phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Koninklijke onderscheiding voorzitter Paul de Bree

Voorzitter Paul de Bree Koninklijk onderscheiden

Op 13 november werd de vergadering van de Raad van Afgevaardigden van De Laatste Eer onverwacht onderbroken. Halverwege de vergadering, voorgezeten door Paul de Bree, kwam burgemeester Ravestein van Pijnacker-Nootdorp binnenlopen met een groot gevolg.
Zoals u begrijpt ben ik totaal verrast.
Paul de Bree
Burgemeester en Paul de Bree

Familie, vrienden, (oud)collega’s en medebestuursleden van Paul de Bree zagen hoe hij volkomen verrast werd toegesproken door de burgemeester.

Lijst met bestuurlijke functies

Een indrukwekkende lijst van bestuurlijke functies die door Paul de Bree werden en worden bekleed, werd door de burgemeester opgesomd: vanaf 2010 voorzitter van uitvaartvereniging De Laatste Eer, nadat hij al vanaf 2005 penningmeester was. Maar ook is hij vanaf 2004, met een kleine onderbreking, voorzitter van SV DHL in Delft, nadat hij van 1997-2004 al jeugdvoorzitter was. Daarnaast is Paul de Bree vanaf 2014 bestuurslid van de stichting Natuurpark De Papaver en was hij jarenlang bestuurslid van Stadstheater De Veste in Delft van stichting Parkeergarage Delft.

Burgemeester Ravestein reikte de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau uit. Nadat alle onverwachte gasten Paul de Bree persoonlijk feliciteerden en de fotografen hun werk hadden gedaan, besloot de voorzitter om, geheel volgens verwachting, de vergadering van de Raad van Afgevaardigden weer voort te zetten.

De onderscheiding wordt opgespeld door de burgemeester
Het moment dat de onderscheiding wordt uitgereikt
Burgemeester Ravestein speldt de onderscheiding op