phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Terugblik Ledendag 2018 De Laatste Eer

Op donderdag 13 september vond voor tweede keer de ledendag van De Laatste Eer plaats bij theater De Veste in Delft. Deze keer met het theaterconcert Sound of Silence – The Story of Simon & Garfunkel door Joost Botman, Niels van der Gulik en Richard Heijerman.
Sound of Silence door Joost Botman, Niels van der Gullik en Richard Heijerman.

We mochten maar liefst duizend leden verwelkomen
Maar liefst 1000 leden bezochten de ledendag en genoten van de bekende Simon & Garfunkel nummers uit de jaren '60 en '70. Zowel de middag- als de avondvoorstelling waren helemaal volgeboekt. In een stampvolle foyer genoten de leden van een hapje en een drankje, het Jazz trio en de gesprekken met elkaar, met de raad van afgevaardigden en het bestuur.

ledendag De Laatste Eer in theater De Veste

Feelgoodconcert
Het was een prachtige voorstelling van 1,5 uur waarbij het trio de zaal verrasten met hun prachtige stemmen en herkenbare nummers als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water. Er werd meegezongen, geklapt en zelfs gedanst.Het was een echt feelgoodconcert.
 

Sound of Silence bij de ledendag van De Laatste Eer in theater de Veste

Ik voel me jaren jonger
De bezoekers waren erg enthousiast.  “Ik voel me jaren jonger. “ “We hebben echt een topmiddag gehad.” “Het had van mijn nog wel een uur langer mogen duren”, zomaar een greep uit de reacties die we kregen.

En dat is precies waarvoor je zoiets organiseert een mooie middag/avond, blije leden en mooie gesprekken. We kijken terug op een prachtige ledendag 2018.

Wil je meer informatie over Sound of Silence - The Story of Simon & Garfunkel door Joost Botman, Niels van der Gulik en Richard Heijerman en de theatertour? Kijk dan op de website van de artiesten.

Word ook lid van De Laatste Eer voor slechts € 5,- per huishouden per jaar. Aanmelden als lid