phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Dhr den Haan

Adrie den Haan

-
’t laatste beetje is nu op,
veel was er te verduren.
Het kaarsje is nu opgebrand,
gedoofd zijn alle vuren.
Voor wie ’t aangaat is ’t niet erg,
hij heeft genoeg geleden.
Wel voor hen die hij achterlaat,
‘Vaarwel’ en ‘Rust in vrede’.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op vrijdag 5 november van 18.30 tot 19.15 uur.

Naar zijn eigen wens zal de crematieplechtigheid in besloten kring plaatsvinden.

U kunt een herinnering aan Adrie achterlaten op www.de-laatste-eer.nl/condoleren

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Adrie den Haan

Deel deze pagina

Lieve Anita, kinderen en kleinkinderen,

Wat een schok was het om te lezen dat Adrie is overleden. Dit hadden we niet zien aankomen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze zware tijd.

 

Wil en Mink Rog
Condoleance

Beste familie. Hierbij condoleer ik U  met het verlies van U man en vader. Als ik mijnheer de Haan vervoerde naar het ziekenhuis zei hij altijd jammer dat het geen Franse auto is. 

Vriendelijke groet Rinus van Pelt , U chauffeur van het UVV
Beste Anita en kids

Beste allen,

A3 en ik gaan ruim 20 jaar terug. Mooie herinneringen aan de tijd dat hij de stille communicatieadviseur was voor De Toekomstprijs. Samen een sigaret en denken hoe het beter, anders met meer effect kon.

Ook na de toekomsttijd fijn contact gehad. Hij was er altijd, mooie humor, goed advies en fijn gesprek. Volgens mij was hij de eerste die een cijfer gebruikte in zijn naam A3. Creatieve geest.

Die geest is er helaas niet meer, maar de herinneringen wel. 

Ik wens jullie allen heel veel sterkte zonder hem en heel veel mooie herinneringen. 

(Ben er vrijdag)

Rick Riemsdijk van Eldik
Herinnering aan Adrie

Beste Anita, kinderen en kleinkinderen,

Gecondoleerd met het overlijden van Adrie. Zo onverwacht.

Adrie zal in mijn herinnering blijven als een prettig en humoristisch persoon, met wie ik in de dertig jaar als buurman vele gesprekken over allerhande onderwerpen heb gevoerd. We waren het niet altijd met elkaar eens, maar dit heeft nimmer tot enige animositeit geleid.

Adrie zal node worden gemist op de ALV's van onze VVE. Immer nadrukkelijk aanwezig, scherp en betrokken bij het nemen van besluiten. En niet te vergeten het tekstueel controleren van de notulen.

Ik wens jullie heel veel sterkte toe 

Wim van Weert
Unser tiefstes Beileid

Liebe Anita und Familie, ich bin zutiefst erschüttert von Adrie's Tod. Er war ein wundervoller Mensch und ich bin dankbar dafür, dass ich ihn kennenlernen durfte. Ich wünsche Dir und Deiner Familie in dieser schweren Zeit viel Kraft. Er wird immer in unseren Herzen sein. 🍀

Martina Kreisel
Mister Staatscourant

Lieve Anita, kinderen en kleinkinderen,

En dan ineens ligt daar een rouwkaart op de deurmat. Dat is schrikken. Mister Staatscourant is niet meer… 

A3 was mijn eerste ‘baas’. Ik denk dat het in 1987 was dat ik bij de Staatscourant begon, bijna recht van de universiteit, om een meer journalistieke deelredactie op te zetten. Wat een vertrouwen en ruimte gaf hij mij! Niet lang daarna, ik was nog geen 30 en toen liet hij me al toe in de hoofdredactie. Ik denk er met veel warmte aan terug. Hij was mijn eerste coach en mede dankzij hem heb ik daarna fijne professionele stappen durven nemen. 
Zo door de jaren heen bleven we contact houden, al was dat met grote tussenpozen. Drie jaar geleden sprak ik hem voor het laatst. Hij gaf weer goede adviezen. Het voelde als vanouds. 
Hij zal bij mij altijd een warm plekje houden. 
Heel veel sterkte de komende tijd.

Warme groet, mede namens Remco,

Gerjoke Wilmink
Ein großer Verlust

Liebe Anita,
liebe Josée,
lieber Remco,
liebe Familie!

 

Die traurige Nachricht des Verlustes eines großartigen Menschen und Weltbürgers traf mich wie ein Blitz. Es erfüllt mich nachträglich mit Freude und war ein großer Gewinn für mein Leben, dass dieser interessante, facettenreiche und liebevolle Mensch mich fast 60 Jahre begleitet hat.

 

A3‘s trockener Humor, gepaart mit intellektuellem Scharfsinn, war für mich eine unschätzbare Bereicherung. Ich werde seine intellektuellen Dispute sehr vermissen.

 

Euch wünsche ich alle Kraft in dieser schweren Zeit!

 

In trauernder Anteilnahme,

Ingo J. Kreisel
veel sterkte

Beste familie,

Wij wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies. 
Al sinds 1990 was de heer Den Haan een zeer gewaardeerd Poorter.

Namens directie en personeel,
Perscentrum Nieuwspoort

Perscentrum Nieuwspoort Den Haag
Strijd voor onafhankelijkheid

Beste Anita en familie,

Als hoofd van de redactie van het tijdschrift Heemschut kijkt ik met genegenheid terug op Adrie's voorzitterschap van de redactieadviesraad. Adrie steunde de redactie in zijn gevecht om als tijdschrift binnen de vereniging ter bescherming van cultuurmonumenten Heemschut toch een zo onafhankelijk mogelijke positie in te nemen. Ook hij was wars van commerciele invloeden op het blad en berijders van stokpaardjes. Adrie was bovendien een innemende, aimabele man met veel humor. Het enige minpunt: de vergaderingen liepen bij hem meestal nogal uit. Met het voordeel,dat je altijd wel je ei kwijt kon maar soms is dat wel eens irritant. Dankzij Adrie kon je het echter toch altijd prima uithouden. Wij zullen als redactie en vereniging Adrie, die tussen 19995 en 2002 de adviesraad leidde, missen. Zijn betrokkenheid en inzet prijzen wij.

Jaap Kamerling, namens redactie en redactieraad.

 

Jaap Kamerling