phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Mooie museummiddag bij Museum Prinshof Delft

Van 27 maart tot en met 23 augustus organiseert Museum Prinsenhof Delft de tentoonstelling Zilver. Meesterstukken van Delftse zilversmeden 1590-1800. Voor het eerst in meer dan vijftig jaar zijn de absolute topstukken van Delfts zilver in het museum te zien. Zilver markeerde de grote gebeurtenissen van het leven en verbond generaties met elkaar, tot aan de dag van vandaag.
Nicolaes de Grebber, Nautilusbeker, 1592, Collectie Museum Prinsenhof Delft (foto Albertine Dijkema)

Speciale middag voor leden in het museum

De Laatste Eer organiseert speciaal voor haar leden een bijzondere middag in Museum Prinsenhof Delft op donderdag 16 april van 15.00 uur tot 17.00 uur.

We ontvangen u met koffie en thee. Vervolgens geeft de curator van de tentoonstelling, Hester Schölvinck, een inleiding. Na haar presentatie kunt u de tentoonstelling bezichtigen.

Foto: Nicolaes de Grebber, Nautilusbeker, 1592, Collectie Museum Prinsenhof Delft.
Foto door Albertine Dijkema.

Wilt u erbij zijn?

Het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u erbij zijn? Stuur dan vóór 15 maart een mail naar delftsleven@de-laatste-eer.nl. Vermeld daarbij uw mailadres, telefoonnummer en adresgegevens.

Onder de inzenders verloten wij een aantal toegangskaarten voor twee personen. De winnaars ontvangen de toegangskaart via de email.

Toegang tot de middag is alleen mogelijk met deze toegangskaart.