phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Aaltje Schoneveld

-

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats.
Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven.
In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Aaltje Schoneveld

Deel deze pagina
Onze Tante Ali

ALi was een bescheiden iemand, altijd op de achtergrond maar in werkelijkheid zo 

Belangrijk 

In werkelijkheid was zij het middelpunt en de verbindende factor in het geheel.

Het was fijn om bij je te komen.

Bedankt

 

 

 

 

 

 

 

Hermien
Lief mensje

Lieve Ali,

Ik heb je als jouw vaste thuishulp de afgelopen jaren wekelijks mogen helpen en elke week keken wij beiden weer uit naar onze gezellige momenten. Soms heb je tijdens je werk als thuiszorgmedewerkster een goede klik met iemand, en met jou was er een enorme klik. En ik weet dat dit wederzijds was. We hebben serieuze gesprekken gehad over het leven en we hebben ook heel wat afgelachen tijdens gesprekken. We hebben samen genoten van onze broodjes kroket van Kippie en geproost met de bonbonnetjes tijdens het theedrinken. Ik heb je mogen leren kennen als een ontzettend lieve, aardige, betrokken en vooral humoristische vrouw. Ik ga jou zeker missen, nooit vergeten en met veel plezier aan jou terugdenken.

Lieve familie sterkte met het grote verlies van Ali 🤍

Gr. Monica 

 

 

 

Monica Bosman
Rust zacht lieve Alie,

Heel veel sterkte met dit grote verlies van deze lieve vrouw.

Rust zacht

Wil Zwennis
Herinneringen aan Ali

Elke zondagmorgen belt Ali ons op. Om precies 10 uur. Vroeger deed ze dat met mijn vader en toen hij was overleden zette ze dit voort met Marijke. Een vast ritueel. Dan werden de gebeurtenissen van de afgelopen week doorgenomen, maar ook vele herinneringen van vroegere tijden opgehaald. Ze vertelde dan over de gelukkige jaren met Joep en de hartelijkheid van zijn familie. Het geluk en de liefde die ze van hen mocht ontvangen. Altijd was er haar dankbaarheid.

Altijd was ze vrolijk en om allerlei pechverhalen bleef ze lachen. Wat heeft ze hard gewerkt! Ik herinner mij het schrobben van de oude keuken, de vloer van de poort naast de winkel en het dweilen van de winkel. Haar vrolijke en jong klinkende stem zullen we missen!

Mijn vroegste herinneringen gaan gepaard met geuren. Als je de winkel binnen kwam stond tante Anna er in haar witte gesteven schort en dan rook het naar toffees. ’s Winters rook naar vers gebakken speculaas en in de poort naar zelfgemaakte kroketten. Op zondag rook het naar groentesoep zoals ik die nooit zal vergeten. Op Nieuwjaarsdag waren er appelflappen en bij verjaardagen enorme salades. Altijd gastvrij.

De laatste jaren vergezelden we haar regelmatig naar begrafenissen van voor ons verre familieleden. In Zaandam en Elst. Daar lagen voor Ali dierbare herinneringen. Dat was nooit echt droevig en we maakten er een leuke dag van. Wat was ze stoer nadat ze een nieuwe knie had gekregen! Beslist niet kleinzerig en ze wilde zo graag weer fietsen. Ze liep regelmatig achter haar rollator naar de stad en terug om boodschappen en andere dingen te halen om haar huishouden draaiend te houden.

Haar altijd weer positieve houding bij nare gebeurtenissen is iets dat we eigenlijk allemaal zouden moeten koesteren en een beetje daarvan zouden moeten overnemen.

 

Dick en Marijke de Gunst

 

 

Dick en Marijke de Gunst
Beste Buur

Een hele lieve Buuf

Met prachtige verhalen over het huis waar wij wonen. De kroketjes uit de muur. We gaan je missen Alie

Sterkte voor de naasten van Alie

Simon en Jocé

Beste families,

Sterkte bij het verwerken van het verlies van deze lieve, hartelijke, vriendelijke tante Ali.

Wat een lieve vrouw was het, altijd geïnteresseerd en lekker bij de tijd.

Rust zacht lieve Aal.

Caty van Velzen