeds bij elke tegenslag ging je er weer opnieuw voor en bleef je positief.  Je mocht het gevecht alleen niet winnen,  maar wat heeft de hemel er een mooie engel bij gekregen. 

Het is verschrikkelijk om je gezin achter te moeten laten maar jij gaat vast over ze waken, en ze houden zich vast aan alle mooie en dierbare herinneringen. Dennis, Stijn, Cato en Floor heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

 

Nancy en familie
Alles komt goed!!

Gecondoleerd met het trieste verlies van Annemiek,ik wens jullie ontzettend veel kracht toe om dit te dragen!!Vier het leven zoals Annemiek het zou doen!                                                                                 Nick Peters

Lieve annemiek

Lieve Annemiek wat een strijd heb jij gestreden en je greep het gevecht met beide handen aan 

Wij wensen je familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit grote gemis 

Voor altijd in ieders hart zullen ze de herinnering levend houden 

Heel veel liefs Tessa

Tessa Halve Breider
Lieve Annemiek

Ik leerde je kennen bij de Makro afdeling Electro, je kwam net terug van zwangerschapsverlof en wat een vrolijk persoon ontmoete ik toen. Je aanstekelijke lach en ideeën die je had en die ook deelde. Altijd in voor een grap en leefde zoals heel de wereld zou moeten leven. Elke dag is een feestje en zo niet dan maken we er een feestje van. De liefde voor je gezin was geweldig om naar te kijken. Toen ik weg ging bij Makro was er gelukkig nog Facebook. Zo leuk om te zien hoe een gezin met elkaar om kan gaan. Toen het bericht na je vakantie vorig jaar.... Ik kon het niet geloven, wat een klap, en jij stond daar gewoon stoer te vloggen en te bloggen, je verdriet te delen naar al je familie en vrienden. Je vroeg om positiviteit en mijn hemel, wat werd daar gehoor aan gegeven. Kaarten, ballonnen berichtjes etc. Je ging de strijd aan en vocht door, voor jezelf maar helemaal voor je gezin. Lieverd, je laat een leegte achter maar je staat symbool voor positiviteit, doorzetting, liefde en dat je in het leven dankbaar moet zijn met alles wat je hebt. Dank je wel daarvoor Annemiek! 

Rust zacht, het komt goed! 

Dennis, Stijn, Floor en Cato, Gecondoleerd en heel veel sterkte maar ook mooie momenten uit de herinneringen die jullie hebben.

Remco
Lieve, grappige nicht.

Lieve, gekke, grappige, onwijs humoristische nicht.

Met al je grappen, grollen en optimisme en je typische Miek humor heb je zelfs de afgelopen periode kunnen verlichten, voor je fantastische gezin, familie en vrienden, zo bewonderenswaardig!

Met je doorzettingsvermogen, en je lijfspreuk: "Alles komt goed" gaf je jezelf en de wereld om je heen steeds weer nieuwe hoop.

Respect meis, heel veel respect!

Wat zal je gemist worden!

Lieve Dennis, Stijn, Floor en Cato Ik wens jullie alle kracht toe die jullie nu nodig hebben uit de grond van mijn hart.

Heel veel sterkte en liefs, Mieke

Mieke
Meeleven

Het moment dat ik las dat Annemiek leukemie bleek te hebben stond t kippenvel op mijn armen. Mijn vader is daar 15 jaar geleden aan overleden met alle behandelingen en niet--verwante stamceltransplantatie en de hele mikmak. Hij was alleen veel ouder (60) en had nog wat andere beenmerg problemen erbij. 

Ik was bang dat Annemiek het ook niet zou redden maar dat werd al snel anders want wat een positivisme en een soort enthousiasme om dit te gaan redden heeft die meid gehad!!!

Het meeleven is nooit gestopt,  maar dit had niet gemogen..... sterkte, stoere en lieve mensen. Ik ben blij dat jullie zo veel lieve vrienden hebben. 

Mars
Sterkte

Beste Dennis,

Ik kende je vrouw niet persoonlijk maar via jou heb ik haar blogs gevolgd en het traject mee gelezen. Maar wat een mooie en krachtige vrouw en moeder was Annemiek. En wat een respect voor jullie gezin!!! Zo oneerlijk en zo jong gewoon niet te bevatten. Jullie zijn al paar dagen in mijn gedachten. En dat je moet genieten van iedere dag. Kan zomaar omslaan.

Dennis heel veel sterkte en kracht samen met je kinderen.

Ik weet zeker dat ze een mooi en waardig afscheid gaat krijgen. En de hemel heeft er een hele mooie dappere ster bij 

Liefs Esther Vos

Esther Vos
Lieve Annemiek

Lieve Annemiek. Wat zal jij gemist worden. En wat kan iedereen een voorbeeld nemen aan jou doorzettingsvermogen en positiviteit. Je zal door ieder vreselijk gemist worden.

Heel veel sterkte in dit grote gemis. Dennis. Stijn. Floor en cato

Marlous Groenendaal

Strijd, soms is deze ongelijk en verdomd oneerlijk.

De wereld is weer een goed mens armer.

Rust zacht 🙏

Familie, veel kracht, sterkte en liefde toegewenst de komende tijd. 

Robin
Lieve Annemiek

Woorden schieten te kort.. Een jaar geleden leerden we elkaar kennen in het ziekenhuis en wat een inspiratie was jij! Altijd vrolijk, of je werd wel weer vrolijk van jou. Je positiviteit, je energie, zo hebben we ons er doorheen gesleept. Zelfs de laatste keer dat ik je zag in Leiden, zei je tegen mij, en ik tegen jou: het komt goed! Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Rust zacht, in gedachten blijf je altijd bij ons. 
Dennis, Stijn, Floor & Cato, heel veel sterkte en alle positiviteit voor jullie, respect voor jullie! Wat een topvrouw en topgezin hebben wij mogen leren kennen, helaas te kort.. Gecondoleerd

Chris & Anouk
Sterkte!

Beste Dennis en kinderen, wij kennen elkaar niet maar ik heb Annemiek een paar keer mogen spreken begin dit jaar op de gang van de afdeling hematologie. Mijn man lag daar ook voor een stamceltransplantatie en tijdens mijn bezoek (iedere dag) kwam in Annemiek tegen, heel fanatiek aan het wandelen, wat een power en energie straalde Annemiek uit, ik had gelijk heel veel bewondering voor haar. Later ben ik deze blog gaan volgen en kreeg nog meer bewondering voor Annemiek en haar mooie gezin. Al dagen zijn jullie in mijn gedachten, wat is dit oneerlijk en niet te bevatten. Ik wens jullie heel veel sterkte en ik zal Annemiek nooiiiiitttttt vergeten.

Groetjes, Maryce

Maryce
Lieve Annemiek: alles komt goed

Alles komt goed was jou motto

Helaas heeft het niet zo mogen zijn

Je was een sterke moedige gezellige vrouw

Vol met humor en kracht

Dennis; Stijn; Fleur en Cato heel veel liefde

en kracht om dit verlies te dragen

 

Loes Beck
Snif

Dag mooi,lief en gelukkig mens.

Perenna
afscheid van Annemiek

Wij leven met jullie mee - Mame Diarra, haar moeder Ottilie en stiefvader Nuno.

We wensen jullie alle sterkte in deze moeilijke tijd. 

Cato is altijd welkom bij ons en Mame Diarra steunt haar waar ze kan.

Liefs Ottilie, Mame Diarra en Nuno

Ottilie (moeder Mame Diarra)
Lieve Annemiek

Zo oneerlijk! Je hebt zo hard gevochten!  Onwerkelijk. Dennis en familie heel veel sterkte. Veel liefs Inge

Inge
Dag tantetje

Lieve Annemiek, 

Woorden schieten tekort om te moeten omschrijven wat voor leegte jij achterlaat. Wat een gevecht heb jij gestreden! Je nam iedereen mee in je gevecht en je verhalen raakte mij tot diep in mijn hart. Vaak genoeg las ik met tranen je blogs of keek ik naar je vlogs. Altijd positief, hoe heftig het nieuws ook was! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel veel bewondering voor je heb! Je bent een heel bijzondere vrouw! 

Vanaf de dag dat jij en mijn moeder erachter kwamen dat jullie nichtjes zijn, noem ik je al tantetje. En overal waar we elkaar tegenkwamen zei ik dat dan ook tegen je (zelfs in de Efteling). Dus voor nu... dag tantetje, ik zal je nooit vergeten!

Lieve Dennis, Stijn, Floor en Cato, jullie zijn kanjers! Heel veel sterkte in deze zware tijd!

Dikke kus!

Danique, Léon en Keano
Bewondering

ik kende je niet persoonlijk maar Dennis is een collega van mij geweest. Ik heb je gevolgd op Facebook en was steeds weer geboeid door jouw verhalen, wat had ik een bewondering voor jou, wat was het ook een herbeleving van het verloop van de ziekte waar ik helaas 11 jaar geleden een hele goede vriend aan heb moeten verliezen. Wat heb ik gehoopt en gebeden dat jij het wel zou redden. Zo dapper, zo positief en zo vol humor, ik had het jullie zo gegund. Maar helaas je hebt het niet gered en laat voor je gezin en voor iedereen in jouw leven een grote leegte achter. Ik wens al jouw nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd 😢😢😢❤️❤️❤️

Stefka Kok

Lieve Annemiek,

Wij leerden elkaar kennen in de 3e klas van de basisschool, ik herinner je mij als dat meisje met die lange blonde vlechten die toen al voor iedereen klaar stond.

In de jaren na de basisschool kwamen we elkaar soms tegen en hadden we weer even contact toen er in onze jeugd trieste dingen gebeurden. Elkaar uit het oog verloren, totdat Stijn en Kelly bij elkaar in de klas kwamen. Heerlijk herinneringen ophalen en samen veel op school geholpen.

Ook aan die tijd kwam een eind, maar via facebook en messenger bleef er contact. De laatste keer dat we elkaar spraken zat je lekker bij mij in de tuin en vertelde je over het laatste spannende deel van je behandeling. Wat wás je positief en kon je je gevoel goed onder woorden brengen. Diep respect!

Hoe oneerlijk is het dan ook dat juist jij, die tegen iedereen zei dat het goed zou komen, die de volgende stap weer vol power in ging, deze strijd toch niet kon winnen.

Ik lees alleen maar mooie berichten over je, wat een troost moet dat geven voor Dennis en de kids. Je zult vreselijk gemist worden! Ik ben blij dat ik je heb mogen kennen en wens Dennis, Stijn, Floor en Cato alle kracht en liefde toe om zonder jou verder te gaan.

X Thea

Lieve Annemiek

Lieve Annemiek

Wat zal jij gemist worden, zo'n mooie vrouw en een positieve kracht, heb zoveel bewondering hoe jij steeds de kracht weer vond powervrouw.

Rust zacht 

Jessica Middendorp 

Jessica
Niet te bevatten

Lieve Annemiek,

Vanaf jouw 1e bericht op facebook over die stomme ziekte, waren mijn gedachten positief omdat jij elke keer zelf weer zo positief was! Je ging er vol voor en ik had (en heb) daar zo'n bewondering voor! Ik vind het zó oneerlijk dat je dit gevecht verloren hebt! 

Dennis, Stijn, Floor en Cato ik wens jullie héél véél sterkte en denk maar vaak terug aan alle mooie herinneringen die jullie met deze geweldige vrouw hebben meegemaakt...

 

Daphne

Wat laat jij een enorme leegte achter. Ik ken niemand die zo positief, en vrolijk in het leven stond als jij. De  vrouw met het aller grootste doorzettingsvermogen ooit en toch heeft het je niet geholpen. Door hoe jij was, ben je een inspiratie geworden voor heel veel mensen, jouw leven is alleen daardoor al niet voor niets geweest. Ik zal me jou altijd blijven herinneren, niet alleen vanwege bovenstaande maar, wat hebben we een lol gehad op de afdeling shops bij Makro. Samen zoveel meegemaakt, foto cursussen, ballonvaart, na de koopavond nog uit met de afdeling, meerdere etentjes en uitjes per jaar. Wat waren we hecht, het was gewoon een soort gezellige familie hoe we samen werkten. Later vertrok ik naar de afdeling klantenservice en jij naar electrical. We zagen elkaar veel minder maar de keren dat we elkaar spraken was altijd net zo close als daarvoor. Toen besloot je te kiezen voor een nieuwe start, een opleiding en een hele andere richting in je leven. Wat gunde ik jou die plek in het leven waar je kon "zorgen", altijd was dat al je ding... het heeft niet meer zo mogen zijn.

Wat een leegte laat je achter Annemiek. Maar door hoe jij in het leven stond weet ik zeker, met je gezin komt alles goed!!

Erica Abolhassani-Okhuijzen
Annemiek

Dennis,Stijn,Floor en Cato

Heel veel sterkte de aankomende tijd. Steun elkaar daar waar nodig. Heb heel lang het gevecht van jullie moeder/vrouw gevolgd. Jullie kunnen trots op haar zijn. Van boven zal ze over jullie waken.

Hans en Dorien
Sterkte

Lieve Cato, Floor, Stijn en Dennis,

Ik wens jullie heel veel mooie herinneringen aan jullie liefste. 

Gerthe
De positieve miek

Beste familie vrienden en kennissen,

​​​​​​Aller eerst gecondoleerd met het verlies van een zeer bijzonder en positief en sterk persoon. Jullie miek.

Wat een bijzonder mooie krachtige vrouw met het hart op de juiste plek. Altijd klaar voor een ander en altijd in voor een grapje. Behulpzaam en zichzelf even op zij zetten om er voor een ander te zijn.

​​​​​Lieve annemiek rust zacht je hebt gestreden als een leeuwin. Rust nu maar uit maar vergeten doen we je niet.

Dikke knuffel je oud collega van de kno rdgg. 

Diana kokshoorn
Lieve sterke Annemiek

Lieve Annemiek, wat was jij een sterke positieve vrouw. 

Ik had in mijn agenda staan om 10 januari en kaart te sturen voor jouw eerste verjaardag in je nieuwe leven. Helaas was de ziekte toch sterker.

Rust zacht.

Marijke Beezemer
Onvoorstelbaar

Lieve Dennis, 

Wij kennen elkaar van de Kuypermavo, zaten bij elkaar in de klas.

Vol bewondering en met kippevel en ook met tranen in mijn ogen heb ik de blogs en vlogs van jou Annemiek mee gelezen op facebook. De weg die jullie het afgelopen jaar hebben moeten afleggen is zo overweldigend, een rolercoaster van emoties, in welke vorm dan ook. De manier waarop jullie dit hebben gedaan is onvoorstelbaar. De kracht, de moed en de positiviteit, omdanks alle tegenslagen. Wat een bijzondere vrouw is zij, wat een sterke man ben jij en wat een moedige kinderen hebben jullie. 

Om haar, na zo een heftige periode, toch nog te moeten verliezen en te missen is zo oneerlijk, daar zijn eigenlijk geen woorden voor.

Ik wens jullie heel veel sterkte toe voor de komende tijd, moed en kracht om door te gaan.  

De herinneringen blijven voor altijd 🌹

Carla

Carla Goudswaard
Lieve Annemiek

Je hebt zo gestreden! Je deelde de ups and downs in de strijd, we hebben zoveel bewondering voor je strijdlust gekregen. Maar helaas niet mogen winnen. 

Dennis en de kinderen , heel veel sterkte de komende tijd.  Ook familie,  vrienden en kennissen! 

Heidi, Nico en Kevin
Geen woorden

Ik heb je leren kennen op scouting. Jij een kleine “kabouter” en ik eigenlijk nog een jonge “ begeleider”. Op kamp vlocht ik iedere dag jouw lange haren in.

Daarna kwamen we elkaar tegen bij het sporten met wederzijdse vriendinnen en op verjaardagen van Carry. 

Afgelopen jaar kwam ik je op FB tegen en volgde ik jouw blogs en vlogs. Ondanks alle ellende, kon je toch meesterlijk vertellen en schrijven. 

Niet te bevatten nu dat je er niet meer bent. 

En niet te bevatten wat een gemis voor Dennis en de kinderen. Ik wens jullie dan ook alle kracht om dit verlies te dragen. 

Heel veel sterkte. 

Esther Schmitz

Esther Schmitz
Duimduimduim...

Duimduimduim....

Met die kleine woordjes probeerde ik te onderstrepen dat je niet alleen was in je strijd. Ik was daarbij één van de vele mensen die om je heen stonden en die je ook allemaal op hun manier probeerden te steunen, je volgden, achter je stonden, en allemaal van harte hoopten, beden, wensten, hun kracht stuurden, en er op gericht waren dat je de strijd tegen de leukemie zou winnen en dat het uiteindelijk allemaal goed zou komen.

Lieve Annemiek Lutz, je hebt ons, je volgers, meegenomen in een helse strijd die WE uiteindelijk helaas niet konden winnen. Je zat er bovenop als we reageerden door - al was het maar met een hartje van geweldig - aan te geven dat onze boodschap bij je aangekomen was en zo zorgde je voor verbinding. Je hebt ons in de afgelopen bijna anderhalf jaar laten zien hoe bewonderenswaardig krachtig je was en hoe ongelofelijk positief je kon blijven, gesteund door - op de eerste plaats - Dennis Lutz en de kinderen, maar natuurlijk ook door de familie - in het bijzonder Gerard -, je vrienden, ons allemaal.

Ik heb groot respect voor hoe jij gevochten hebt en ook voor hoe vriend Dennis en jullie fijne gezin je daarin met volle inzet hebben bijgestaan. 

We moeten jou helaas laten gaan en zelfs ik, die op een afstandje sta, houd mijn ogen niet droog als ik dit schrijf, zo verdrietig is dat. 
Maar ik ben wel blij met wat jij mij en de wereld om je heen hebt laten zien: die kracht en positiviteit blijft samen met de mooie herinnering aan jou levend in ons hart. Dat kan ons samen helpen te zorgen... dat het toch goed komt.

Alexander
Dag lieve Annemiek

Eens in de zoveel tijd kom je iemand tegen die je bij blijft. Annemiek was zo iemand. Ook al is ze fysiek niet meer bij ons, haar wezen zit in heel veel mensen. Zij zal niet snel vergeten worden.

Lieve Dennis, Stijn, Floor, Cato, naaste familie en vrienden,  ik wens jullie heel veel kracht en liefde voor de komende tijd. 

Jannine Willemsen
Voor Annemiek: Rust zacht en wees er zeker van dat je geliefden worden omringd

Ik leerde Annemiek (een beetje) kennen via mijn dochter Valerie. Een positieve, lieve en aardige vrouw. In dit laatste, moeilijke jaar heeft haar sterkte en positivisme haar op de been gehouden, ook voor haar naaste omgeving. Helaas heeft ze haar strijd verloren en moesten haar grote liefdes haar laten gaan.

lieve Dennis, Stijn, Floor en Cato, ik wens jullie veel sterkte bij het dragen van dit grote, tragische verlies.

Paulien Visee

Paulien Visee (moeder van Valerie)
Lieve Annemiek,

Ik heb je pas een jaar geleden leren kennen. 

Wat was jij altijd positief en strijdlustig. 

Wat een indruk maakte jij op ons. Je was zo’n sterke persoonlijkheid en dan te bedenken dat dit absoluut niet je beste jaar was. 

Als ik me dan realiseer hoe sterk, positief en  krachtig je moet zijn geweest vòòr je ziekte dan wordt mijn bewondering voor jouw mooie persoonlijkheid alleen maar groter.

Waar je nu ook bent, je blijft in onze gedachten.

Rust zacht....

Dikke kus,

Ben en Carola
Elk woord

Dennis en familie

Op dit soort momenten is elk woord er één te veel, en elk woord er één te weinig. Drie woorden dan maar: Sprakeloos. Stilte. Sterkte.

Ronald Buitenhuis

Lieve Annemiek, via de Bonte Pael hebben we elkaar leren kennen. Wat een feest en geluk bracht jij in de school! Persoonlijk kenden we elkaar niet goed, maar via Facebook hadden we vaak leuke berichten/reacties naar elkaar toe. Wat ga ik je humor missen!

Maar juist door Facebook zal ik altijd aan je blijven denken, ik hoop vaak herinneringen te krijgen van onze berichten.

Dennis, Stijn, Floor en Cato heel veel sterkte 😘 

Hille de Jong
Samen naar Engeland

Lieve Annemiek, 

ik kwam een foto tegen. Van jou en mij en nog een paar anderen. We zaten op de boot. We hadden net de scouting kamp naar Engeland achter de rug en gingen op weg naar huis. Ik was 12 jaar. En ik vond jou geweldig sprankelend. Nu sprankel je verder daar boven. Dank je wel dat je een sprankje hoop was voor mij. Thuis had ik het niet fijn en jij bracht een hoop licht in mijn toen jonge leven. Ook al was het maar kort dat we elkaar ontmoetten, je licht is me altijd bij gebleven. 💖

Lenny
Alles komt goed!!

Zo positief in het leven en helaas de strijd verloren!

Zal haar herinneren als een goed mens en altijd lachen en een heel sterke vrouw!! Mijn medeleven gaat uit naar Dennis en de kinderen !! Sterkte !!wat een groot verlies en nog zo jong !! 

gillis van den ende en frans kers
Ongeloof

De strijd heb je nimmer opgegeven, zelfs toen het einde werd verwacht. Je bleef geloven in het leven, vol liefde, zorg en levenskracht.

 

xxx Sao-On

Sao-On Titt
Lieve Lutz-en,

Woorden schieten te kort, 

wanneer jullie mooiste bezit, 

herinnering wordt.. 

Lief gezin, familie en nabije vrienden heel veel sterkte en kracht toegewenst. Ik hoop en geloof dat warme herinneringen de kilte zullen vullen, al zal het gemis aan dit wereld mens, altijd blijven! 

Liefs

 

Judith vd Valk-Hazeu
Dag lieve Annemiek

Je was een rots in de branding

en koerste recht door zee

Je trotseerde storm en golven

alleen ... je had de wind niet mee

Vlieg nu maar mee

op de vleugels van de wind 

Lily
Veel sterkte

Diep respect en bewondering voor hoe jullie deze strijd aangegaan zijn, helaas is de uitkomst heel oneerlijk. 

Annemiek was altijd vrolijk en positief en altijd in voor een praatje. 

Veel sterkte toegewenst. 

Groetjes, 

Menno, Petra, Wessel en Twan

Buurtjes van nr 8
Condoleance

Dennis, Stijn, Floor en Cato

Gecondoleerd met het verlies van je vrouw en jullie moeder.

Het is een groot verlies voor jou Dennis het moeten missen van je grote liefde, je steun en toeverlaat, je aller beste vriendin, je geliefde.

En voor jullie Stijn, Floor en Cato, is het verlies van jullie moeder, jullie rots in de branding, je moeder die onvoorwaardelijk van jullie haar kinderen houd, enorm.

Jullie zullen je vast vaak eenzaam voelen in je verdriet. Maar het komt goed. Je leert omgaan met dit grote gemis. Je leert te leven met deze pijn van het gemis. Het komt goed. Het komt goed.

Ria Stolk oma van Max en Michelle Lavooy

Lieve Annemiek, 

wat heb jij dapper gestreden en wat oneerlijk dat je strijd zo moest eindigen.

we zullen je blijven herinneren als een sociale, actieve en positief ingestelde (buur)vrouw.

 

lieve Dennis, Stijn, Floor en Cato,

we wensen jullie heel veel sterkte om met Annemiek in jullie hart verder te leven.

we denken aan jullie!

 

liefs, Arjan, Meike, Mette, Teun en Imme

Arjan, Meike, Mette, Teun en Imme
Dag Annemiek

Allereerst mijn condoleances  aan man en  haar  kinderen! Wat zal dit zwaar zijn  wat n groot gemis  lieve  allemaal  Annemiek  zal echt vanaf boven met jullie mee Kijken.  Jullie waren haar wereld  en nu zal ze een gids zijn  voor Julie  vanuit die wereldruimte .

Lieve Annemiek,  hoewel  ik zelf jong  was  dat k je heb  gezien  ben  k je  weer gaan volgen nadat  je n foto shoot had   je raakte me destijds met  een tekst over starten nieuwe  baan en plots  zelf  in ziekenhuis  kwam. K ben je blijven volgen en groot respect  voor  jou  .

Je optimisme  n mooi iets  mooi karakter en lief mens. 

Je alsnog( voor mij)  plotselinge  overlijden  raakte  me.  K hoop echt dat je je rust  hebt  en dat je zal schijnen  vanaf boven  .  

 

---'x

Sterkte  aan ieder  die dat nodig  heeft 

Groet,  laurien En sem. 

 

 

Laurien en sem ( lau crypto op fb)
Lieve familie

Met schrik las ik het overlijdensbericht van Annemiek in de krant. Tjonge, al het vechten heeft niet mogen baten...

Ongelooflijk veel sterkte, steun en warmte gewenst in deze zo zware tijden!

Ik denk aan jullie ...🙏🏻 

Elma Lutz
Jouw humor

Nooit zal ik één van jouw opmerkingen in het begin van deze strijd vergeten:

'Dus mensen, kus nooit een eland!'

Zoveel mogelijk alles met humor benaderen...de heerlijke humor die Dennis, Stijn, Floor en Cato ook delen.

Ik wens jullie alle, alle sterkte lieve schatten ♡

Val

Heel veel sterkte met dit grote verlies.

Er zijn gewoon geen woorden voor.

Miranda, Jolanda & Joyce

Altijd positief

Nooit opgeven

Nooit lang wachten met een nieuwe blog of vlog

Enorm veel humor

Moedig

Intens gelukkig met haar gezin

Een voorbeeld voor velen

Krachtig

 

Wij wensen Dennis, Stijn, Floor, Cato en alle familie en vrienden heel veel sterkte. Gecondoleerd met dit grote verlies. 

 

Vincent, Annette en Amber
Vaarwel

Annemiek vaarwel naar de gene zijde . je humor zal gemist worden . sterkte voor al je nabestaande.

Remko
muziek!!

Lieve Annemiek, 

Ik leerde je kennen via jouw leuke reactie op mijn blog, nadat ik vorig jaar een aantal maal in het Reinier de Graaf op de piano had gespeeld. Vanaf toen volgde ik jouw blog en heb veel aan je gedacht …..

If music be the food of love, sing on, sing on sing on, 'til I am filled with joy.   For then my listening soul you move to pleasures that can never cloy.           Your eyes, your mien, your tongue declare, that you are music everywhere!!

Dank !!!                                                                                                                                                     

 

Remco Nitschelm
Rust zacht

Annemiek, ik ken je alleen van Facebook, via je lieve man Dennis. Toch ben ik van je gaan houden.... Ik wens Dennis en de kinderen dat ze hun positivisme mogen blijven koesteren, evenals de mooie herinneringen aan jou. Rust zacht.

Monique Segijn