phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Ledendag 2020 in uw huiskamer
Ga er lekker voor zitten of zet uw dansschoenen klaar en laat u door het filmpje meenemen naar de ledendag 2020.

Geen grote bijeenkomsten, geen volle theaterzalen. Dat geldt helaas ook voor onze jaarlijkse ledendag. Helaas kan die vanwege corona en de 1,5 meter afstand niet doorgaan. En dat vinden we ontzettend jammer. We verheugden ons erop u weer te ontmoeten in een ontspannen ambiance en u blij te maken met een heel mooi programma. Dit jaar brengen we de ledendag vanuit een leeg theater De Veste bij u in de huiskamer.

Wilt u meer ledendag nummers zien van de artiesten?

We hopen dat u heeft genoten van het filmpje.Voor de liefhebbers staan er hieronder nog meer ledendagnummers van de artiesten klaar. Veel plezier en tot volgend jaar in theater De Veste.

Natuurlijk hopen wij u volgend jaar weer te zien in theater De Veste.

Heeft u genoten van de online muzikale verrassing? Wij hopen u volgend jaar weer in De Veste te zien voor de ledendag. Nu de maatregelen weer wat gaan versoepelen wordt het ook iets makkelijker om elkaar op andere momenten te ontmoeten. U kunt weer een afspraak maken voor het ledenspreekuur. Dat kan ook telefonisch (015) 251 11 88.

Wilt u bij een van onze activiteiten aanwezig zijn? Houd dan ons magazine Delfts Leven en onze e-mailnieuwsbrief in de gaten.